- 23 Mayıs 2009
- 14.584
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi KellyKelly
-
kesinlikle öyle arkadaşlar 1 kişi bakıyor fala ben ilk söylediğinde cevap yazana kadar 10 kişi yazmıştı.bana sıra gelmeden saat geç oldu ve arkadaş gitti.baktı herkes cevap bekliyor bu kadar kişiyle kim uğraşçak diye kayboldu sanırsamtalep çok napsın
merhaba canım :)) ne iyi ettinde geldin hoşgeldin :)
02.03.1985 doğumluyum..15.07.2010 da evlendim..O zamandan bu zamana bebek sahibi olamıyorum :)) acaba tarotta görünür mü ? :)
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
Hayır yanlıs anladınız.Bayram tatılı gittiğim için bir sure giremedem. Az sonra yenıden bakmaya baslıycam.
yihhuuu sıra bende kalmıştııı
ama ben. beni unutmayın ltfEveeet sıra sende kalmıstısımdı senınkıne bakıyorum ...
sevgilimle bana evlilik görünüyo mu acaba?
iy geceler ben 6 yıllık evliyim ve çocuğum yok olmadı şimdi ben ne göreceksiniz acaba merak ettim lütfen cevap verirseniz sevinirim
1987 doğumluyum nişanlıyım.evlilik bana ne zamana gözüküyor ve mutlu olabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?