Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

Slm. Bende 12.08.1983 Doğumluyum. Eşim 16.09.1978.
* Ev yaptırıyoruz alnımızın akıyla bitirebilecek miyiz?
* Eşim eski işyeri ile mahkemelik yakın zamanda sonuçlanır mı sonuçlanırsa olumlu olur mu?
* Benim ve eşimin iş ve para durumları nasıl olur?

Şimdiden çokkk çokk tşk ederim.

bendeee istiyoruummmm

ben 16.02.1989 nişanlım 28.05.1990 lu acaba aldatılıyor muyum , evlenecek miyiz ve evleneceksek evliliğimiz uzun sürelimi olacak onu öğrenmek istiyorum şu aldatma meselesini de sölesen yeter yoksa intihar edicem şüpheden yüreğine sağlık

selam ben 11. 1. 1975 eşim 12. 1 .1964 dogumlu büyük oglum 10 .6 .1991dogumlu okul ve iş hayatı nasıl olacak onu merak ediyorum birde evimiz olacakmı teşekkürler.

ben de istiyorum ben de ben deee...benim doğum tarihim 18.11.1985 eşimin 12.10.1982
atama bekliyorum olacak mı, bir de sağlık açısından eşimin durumu

merhabalar benım içinde bakabılırmısınız?? ben 19 kasım 1987--eşim 15 agustos 1978--kızım 5 mayıs 2008 en önemli sorunum ve sorum bi evimiz olacakmı? maddi durumumuz nasıl olacak,,bi bebek daha gorunuyrmu kız-erkek,,kızımı nası bı gelecek beklıyor........şimdiden teşekkurler..

10.01.1985 benim doğum tarihim...sözlümün doğum tarihi 12.06.1989
..hayırlısı ile evlenebilecekmiyiz
..benim iş hayatım nasıl olacak
.. çocuk sahibi olabilecekmiyiz
..evliliğimiz nasıl geçecek...

şimdiden çokkkk teşekkür ederimmm...

PARDON SÖZLÜMÜN 12.06.1981 OLACAKKK

10.01.1985 benim doğum tarihim...sözlümün doğum tarihi 12.06.1981
..hayırlısı ile evlenebilecekmiyiz
..benim iş hayatım nasıl olacak
.. çocuk sahibi olabilecekmiyiz
..evliliğimiz nasıl geçecek...

şimdiden çokkkk teşekkür ederimmm...

madem yoğunsun bakamıcan açmıcaktın bu konuyu..millet umutla bişeyler yazıyo ama cevaplıyan yok. oyalama insanları

ay herkes baktırmış bende baktırıyım bari öncelikle merhaba iyi çalışmalar
ben yengeç burcuyum sevgilimde akrep. soracağım fazla soru yok aslında ben soruları kendime sormaya alışmışım... uzun süren bir ilişkim var devam ediyoruz hedefimizde evlilik var hayırlısıyla, kendi adıma merak ettiğim birşey var mesleğim adına şuan lisedeyim ünivde radyo-tv okumayı düşünüyorum yanlış bir seçim yapmak istemiyorum merak ettiğim eğitimim, ailem ve ilişkim adına bir kaç yorum genel istiyorum yani şimdiden teşekkürler :)

konu aktif galiba..

ben tarot baktırmak istiyorum..

3 sorum var
iş hayatım berbat işsizim işe girecekmiyim..
evlilik hayatımızda dalgalanmalar var nasıl olacak gidiş hatı
aşılama tüp bebek derken çoçuk umudum her geçen gün sıfıra iniyor..

benim d.t 17.07.1979
eşimin d.t 08.02.1972
evlilik tarihimiz 24.11.2007

bakarsan sevinirim..

canı çogu kişiye bakmışsın banada bakabilirmisin lutfeeeen benim kayınvalidemgille sorunum vaar aceba benle ugraşmaktan vazgececeklermi benim hakkımda kötü düşünen varmı eşimle ömur boyu mutlu olabilecekmiyiz
bakarsan çoooook sevinirim şimdiden teşekkurler

Benim 1 ay olmuş nerdeyse. aynen katılıyorum size insanları oyalamayın bakıcam bakıcam diyip. herkesde inanıp halen yazmaya devam etmiş :)

Benim 1 ay olmuş nerdeyse. aynen katılıyorum size insanları oyalamayın bakıcam bakıcam diyip. herkesde inanıp halen yazmaya devam etmiş :)

baştan bi kaç kişiye cevap yazdı insanlarda bunları görüyo cevap veriyo diye yazıyolar ama konusu sahibi arada bi geliyo bugün bakcam diyo oyalıyo bizi

o zaman bu konu kapatılsın

en sevdiğim konulardan biri tarot ..:)

bana da bakarmısın .20 yaşında balık burcuyum 5 mart doğumluyum.Aşk hayatımla ilgili bilgi istesemm ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…