- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.241
benimki hiç köpürmedi kıs
aferin bizeee
Kavanoz kapagina biraz idrar koy iki uç damla taze limon sik ve kaynar kopururse bfbis var demektir dene
kavanoz kapagının sırrı nedir burada canım =)) bıde ıkısıde asitlı zaten kopurtmezmi?
Vslla BN yaptim kopurmedi cnm kavanoz kapagi az idrar alir ve atilir diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir kaç gün daha sabret
Kavanoz kapagina biraz idrar koy iki uç damla taze limon sik ve kaynar kopururse bfbis var demektir dene
canım beni biliyosun bendede silik çizgiler çıktı herkeşler hamişsin dedi ama bata 3 gün kala şok bir şekilde adet oldum bende mi kimyasal geçirdim naaptım anlamadım valla
Canım selam..bunu bende yapim adete yakın yeni duydum çamaşır suyunu falan biliyorum ama oda herkeste köpürüyo anlamadım:44:
bunun dogrulugu war mı ? :)
Canım selam..
Bata kac gun kalması lazim benim 5 gün falan varda bide sabah idrarindami deneyecegiz?
kızlar bende bu topıge gırmek ıstoyorum ama nasıııılcnm hayırlı sağlıklı bebeler sahibi olalım inşallah herşey normal ama 1 tane tüpüm var sağ tüpüm 6 yıl önce alındı bir oğlum vr 15 yaşında 3 yılda bir dış gebelik oda 2 yıl oldu şubatta hsg çektirdim oda temiz bakalım benimde sat 8 mayıs yani haziran 4 gibi adet tarihim inşallah gebe kalırız hayırlısıyla.......
kızlar bende bu topıge gırmek ıstoyorum ama nasııııl
Benide ekleyin tpıge lütfen
heyecan yapıyorum
kim hadi catlatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?