- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.601
Bu ay hemen geçsin istiyorum ☺️ Kasım'da zorunlu kurtaj oldum cok sukur atlattım. Bir de kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim henüz 1 ay oluyor maalesef ogreneli Dr umu değiştirince öğrendim ve coraspin e başladım bakalım nasip diyorum ve bi ay nasibimi bekliyorum inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim kızlar 🙏😉
Geçmiş olsun arkadasım ıns bu ay hemen cık gecer calısmalra baslarız :) bende sneın gıbı bu ayın bıtmesını bekleyenlerdenım .regl trıhın ne zamannn
buarada uzulmenı ıstemem ama neden zorunlu kurtaj oldun ve kac haftalıktı :S
Resmi nasil gonderiyoruz telefondan ben galiba bugün ikinci çizgiyi yakaladim
Aaaa ay hadi inşşş arkadsım
selamun aleyküm kızlaarrr
tamam kuzum sağolcanım ankara da bir aktar yapıyor 100 - 150 tl falan kocaman bir kavozu
çam baharat ismi demetevlerde
Yeterince koyu mu sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aleyküm selam canım hoşgeldin
Kizlarr ya moralim cok bozuldu Bat a 9 gun var bugun rahim kontrolu yaptim rahmim erik gibi sert dollenme olmadi mi rahime yerlesme olsa rahim.yumusardi degil mi(((
Kizlarr ya moralim cok bozuldu Bat a 9 gun var bugun rahim kontrolu yaptim rahmim erik gibi sert dollenme olmadi mi rahime yerlesme olsa rahim.yumusardi degil mi(((
ya bu olayı ben bı anlamadım nasıl kontrol edıyorsunuz nasıl sert nasıl yumusak puff sadece hamıle ısen mi yumusak oluyor?
bu ne demek kız vahimmi durum:44::44:
ya bu olayı ben bı anlamadım nasıl kontrol edıyorsunuz nasıl sert nasıl yumusak puff sadece hamıle ısen mi yumusak oluyor?
Bende anlamadım bide benım rahım ters belıme doğru acaba hıssedermıyım rahmı mesela oda var du bakalım
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Kız ne vahımı yanı hıc aklıma gelmez menepoza gırmek nerden aklına geldı ona sasırdım ben
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?