Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım benim hepimizin yüzü güler inş

cnm teşekkür ederim cvbın için bu ay ilk defa bal polen arı sütü kullandım oyüzden değişik şeyler oldu vücudumda inş. erken yumurtlama olmuştur inş. yerleşme kanamasıdır ben genelde 15. günü yumurtlardım hiç şaşmazdı

Canım yumurtlamışsındır muhtemel farkında olmamışsındır. Kahverengi akıntı ne olabilir? çatlamış olabilir. Yerleşme olabilir erken yumurtlamayla döllenme olduysa. sen 10 gün sonra kan testi yaptır kana karışması 10 günü buluyor. Amakahverengi akıntı genelde yumurta çatlayınca oluyor sanırım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

sağol cnm inş. yerleşme kanamasıdır daha başlamadan yoruldum artık rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın

Maşallah canım gerçi benim bir yıla yaklaştı o yüzden her ay umudumu kaybediyorum da haklısın her ay yeni umut demek

Insallah canim ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim bahsettigin olay benimde gectigimiz ay basima geldi. Yumurtlama doneminden birkac gjn sonra aksama kadar alt karin bolgemde kasilmalar oldu ve ogun 2 damla kadar kahverengi lekelenme yasadim iki kez gebelik yasadim ama ilk kez basima boyle birsey geldi bende yerlesme falan sanip sevindim ama ne yazikki regl oldum belkide kist falan vardi patladi diye dusunuyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sanırım sol taraftan yumurtluycam her ay hep solda acı hissediyorum sağımda hiç hareket hissetmiyorum. Oğlumda da soldan hamiş olmuştum. Resmen sol kasıgım aciyoo elleyince. Sağ bomboş. Sol şiş gibi. Allahım bu kür üçer beşer yapmasın bacılarım benim böyle acılarım olmazdı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yine ben basinin belasi oldum resmen( daha oncede soledigim gibi mayis ayinda sogan kuru yaptim bugun reglimn 3, gunu artik bu ay incir kuru yapiyim diorum fakat nereye baktiysam ne zaman basliyacagimiz yazmiyo senin yazdiginida okudum fakat gunu yazmio senin bi bilgin varmi? Kacinci gun basliyim incir kurune???

eşim Elif adını çok seviyor. Bu ay uğur getirsin diye bu tabloyu yaptırmış dün hediye getirdi. Rabbim onlarında sevincini boşa çıkartmaz inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=297402
Canım. Bu konu var 3. Gunu başlamış bayan arkadaşımız. Dediğine göre kistleri için fayda görmüş ama nette de baktığıma göre 3. Gunu başlamışlar, bu dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Ben çok insanın fayda şifa bulduğuna inanıyorum. Sana da şifa olsun cnm benim.

inş. cnm sen ilaç kullanıyormusun ben bu ay gitmedim akışına bıraktım
yok canım ben nisan 22 de kimyasal düşük yaptım doktor adet düzenleyici verdi haziranda eğer hamile kalmazsam klomen vercek doktor...normalde sende klomen mi kullanıyorsun

her zaman tıkır tıkır olan adet bebek istemeyle birlikte 2-3 gün gecikmeye başlıyor, aslında bunu biz yapıyoruz, tuttu mu tutmadı mı, yumurtladım mı yumurtlamadım mı acaba hamilemiyim derken kendimizi gerip geciktiriyoruz. keşke yapamasak ama hele hele son hafta resmen şafak sayıyorum her adetimde...

canım ne zor bir acı yaşamışsın Rabbim sabrını da versin bir an önce dilerim, kucağın da boş kalmasın...
iyi düşünür inanırsan kötü şeyler olmaz arkadaşım, bence olumlu bak ve düşün.

ayyyy ben de hemen yapıyoprum o kadar çok abur cubur yiyorum ki yüzüm sivilce doldu stres yaptıkça tıkınıyorum yakında patlarım heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…