- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.561
naber kuzum nasılsın
alisveris iyi geliyo biz bayanlara oh benim yerimede al.....ben iyiz gibiyim bilmiyom niye....:) durumlar güzel reglimin 3. günündeyim ilk gün çok sıkıntı yaptım sonra geçti madem bebek yok dedim gittim biraz solarıuma girdim haftasonuda bi bakırköy pazarı yaparım alışveriş moralimi dahada düzeltir :))) sen nasılsın
cok karisigim yav niye bilmiyom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alisveris iyi geliyo biz bayanlara oh benim yerimede al.....ben iyiz gibiyim bilmiyom niye....
hayırdır noldu ki
geçen hamileliğimde çıktı kardeşime bi sorun var bu düşcek galiba dedim. niye dedim onuda bilmiyom ya...
saçmalama abla dedi ama yine benim dediğim gibi oldu...
yalnız bunlar bi tuhaf çıkıcakmış gibi oluyo sonra kayboluyo....
inşallah senin dediğin gibi olur:97:
bata kaldi 5 gun dusunmeyeyim diyom ama yapamiyom burdada kimsem yok cikip kafa dagitacak bole oturup kafa karostiriyom ancak
takma kafana hayırlısı neyse o olacak... eğer hamileysende 5 gün sonra çıkıcak ortaya değilse de niye stres yapıyosun kendine...
ben yemeğe çıkıyorum simdi gelince kaynatırız ben senin kafanı dağıtırım takıl bana hayatını yaşa
bizde de hareket ve sayımız çok kötü idi...yani normal yolla olma ihtimali yok idi...varikosel ameliyatı olduk şükür testimiz en son iyi çıktı ama ben bu sürede sürekli keçiboynuzu suyu pekmezi bal badem ceviz yedirdim...şuan ne durumdayız bilmiyorum ama rabim inşallah en kısa zamanda bizi bebek sahibi yapar
biraz daha bekle şekerimkızlar bir şey sorcam size ya benim normalde bugün adet olacaktım daha olmadım ama sizce test alıp yapmalımıyım yoksa daha erken mi en az bir gün geçmesini mi bekliyim kararsız kaldım
Insaallah bitlim insaallah Allah buyuk.
takma kafana hayırlısı neyse o olacak... eğer hamileysende 5 gün sonra çıkıcak ortaya değilse de niye stres yapıyosun kendine...
ben yemeğe çıkıyorum simdi gelince kaynatırız ben senin kafanı dağıtırım takıl bana hayatını yaşa
kıslar ikinizde sakiiinnn olun
adet yoksa umut vardır ok?
Selam kızlar..
Az önce wcye gittim. Yine sarı/beyaz akıntım var.. Ama testlerim negatif..meraktanda ölüyorum resmen. Sizce nekadar bekleyin daha? Kanda çıkma olasılığı nekadar? Ya bide diyorumk, benim sabah ilk uyandığımda midem bulanıyor ozaman mı yapsam testi?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar..
Az önce wcye gittim. Yine sarı/beyaz akıntım var.. Ama testlerim negatif..meraktanda ölüyorum resmen. Sizce nekadar bekleyin daha? Kanda çıkma olasılığı nekadar? Ya bide diyorumk, benim sabah ilk uyandığımda midem bulanıyor ozaman mı yapsam testi?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm gunun gectimi
benm bata 2 gün var canm hakkımızha hayırlısıgebelik olsa cıkardı dimi
benm bata 2 gün var canm idrar testlerinde hep 1 st sonra falan iki çizgi olyodu ama bu gün kan verdım negatif yıkıldım o kadar çok akıntım var ki hiç böyle olmazdı hayırlısı buymus demek
benm bata 2 gün var canm idrar testlerinde hep 1 st sonra falan iki çizgi olyodu ama bu gün kan verdım negatif yıkıldım o kadar çok akıntım var ki hiç böyle olmazdı hayırlısı buymus demek
Bence sen hamilesin cnm biz daha belirti bile yasayamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?