Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

Ben sözlüyüm.önümüzdeki hafta nişanlanacağız.Aileler arasında sorunlar var bunlar düzelecek mi?Ben kpss ye hazırlanıyorum acaba atanabilecek miyim.(edebiyat öğretmenliği)

ama bize bakmıcakmısınnn????

KellyKelly bana da bakarmısın lütfen biz bebiş istiyoruz 3 yıldır acaba olucak mı zamanı yakın mı adım zeynep 25.08.1987 doğumluyum şimdiden çok teşekkür ederim. eşimde 08.05.83 doğumlu

ben 31.10.1984. doğumluyum eşimde 04.01.1985 doğumlu ev almak istiyoruz alabilecekmiyiz ve eşimin ailesiyle sorunlarım var düzelecek mi ? şimdiden çok teşekkür ederim saolasın

Bende isterim eger zahmet olmazsa

dogum tarihim 15 ekim 1987, bir bebis istiyoruz ama hayirlisi ALLAH'tan.

Son düzenleme:
merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz ben ağustos 1986 doğumluyum erkek arkadasım haziran 1986 doğumlu ciddi bir beraberligimiz var acaba evlenebılecekmıyız bır de ben bu sene kpssye girecegim sınavı kazanbılıcekmiyim tşk ederım

21 temmuz 1985 tarihliyim. 2,5 yıldır evliyim bebiş isitiyoruz. önce Allah tan tabikide sende iyi bişeyler söyleyiversende gelse bebiş artık :)

merhaba rica etsem bana da bakabilirmisiniz ben ağustos 1986 erkek arkdaşım haziran 1986 doğumlu 2 yıldır ciddi bir beraberlıgımız var acaba evlenebilecekmiyiz bir de bu sene kpssye gireceğim sınavı kazanabilecekmiyim teşekkür ederim kolay gelsin

selam bana da bakar mısın?
21 yaşındayım.1990 haziran doğumluyum.ünv bu yıl bitti.hayatıma yön verecek bi seçim yapmam lazım bu konuda tereddütlerim var,bişeye karar vermiş gibiyim,hayırlı olacak mı acaba?iş görünüyo mu yolun sonunda?ya da aşkla ilgili bi gelişme var mı?yani bu seçimle ilgili ne görüyosan artık

merhaba erkek arkadasım 25 eylül, ben 30 temmuz doğumluyum.
ilişkimiz nereye doğru gidiyor ve bana duyguları net olarak nedir?
şimdiden teşekkür ederim.

merhaba rica etsem banada bakarmısın 08/04/1982 doğumluyum
ben ne zaman evlenebileceğim ve kpss ye gireceğim bu sene memur olabilecekmiyim
şimdiden teşekküler...

merhaba banada bakbilir misiniz 16 yaşındayım ilk ilişkim bittikten 6ay sonra karşıma yeni biri çıktı onunla 4 5 aydır konuşuyoruz bazen çok yakın bazen çok uzak oluyor bana karşı gerçekten birşey hissediyor mu yoksa ben mi oyle hissediyorum çok dengesiz davraniyor ve bende çok merak ediyorum :18: bakarsaniz cok sevinirimm

bende istiyorum tarot. eşimin iş hayatı ve sorunlarımız hangi sorunlar dersen hangisini sayayım. artık ne çıkarsa bahtıma. tşk.ler şimdiden

merhaba 13.07.1984 doğumluyum,evliyim.Yeni bir işe girdim iş hayatımda ne gibi değişiklikler ya da gelişmeler olacak merak ediyorum. falıma bakarsan sevinirim.

Sanırım ortaya bir konu atttılar bakalım ne kadar talep var mı demek istiyorlar acaba?

kesinlikle öyle arkadaşlar 1 kişi bakıyor fala ben ilk söylediğinde cevap yazana kadar 10 kişi yazmıştı.bana sıra gelmeden saat geç oldu ve arkadaş gitti.baktı herkes cevap bekliyor bu kadar kişiyle kim uğraşçak diye kayboldu sanırsam talep çok napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…