Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

Canım sonradan keşke demektense, lütfen dene bence sınırları zorla.Elinden gelen herşeyi yap sonrasına Allah kerimdir.Umutsuz olma öyle örnekler varki ,öyle umutsuz vakalar varki sonradan yüzleri gülen.Sürekli araştır.Pes etme sakın.

Merhaba bence yumurta naklini düşünmelisin, menepozu geciktirme olayı farklı bir olay onda regl oluyorsun fakat yumurta olmuyor diye biliyorum.Birde E2 değer en önemlisi.Yumurta nakline ben çok olumlu bakıyorum, düşünsene içinde yaşayacak.Sen büyüteceksin.Herkesin anne olmaya hakkı vardır yumurta naklini kınamayın.Allah büyük kimin başına ne gelir bilinmez.Bence düşün arkadaşım.

Kınamak değilde onaylamıyorum.Ben yaptırmam.Yaptıranın kendi seçimidir diye düşünüyorum.

canim ya dur bakalim hic ummadigin anda bir seyler olur

icini ferah tut olurmuuu baska doktora daha git bulundugun yerdse o neler dicek bakalimmm

Tesekkur ederim destekleriniz icin,elimden geldigince ugrasacagim allahin izniyle insallah,allah buyuk diyorum,bakalim herseyin hayirlisi insallah...

gülsehri devam et arastirmaya canim. cikmadik canda hala umut vardir.insallah bir caresi bulunur.elinden geleni yap arkadasim.

Yumurta nakli belki bi çare bi umut gibi görünse de sonuçta aynı kadından alınan yumurtalardan oluşan her çocuk kardeş oluyo, aynı genleri taşıyo, iki farklı kadına aynı yumurtaların nakledildiğini düşün, sonuçta aynı rahimde büyümeselerde iki kardeş meydana geliyo ve bunların kim oldukları bile belli değil, birbirleriyle karşılaşıp evlenme ihtimalleri bile var düşünsene, sonra onlardan meydana gelecek çocuklar ne olacak, belki uzun vadede düşük ihtimalli bi düşünce ama imkansız değil, bence yoktan yere hiç olmayacak şekilde günahlara girmektense Allahın takdirine boyun eğmek lazım bazen sonuçta bizim için en hayırlısını Allah bilir diye düşünüyorum şahsen ben

Tesekkur ederim destekleriniz icin,elimden geldigince ugrasacagim allahin izniyle insallah,allah buyuk diyorum,bakalim herseyin hayirlisi insallah...

Canım Allahın hikmetleri bitmez inşallah seninde kucağını doldurur hayırlısıyla, inşallah gönlüne göre olur herşey, sakın pes etme araştırmaya devam

merhaba gülsehri, seni çok iyi anlıyorum bende çocuk sahibi olmaya çalışanlardanım. bu konuyu o kadar abarttım ki en sonunda psikolojik destek almak zorunda kaldım. dr um bu tarz sitelere girmemi yasakladı ama dayanamadım şöyle bir bakayım dedim, senin yazını okudum. umut ve moral çok önemli sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Allah a kalıyor.sen ondan evlat isteme hayırlısını iste yeterki o senin için en iyi olanı verir. hayıt tohumunu hiç duydunmu hormonları dengeliyormuş. fsh ı bu tohumla düşürebilen arkadaşlarım var. tabi düzenli kullanmak gerekiyor. aktarlarda satılıyor.kaynamış 1 su bardağı suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu atıp bekliyorsun. ılıdığında içiyorsun.demleyerek içiyorsun yani. ama sakın tohumu attıktan sonra suyu ocakta bırakma sovumaya bırak. inş. faydasını görürsün. dediğim gibi canım moral ve umut çok önemli. kendine iyi bak.

kuzicim sadece o olsa iyi ama birde çocuğun genetik bir hastalığı olduğunu yada sonradan Allah korusun organa falan ihtiyacı olduğunu düşünsene nereden bulacaksın aileyi göz göre göre bir çocuğu hastalığa yada ölüme nasıl terk edersin.

Evet canım o da işin diğer bi boyutu, yani Allah veriyosa da vermiyosa da bi hikmeti vardır, hırs yapıp bir sürü vebal ve günah altına girmenin bi anlamı yok bence de, Allah herkese hayırlısıyla kendi çocuğunu büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlar versin

şu anda sana ne söylesek teselli olamyız herhalde ama ben sana umut olabilecek birşey yazmak istiyorum.benim bir tanıdığımda bebek tedavisine başladıklarında erken menepoza girdiğini söyledi doktorlar.tedavi bırakıldıktan sonra kendiliğinden hamile kaldı tanıdığım.Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme canım olurmu

arkadaslar,bir sureligine internet baglantim yok,o yuzden giremiyorum siteye,umutlarimi hep taze tutmaya calisiyorum,hayit tohumuna basladim,bakalim hayirlisi...

gülşehricim eğer mümkünse birde türkiyedeki doktorlarlada görüş canım. arkadaşım 14 sene uğraştı londra da ama türkiyede oldu canım üstelik yaşı 40 üstündeydi.

ALLAH inşallah bizede nasip eder anne olmayı benimde hayıt çayıyla FSH 25 den 7 ye düştü dün dr söyledim düştüğünü, önemli olan E2 ninde düşmesi diyor FSH la birlikte E2 ninde 50 nin altında olması lazımmış benim e2 değeri maalesef 120

gulsehri bu yumurtalık rezervi öyle kolay bitecek bir durum değildir.benim sana nacizane tavsiyem DHEA içeren anti-aging ilaçları kullanman ve her adetinin 2. günü ultrason için doktoruna gitmen.Bir hareketlenme gördüğünüz ay tüp bebeğe tekrar başlayabilirsin.tek bir yumurta sana yeter biliyorsun sende.istersen sana yardımcı olabilirim.nolur üzülme

FSH ve e2 ters orantılı 2 testtir esingülcüğüm Fsh ını dolaylı olarak düşürdüğünüz için E2 yükseliyor olabilir.ama 120 e2 çok korkunç bie e2 değeri değil.Tüp bebekle ilgilenen birisi olarak bu tahlillerle gereksiz yere üzülmemeni rica ediyorum senden.Allah hepimize bebeişli günler nasip etsin.

merhabalar banada erken menapoz dendi ve nem 9 aylık evliyim çoçuk istiyorduk eşimle dok gittik ve bana erken menapoz dedikleri zaman dünyam başıma yılıkdı. en fazla 60 çıktı daha sonra 37 düştü yine 50 çıktı ve birdaha yaptırdıgımda 16 düşmüştü birkac dok gittim ve hepsi çok fazla vakit kaymetmeden tüp bebek denememizi söyledi bende bursa acıbadem hastanesine gittim dok adetimin 2 günü hormon tahlili istedi sonucu almaya gittigimde çok sevindim fsh 9 düşmüştü ama E2 91 çıkmıştı ama olsun dok çok güzel dedi ve ben şimdi daha bir umutla bakıyorum inşl önümüzdeki ay tedavim başlayacak ve ben hamile kalacagıma inanıyorum dok torumada cok güveniyorum.

tüp bebek için değerlerin uygun görünüyor canım:) vakit kaybetmeden bebeklerine kavuşmaya çalışsan iyi olur canım.öpüyorum

arkadaslar,bir sureligine internet baglantim yok,o yuzden giremiyorum siteye,umutlarimi hep taze tutmaya calisiyorum,hayit tohumuna basladim,bakalim hayirlisi...

Kesinlikle çok iyi yapmışsın.Allah tan her zaman ümitvar olmamız söyleniyor.Bitkisel kürlere devam.Başka doktorlara gidebilirsin canım.Bak bende uzuuuun zamandır bebek isteyenlerdenim.Tedaviler olduk olmadı.Ama nasıl olduysa kendiliğinden hamile kalıverdim.Hemde ikizlere.Ama yaşamadılar karnımdayken kalpleri duruverdi.Herkesin çilesi var anlıycan.Ama Allah sevdiği kullarına musibet verirmiş canım.Bence senin çabaların eninde sonunda karşılığını alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…