Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

Evet bugun yeniden yumurta kontrolune gittim,doktor yumurtalarimin cok az oldunu ama bitmedigini soyledi,yanliz sali gunu alacagim kan kontrolleri yumurtalarin kalitesi hakkinda bir fikir verebilecek,sali gunu ya hep ya hic diyecegiz arkadaslar,insaallah hayirli bir sonuc alirim.

Insallah canim , bak ümitler daha bitmedi her yeni bir gün deyisik bir bakis getiriyor, Allahin yardimiyla insallah hayirli haberlerle gelirsin sali günü canim, kendini yipratma kuvetini kaybetme .....

Evet kızlar ümizsiz olmayalım.

Kuğuma katılıyorum uzaktan yok felan diyoruz ama,öyle kutsal bir duygu ki bu insana herşeyi yaptırabilecek kadar güçlü sanırım.Allah çaresiz bırakmasın hiçbirimizi.

Gülşehricim noldu gelişmeler neler canım yaz bize??

]gülşehriiii dün gece bir donörle ilgili konu açmıştın bende sana cevap yazmıştım ama sanırım sen cevabımı okumadan sildiler konuyu canım.öncelikle bugün bütün gün bu topiği okudum çok üzüldüm ama inançlı biri olduğuna ve dün gece yazdıklarının tamamen moralinin bozuk oldğuna yorumladım. okadar güzel dua ediyorsunki ben eminim sen güçlü ve inanan birisisin. aslında akşam üzeri yazıyordum bunları ama eşim geldi kapattım. yemekten sonra tv karşısına geçtim ve ne görüyüm SEVAL TAŞDEMİR diye bir doktor senin durumundaki birisine müdahalede bulunmuş ve tüpbebekle bebek sahibi olmuşlar aileyi gösterdi. çok sevindim hemen pc başına oturdum sana müjde veriyim diye. umutsuz olma bak neler var. demekki oluyor. ne olur umudunu kaybetme bizede dua etmek kalsın.
bak sana bişey anlatayım belki bi nebze gülersin. birgün dr a gittim. benim önümde yaşlı bi teyze ama bayağı yaşlı en az 70 yaşında ve yanındada gelini vardı. içeri girip muayeneden sonra dışarı çıktılar. teyze meraklı sorup duruyor gelinine neyim varmış. gelini ben sana eve gidince anlatırım diyor. nine anlamıyorçünkü kulakları duymuyor yazık. söyle neyim varmış diyor. gelin yazık anne yumurtaların çalışıyormuş senin diyor. teyze duymuyor. bu bikaç defa tekrarlanıyor. en sonunda doktor odadan çıkıp nineye avazı çıktığı kadar hastane koridorunda ninneeee senin rahim çalışıyor yumurtaların hala çalışıyor dedeye söyle dikkat etsin diyor. millet gülüyor nine anlamıyor. karnım niye ağrıyor oğlum diyor .doktor nineye bağıra bağıra anlatıyor ona hamile kalabileceğini. adetten kesilsede hala yumurta rezervinin olduğunu.nine utanıyor sıkılıyor. yanındaki geline napcaz şimdi nasıl olur.ben kesilmiştim diye diye gidiyor. ben bu olayı görünce çok şaşırmıştım ve çokda gülmüştüm. senin durumun belki aynı değil ama hayatta olmayacak şey yok. bizi ve kainatı yaratana zorluk yok canım. iyi araştır iyi bir doktor bul. sanırım türkiyede değilsin. ben tüpbebek için hastanedeyken londradan gelen bi bayan vardı. orada defalarca denemiş.olmamıştı. şimdi iki oğlu var üstelik 40 yaşının üstünde. yurtdışında henüz tüpbebeki yapamıyorlar canım. bu tv dede çıktı. türkiyedeki doktorlar başarılı diye. hadi sen tedbir al tevekkül et bizde dua edelim. Rabbim sanada şu forumda uğraşanlarında emeğini boşa çıkarmasın canım hepinizin gönlün muradını versin

canım benim çok sevindim. inşallah beklediğin gibi hayrlı haberler alırsın. allah kucaklarımızı bebeksiz bırakmasın

Sevgili sira elbetteki asla inancsiz degilim,elhamdullillah hemde rabbime cok cok inanan biriyim,caresiz kalmayan bilmez inan bana,bu oyle bir duyguki anlatacak kelime bulunmaz,fakat ben bu donor olayini soyleyince insanlar cinayet islemisim gibi tepki verince cok sasirdim,bir kadinin anne olma istegine karsi bu nasil bir tepkidir diye dellendim resmen(insanlar derken forumdan bahsetmiyorum)evet allah muhtac etmesin ama muhtac olduktan sonra insanlar bunu yapiyorlar,evlat edinmekde cok hayirli bir sey elbette ama buda dusundurucu birsey cunki neden dersen ondada bircok risk mevcut,herneyse insanlar bu konudan cok rahatsiz oluyorlar,konusmak istemiyorum,rabbim insallah kendi yumurtalarima can verir,insallah benim gibi isteyen herkesede gonlundeki muradi verir.

canim hersey onumuzdeki sali belli olacak,bilmiyorum sonuclar olumsuz cikarsa vazgecerim belki,kendimi hic iyi hissetmiyorum artik...

allah yardimcin olsun canim sonuclarini takip edicegim insallah sali günü doktorun olumlu seyler söyler bütün iyi dileklerim seninle vazgecme arkadasim

yok canim iki hafta sonra ilaclara basliyorum bugun doktorla konustum ilaclarimin sparisi verildi bakalim insallah bu sefer allah bizlere yardim etsin insallah cok zor baslayacagim ama simdiden yine o strese girdim bile ilaclar dengemi cok bozuyor psikopat gibi bisey oluyorum

valla gülşehri sana tüm duygularında katılıorum bir kadının en doğal hakkı anne olmak,içinde bişilerin büyüdüğünü kıpırdandığını hissetmek ama kısmet demek lazım bi yerden sonra donor konusunu çok ii düşünmek lazım yarın donor la sahip olunan büyüttüğümüz bir bebeğin kendi öz kardeşine aşık olma riski ne kadar dırr sizce!!!

Allah kolaylik versin canim,zordur bilirim ama cok gencsin daha kaldirirsin sen o ilaclari,psikolojiyi bozuyor,sinir stres yapiyor ama etrafindakilerde idare edecekler artik,hersey bebis icin,gelismeleri paylasiriz,hadi bakalim bu sefer hersey yolunda gidecek insallah.

Dilosum sagol canim ilgin icin,ileride evlat edindigimiz cocugun kendi kardesine bilmeden asik olabilme riski kadardir bitanem...

Dilosum sagol canim ilgin icin,ileride evlat edindigimiz cocugun kendi kardesine bilmeden asik olabilme riski kadardir bitanem...

canım benim evlat edinirken bile dikkat edilmeli sadece aşık olma riski yok genetik hastalık diye bişey var. bence evlat edinmeye karar verdiğinde insan aldığı bebeğin ailesini tanımalı. bir böbrek naklinde yada ilik naklinde bile önce aileden başlanıyor taramaya. görüşüp görüşmemek tartışılır ama muhakkak tanımalı bence.

Şûrâ Sûresinin 50 . Ayetinde
Yahut O çocukları erkekler, dişiler olmak üzere çift verir, dilediği kimseyi de kısır yapar. Şüphesiz O, her şeyi hakkıyla bilendir, hakkıyla gücü yetendir

ve ben kızlar hep yukarıdaki ayeti düşünürüm çocuk hasreti çekerken neden dememek için . Rabbim isterse veriomuş yani . bize sadece istemek kalıo . mesela gülşehri ben henüz 23 yaşında olmama rağmen daha gecen ayki ilk aşılamamda hüsrana uğradım fsh çok yüksek olmamsına rağmen erken menopoz olmamasına rağmen ve 20 gün boyunca kullandığım yumurta uyarıcı iğnelere rağmen bir yumurtam gelişmedi ve bana iptal ediyoruz deyip gönderdiler. netmiş işte dozu iiayrlayamamışlar feln daha yüksek dozla tekrar deneriz dediler orası uzun hikaye ....
yani Rabbim isteyince oluyor biz bütün kapıları zorlucaz inş sende umudunu asla yitirme umudunun bittiği yerde bu ayeti hatırla ..:teselli:

Evet,dedigim gibi herseyde vardir bir risk,aslinda yasamin kendisi bile baslibasina bir risk degilmi?allah insani o devrelere getirmesin insallah,ve allah kimseyede dermansiz dertler vermesin,hasta olanlarada acil sifalar versin(bu yazin bana hasta insanlari hatirlatti sira sagol),bu sayede onlara sifa dilememe vesile oldun.

diloş cuğum sabır ve şükredene rabbim merhametle cevap verir. bebeği olmayan annelere bile müjde veriyor diyorki kıyamet günü mahşer meydanında herkes koştururken güneşin dünyaya yaklaşıp sıcak kavururken bebeksiz anneler bir ağacın altında gölgede bekleyecekler diyor. inananın sevdiği kuluna zor imtihan verirmiş. sevdiği kulun duasını çok beğenirmiş huzuruna gididp dua etmesinden hoşlanırmış. kulum gelsin bana dua etsin dermiş. güzel vakitlerde bol bol dua edin bizde edelim güzelim.

gülşehricim nolursunuz sabredin bizde dua edelim ben 6 senede kavuştum bebeğime ama duaların sayesinde paylaşın derdinizi dinleyelim biz bu imtihandan geçtik of demeden dinleyeceğime her zaman dua edeceğime söz veriyorum ne olur sizde isyan etmemeye söz verin. biliyorum diyorsunki senin tuzun kuru ama inanın bende zor günler geçirdim hem maddi hem manevi anlıyorum sizi. ne olur sabredin hep beraber dua edelim

Cok tesekkur edrim sira,hicde demeyecegim,sende ugrasmissin 6 yil,yavrunu size bagislasin rabbim,allah razi olsun,musluman muslumanin duasina muhtactir,agzina diline,yuregine saglik...tum dua edenlere duamla tesekkur ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…