- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.581
evde gebelik testi yaptıysan gecikme olmadan çıkmayabiliyo...
geç döllenme olursa kan testindede çıkmıyo diye biliyorum:44:
Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım bak bunu bir arkadasımda dedı gecikme genelde vucut kendını hamılelıgı hazrlamasından olur demişti. Korunurken hıc gecıkmem olmazdı tam gununde hatta saatınde olurdum. ılk defa bu ay bunu yasıyorum bugunle berbr 3 gundur gecıkmem var. aksama eve giderken eczneden test alcam bıde oyle bakayım dıyorum. Sana diyorum ama bende aynı senın gıbıyım ınan kı. Kendımı sureklı hamıle sanıyorum 2 kıloluk seylerı bıle tasımıyorum ya hamıle ısem ya bebegıme bisey olursa dıye sonra reglı olunca cok uzuluyorum ama napalm herseyın bı zamanı var demek kı daha bızım zamanımız gelmemıs diyorum. Herseyın hayırlısı demekten baska bısey gelmıyor elımden. Bıde biz sadce ovulasyn gunlerımde bırlıkte oluyoruz kendımce gun hesbı yapıom o tarıhler gecınce bır sonrakı reglıye kadr bırlıktelık yasamıyorum. gercı esım bu durumdan hoslanmıyr ama bılmıom hata mı yapıom dıger reglı donemım gelene kadr gun asırı yapmak daha mı dogru kı
Selam oy evi supur sil camasir topla etbbulasik makine. Boşalt oys çok Yoruldum yahuu varmi hamisimiz. Bugun çok buralarda olamicam yarinda. Listeye eklenmek isteyen özel mesaj atarsa çok sevinirim gözden kacmamis olur. Sayfalar dolmuş maşallah. Bata 8 gün hic bi belirtim yok ne akinti ne agri taktiğim zmnn bi bel AĞRIsi geliyor ama takmiyorum. Umutsuzluk yok ama benim nedense çok umudum yok. Hakkimizda hayirlisi bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslında bak o macuna devam ederse çok iyi olurmuş ya şu macunu bizim için öğrensen olur mu tatlımcanım inşallah , tüm kalbimle diliyorum. Benim eşimin varikosel ameliyatı olmasına gerek olmadığını söylemiş doktor. Bana eşim öyle söylemişti.
Canım benim eşimin morfolojisi bozuktu, mevcut spermi azdı ve hareketlilikte iyi değildi. Sonra annesi ona bir macun yaptırdı eşim 2 ay yedi. Tüm değerleri düzeldi tavan oldu. Bozuk morfoloji düzeldi, hareketsiz spermler %70 hızlı hareketli oldu. Ben sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım. Sonrada eşim ağzına ek gıda macun bilmemne sürmedi.. Değerlerde düştü tabi..
Aile hekimim düşecek bebek ne yaparsan düşer demişti ben pilates için sağlık raporu istediğimde. O düşüncede gidersen ilişkiye bile girmemen gerekir dedi öle bişi olmaz dedi. Ben kafam dağılsın diye pilatese başladım.düşünürsen öyle hiç olmaz. Rahat bırak kendini. Adamıda kısıtlama şimdiden :) daha hamileliği var bunun :)
Yarin yap kiz merakta koma bizi.kızlar bir şey sorcam size ya benim normalde bugün adet olacaktım daha olmadım ama sizce test alıp yapmalımıyım yoksa daha erken mi en az bir gün geçmesini mi bekliyim kararsız kaldım
CANIM AYNN BENDE GİRİŞİCEM ŞİMDİ O İŞLERE YA bişey sorcam şimdi bu soğan suyunu soğuk mu sıcak mı içicem acill cevappp
aslında bak o macuna devam ederse çok iyi olurmuş ya şu macunu bizim için öğrensen olur mu tatlım
Yarin yap kiz merakta koma bizi.
Tatlim sogan suyu sogursa fermente olur alkol olusur oda cok zararlidir. Alkollesmeden icmek lazim yani hafif agzi yakacak kadar zoguyacak cok xegil bunu sakin unutmayin. Yoksa zehir olur sifa degil
ya çıkmazsa diye korkuyorum yeniden negatif görmek istemiyorum ama başka çare yok gibi :18:
CANIM AYNN BENDE GİRİŞİCEM ŞİMDİ O İŞLERE YA bişey sorcam şimdi bu soğan suyunu soğuk mu sıcak mı içicem acill cevappp
Arkadaslar kaynatilan sebze sulari soguk icilmez . Soguyunca kimyaai bozulur alkol olusur. Tohumlar boyle degildir mesela keciboynuzu suyu soguyuncada icilir ama sicak icin deniyorsa etkisini sicakken gosterdigi icindir. Soga suyunu sogutmadan icin
Arkadaslar kaynatilan sebze sulari soguk icilmez . Soguyunca kimyaai bozulur alkol olusur. Tohumlar boyle degildir mesela keciboynuzu suyu soguyuncada icilir ama sicak icin deniyorsa etkisini sicakken gosterdigi icindir. Soga suyunu sogutmadan icin
Yumurtlama zamanin ne zamandi 2 hafta gectiyse silikts olsa cikar.
slm kızlar ben geldim kaçak nezamandır giremiyom hepinizi öptüm inşallah hamiş olanlarınız vardır
:18::18::18: bu arada ben hala adet olmadın acaba menopozamı girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?