Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

slm cnm 8 mart 1992 bursa erkek arkadaşım 28 temmuz 1989 evlenebilecekmiyiz?evlilik nasıl olacak?teşekkürler

ayy bana da bakar mısın ben 06.06.1993 sevgilim 21.09.1989 acaba bize evllilik görünüor mu görünüorsa ne zaman ve acaba istediğim okulu kazanabilecek miyim? çok merak ediorum lütfen cevapla

bende istiyorum

ben:28.08.1984
o: 18.07.1982 evlilik varmı iş başvurusu yaptığım yerlerden sonuç çıkcakmı genel olarak bakım istiyorum

lütfen ßnm içinde ßakarmısınız ?
genel olarak
eşim 03-şubat 1977
ßen 7 kasım 1989

Arkadaşlar lutfen kusura bakmayın.Rusca dil eğitimim var. Bu yuzden zamanımın çoğu dil eğitimimle gecıyor.Elimden geldiği kadar zamanım oldukca bakmaya calısıcam.Bir sürü tarot isteği var... Bende sizi kırmamak için zamanımın çok dolu oldugu halde birkaçınıza bakabılıyorum sadece. Lütfen banada hak verin. Anlayısınız ıcın sağolun.

Tarot falına baktırmak ısteyenler yazsın ben zamanım oldugunda bakıcam.

bir suru kisi yazmis, bana sira gelene kadar

canim ben 13.02.1988 dogumluyum ve yurt disinda kaliyorum. okulum bu yaz bitti ve is ariyorum. ama daha is bulamadim. sorum is hayatimla ilgili.. acaba yakin zamanda is bulurmuyum, sikintilarim gecermi??

simdiden tsk

oncellıkle eğitiminde başarılı olmanı dilerim.cok vakıt alacak ama bana bakabilirsen sevinirim.
benımkısı:09.05.1987 onunkısı :11.09.1984 halimiz nolcak dıye merak edıyorum.

banada zaman ayırırsanız çok sevinirim

adım hilal 06.04.1984 doğumluyum...

kpss girdim atanacakmıyım yada resmi bir işe yerleşebiilecekmiyim
tabiki ikinci olarakta hayırlı bir eş karşıma çıkacak mı ?

teşekkür ederimmm

Hmm tamam......

merhaba 08/04/1982 doğumluyum
ben ne zaman evlenebileceğim ve kpss ye gireceğim bu sene memur olabilecekmiyim
şimdiden teşekküler...:))

Bekle bekle SIKILDIM,

Bir haftayi gecti hala daha cevap gelecek... bu konuyu sanki laf olsun torba dolsun gibisine tarot olsun mesaj dolsun hesabi acilmis bir konu olarak goremeye basladim.

Kelly'cigim bakmiyacaksan veya zamanin yoksa hic acmiyacaktin madem actin iki uc kisiye bakarim sadece diye yazsaydin boyle milleti bos bos bekletmeye kimsenin hakki yok!

!!!

adım hamide 08.05.86 dogumluyum anne adı ayşe..
polis olmak istiyorum olma ihtimalimi bir de bir dükkan işine girdik iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim..müsait olunca bakarsan çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

banda bakarmısınız 20 yaşındayım evliyim gelecekte neler görüyosun bide bebiş varmı yakın zamanda acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…