Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Hürreeemmm bitanem napıyosun ya exdende ayrıldık aramızda engel kalmadı

haklisin yavrimmmmmmm aramizdaki engeller kalkti askimizi sorunsuz özgürce yasiyabiliriz artikkkk

napayim canim ya kosturuom bu aralar hergün bir is cikiyor, yerimde oturmuyorum,
bugun pazar dinleneyim evden cikmiyayim dedim ama yine biseyler cikcak sanirim
annemde tutturdu ütü yap diye sinir oldum ama yapcaz care yokkkk
sen napan anlattt

Canım çıkmak zorunda kaldım kusura bakma.. Bana olgun gibi geldin öylesin bence :) Neden af diliyosun ya?

Anzercim olur mu hiç çıkabilirsin de nolcak teşekkür ederim sanırım çevrem beni olgunlaştırdı. yazdıklarım ağır şeylerdi hani tamam ahımı aldı ama agırşeylerdi. kendi hakkıma düşeni yapim dedim ama budefa farklı düşünür diyede ellerim gitmiyo:S iki arada kaldım mantığım ise o sana acımadı yapcagını yaptı afmı dileceksin diyo bide.bilmiyorum napcamı:S

Çok mu kötü şeyler dedin? Ben bile yeri geldi bana yakışmayan sözler dedim ama özür dilememiştim daha önceki ayrılıklarda.. Ama sen bilirsin tabi için rahat etmeyecekse bana yakışmadı o sözler diyebilirsin diğer yandan yanlış yöne çekebilir dediğin gibi zor durum :)

evet canım ne kişiliği kaldı ne onuru ne gururu o yüzden çok araflık bir durumdayım. özür dilemedin peki onlar senden dilediler mi? hemde ne zor bir durum. yani özür dileyip dediklerimin arkasında durabilirim tabide.

aslinda icimde ki umut birazda beni ayakta tutuyo son 4 ayda ben cökmüstüm hic mutlu degildim kararsizdim ve bunlarda biraz bitmesine neden oldu simdi diyorum eger karsilasirsak bir gün beni yikilmis bitmis görmesin... aslinda yasamaya nefes almaya bile gücüm yok... bakalim simdilik böyle alismaya calisiyorum...

tiyatro cok iyi bi fikir keske bende de biraz kabiliyet olsa :)) bence hemen basla derim eminim cok iyi gelecektir [/QUOTE]

Ben tiyatrocuyum tatlım zaten ama bıraktım ya da ara mı verdim bilemiyorum :)
Ben de öyleyim, sinirlerim laçka resmen. Geçmişi sarıp sarıp düşünüyorum, bir zamanlar düşünmekten hoşlandığım anılar şimdi fena batıyor bana...

O benim kararsız olduğumu, kararlı olduğumu, hiçbir duygumu anlayamaz artık... Bilemez, göremez...
Ufacık bir umut bile yok. Keşke birinden en azından hoşlansam :26:

Ahh canım inan anlatmaya gücüm yok çok kötü hissediyorum kendimi.Kısaca anlatayım sevgilim çıkmaya başladığımız günden beri kandırmış ALDATMIŞ beni eski sevgilisiyle.Bunu kızın kendisinden öğrendim.Kız benim yanımdayken aradı onu sevgilim evine çağırdı.Kızla birlikte gittik.Kapıda gördü bizi.Ağzımı bile açmadım çünkü tek bir kelimemi bile hak etmediğini düşündüm.Yüzüne baktım sadece çekip gittim.Ondan sonra birkaç kez mesaj attı ben seni seviyorum her şey yalan diye.O kıza da benzer yalanlar söylemiş.Cevap vermedim hiçbirine.2 kez fakülteme geldi ama uzaktan gördüm.Yanıma gelme cesareti gösteremedi.Bu arada faceden falan olay günü engelledim zaten.Zaten ilk iki gün yaptı bunları.Sonra bir daha ses çıkmadı.Nefes alamıyorum inan,bir an önce kurtulmak istiyorum bu duygudan huzur istiyorum

Az da olsa benzer bir durumdayız. İkili yürütülmüşüz canım ikimiz de. Tek fark benimki evli çıkmıştı...
O cesareti gösterirse zaten yapıştır iki tane. Canım gözlerinle görmüşsün direkt ya, klasik olacak ama üzülmeye değmez
Böyle diyorum da ben de üzülüyorum, hazmedemiyorum, kurduğum hayalleri gerçekleştiremedim, aklıma geldikçe deli oluyorum, sinir oluyorum
Ne kadar oldu sen bunu öğreneli ve ne kadardır çıkıyordunuz?

Son düzenleme:

2,5 ay ama sürekli bir aradaydık bu kadar sürede çok şey yaşadık o yüzden birkaç yıl gibi geliyor bana.Hala aklım almıyor o kadar sözler,yaşanmışlıklar, yeminler hepsi mi yalandı ya? Beni biraz daha acıtmak için belki de o kız bazı şeyleri abarttı ya da o da yalan söyledi ama ben gözlerimle onu aradığını gördüm.Başka hiçbir şeye gerek yok.Geriye kalan her şey yalan olsa ne olur ki? Allah'a bıraktım canım.O alsın hakkımı ondan.1 hafta önce öğrendim canım.

Ayla bağlantılı değil zaten ne kadar çok sevmiş ve bağlanmış olduğun. Onun da etkisi olur elbet ama bana 4-5 ay oldu neden unutamıyorsun diyorlar. Unutamıyorum, nolmuş. Bana bu kadar destek çıkan, yardımı olan birini pat diye unutamıyorum. Çünkü sığınacak limanım yıkıldı. 1 hafta daha çok yeni. Anca farkına varmışsındır olayın. Bende öyle olmuştu. Ama en güzeli de o bir haftaydı. Hiç hissetmiyordum yokluğunu, çünkü saf öfke ve nefret hissediyordum. Sonra sonra hissediliyor

Yaşamayan insanlar anlamıyor malesef canım,Allah kimseye yaşatmasın tabi. İlk iki gün donmuştum resmen kahkaha atıyordum durmadan.Sonradan dank etti bir şeyler.Böyle insanlara değmeyeceğini bizde biliyoruz ama gururumuz kırıldı,aşağılandık.Tabi kii zil takıp oynamayacağız.Bana bunları yaşatmış bir insan için üzülmeye utanıyorum açıkçası ama içimde yaşıyorum her şeyi.Tek bir kelime etmedim ona.Sessizce terk ettim.Bağırıp çağırmadım öfkemi kusmadım.Üzüldüğümü,çaresizliğimi görüp de sevinmesin daha fazla diye,içime attım Sen ne yaşadın canım?

bir ev istiyorum lan ben, ama küçük olsun, küçük evin temizliği ve ısınması daha kolay olur, kadıköy göztepe'de olsun, özellikle bir sokağında istiyorum, en üstün bir altı olsun güneye baksın, mümkünse ağaçlar falan olsun etrafında, sonra girişte o çok sevdiğim mitoloji tablolarım asılı dursun, öyle süs püs olmasın hiç hoşlanmam ve duvarların hepsi beyaza boyanmış olsun, renkli duvara dayanamıyorum, kocaman bir balkonum olsun mutfağında ayrı balkonu olsun çünkü önemli mutfak balkonu bir nevii kiler görevini görür, cam balkon yaptırayım yazın açarım camları. rengarenk çiçekler en güzel balkon yarışmasına katılacak kadar şık dekorasyonu olsun, apartman asansörlü olsun, evimin duvarlarında bir kaç tablo olsun. halı da olsun çıplak parke sevmiyorum, parkeler de beyaz olsun, ev provans tarzı olsun....

İşte bak o çok kötü olmuş. Ben içimden geçen her şeyi saydım ağlatasıya kadar ve o bile aşağılandığını hissetti. Çok da güzel oldu. Bastıkça bastım damarına. Oh, olsun ama :) İçinde kaldıysa kesin yap derim maille, yüz yüze, telefonda vs. Bir şekilde at içinden bunları. Gururum, yok görmesin anlamasın deme çünkü bunun adına kendine eziyet edeceğine at içinden gitsin, oh söyledim son sözümü rahatım de. Bırak bilsin kızgın olduğunu. Normal bir insan tepkisi bu. Tabii ki de kızgın olacaksın ve öfkeni ona kusacaksın. O bunu hak etti. Ne düşüneceği umrunda olmasın.

Beni bir adamla tanıştırdı arkadaşım. 5-6 ay muhabbet ettik, sonra çıktık 4-5 ay kadar da. Ama başlangıçta bana yaşını 10 yaş büyük söyledi. Sonra 15 yaş büyük olduğunu söyledi. Kabul ettim. Nüfus cüzdanı istiyordum ama göstermiyordu, tamam, yanımda değil diyordu gayet rahat bir şekilde ben de bekledim. Sonradan işkillendim ben acaba dahası vardı da söylemiyorduysa diye.Tayin listelerinden t.c. no. sunu alıp saklamıştım bak ne hikmetse, içime mi doğdu nedir. Sonra sorgulattım netten, böyle biri yok diyor. 6 yaş daha büyük çıktı. Yani 21 yaş büyük. Ertesi gün istedim kimliği yine nüfus cüzdanı yok. Kardeşimin nüfusu üstüme kaldı dedi. İnandım. 2 gün sonra da medeni halinden şüphelenip, muhasebeci bir bayanla çıkarttık foyasını ortaya. "Eşimle 3 yıldır ayrı yaşıyoruz. Mal paylaşamıyoruz. Ailesi baskı yapıyor onun." gibi şeyler söyledi ağladı yalvardı baya. Anlayamadım çünkü tüm gün beraberdik, geceleri telefonda konuşuyoruz sabaha kadar aynı şekilde mesajlaşıyoruz falan eve giriş çıkış saatleri, annesiyle yaşaması yani tüm bunlardan nasıl anlayabilirdim ki adamın evli olduğunu. Onu bunu bilmem de kağıt üstünde bile olsa, doğru bile olsa ortada kocaman bir yalan var Ve 15 yaş...

Son düzenleme:

Eğer bir gün karşıma çıkarsa ya da ararsa tüm içimdekileri söylerim evet ama o kadar kırgınım kızgınım ki öfkemi kusmak için bile ilk adımı atmam. Allahım böyle adamları ıslah etsin ya valla cinnet geçiriyorum.Sizi tanıştıran arkadaşın evli olduğunu ve 21 yaş büyük olduğunu bilmiyor muydu? Bu nasıl bir çirkeflik ya. En başında çıkar adam gibi durum bunlardan ibaret ediyorsan beni böyle kabul et dersin.Bu kadar yalan bu kadar kandırılma neden? Memlekette adam kalmamış valla billa ya.Biz inanmaktan güvenmekten sevmekten başka ne yaptık,neden hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz? Neden hayattan insanlardan ERKEKLERDEN soğumamıza sebep oldular

Adım falan atma zaten tatlım bakarsın kandırmaya falan kalkar zaten zor durumdasın, üzgünsün. Ama içinden geçenleri bir kağıda yazabilirsin ben öyle yapıyorum.
Gün 1 bla bla Gün 2 bla bla gibi. Rahatlatıyor. Gelişimimi ya da gelişemememi ve yerimde saymamı seyrediyorum oradan. Bilmiyor kuzum, herkes boşanmış ya da bekar biliyor, 35 biliyor. (Ben 20 yaşındayım bu arada:)) Bir tuhaf iş yani bu ben de çözemedim. Keşke söyleseydi işte. Davan bitsin öyle gel derdim ya da abimsin ama kusura bakma der çevirirdim lafı. Aradığım şey biraz dürüstlük ve saflık ya. Kendime de kızıyorum ben ona o kadar çok güvendim ki her şeyi anlatmışımdır yani hayatımda olan, nereye gitsem ne yapsam hep doğruyu söyledim ona. Bu ilişkiye yalan girmeyecek dedim ama zaten ortada bir ilişki yokmuş ki... Çok mu zor sanki bir soruya doğru cevap vermek? Evet, gerçeği bu. Ben böyle biriyim demek

Çok iyi anladım ki bu erkeklere değer vermek dürüst olmak sadık kalmaya gelmiyor.Köpekleyeceksin bunları deveye diken misali ancak öyle değerini bilirler.Ben onunlayken çok ilgisiz davranırdı.1 gün çok güzel geçtiyse eğer 1 hafta çok kötüydü.Hep alttan aldım.Sorunları vardır,canı sıkkındır sabret dedim ama adamın derdi başkaymış.Eski sevgilim milyon kez aradı mesaj attı.Kapıma çiçekler geldi yetmedi sabahın bir körü kalkıp benim bulunduğum şehre geldi.Bir kez bile cevap vermedim yüzüne bakmadım.Geldiği gibi geri gitti.Ben bu kadar dikkat ederken her şeye o bana ders çalışıyorum deyip eski sevgilisiyle oynaşıyormuş. Böyle acımasız işte hayat.Gelip temiz düzgün insanları vuruyor.Eminim sende bu derece dürüsttün ona.Ama hak etmediler bizi,hemde hiçbir zaman.

Genelde dediler canım ama onlar bana haksız yere söz söylemişti bense haklıydım.. Ama ben ona kötü söz dedim hakkım kalır diye endişemde yok açıkçası çünkü onlar bana hakları olmadığı halde laf ettiklerinde bile ben hakkım o kişiye helal olsun demişsem oda demiştir benim için :)

canım duygusal boşluğumdan hemen çıktım. bana yaptıkları yenilir yutulur cinsten hiç değil o yüzden ne af dilycem ne de başka birşey yapıcam ve hatta faceimden bile sildim. görsün baksın artık değeri olmadığını :) doğru canım onların hakkı hiç olmadıkları halde neler ediyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…