- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
tünaydın kızlar nasılsınız rabbim dualarımızı kabul etsin inşallam herşey gönlümüzce versin
:) çok teşekkür ederimmm.Kadın doğum doktoruna 4 ay önce gittim 3 aylık evliydim ozaman bi şikayetim yoktu sadece genel kontrol için simir testi için gitmiştim.doktora korunmadığımı söyledim daha çok erken 1 yıl dolsun bebek için dedi.ultrasonla baktı yumurtalıkların pırl pırıl bişey yok dedi bu kadar.normalde düzenli olarak 26 günde 1 adet oluyordum 2 aydır 30 günde 1 olmaya başladım ama en son adetim yine 26 gün sonra oldu hava değişimi stres fala etkiledi sanırım.yumurtlama günümü netten bulduğum bi programla takip ediyorum.ben ilişkiden sonra hiç yatmıyorum hemen duşa koşuyorum sanırım en büyük hatam bu yazdıklarınızı okuyunca farkettim.beklenen adet tarihim 5 haziran :)
Merhaba cnm eklersen sevinirim bat tarihim 12 haziran
Burdayim canim yogundum birkac gundur yazamadim bat listesine benide eklemissin tesekkurler. Insallah bu ay olur ve birdaha dusuk yapmayiz bir oglum var ama genede sanki kendimi sorunluymusum gibi hissediyorum birdaha dusuk yapicam saniyorum insallah birdaha talihsiz olaylar yasamayiz herkese hayirli bekleyisler dilerim... opuyorum canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba Arkadaşlar;
bu sabah Cuma hayrına testimi yaptım BAT yarındı ama dayanamadım, negatfi gördüm, şimdi kırmızıları bekliyorum bu durumda ümitler Hazirana kaldı. yani bu ay beraberiz inşallah. henüz yeni BAT tarihimi bilmiyorum ama kırmızılardan sonra yazarım beni de listenize eklerseniz sevinirim.
bu ay ki çalışmalarımda popomun altına yastık koyma olayını deneyeceğim bakalım :) bi de keçiboynuzu pekmezi kocişe içiricem bol bol..
Haziran ayı benim için çok önemli, hem evlilik yıldönümüm var hemde doğum günüm, inşallah Haziran uğurlu gelecek hepimize. Haziran 3. deneme ayım olacak. kızımda 1 sene beklemek zorunda kalmıştım inşallah bu defa beklemem o kadar yaaaa
Rabbim öncelikle Soma'daki şehit ailelerine sabır, bebek hasretiyle yananları da yavrularını versin inşallah.
CANIM bir gün geçti bende merak içerisindeyim yaa inşallah olmamilgin için öpüldüüün
aynı gün bekliyecez canım benimde 12 haziran inşallah iyi haberler veririrz arkadaşlaraMerhaba cnm eklersen sevinirim bat tarihim 12 haziran
Belirtilerin var mı canım valla bizde merak içindeyiz inşallah hayırlı güzel haberler getir bize topiğimiz şenlensin :)
aynı gün bekliyecez canım benimde 12 haziran inşallah iyi haberler veririrz arkadaşlara
BİLMEM Kİ CANIM benim normaldede midem çok bulanır çünkü ama kasıklarım ağrıyokorkuyom olucam diye dua edin sağlık ocağında kan testi yaptırsamm tee pzrtsi çıkacak sanırım aksama kadar olmasam gebelik testi alıcam belki belli olur
Hakkimizda hayirlisi cnm lusteye ekledim insallah ugurlu gelir bu ay bize. Benden de hsg istedi ama firsatim olmadi bu ay da deniyim bakalim. Sogan kuru cok iyiymis ama acaba tsh ye yan etki yapar mi diye endiseliyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel. Rabbim uzun omur versin insallah. Kardes istiyor mu? Benim oglum hala bebek gelmedi diyor bana. Bir de calisiyordum simdi evdeyim olsun o da buyusun diyorum ama rabbim ol diyecek ki vardir bir bildigi diyirum hayirlisi.
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım malesef ilaç aldım olacak mı olmayacak mı belirsiz ama annelik duygusu nasıl farklı birsey uzun zamandır dayanmaya çalışıyorum artık dayanılmaz hale gelince ilaca başladımGünaydın arkadaşlar.okuldayim ve boğazın çok agriyor boğazın şişmiş.biraz moralim bozuldu.ilaç da almak istemedim.sizler nasılsıniz?
Merhaba Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah tez vakitte meleğini gönderir sana. Ben oğluma hamile kaldığımda bir hafta sonra silik çizgi vardı. Geç döllenme olduğu taktirde hemen idrarda çıkmayabiliyor. Adet olmadığın müddetçe umut var demektir.
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım malesef ilaç aldım olacak mı olmayacak mı belirsiz ama annelik duygusu nasıl farklı birsey uzun zamandır dayanmaya çalışıyorum artık dayanılmaz hale gelince ilaca başladım
biri bana yardım edebilir mi işin içinden çıkamadım dün adetimin 17. günüydü kahverengi akıntım geldi peçeteye sildiğimde fark ettim ısı tabloma göre 11. günde yumurtlamışım ama bana göre bu ay yumurtlamadım çünkü yumurta akı kıvamında akıntım olurdu ve kasığım da ağrı olurdu bunların hiçbirini yaşamadım şu andada göğüslerim şişti dün sızlıyordu bunlar adetimie yakın olurdu kafam çok karıştı acaba yumrta oldu ben hissetmedim ve dün de çatladı ve kanamamı oldu :44:
Teolog ne alemdesin canım belirtiler bişiler var mı az kaldı seninde?
Şifa olsun inş canım rapor alıp dinlenseydin malesef faranjit bademcik öğretmen hastalıgiSaol canım sana da geçmiş olsun.ben daha almadim.burdaki arkadaşlardan biri elma sürmesiyle suyu karıştırıp gargara yap dedi.aksam onu yapcam
Merhaba cnm benide eklermisin acaba 26 mayıs :)
Canım geçmiş olsun. Elma sirkesi ile suyu aynı oranda karıştır ve gargara yap boğazındaki mikropları öldürür. sabah öğle akşam yaparsan faydasını grürsün cnm. Geçmiş olsun.Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım malesef ilaç aldım olacak mı olmayacak mı belirsiz ama annelik duygusu nasıl farklı birsey uzun zamandır dayanmaya çalışıyorum artık dayanılmaz hale gelince ilaca başladım
biri bana yardım edebilir mi işin içinden çıkamadım dün adetimin 17. günüydü kahverengi akıntım geldi peçeteye sildiğimde fark ettim ısı tabloma göre 11. günde yumurtlamışım ama bana göre bu ay yumurtlamadım çünkü yumurta akı kıvamında akıntım olurdu ve kasığım da ağrı olurdu bunların hiçbirini yaşamadım şu andada göğüslerim şişti dün sızlıyordu bunlar adetimie yakın olurdu kafam çok karıştı acaba yumrta oldu ben hissetmedim ve dün de çatladı ve kanamamı oldu :44:
Canımcım adet olacakmışım gibi hafiften göğüslerim ağırmaya başladı onun haricinde hiçbir belirti yok düsünüyorum da hamile olsam hamilelik belirtileri başlamazmıydı Önceden adet belirtilerim çok olurdu şimdi oda yok Rabbim herseyin iyisini bizden daha iyi biliyor hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inş
canım en son 14. gün eşimle birlikte olabildik sonra eğitim için şehir dışına çıktı yeni geldi arada başka birliktelik olmadığından geç döllenme olması imkansız gibi görünüyor. hayırlısı bakalım ikinci meleğim bilir zamanını...
Canımcım adet olacakmışım gibi hafiften göğüslerim ağırmaya başladı onun haricinde hiçbir belirti yok düsünüyorum da hamile olsam hamilelik belirtileri başlamazmıydı Önceden adet belirtilerim çok olurdu şimdi oda yok Rabbim herseyin iyisini bizden daha iyi biliyor hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?