Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Selam oy evi supur sil camasir topla etbbulasik makine. Boşalt oys çok Yoruldum yahuu varmi hamisimiz. Bugun çok buralarda olamicam yarinda. Listeye eklenmek isteyen özel mesaj atarsa çok sevinirim gözden kacmamis olur. Sayfalar dolmuş maşallah. Bata 8 gün hic bi belirtim yok ne akinti ne agri taktiğim zmnn bi bel AĞRIsi geliyor ama takmiyorum. Umutsuzluk yok ama benim nedense çok umudum yok. Hakkimizda hayirlisi bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aile hekimim düşecek bebek ne yaparsan düşer demişti ben pilates için sağlık raporu istediğimde. O düşüncede gidersen ilişkiye bile girmemen gerekir dedi öle bişi olmaz dedi. Ben kafam dağılsın diye pilatese başladım.düşünürsen öyle hiç olmaz. Rahat bırak kendini. Adamıda kısıtlama şimdiden :) daha hamileliği var bunun :)

CANIM AYNN BENDE GİRİŞİCEM ŞİMDİ O İŞLERE YA bişey sorcam şimdi bu soğan suyunu soğuk mu sıcak mı içicem acill cevappp

aslında bak o macuna devam ederse çok iyi olurmuş ya şu macunu bizim için öğrensen olur mu tatlım

Doğru söyluyrsun canm daha hamılelk bıde lohusalık var

kızlar bir şey sorcam size ya benim normalde bugün adet olacaktım daha olmadım ama sizce test alıp yapmalımıyım yoksa daha erken mi en az bir gün geçmesini mi bekliyim kararsız kaldım
Yarin yap kiz merakta koma bizi.

CANIM AYNN BENDE GİRİŞİCEM ŞİMDİ O İŞLERE YA bişey sorcam şimdi bu soğan suyunu soğuk mu sıcak mı içicem acill cevappp

Tatlim sogan suyu sogursa fermente olur alkol olusur oda cok zararlidir. Alkollesmeden icmek lazim yani hafif agzi yakacak kadar zoguyacak cok xegil bunu sakin unutmayin. Yoksa zehir olur sifa degil

Arkadaslar kaynatilan sebze sulari soguk icilmez . Soguyunca kimyaai bozulur alkol olusur. Tohumlar boyle degildir mesela keciboynuzu suyu soguyuncada icilir ama sicak icin deniyorsa etkisini sicakken gosterdigi icindir. Soga suyunu sogutmadan icin

Yarin yap kiz merakta koma bizi.

Tatlim sogan suyu sogursa fermente olur alkol olusur oda cok zararlidir. Alkollesmeden icmek lazim yani hafif agzi yakacak kadar zoguyacak cok xegil bunu sakin unutmayin. Yoksa zehir olur sifa degil

ya çıkmazsa diye korkuyorum yeniden negatif görmek istemiyorum ama başka çare yok gibi :18:

Cnm iliktan sicak yaziyor çok sicak değil soğukta olmaz ilinin sicagi

Arkadaslar kaynatilan sebze sulari soguk icilmez . Soguyunca kimyaai bozulur alkol olusur. Tohumlar boyle degildir mesela keciboynuzu suyu soguyuncada icilir ama sicak icin deniyorsa etkisini sicakken gosterdigi icindir. Soga suyunu sogutmadan icin

Hoşbuldum Paypitocum. Sen yendin mi vajıyı orayı kaçırmısın tebrik ederim canım. İnş. sıra bebişte. Allah gönlüne göreversin

Canım selam :) sen hayit hapi kullanmismiydin?

slm kızlar ben geldim kaçak nezamandır giremiyom hepinizi öptüm inşallah hamiş olanlarınız vardır
:18::18::18: bu arada ben hala adet olmadın acaba menopozamı girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…