Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

Hayır yanlıs anladınız.Bayram tatılı gittiğim için bir sure giremedem. Az sonra yenıden bakmaya baslıycam.

rica etsem banada zamanınız yeterse bakabilirmisiniz. eşimin iş hayatı evimiz geleceğimiz ne bileyim genel olarakda bakabilirsiniz. sorunlarımız hala bizi sürükleyecekmi acaba

merhaba, 23.03.1988 doğumluyum bir süre önce sevgilimden ayrıldım. onun doğum tarihi de 24.07.1989 acaba bana karşı hisleri bitti mi, onunla bir şansımız olabilir mi? eğitim hayatımda kritik bir senem başarılı olabilecek miyim? teşekkürler

banada bakabilrmisn cnm :)09.10.1986 dogumluyum sevgilim 17.06.1985 evlilik var mi varsa nasl bi evlilik olur:)bide is basvurularinda buluncam acaba iyi bi is bulacakmiym yani baslicakmiyim:)eylul veya ekimde:)

merhaba, bende istiyorum mümkünse.. 12.07.1982 doğumluyum, erkek arkadaşımdan ayrıldım bugün ilerisi için yorum yaparsan sevinirim.. tşkler

sevgilimle bana evlilik görünüyo mu acaba?

Evlilik ile ilgili :Kendınıze guvenıyorsunuz.Evlenme konusunda, kendınızı guclu hıssedıyorsun.Ama bilgili biri size akıl gösterecek. Eger cesur davranıp risk alırsanız başarılı bir girişimde bulunacaksınız.Böylelıkle evlılık yolu gözukebılır.Ama önunuzde daha yollar var. :)

iy geceler ben 6 yıllık evliyim ve çocuğum yok olmadı şimdi ben ne göreceksiniz acaba merak ettim lütfen cevap verirseniz sevinirim

Cocuk olması konusunda:Suan duygularınızın esırı olmussunuz.Morelınız bu yonden çok bozuk.Ama daha sonralar bu sorunu çözmek ıcın bazı girişimlerde bulucaksınız.Bu yondekı hedef ve planlarınız olumlu yonde gerceklesebılır. İyi şanslar..

ayy ben de ıstıyoruumm..
acaba bebiş yolda mı, bir de tayinimiz nreye cıkacak :))
30 mayıs 1986 doğumluyum.. eşim de 8 aralık 1980 doğumlu ..sıraya gırebilir miyim.

1987 doğumluyum nişanlıyım.evlilik bana ne zamana gözüküyor ve mutlu olabilecekmiyim

Evlilik konusunda : Önunuzde çok zaman var.Kararsızlıklar ve bazı problerınız var.Şimdiki olan ve zaman içinde çıkıcak bu problemleri aşarsınız evliliiğiniz için bir adım atmış olucaksınız.Net bir sey göremedim. :/ Ama umarım evlenebılırsınız. İyi şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…