Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

siz kendinize değer vermiyorsunuz ki başkası niye versin?

hamile bi kadından faydalanmak iş yaptirmak vicdansızlık o görümcen utanmıyor mu hemcinsin olacak bir de bırak iş falan yapmayı ayağını uzatıp yatacaksın ne b.k yiyorlarsa yesinler

madem getirdiler sizi hizmetçilik mi yapacaksınız hadi size karnınızdakine bişey olsa üzülecekler mi çok sinir oldum kusura bakmayın üzüldüm..

bari şu doğumdan önceki son günlerinizi annenizde geçirin sonra da yüzlerine bakmayın.

Zaten anneme ciktim gittim.suan evde olan gorumcemle kusuz 6.7 ay olacak oyuzden ona bisi demiyorum o kndi halinde bnde kendi halimde takiliyorum iste

Son düzenleme:
Oyle bebegim gelse herseyi untsam evime gitsem bnden mutlusu olmaz :)

Zaten anneme ciktim gittim.suan evde olan gorumcemle kusuz 6.7 olacak oyuzden ona bisi demiyorum o kndi halinde bnde kendi halimde takiliyorum iste

görümcen çok akıllıymış.
işten yırtmak için harika bahane :)
kvye kızınıza iş verin biraz ben artık tüm işi yapmak istemiyorum diyeceksiniz bu sefer.
kendinize özen gösterin eğer verin.
kimsenin hizmetcisi olmayın.

Simdi gidemem ki annem de kal dio ayip olur dio dogumdan sora evine gel dio

Suan kndimi oyle derken dusundumde kv surati kipkirmizi olrdu kesin.cunku bnden oyle bisi bklemiyodur buyul ihtimallle :))

Bu durumdan sizi kurtaracak tek kişi sizsiniz. Kendi evim varken ben ne kv de kalırım ne annemde. Tamam hadi hamilesiniz ki bence hiç gerek yok ama kalıyorsunuz diyelim. Elbette yardım edin ama hizmetçilik yapmayın. Yahu döve döve zorla mı yaptırıyorlar geçin odanıza yatın. Ne sinir bir durum ya

Ben var ya kaynana maynana demem yuttururum o dediği lafları

Ya ben onlar bise isterken yok demeye utanirim ama onlarda utanma denen bi duygu yok napabilirimki

Simdi gidemem ki annem de kal dio ayip olur dio dogumdan sora evine gel dio

zaten ne geliyosa başımıza iyi niyetten aman kötü olmayın aman şöyle böyle..

orda kalacaksanız bile şu saatten sonra 1bardak su bile getirip götürmeyin lütfen kendinize değer verin odanızdan çıkmayın yan gelip yatın keyfinize bakın pasif olmayın.

utanmasalar doğuma gitmeden kahvaltı hazırla yiyelim de öyle gidelim diyecekler siz de mutfağa koşacaksınız lütfen yapmayın hiç bir şey..

bu insanlar onu da yaparlar hiç sasırmam !

5 kez de hamile kalsan pat diye doğurmazsın. hele ilk doğum rahat 10 saat sürer. sen hastaneye gidersin sancının sıklaşmasını beklersin vs. o yüzden evde yalnızken doğururum diye hiç korkma. taksi çağırır gidersin. zaten kimse nin herhengi bir yardımı olmuyor.

Bak suan mesela karnim ac kahvalti yapmadim daha mutfaga gidip sadece kendime hazirlamaktan utaniyorum ama onlar utanmiyor

Ben sezeryan olcam ben korkmuyorumda esim cok korkuyo

Ben sezeryan olcam ben korkmuyorumda esim cok korkuyo
eşiniz coook korkutugu için cooooooooook düşündüğü için sizi ve yavrunuzu o yüzden hizmetci gibi kullanıdırıyor şart koşuyor değil mi ? izin vermiyor gitmenize bu mu düşünmek
yahu sizi düşünen korkan insan benim karıma hizmet ettirmeyeceksiniz deyip sesini cıkarır
yahut sizin gitmenize engel olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…