Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Canim bence hic bisey icin acele etme. sen bu iliski icin elinden geleni yaptigina inaniyorsan artik gerisini Allah a emanet et. Seni sevgisiyle ikna etmesine izin verme bence. Degismesini istedigin seyler degismedigi takdirde barisma derim ben. Evli adam konusuna gelecek olursak, bencede ortaligi karistirmaya gerek yok. Sonucta adamla bi iliski falan yasamadiniz, karisi bunu ogrense buyuk ihtimalle kavga eder, kuser ama adam onu bi sekilde ikna eder. Ama huylu huyundan vazgecmezmis. O bu sekilde olmaya devam ettikten sonra bi sekilde zaten karisinin kulagina gider. Bence adami basindan def etmekle en iyisini yapmissin, gerisine karisma derim..

Bu arada benim de size bi haberim var..
4 ay sonra, dun gece benim ex sonunda pisman oldugunu dile getirdi.. "Seninle olmayi ozluyorum. Beraberken cok guzeldik. Herseyi berbat ettim. Ben gerizekalinin biriyim." dedi...

Ahh canım :) Kafan fena karışmış senin ama konuşma, etme dedik o kadar neden gidip konuştun yine şu çocukla Gelecek olan adam her türlü gelir anlıyor musun? Gerçekten isterse 10 saat yol olsun, para biriktirir gelir. Aynı gibi bir şey başımdaydı gelmiyordu lisedeki sevgilim. Sonra şunu düşündüm. Dedim ki her gün kenara 1 tl bile atsan birikir para be. Ondan gelip de beni lüks yerlere götürmesini de istemiyordum. Bankta otursak bile yeterdi. Gelip sarılması yeterdi, değil mi? Ama içinde yeterince istek yok ki yapmıyor. Ben kız başıma her hafta sonu gittim geldim nerdeyse o zamanlar onu görmeye ses etmedim de. Ayrıca şu konuşma olayında bir suçun yok ki bırak birbirlerini yesinler, ilgilenme sen bence o adamı da sil listenden. Tepkini koymuş olursun. Allahım nefret ediyorum şu evli erkeklerin sağa sola sarkmasından, her gün yeni bir konu görüyorum burada bununla ilgili, sinirlerim zıplıyor

Ben zaten şartlarım var dediğimde biraz değiştirmesi gereken huylarından bahsedecektim.. Geldiğinde de tam anlamıyla ne istediğimi söyleyip sana uymazsa anlarım ama bende bu şartlar olmadan daha devam etmem diyecektim.. Evet o adam müsfettesi hakkında söylediklerine de katılıyorum.. Aynı senin gibi düşündüm bir gün karısı nasılsa duyar diye..

Evet kafam karıştı Konuştum çünkü bana yalvarması ve vazgeçmemesi hoşuma gitti ve dedim madem bu kadar laf söylediğim halde vazgeçmiyor o zaman isteklerimi de yapar artık.. Diğer dediklerinde de haklısın ben arabasıyla geleceğini düşündüğüm için param yok demesini mantıklı buldum bide burada bikaç gün kalmayı düşünüyor diye paraya ihtiyacı var diye düşündüm ama o şartların sürekli dahada olgunlaşmasını bekleyecek belkide.. Sen deyince düşündümde bir günlüğüne otobüsle bile gelip gidebilir 4-5 saat konuşabiliriz 1 günlüğüne bile gelse ki buda az bi zaman değil.. Face imi kapattım canm zaten..

Sen ne yaptın peki?

ne diyebilirdim ki, diyebilecegim sey "evet bencede gerizekalinin tekisin, butun guzellikleri mahvettin" falan gibi bisey olurdu.
Onun yerine, evet herseyi mahvettin dedim. cok uzgundu. Gercekten karsimda uzgun ve hatta zavalli bi adam vardi. bu hale gelmesini hep istiyordum. Ama yinede bi tuhaf oldum. oyle konustuk biraz. Ben ona hayatimda guvenebilecegim birine ihtiyacimin oldugunu, ve onun benim guvenimi kirdigini soyledim. O da ozur diledi, beni anladigini soyledi, herseyi berbat ettigi icin pisman oldugunu dile getirdi. Ama bi iliski falan istemedi. Sanki dertlesen bi dost gibiydi.. iki hafta sonra mezuniyetim var, oraya gelecegini - gelmek istedigini soyledi ama hic sanmiyorum. gelmesini de acikcasi istemiyorum.

Ya benim icimde bu iliskinin yurumesi icin, devamliligi icin bisey kalmadi ki zaten ayriligi dogru buluyorum. Fakat su da bi gercek ki, eger o da tamam dese, benimle gelmeyi kabul etse ancak o zaman bu iliskinin bi gelecegi olabilir. yoksa hersey oldugu gibiyken tekrar birlesmemiz soz konusu olamaz. Onu seviyorum.. Ozluyorum.. Ama bu duygularla onsuz yasamaya alistim. Ona ihtiyacim yok. Eger isterse gelir. Istemezse gunden gune pisman olmaya devam eder..

Pişman olmak yetmiyor tabi yanında çaba ve emekte lazım pişmanlıgın anlamlı olması için.. Benimki de beni beklemek için ikna ettikten sonra ben oraya gelince barışcaz eminim biz yanyana olunca herşey halloluyor dedi. Ne kadar yüzeysel..

anzer siz neden ayrilmistiniz?

Canım ben 2011 temmuzda okulu bitirip memleketime döndüm buda hemen iş bulacaktı güya söz yapacaktık. Ama iş bulamadı benim dediğim yöntemleri denemedi olmayacak şeyler denedi ve olmadı da. Bunun dışında iş bulmadığı gibi tavırları da değişti ben 2. planda kaldım ama o hiç kabul etmedi bunu. Sen abartıyosun saçmalıyosun gibi şeyler dedi. Ama bu ayrılıktan sonra oda kabul etti beni üzdüğünü.

canim gecen aklima geldi,ben senin ayrilmani genel olarak ilgisizlik olarak düsünmüstüm ama sonra nerden geldi bilmem

is konusumu diye düsündüm cünkü bi kere yazmistin,

sonra aklima geldi haksizlik dedim yani söyle ben kendimi koydum,biliyorsun belki benim nisanlimda okulu bitirdi ama is yoktu yani öyle böyle 8 sene bekledik..

suanda 28 yasindayim bak belki erken olsa hersey güzel olurdu ama bekledim bizimde ayriligmiz oldu bir kere ben ayrilmisitm tamamen sacmalikti...

aslinda onun psikolojisini anlamak lazim,bilmiyorum üniversite okudumu onu destekle canim eger gercekten sende istiyorsan bu iliskiyi,yani bizdede sürekli

hani devlet isi olmasa olmaz diyorduk yani olurduda bir cita koyduk..dersaneye gitti calisti filan,o dersaneye gittigi zamandada inan sana uzaklikta vardi

günde 1-2 saat görüsyorduk...en son sinava baglamisitk olursa olacakti olmazsa baska bir sekilde en azindan gecinecek kadar bir is bakacakti..

neyse sinavdan iyi sonuc aldi atandi filan hemen nisan yaptik..yani diyecegim su bazen inan insnain kismetinde olmayinca olmuyor ama tabiki cabalamasi lazim..

sen eger bu cocugun yapacagina inaniyorsan ona göre davran yok güvenmiyorsan o zaman suan ki ayriligi saglamlastir..

cünkü evlenince cok kötü oluyor ,var benim yakinim özelde calisiyordu evlenirken isten cikarildi dahada yok is,aile huzuru bozuluyor anliyorsun degil mi?

yani ben hic o acidan düsünmedm ama yasiniz bizden kücük yani zaman gercekten cok önemli o yüzden neler yapabilir edebilir konusun karsilikli

ona göre yolunuza bakin,ben bu is olamsada artik bir sekilde oldugu kadariyla evlenecektim...sende belirle seylerini ona göre ama onuda anla

ayni zamanda bu sürec cok zorlu her iki taraf icinde..

Son düzenleme:

canım iş konusunda bi çabası olmadıki herşey kendiliğinden çözülsün diye bekledi durdu kaderine lanet etti .. kendine bela okudu ama hiç demediki ya ben hiç bişe yapmıyorumki gerisine kader deyip geçeyim..
buzlarülkesi inan çabalasada olmasa ben onun amelelik yapmasına da razıydım yeterki belirli işi olsun maaşı geliri önemli değil ama çaba sıfır..
üstelik kimle görüşme dediysem gitti sanki inadına görüştü bi erkekte sevmediğim hareketlerin sahibi oldu.. ayrılınca önce iyi sen bilirsin dedi sonra ayrılma beni değiştir sana bırakıyorum kendimi dedi inandım defalarca döndüm ama dediklerimi yaptı mı hayır.. inan şunları yazarken bile tekrar o günleri yaşıyormuş gibi oldum boğzaım düğümlendi..

cecenn siz ne yaptiniz canim? Aramaya devam ediyor mu ?

Canım ben onu engelledim faceten oda ulaşmadı bana 3 gün oldu sanırım bende umudu kestim artık
Ahhh ben erkek olacaktım ki neler yapardım sevdiğimi kazanmak için ...

Anzer bence onunla konuşma daha fazla bekle bakalım gelsin yüzyüze görüşün
Zaten tavrından konuşmasından anlarsın bişeyleri
Ama yorgunsun benim gibi eminim içinden inanmak bile gelmiyor o yüzden her söylediği yalan gibi geliyor sana
Belkide doğrudur belkide çabalıcaktır sizin için ki inş. öyle yapar
Yüzyüze görüşmenin inanılmaz farkı var bunu sende bende biliyoruz uzak ilişkiler yaşadık çünkü
Sabret diyebilirim sadece....

Bu arada benim de size bi haberim var..
4 ay sonra, dun gece benim ex sonunda pisman oldugunu dile getirdi.. "Seninle olmayi ozluyorum. Beraberken cok guzeldik. Herseyi berbat ettim. Ben gerizekalinin biriyim." dedi...

Hepsi aynı bunların geçte olsa anlıyolar hata ettiklerini
Ama benim anlamadığım şu ne kadar hatalı olduğunu bilsede özlesede dönmek yada tekrar denemek için bir çabaları olmuyor
Belkide onlarda inanmıyolardır bizler gibi
Keşke bu hale gelmeseydik hiç birimiz :26:

Cecen inan o kadar kötüyüm ki kesin ayrılık kararı aldığımda bile bu kadar üzgün ve yorgun değildim.. Şu an tamamen dağılmış hissediyorum kendimi.. Ve acayip duygusallaştım olur olmaz gözlerim doluyor sinirlerim de gerilmiş yay gibi..
Dediğin gibi gelene kadar bişey konuşmak istemiyorum ama o sürekli sms yap diyor.. Telde rahat konuşamıyorum ben çünkü.. Zaten konuşsakta tersliyorum oda korktu sanırım o yüzden sms yap diyor birazda.. Birde ne zaman gelir belli değil bir tarih bile veremiyor..Buda beni çok rahatsız ediyor..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende belirsizliğe gelemeyen bir insanım
Hatta sırf bu yüzden ona sen değişmessin diyerek engelledim facebooktan
Bişeyler kesin olunca insanın kafası daha rahat oluyor belirsizlik herşeyden çok yoruyor malesef

Ama bu kadar sabrettin katlandın bence biraz daha sabret yanına gelsin
Gelene kadar o yazmadıkça sen yazmamaya çalış
Geldiğin zamanda o an içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran bence
Gerisini Allah'a bırak

Bizlerde mutlu olmayı hakediyoruz
Çok çektirdiler halada çektiriyolar inş bunların karşılığında güzel bir mükafat vardır...

İnşallah öyledir.. Ben zaten hiç yazmıyorum oda günde bir kere arıyor hatta sms yapmadığım için 20 dk bedavam kaldı bakalım oda bitince napıcaz dedi dün.. Sanki kontor almak çok zor bişe.. İşte bu davranışları yüzünden bekleme anzer şunu ya baksana haketmiyor seni diyorum kendime..

canim iste cabasi yoksa o zaman sende biliyorsan hayatina bak yeniden...o üniversite okudumu sanirim oda 2006 gibi mezun demistin,

iste is öyle kolay olmuyor ama durdugun yerdende olmuyor..mesela bende caba görmesem senin gibi düsünürdüm...

ben sana sunu söylecegim kisa ve net hayat gercekten gecip gidiyor,yasanmak istenilenler erteleniyor ya da hayatinda birine alisiyorsun

sevmek herzaman var ama aliskanlik kötü birsey, sen sunu düsün 2 yil sonra yine bu noktada olursaniz ne yapacaksin? daha cok aliskanliklar artacak

hersey daha güc olacak..öyle armut pis agzima düs hayatlar yok en azindan bizim gibi orta standartlar icin gercekten zor durum senin acindan,insallah kendin icin en dogru karari verirsin ama herseyi düsün..evlilik bu sevgililik gibi degil..

evet 2006 mezunu.. hala aklı fikri gezip tozmakta.. ona şurayada gitme diyecek olsam bana ardı arkası gelmeyen şeyler söyler.. ben evde hapis mi kalayımda tek eğlencem buda evde zaten sıkılıyorumda vs vs.. Sanki çok çalışıp yoruluyor eğlenmeyi hakediyor gibi konuşur birde.. 2 sene değil 2 ay bile çekemem bu halini..

Zor bir karar Anzer belki doğrusu bitirmektir tüm bağını koparmakdır keşke buna gücün olsada yapabilsen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…