Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Tatlı kavgalar bence bunlar.. :) Ama nişanlın çok olgun birisi belli canm :)

anzer_bali çok hoşsun güldürdün beni ne güzel kalpleriniz var sizin böyle:) hiç umudum olmasa da umarım dediğin gibi olur, bu yaşadıklarımın çok uzağında bir yerlerlerde mutluluğun ne olduğunu tekrar hatırlarım. kehanetlerinin tutma olasılığı nedir bu arada:44: ona göre beklemeye başlayayım şimdiden, şöyle dört gözle etrafıma bakayım

Bitirdim canım tamamen önceki sayfada yazdım :)
Ve bende doğru erkek olduğundan bile şüpheliyim bir daha aşık olamicakmışım gibi geliyor..

valla dogru erkeklerinde illa yamuklari oluyor..ama dogrumu egrimi o zaman göremiyorsun..

kafalarini kirmak gerek..birde hic lastik gibi uzatmadan direk evlenin böyle cilki cikiyor uzadikca

Evet tatlim.. Bence paylasmayarak, konusmayarak biseyleri cozemezsin. Evet konusarak acin hafiflemeyecek, veya derdin gecmeyecek, ama hic olmazsa biraz rahatlamis olacaksin. once arkadas cevrenden, sonrada burdan kopuyorsun bunun farkindayim. Seni yapmayi istemedigin birseye zorlayamam tabii ki, bende normal hayattaki arkadaslarima bu konuyu hic denecek kadar az aciyorum, ama burasi benim tek siginagim... Bazi seyleri tek basima tasiyamiyorum. Hic olmazsa konusarak sizinle paylasiyorum, beraberce hallediyoruz uzuntulerimizi, skintilarimizi. Bak kimi insan senelerce ask acisi cekiyorda buraya yaziyor, kimse kimseye "sen hala ordamisin?" deme luksune sahip degil. Acini yasadigin sure, hissettiklerin sana aittir, bunlara kimsenin mudahale etmeye hakki yok. o yuzden kendini kotu hissetme.

Ve evet, karsindaki bu kadar aciyi hak etmeyen biri. o yuzden de dedim ya, senin bu kadar uzulmenin sebebi sevginden, askindan degil, birseyleri kendine yediremediginden. mesela hak etmediginin farkinda oldugun biri yuzunden aci cekmek gibi..

evet, benimki yine gece gece duygusallasmis olacak yazdi biseyler. ama bu sanki duygu paylasimi gibi. geliyor, ozledim, hayatim paramparca, hic biseyden keyif alamiyorum, ben bizi harcadimaptalin tekiyim diyor.. ertesi gun yine yok. Belki baska bi gece kaldigi yerden devam eder. ta ki bi baskasini bulana kadar. cunku bu davranislarinin altindaki amacin beni geri kazanmaya calismak oldugunu zannetmiyorum.

Ne kehaneti yav ben korkarım öyle şeylerden :18:
Ama tamamen temiz duygularla yazdığımdan emin olabilirsin O yüzdende bence tutabilir.. Tutmazsa bişey olmazda diğer şık Nasrettin hocanın hikayesine döndü "Ya tutarsa.." (Süper olur) :)

Bitirdim canım tamamen önceki sayfada yazdım :)
Ve bende doğru erkek olduğundan bile şüpheliyim bir daha aşık olamicakmışım gibi geliyor..

Araları okumadım çok uykum geldi bu saatte ama kopmuyorum internetten
Yok ben azmettim aşık olacağım kızım deme öyle şeyler, hırs yaptım olacağım
Olmam lazım, doğru erkeği getirin bana

tomvejerry bir şey soracağım, merak ettim hangi ülkeden katılıyorsun aramıza mezuniyet filan demişsin

arkadaş çevresiyle paylaşmama fikri kendimce en doğru olan. iki türlü tepki geliyor ikisi de ziyadesiyle asabımı bozuyor:) birincisi sen hala orada mısından başlayıp sana erkek mi yok kısmı ( aradığım erkek ya çünkü !) ikincisi evli olup aman canım aşk acısı da neymiş sahip olduklarına şükret bunlar gençlikte diyenler( çünkü acı çekmek zihinlerde şükürsüzlükle ilişkilendirilip acı küçümseniyor) şimdi bu tepkiler herhangi bir durumun çözümü olamaz ama burası farklı. deyim yerindeyse kader ortaklığı söz konusu. gelip saçmalayabiliriz, her türlü dengesizliği sergileyebiliriz. ayrıca çok güzel bir atmosfer yakaladık bence, bazı forumlarda ya da başlıklarda gerginlik olur bilirsin diken üstünde yazarsın acaba yanlış anlaşılır mıyım ya da karşımdakini incitir miyim diye burada yazan kimse tedirginlik uyandırmıyor, herkes gerçekten tüm samimiyetliyle diğerinin derdine kendi derdini unutup kimi zaman ortak oluyor. bu da bizler için büyük şans ki hepimizin anlayışı sayesinde aylarca en zor olan yazı diliyle irtibatımızı koparmadan devam edebiliyoruz. bir süre uzaklaşsak da bıraktığımız gibi buraları bulmak da çok güzel ( dert kısmı değil tabi bırakılınca bulunan o samimiyet:) )

kendimi enayi gibi hissediyorum doğrusu onunla yaşadığım ilişkiyi düşününce hele onun yaptıkları o gözyaşları, duygularımın sömürülmesi, kandırılmışlığım da eklenince iyice öfkeleniyorum. doğru düzgün ayrılamamış olması da ekleniyor üstüne. adam beni terk etmeden sadece 15 gün önce baban vermezse bana kaçar mısın diyordu düşünsene şaka gibi:)) bu oyunculuk kabiliyeti de şaşkına uğratıyor insanı haliyle. her neyse dediğim gibi benden bulamadı belasını ama umarım Allah döktüğüm her damla gözyaşını ondan çıkarır...

sana yazmıştım sanırım daha önce, sen oralardan gidersin, ilişkin olur hatta evlenirsin o hala acaba buraları terk etsem de jerry'nin yanına yerleşsem mi diye iç hesaplaşmasıyla meşgul olur:) onun daha çok yolu var jerry, kızma da ona sadece korkuyor ve savaşacak güce sahip değil. seninle gelip bir hamlede bulunsa bile yerleşikliğine bu kadar bağlı bir insan her an gerisin geriye de gidebilir sen bile şaşar kalırsın. insan sevince, aşık olunca evet değişir, gözü dünyayı görmez ama belki de cesur insanların sadece harcıdır aşık olmak da. nihayetinde her insan da aşkı tadamıyor değil mi... sığ sularda debelenip ömrünü bir hiç uğruna tüketen de nice insan var...

anzer_bali bence de süper oldu ben aşk yaşamayı değil aşk yaşayabilme ihtimalimi sevmiştim zaten hepinizin kalbi tertemiz, o saf duyguları yaşayıp üstelik de hak etmeyen adamlara katlanıp mücadele etmek az şey mi... umarım dediğin gibi olur...:)

Ask gecici bi duygu. ben askin gucune gercekten inanmiyorum diyebilirim. Sevgiyse zaman alir, cok emek ister, ama asktan cok daha saglam bi duygudur bence. Bir insan biriyle evlenmeye karar verir, son anda vazgecebilir, veya evlenir, evlendikten sonra soguyabilir.. Sevginin, bagliligin bi olcumu yoktur yani. Evlenenler demekki cok sevdiler, veya seviyorlar diyemiyorum o yuzden. Ama ne vardir, o insanda sevebilecegin kisi potansiyelini gorursun. Bu seni zaten iliskide tutar. Onunla gelecekte, uzun zaman sonra bile hala onu severken kendini gorebiliyorsan,o kisi dogru insan olabilir. Ve lutfen o zaman o kisi ve o iliski icin bi zahmet cabala.. Ben eski sevgilimin beni sevdigini biliyorum. Ama nasil bi sevgi? Belki hayati boyunca ayni bu sekilde sevecek beni. Baska sevgileri olacak, karisi, ne bileyim.. ama sen dedin ya sevgi baki kalir diye, buna bende inaniyorum. Onun kalbinde benim yerim sadece eski sevgili olarak yok bunu biliyorum. Bana hayran oldugunu da hissediyorum acikcasi. Belki de bu yuzdendir tum kiramadigi zincirlerine ragmen hala bi sekilde kendini benden uzak tutamamasi, veya her istedigimde ona ulasabilmem. ama onun sevgisi yetersiz. hayranligi var ama yetersiz. kocaman kararlar verebilecegi kadar buyuk bi kalbi ve cesareti yok. cok tuhaf.. Hayati ben gittigimden beri anlamsizmis oyle soyluyor. Ne komik.. Hayatini anlamlandiran sey benmisim demekki, ama o beni bu anlamsiz hayatini birakamadigi icin birakmisti zamaninda (((=

su kendini enayi gibi hissetmeyi sanirim bende yasiyorum. kendimden biseyler verdim, sevdim, sarildim, optum, hayal kurdum, gogsunde uyudum, ve sonunda ne oldu? Terk edildim... ((= bunu nasil algilamaliyim? Adamin biri benden hevesini aldi sonra birakti mi demeliyim?

Ayrica kulaklarini tika. bu ask acisi genclik isi bilmem ne bunlar ne sacma seyler. kalp acisinin buyugu kucugu olmuyor. Tabi ki daha buuyuk acilar var.. ama bu da kucumsenecek bir aci degil..

ben eski romantiklerdenim sanırım jerry Platon'un Şölen'inde yanılmıyorsam bahsi geçerdi; mitolojik bir hikaye... eskiden kadın ve erkek bir bütündür sonra ikiye bölünürler ve yalnızlık/ eksiklik duygumuz bu yüzdendir. herkes diğer yarısını arar bu dünyada bulanlar da sadece şanslılardır... öykü tabi ki mitolojiden ama duyduğum en güzel aşk tanımlarından da biridir. aşk o kadar tuhaf bir duygu ki insanın içindeki potansiyeli açığa çıkarır, yanından gün içinde yüzlerce kişi geçer ama tek bir kişiye kalbinin kapıları açılır, bu rastlantısal olamaz bence ya da olmamalı. ama o aşkı yakaladıktan sonra ne yaptığımız mühim olan. aşıkken gözün kördür kusurlar örtülüdür, iş ki gözler açıldığında kusurlar görüldüğünde de karşındaki inanı hala sevebiliyor olmak. kabullenebilmek...

kafa yormadığın meseleler üzerine seçimlerin de alelade olur haliyle. bu meslek seçiminden eş seçimine dek uzanan bir yelpaze üstelik. evli çiftlerin hepsi birbirine aşkından ölüyor mu, elbette hayır. ama buna rağmen aşkından ölmedikleri, kusurları belki de gözlerinde bir perde olmadığı için daha belirgin olan insanlara "katlanabiliyorlar". evlilik bence büyük bir sanat, onu yürütebilmek yani. şimdi karşımdaki adam beni henüz o aşamaya gelmeden bırakıp gitmiş, başkaları ise sözde onun kadar sevmeden bir başkasına katlanabiliyor. bence tezat burada başlıyor. belki o birliktelikler rastlantısal gerçekleşti ama sürdü, bir kısım ise aşk üzerine kafa yoruyor onların belki de duyguları daha fırtınalı, katlanabilme eşikleri daha yüksek ama karşındaki bir hödükse işte o zaman duvara çok sert tosluyorsun. ama gerçek aşkı arayan insanla neden bir hödük eşleşiyor bunu anlayamıyorum bu noktada çünkü kaderci bir yanım da var ve büyük haksızlık gibi geliyor:))

Anlattigin hikaye gercekten cok guzeldi
Kaderci yaklasim eskiden bana cok tersti. ozellikle insanin kendi kaderini kendisinin cizdigini dusundugum icin sacmalik gelirdi bana hersey. Fakat simdilerde sanki ne kadar cabalasanda, birseyler olmayinca olmuyor gibi geliyor. yani normal sartlarda o kadar cabanin sonunda biseyleri elde etmen gerekirken zorladigin kapi demir zincirlerle baglanmis gibi bir turlu acilmiyor. bu da beni kaderci yaklasima goturuyor. Aslinda bu birazda insani rahatlatiyor. bi kacis yolu gibi.. Kaderimde varsa olur, yoksa zaten olmaz diyorsun ve ruhen rahatliyorsun. degisik bi terapi ama ise yaradigi kesin.

aski arayarak bulamiyoruz. Ben de cok isterim birine ait olayim, o insan bana ait olsun, ve hayat bunu degistirmesin. Cok mu zor? evet sanirim gercekten zor. Ozellikle gunumuz sartlarinda. O yuzden artik zor olani zorlamak istemiyorum. Davul bile dengi dengine derler ya, inandim artik gercekten oyle. insan kendi dengiyle birlikte olmali. herkesin karsi durdugu beraberliklerin mutlu sona ulastigini pek gormedim. (mutlu sondan kastim kesinlikle evlilik degil)

Neyse bakalim.. 4-5 ay sonra hayatimiz nasil olacak cok merak ediyorum atlantis. o zaman hala konusuyor, haberlesiyor olalim ((=

Atlantis , Nev , Black_Swan nerelerdesiniz merak ediyorum göremeyince iyisinizdir umarım ...

merhaba cecen

bende bir gelişme yok. ve anladım ki olmayacak da. o yüzden artık aynı şeyleri yazmak bana acı veriyor.

bizleri unutmamışsın, teşekkür ederim

Ayy skinti basti icimi.
Bu insani bu kadar dusunmem bile kabahat biliyorum.
Ben tatildeyken ayrilmistik soyledigim gibi. 1.5 aydir gorusmuyorduk. Ben ona donmeyi ozlemle beklerken gercekten tatilden cok bi keyif alamiyordum.
Her gittigim yerde keske o da olsaydi diye dusunuyordum. Simdi o tatil fotograflarina bakmak bana skinti veriyor. Demek diyorum ben oralarda dolasirken o beni birakmanin planlarini yapmis!

Simdiyse yapayalniz hissedeiyor kendini. Sonrada bana pismanim, ozledim falan diyor. Bu beni sevdiginden ve BENI istediginden mi? hayir.. Tamamen yalnizliktan. Eger baska biri olsaydi hayatinda, verdigi kararindan suphe etmeden devam edecekti hayatina. Ama baskasi girmedigi icin her bi iliskiye ozlem duydugunda aklina ben geliyorum. Ne kadar kotu.. Eskiden 1 numarasi olan kisiyken, simdi yalnizligini giderme amacli hatirladigi biriyim..

Sinirr oluyorum. Bende yalnizim ama onun kadar yogun hissetmiyorum bu yalnizligi. Yani pek sorun degil acikcasi. Illaki birini hayatimda istemiyorum. adam gibi biri olsun, seveyim, guveneyim istiyorum. Ama ya bu hic olmazsa diye de korkmuyorum degil. Guvenim sarsildi, sanki hayat boyu yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum. Bu gidicek, asik olucak, evlenicek.. ben hala yalniz. Ya derdim onunla yarismakta degil, banane ne hali varsa gorsun fakat, O dur benim guvensizligime sebep olan kisi. Onun yuzunden korktum ben sevgiden, asktan.. Offf... Wallahi cok moralim bozuk

İnan bu satırların tam tersini okumayı isterdim Atlantis . Ama gerçekten zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum
Kolay bişey yaşamadın , mesela ben bile 6 ayı devirdim anca toparladım
Yani hem kişiden kişiye değişen bir durum hemde kesizlikle zamanla ilintili
Ne kadar takarsan ne kadar soru sorarsan o kadar zorlanacaksın
Biliyorum elden bişey gelmiyor o yüzden akışına bırak olayları

Umarım hakkettiğin sevgiyi bulursun bir gün ve burda yine konuşuyoruz oluruz

Neden olmayınca olmuyor biliyormusun ? çünkü iki taraftan biri gerçekten istemiyor olmasını
Emin ol onlarda bizim kadar isteselerdi herşey olurdu kalıbımı basarım buna

merhaba cecen

bende bir gelişme yok. ve anladım ki olmayacak da. o yüzden artık aynı şeyleri yazmak bana acı veriyor.

bizleri unutmamışsın, teşekkür ederim

Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum benimde yazasım gelmiyor
Şuan size desemki akşamları yatağa yatıp saçma sapan müzikler dinleyip üzülüyorum diye
Ya inanmazsınız ya hala mı dersiniz !!!
Ama durum bundan ibaret
Gün içinde iyi olsamda geceleri genellikle kötüyüm

Ama sen yinede uğra arada bir

Mutlu olacağımız günler yakın ben öyle hissediyorum ...

Neden olmayınca olmuyor biliyormusun ? çünkü iki taraftan biri gerçekten istemiyor olmasını
Emin ol onlarda bizim kadar isteselerdi herşey olurdu kalıbımı basarım buna

Cok haklisin canim cooooooookkkk haklisin...
Bu sozlerin kalbime saplanan bicak gibi oldu. Ama cok haklisin..
Kendimi aptal gibi hissediyorum. O bunu hak edecek ne yapti? O sevilmeyi hak edecek ne yapti? Hic..
Uzulmuyorum, uzulmeyecegim, hayatimi, ruh halimi mahvetmesine izin vermeyecegim! bu duygularim gecici biliyorum. Bugun boyle oldu ama bi kac gune unuturum yine.
Ama icimde ilk defa bu kadar kotu his bulunduruyorum bu bitmis iliskime dair :85:

Canım benim kötü olman için söylemedim üzülme takma kafana
Biz kendi çabalarımıza bakarak olmayınca olmuyor diyoruz çünkü herşeyi yapıyoruz
Kendimize haksızlık etmeyelim
Düşünsene yarın öyle biri çıkıcak ki karşına aynı çabaları o senin için göstericek işte o zaman olucak !
Bütün olmazları birlikte oldurucaksınız

Şöyle düşünüyorum ben erkek olucam karşımda gerçekten sevdiğim kız olucak ve onu bırakıcam öylemi !!
Beni sevdiğini bilicem ama yinede bırakıcam özlediğini bilicem ama hiç bi çaba göstermicem
Sana yemin ederim 40 takla atarım ya 40 takla onu kazanmak için pehhhhh

Gercekten sevdikleri kizlar degiliz demek.. Sevgi bende baska bi anlama geliyor. Insan birine isinabilir, kendine yakin hissedebilir, bu boyle seneler surebilir. Ama gercek anlamda sevebilmek icin emek vermek sarttir. Emek vermekten, caba sarfetmekten kacan insan sevemez. Biliyorum bu gorusup cogu insandan farkli ama benim dogrum bu. bugun senin icin caba harcamaktan kacan, yarin kimin icin ugrasacak ki? Ben bu sekilde dusununce eski sevgilimi cok skici bi hayat bekledigini dusunuyorum. inisi- cikisi olmayan, oyle ayni seyirde devam eden tatsiz bi hayat. Beni ise surprizler bekliyor ((=

Biz kendimizi tanidik iliskilerimizde. Nasil bi partneriz, nelere gogus gerebiliyoruz, neleri goze alabiliyoruz, karsimizdakinden ne bekliyoruz biliyoruz. Umarimmm umarim karsimiza bizi hak eden, bizim gibi insanlar cikar. O zaman bu gecmistekilerin sifatlari bile aklimiza gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…