Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

alisveris iyi geliyo biz bayanlara oh benim yerimede al.....ben iyiz gibiyim bilmiyom niye....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insaallah bitlim insaallah Allah buyuk.

bata kaldi 5 gun dusunmeyeyim diyom ama yapamiyom burdada kimsem yok cikip kafa dagitacak bole oturup kafa karostiriyom ancak

takma kafana hayırlısı neyse o olacak... eğer hamileysende 5 gün sonra çıkıcak ortaya değilse de niye stres yapıyosun kendine...

ben yemeğe çıkıyorum simdi gelince kaynatırız ben senin kafanı dağıtırım takıl bana hayatını yaşa

hadi bekliyom afiyet olsun

kızlar bir şey sorcam size ya benim normalde bugün adet olacaktım daha olmadım ama sizce test alıp yapmalımıyım yoksa daha erken mi en az bir gün geçmesini mi bekliyim kararsız kaldım

canım inşallah , tüm kalbimle diliyorum. Benim eşimin varikosel ameliyatı olmasına gerek olmadığını söylemiş doktor. Bana eşim öyle söylemişti.
Canım benim eşimin morfolojisi bozuktu, mevcut spermi azdı ve hareketlilikte iyi değildi. Sonra annesi ona bir macun yaptırdı eşim 2 ay yedi. Tüm değerleri düzeldi tavan oldu. bozuk morfoloji düzeldi, hareketsiz spermler %70 hızlı hareketli oldu. Ben sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım. Sonrada eşim ağzına ek gıda macun bilmemne sürmedi.. değerlerde düştü tabi..

kızlar bir şey sorcam size ya benim normalde bugün adet olacaktım daha olmadım ama sizce test alıp yapmalımıyım yoksa daha erken mi en az bir gün geçmesini mi bekliyim kararsız kaldım
biraz daha bekle şekerim
Insaallah bitlim insaallah Allah buyuk.

hepimize inşalah

ay kızlar benim karnım hala ağrıyo. çektim çorapları girdim battaniyenin altına sıkıntı basıyo ama yok bana mısın demiyo

aaayyyy aklına başka bi fikir gelen varmı?

hiç olmazdı bana böyle yaaa
sanki adet olcam:44:

cnm bwenim esimdede morfoloji % 1 benimde tek tup anlayacagin ikimizde de azda olsa sorun hayirlisi yav puffffff

Selam kızlar..
Az önce wcye gittim. Yine sarı/beyaz akıntım var.. Ama testlerim negatif..meraktanda ölüyorum resmen. Sizce nekadar bekleyin daha? Kanda çıkma olasılığı nekadar? Ya bide diyorumk, benim sabah ilk uyandığımda midem bulanıyor ozaman mı yapsam testi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benm bata 2 gün var canm idrar testlerinde hep 1 st sonra falan iki çizgi olyodu ama bu gün kan verdım negatif yıkıldım o kadar çok akıntım var ki hiç böyle olmazdı hayırlısı buymus demek

Bence sen hamilesin cnm biz daha belirti bile yasayamadik

benm bata 2 gün var canm hakkımızha hayırlısı gebelik olsa cıkardı dimi

benm bata 2 gün var canm idrar testlerinde hep 1 st sonra falan iki çizgi olyodu ama bu gün kan verdım negatif yıkıldım o kadar çok akıntım var ki hiç böyle olmazdı hayırlısı buymus demek

evde gebelik testi yaptıysan gecikme olmadan çıkmayabiliyo...

geç döllenme olursa kan testindede çıkmıyo diye biliyorum:44:

Son düzenleme:

Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere...

Bence sen hamilesin cnm biz daha belirti bile yasayamadik

Ya inşallahhhhhhh... Ama 3 gün adetim gecikti hala negatif çıkıyor.. Sabah ilk kalktığımda mide bulantısı olduğundamı yapsam bide testi?
Bu testlere verdiğim parayla yeni cici şeyler alabilirdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…