Evet bugun yeniden yumurta kontrolune gittim,doktor yumurtalarimin cok az oldunu ama bitmedigini soyledi,yanliz sali gunu alacagim kan kontrolleri yumurtalarin kalitesi hakkinda bir fikir verebilecek,sali gunu ya hep ya hic diyecegiz arkadaslar,insaallah hayirli bir sonuc alirim.
Evet kızlar ümizsiz olmayalım.
Kuğuma katılıyorum uzaktan yok felan diyoruz ama,öyle kutsal bir duygu ki bu insana herşeyi yaptırabilecek kadar güçlü sanırım.Allah çaresiz bırakmasın hiçbirimizi.
Gülşehricim noldu gelişmeler neler canım yaz bize??
allah yardimcin olsun canim sonuclarini takip edicegim insallah sali günü doktorun olumlu seyler söyler bütün iyi dileklerim seninle vazgecme arkadasim
Sevgili sira elbetteki asla inancsiz degilim,elhamdullillah hemde rabbime cok cok inanan biriyim,caresiz kalmayan bilmez inan bana,bu oyle bir duyguki anlatacak kelime bulunmaz,fakat ben bu donor olayini soyleyince insanlar cinayet islemisim gibi tepki verince cok sasirdim,bir kadinin anne olma istegine karsi bu nasil bir tepkidir diye dellendim resmen(insanlar derken forumdan bahsetmiyorum)evet allah muhtac etmesin ama muhtac olduktan sonra insanlar bunu yapiyorlar,evlat edinmekde cok hayirli bir sey elbette ama buda dusundurucu birsey cunki neden dersen ondada bircok risk mevcut,herneyse insanlar bu konudan cok rahatsiz oluyorlar,konusmak istemiyorum,rabbim insallah kendi yumurtalarima can verir,insallah benim gibi isteyen herkesede gonlundeki muradi verir.
yok canim iki hafta sonra ilaclara basliyorum bugun doktorla konustum ilaclarimin sparisi verildi bakalim insallah bu sefer allah bizlere yardim etsin insallah cok zor baslayacagim ama simdiden yine o strese girdim bile ilaclar dengemi cok bozuyor psikopat gibi bisey oluyorum
valla gülşehri sana tüm duygularında katılıorum bir kadının en doğal hakkı anne olmak,içinde bişilerin büyüdüğünü kıpırdandığını hissetmek ama kısmet demek lazım bi yerden sonra donor konusunu çok ii düşünmek lazım yarın donor la sahip olunan büyüttüğümüz bir bebeğin kendi öz kardeşine aşık olma riski ne kadar dırr sizce!!!
Dilosum sagol canim ilgin icin,ileride evlat edindigimiz cocugun kendi kardesine bilmeden asik olabilme riski kadardir bitanem...
canım benim evlat edinirken bile dikkat edilmeli sadece aşık olma riski yok genetik hastalık diye bişey var. bence evlat edinmeye karar verdiğinde insan aldığı bebeğin ailesini tanımalı. bir böbrek naklinde yada ilik naklinde bile önce aileden başlanıyor taramaya. görüşüp görüşmemek tartışılır ama muhakkak tanımalı bence.
gülşehricim nolursunuz sabredin bizde dua edelim ben 6 senede kavuştum bebeğime ama duaların sayesinde paylaşın derdinizi dinleyelim biz bu imtihandan geçtik of demeden dinleyeceğime her zaman dua edeceğime söz veriyorum ne olur sizde isyan etmemeye söz verin. biliyorum diyorsunki senin tuzun kuru ama inanın bende zor günler geçirdim hem maddi hem manevi anlıyorum sizi. ne olur sabredin hep beraber dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?