- 5 Kasım 2017
- 310
- 167
- 18
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Zaten anneme ciktim gittim.suan evde olan gorumcemle kusuz 6.7 ay olacak oyuzden ona bisi demiyorum o kndi halinde bnde kendi halimde takiliyorum isteyooo yapacağın şey baş kaldırmak.
herkesle iyi olmak zorunda değilsin.
mesafe iyidir.
iş mi verdiler görümcene söyle beraber yapalım diye. yapmıyorsa sen de yapma.
çok mu iş verdiler hamile halinle, ben hamileyim kendimi çok yormak istemiyorum diyin, yatın.
annenize gitmeye izin mi vermiyorlar, beni annemi görmekten kimse men edemez diyin, çıkın gidin.
siz kendiniz bu hale getirmişsiniz.
Oyle bebegim gelse herseyi untsam evime gitsem bnden mutlusu olmaz :)yaniii keşke hiç gitmeseydin oraya.. annen falan gelip sende kalsaydı. doğum sancısı tutarsada bi taksiye atlayıp giderdiniz. keşke doğum öyle hemen sancı girer girmez başlayan bişi olsa :) neyse artık olan olmuş.. doğumdan sonraki güzel günlerin hayali ile geçirin şu 3-4 günü :)
Zaten anneme ciktim gittim.suan evde olan gorumcemle kusuz 6.7 olacak oyuzden ona bisi demiyorum o kndi halinde bnde kendi halimde takiliyorum iste
Simdi gidemem ki annem de kal dio ayip olur dio dogumdan sora evine gel diosiz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkası niye versin?
hamile bi kadından faydalanmak iş yaptirmak vicdansızlık o görümcen utanmıyor mu hemcinsin olacak bir de bırak iş falan yapmayı ayağını uzatıp yatacaksın ne b.k yiyorlarsa yesinler
madem getirdiler sizi hizmetçilik mi yapacaksınız hadi size karnınızdakine bişey olsa üzülecekler mi çok sinir oldum kusura bakmayın üzüldüm..
bari şu doğumdan önceki son günlerinizi annenizde geçirin sonra da yüzlerine bakmayın.
görümcen çok akıllıymış.
işten yırtmak için harika bahane :)
kvye kızınıza iş verin biraz ben artık tüm işi yapmak istemiyorum diyeceksiniz bu sefer.
kendinize özen gösterin eğer verin.
kimsenin hizmetcisi olmayın.
Ben var ya kaynana maynana demem yuttururum o dediği laflarıGünaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Ya ben onlar bise isterken yok demeye utanirim ama onlarda utanma denen bi duygu yok napabilirimkiBu durumdan sizi kurtaracak tek kişi sizsiniz. Kendi evim varken ben ne kv de kalırım ne annemde. Tamam hadi hamilesiniz ki bence hiç gerek yok ama kalıyorsunuz diyelim. Elbette yardım edin ama hizmetçilik yapmayın. Yahu döve döve zorla mı yaptırıyorlar geçin odanıza yatın. Ne sinir bir durum ya
Seyi diosun dimi karnindaki bebek olmasa sana gosterirdim die :) 4 gun sonra bebek olmucak karnimda gostersin bakim merak ettm ne gosterceni.ozmanda susucak kadar aptal degilimBen var ya kaynana maynana demem yuttururum o dediği lafları
Simdi gidemem ki annem de kal dio ayip olur dio dogumdan sora evine gel dio
bu insanlar onu da yaparlar hiç sasırmam !zaten ne geliyosa başımıza iyi niyetten aman kötü olmayın aman şöyle böyle..
orda kalacaksanız bile şu saatten sonra 1bardak su bile getirip götürmeyin lütfen kendinize değer verin odanızdan çıkmayın yan gelip yatın keyfinize bakın pasif olmayın.
utanmasalar doğuma gitmeden kahvaltı hazırla yiyelim de öyle gidelim diyecekler siz de mutfağa koşacaksınız lütfen yapmayın hiç bir şey..
zaten ne geliyosa başımıza iyi niyetten aman kötü olmayın aman şöyle böyle..
orda kalacaksanız bile şu saatten sonra 1bardak su bile getirip götürmeyin lütfen kendinize değer verin odanızdan çıkmayın yan gelip yatın keyfinize bakın pasif olmayın.
utanmasalar doğuma gitmeden kahvaltı hazırla yiyelim de öyle gidelim diyecekler siz de mutfağa koşacaksınız lütfen yapmayın hiç bir şey..
Ben sezeryan olcam ben korkmuyorumda esim cok korkuyo5 kez de hamile kalsan pat diye doğurmazsın. hele ilk doğum rahat 10 saat sürer. sen hastaneye gidersin sancının sıklaşmasını beklersin vs. o yüzden evde yalnızken doğururum diye hiç korkma. taksi çağırır gidersin. zaten kimse nin herhengi bir yardımı olmuyor.
bu insanlar onu da yaparlar hiç sasırmam !
Yemin ederim.elimde olsa simdi kalkip giderim ailem ve esim bana engel oluyolarÖyle bi evde kalıp onlara hizmetçilik edeceğime evde doğururum daha iyi. Mesele buysa yani.
eşiniz coook korkutugu için cooooooooook düşündüğü için sizi ve yavrunuzu o yüzden hizmetci gibi kullanıdırıyor şart koşuyor değil mi ? izin vermiyor gitmenize bu mu düşünmekBen sezeryan olcam ben korkmuyorumda esim cok korkuyo
Bak suan mesela karnim ac kahvalti yapmadim daha mutfaga gidip sadece kendime hazirlamaktan utaniyorum ama onlar utanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?