Buyrun...Terapi Grubumuz :))

çok iyi konuşmuşsun canım. biraz geç anlıyorlar işte malesef ama böylede dönüyorlar. özür dilemesi çook iyi olmuş en azından biraz rahatlamşısındır. canım fikirlerin çok güzel hep böyle kalsın uygulamada da süper gidiyosun. hem unutma biz onlarsız acılara alıışıyoruz . bişey olmamış gibi hayatımızın orta yerinde devam etmek istiyorlar.

içim şişti herhalde bugün anlamsız ve acı veren birgün oldu benim için. ayrılık bu kadar tazeyken facesinde bir kız şarkı paylaşmış. rafetelroman beni biraz anlasaydın. off ne çok acı veriyomuş meger( içim sızladı bakarken(

Tam olarak bir donme de sayilmaz ki.
Geliyor, duygularini dokuyor ve gidiyor.. Eskiden olsa belki hirslanirdim, "madem ozluyorsun, nedenn???" diye ama simdilerde bosverdim artik umrumda degil pek. Bazi dusunceleri kendime benimsetmeye calisiyorum; mesela insanin kendi duygularini kontrol edebilecegi falan gibi. Baya da iyiyim acikcasi bu konuda. Aci falan cekmiyorum, sadece garip hissediyorum, ozluyorum. Ama zorlamiycam artik. gonul iliskileri bu kadar zor olmamali. iki tarafta kendinden birseyler koymuyorsa, ortada eksik biseyler vardir. Ve ben hayat zaten yeterince zorken, birde bu tarz konularda zorlanmak, kendime aci cektirmek istemiyorum. O olsada, olmasa da benim hayatim devam eder. Bana katilip hayatinin en dogru kararini vermekte onun elinde Ben coktan biraktim bu isin pesini ((=

sil faceten..
gozunun onunde oldugu surece aci cekeceksin.
herseyinden anlam cikarmaya calisip, olur olmadik seyleri kiskanacaksin.
onun hayatina sorunsuz devam edisini seyretmek seni cok uzecek.
bosver, kendi iyiligini dusun. gozunun onunde durmasinin bi anlami yok..
bence..

Kızlar şu bana asılan evli adama benim ex haddini bildirecem diyoduda bana söz vermişti ya tamam bişe yapmicam diye.. Bugün onu görmüş demişki sende senin karının face şifresi var mı? Oda var nolduki demiş bizimkide iyi anzerinkide bende var bida ona bişe demek istediğinde bana de demiş.. oda donmuş kalmış..

yani en azından bir adımı. o soruları biz sordukça cevapları hep bizim içimizde kalıyordu. en iyisi umursamamak. kendi duygularını kontrol edebilmeyi başarabiliyorsan en büyük aşamayı aşmışsın demek. hep bir tarafta denge daha çok kayıyo. bu olmasın zten. kesinlikle hayat çok zor ve acımasız. durmadan akıp gidiyor. hayatın gerisinde kalmak istemeyiz. haklısın acı ne diye çektiresin ki. öncesinde de vardın sonrasında da var olacaksın. bu son cümlene bayıldımmmmm tebrik ederim :)

ellerim gitmiyo silmeye. o silsin istiyorum. acı çekiyorum evet hayatına devam ediyo. dondurdum faceimi. ellerim gitmiyo.( yapmam gerek biliyorum ama silersem sanki bi yarımda kaybolcakmıs gibime geliyor(

ellerim gitmiyo silmeye. o silsin istiyorum. acı çekiyorum evet hayatına devam ediyo. dondurdum faceimi. ellerim gitmiyo.( yapmam gerek biliyorum ama silersem sanki bi yarımda kaybolcakmıs gibime geliyor(

ne kadar oldu siz ayrilali ?
henuz onu tamamen birakamiyorsun anladigim kadariyla..
zamanla uzulmekten bikacaksin.. o zaman gozunu karartip silebilirsin sanirim.
hala zamana ihtiyacin var. iliski bittigi ilk zamanlarda ask acim gecmesin istiyordum. sanki o aci bizi hala bagliyormus gibi hissediyordum.
ama aci cektigim surece ondan hic bir yakinlik ve bana bi adim goremedim. acim bitti, simdi geldi.. neyse her iste bi hayir vardir demisler ((=

2 ay filan oldu işte.bırakamıyorum hala benim sanıyorm banada öle geliyor sanki o acı bizi daha çok yakınlaştırıyo halbuki daha çok uzaklaştırıyo. acımın bitmesi için galiba silmem gerek.:S kesinlikle canm her işte vardır bir hayır.

Zaman ver kendine. guclu birine benziyorsun. eger simdi silersen pisman olacagini dusunuyorsan silme. zamanla nasil olsa sen surekli onu gorup, uzulmekten bikacaksin. (=

Zaman ver kendine. guclu birine benziyorsun. eger simdi silersen pisman olacagini dusunuyorsan silme. zamanla nasil olsa sen surekli onu gorup, uzulmekten bikacaksin. (=

şuan dondurdum işte açıp bakmamak için derslerime yogunlaşmak için finaller başlıcak hazırlık yapmalıyım kafamı doldurmalıyım sınavlarımla. zamana çok ihtiyacım var kesinlikle...

Atlantis , Nev , Black_Swan nerelerdesiniz merak ediyorum göremeyince iyisinizdir umarım ...

cecenn merhaba; açıkçası hiç iyi değilim. biri çıktı karşıma haftalarca msjlar, telefonlar görüşmedim bile tersledim... benimkinden önceki arıyor görüşmek istiyor... 10 yıl önce tanıdığım biri çıktı karşıma, 6 yıldır irtibat kurmadığım bir başkası... görüşmek istedi ki o dönemler diyaloğumuz çok iyiydi ama umursamadım bile sadece öfkem artıyor ve hüznüm. herşey o kadar tuhaf ki, geçmişte kimi tanıdıysam kısa süreli görüştüğüm ya da birlikteliğim olan karşıma çıkıyor sen özeldin diyorlar... görüşsek ya tekrar... bir tek 1.5 yılımı dolu dolu geçirdiğim evleneceğim insan için mi bu kadar değersizdim diyorum. en ufak bir his besleyemiyorum kimseye karşı, kendimi çekiyorum insanları itiyorum sanki o buna değermiş gibi... ne oluyor bana anlamıyorum 4 ay geçti üzerinden, başkaları bu süreçte yeni biriyle tanışıp söz bile yapabiliyor ben sanki en başa sarıyorum. kimi zaman acaba ben şizofrenim de o hayali bir varlık mıydı derken buluyorum kendimi, hani onu görenler olmasa buna inanacağım bir anda gitti çünkü hiç yaşanmamış gibi. akıl sır ermiyor bu tavrına. burada takip ediyorum zamanında dertleştiğimiz birçok arkadaşta geri dönüş olmuş, onlar adına gerçekten çok seviniyorum o ilişki devam eder ya da biter ama bir şekilde pişmanlık görmek herkesi rahatlatır ki olması gereken normal süreç de budur aslında. aylar geçer ve karşı tarafta mutlaka bir pişmanlık olur. ama kendi yaşadıklarımı düşününce, sadece şaşkın ve kırgınım artık ne yazacak ne düşünecek halim var ama anılarım bile hiç olmadığı kadar canlı bunu hak edecek kime ne kötülük etmiş olabilirim ötesinde bir sorum da yok artık. insan yanlış birini sever de o yanlış kişinin bir tek doğru tarafı mı olmaz...

Kızlar benimkini msn e çağırdım yarım saat önce.. Ve içimde ne varsa döktüm savaşamicaksan dediklerimi eskisi gibi yapmamaya devam edeceksen vs vs hiç beklemeyeyim seni dedim.. Önce yapacam der gibi oldu sonra baktıki ben dik duruyorum karşısında şimdi beni kandırsa bile sonra yapmadığında ayrılacam şöyle bi teklifte bulundu: şimdi birazını yapsam ama sözlenince hepsini yapsam neden dedim.. şimdi hepsini yapma zorunluluğum yok çünkü ama o zaman yapmak zorundayım herşeyi dedi bende peki ben nasıl emin olucam sözlendikten sonra yapmazsan ben söz atıp herkese rezil mi olucam bi mantıklı ol dedim bana dediki tek sen rezil olmazsın benim ailem benile konuşmaz bile dedi bende dedim ya sen gerçek misin mantığın aldı mı şimdi senin tüm bunları ailen isterse seni silsin o saatten sonra bananeki? olmaz öyle bişe zaten önemli olanda bi zorunluluğun olmadığı halde sözümü dinlemendi yoksa tabiki özgürsün yapma banane dedim ne yani anlaştık mı dedi bende hayır anlaşmadık yollarımıza gidiyoruz dedim bu panik yaptı ya başka zaman konuşalım öyleyse falan demeye başladı sanki ben o zaman unutucam bu isteklerde bulunmicam yine.. en son dedim kararını ver özelliklede bi dernek var ordan ayrılmasını istedim ordan dediğimi yapmaya başla dedim yarın konuşuruz dedi bende şimdi kararını ver yarın yok dedim var hadi iyi geceler dedi.. bende sen öyle sanıyosun benim zerre sabrım kalmamıştı zaten buda son damla oldu gelmenede gerek kalmadı sakın beni arama hatasınada düşme iyi geceler dedim bunuda sildim msnden..Daha çok uzun konuştukta ben özet geçtim :)
Ohh be rahatladım valla.. Hayat ne güzelmişşş....

Atlantisim, yasadiklarimdan sonra beklentisizligin gucune inanmaya basladim. Bu adam seni oyle buyuk bi bozguna ugradi ki bu sekilde birakilmayi kendine yediremiyorsun. inan ki yazdiklarini okurken gozlerim doldu. Eminim sen bunlarin hic birini hak etmiyorsun. O kisi de simdi degilse, ne zaman seni kaybedecek, o zaman degerini anlayacak. Biliyorsun.. insan elindekinin kiymetini bilmiyor. Sen hala onun elindemisin? Sanirim evet.. O da bunu biliyor, hissediyor. Hala karsinsinda ona taviz verebilecek, onun sacmaliklarini dinleyecek bir kadin goruyor sana baktiginda. Kulagina bir baskasiyla oldugun haberi ucsa inan bana hersey bir anda oyle bi tersine doner ki. Onun bunu fark etmesi icin iste seni tamamen kaybettigini fark etmesi lazim.

O kadar uzuluyorum ki o adam icin bu kadar uzulmene, veya asilda o adam yuzunden bu kadar uzulmene desem daha dogru.. Sadece anlattiklarina bakiyorum, o adam seni haketmis olamaz!! Siradan bir boncukcuya elmas hediye etmek gibi birsey olurdu o adama seni vermek. O da bunun farkindaydi bence. Ona agir geldin. Senin degerini kaliteli bi kuyumcu anlar canim benim. Herseyinle fazlaydin ona. O fark edecek bundan eminim.. O elinde nasil bi cevher oldugunu ve yaptigi aptalligi fark edecek. Ama o zamanlar artik sen onu geri istermisin bilemiyorum..

anzer lütfen kendin icin bir daha iletisime gecme,ay bir an sözlenince yapacagini düsünür mü diye okudum

olmaz ya bu nasil birseymis,hadi seni gectim kendi hayati icin bir adim atmak istemiyor

sen ne yaparsan yap bunu adam edemezsin..hayirli olsun inasllah mutlu olursun

Canım bende şok oldum o lafı duyunca.. Nasıl bir mantığa sahip bu adam? Kafayı sıyırmış resmen ya.. Sözlenmek ne demek bu durumda? Ben evlilikten korkuyorum bunun yüzünden ama onun söylediğine bak.. Yok daha geri dönmicem isterse ölüyorum desin dönüp bakmam bile..

jerryim hakkımdaki güzel düşüncelerin kalbinin güzelliğinden ileri geliyor, teşekkür ederim. o beklentileri yok etmek de sanırım çok iradi değilmiş yani bir beklentim yok sanıyordum bir süre öncesine dek, yabancılaşıyordum. ne bileyim oturup anıları deşmiyorum ki ya da hayallere dalmıyorum ama ben kaçmak istedikçe sanki gölge gibi beni takip ediyorlar. dolaştığım her yerde bir anı canlanıyor... birçok insanı dinledim, birçok arkadaşımın bu dönemlerde yanında oldum herkeste süreç bellidir aslında, birkaç ay en fazla gözyaşı dökülür sonra "o zaten beni hak etmiyordu" düşüncesi galip gelip unutulmaya başlanır. bir insan ancak sevilmediğini anladığında gider bir ilişkide de başka hiçbir sorun ayıramaz seven insanları birbirinden bunun da farkındayım. unutmak için sevilmediğini anlamaktan daha güzel bir şans olabilir mi? teoride hepsi doğru ve mantığım da bunları idrak etmiş durumda ama pratikte pek de öyle olmuyormuş işte.

birini hayatıma sokmayayım ve onu bekleyeyim hayalinde değilim elbette bu hayalden vazgeçtiğinde çok da güzel ilişkiye de başlanır çünkü. asıl yıkıcı olan kimseye karşı birşey hissedememenin ötesinde birinin ilgisini gördüğümde acımın derinleşmesi. bir kadın için bazen bu durum gurur vericidir değil mi beğenilmek, ilgi görmek inan ki bunların hiçbirini hissedemiyorum bilakis rahatsız oluyorum mide bulantısına neden oluyor bir başkasıyla kendimi düşünebilmek bile. çok haklısın o adam için üzülmek ağır gelen. insanlar hata yapar, biri sorumsuzdur, korkaktır ama ruhu yine de saftır o adam için üzülürsün ya da sen büyük bir hata yapmışsındır beklersin onu yıllarca belki affedilmek için çünkü sevginin baki olduğuna inanırım ben her sorunun üstesinden gelebileceğine ya da insanları değiştirebileceğine... yani onunla olmadı o zaman seçenekler bol başkasını bulalım mantığını kalbim hiçbir zaman kabul etmez ama benim durumum bunların hiçbirini karşılamıyor ki... belki de düşünülmesi gereken son insandır, belki bir insanın hayatında tanıdığında yaşayabileceği en büyük pişmanlık. buna rağmen hala üzülmek işte bu insanı fazlasıyla yaralıyor ama o kötü de olsa sen o kadar saf sevmiş oluyorsun ki onun pisliği bile kirletemiyor senin duygularını. tek dileğim zehir gibi içime işlemiş bu insandan arınabilmek.

canım sana yazık olur. bu yarın hergeçen gün için bir bahane bulur. aynen adam olmaz canım.hayatına bak tatlım:)

öyle ya evlilik filan büyük sorumluluk,aha ben nisanliyim ya su saate kadar kavga ettik hemde bu isler zor hersey iyidi ama yok dügün tarihi yok su tarihi valla icime edilmis gibi hissediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…