Buyrun...Terapi Grubumuz :))

"güzel döşemişsin" lafını da demek ona ağır gelmiş. beylik laflar etmesi son dakikada onun hayatını malesef eskiye döndürmez.mutlu edcekti ne diye bunların oluşmasına imkan sağladı o zaman. o seni hep kendiyle sandığı için değişemezdi. değişime açıkta değldi hala kılıfına uydurmaya çalışıyor. canım bu laflara hiç aldırış etme sakın o şimdi seni kaybettiği için yazarda yazar. şimdi kesildi mesajları ama aslında kesilmedi o mesajlar devamı gelir yine çünkü daha sindirememiş bu ayrılığı hatta Allah ısmarladık demesi de biz ayrılmadık sen ayrıldık desende demek. Anzercim bekle bakalım nolcak. dediğim gibi yaptıklarının arkasında kal ve bekle. bakalım nolcak. tekrar tebrik ederim canım kararlı olman konusunda.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederimmm
Baya ağır gelmiş sözlerim dediğin gibi o yüzden öyle bir terim kullandı.. Sindiremez çünkü ben şimdiye kadar ne hata yapsa ayrıldım ama geri döndüm şimdide anzer birkaç güne döner diyordur belkide.. :) İnşallah atmaz daha mesaj falan birde aramış o mesajları atınca ama sonradan gördüm tele pek bakmıyorum zaten günün bir yarısı kapalı duruyor akşamları kapatıyorum nasıl olsa akşam iş görüşmesi için aramazlar gündüzleri de belirli saatlerde bakıyorum.. Bundan sonrası hayırlısı olsun ve kaderimizdeki kişi düşsün kalbimize aşk diye :)

insan hareketlerine oldugu gibi duygularina da engel olmak zorunda degil mi.. yasanan yasandi ve bitti bunun ölümden bi farki yok ama bunu kabullenmek bu kadar zor olmamali

Duygulara nasıl engel olabilirizki? Eğer öyle birşey gerçekleşebilseydi kimse aşk acısı çekmezdi :)
Bir ilişki çeşitli sebeplerden biter mesela seninki mücadele edememiş ve dengesiz hareketler yapıyor sende artık eminsin o kişiyle mutlu olamayacağından.. Şimdi sen bunu biliyorsun diye duygular da anında bitebilir mi? Bitmez tabiiki.. Senin inancın biter önce ve o kişiyi hayatından çıkarırsın daha sonra ayrı olsan bile aklına anılar gelir güzel günler gelir nedense yaptığı kötülükler değilde yaptığı güzel, hoş şeyler gelir.. Ama sen o anda iradeni sokacaksın devreye neden olmazdı onunla diye bir bir sıralayacaksın kafanda.. Zaman geçtikçede azalacak bu hatırlamalar özlemeler.. Ama sen umudunu kes önce bence sen bunu yapmadığından hala bu kadar acı çekiyorsun.. Kabullen onunla olmayacak o artık yok ve o seni sevmiyor sevse yanında senin için mücadele ediyor olurdu.. Sevgi, aşk sadece seviyorum demekle olmuyor yanında emek ve çaba da istiyor fedakarlık istiyor.. Tabi ben bunların hepsini süper bir şekilde uyguluyor muyum? Hayır.. Ama bunları uygulamam gerektiğini biliyorum ve olmayacağını kabullendim..

insan hareketlerine oldugu gibi duygularina da engel olmak zorunda degil mi.. yasanan yasandi ve bitti bunun ölümden bi farki yok ama bunu kabullenmek bu kadar zor olmamali

Zorunluluk yok ortada bence. Ama kendine yazık ettiğini düşünüyorsan duygularını kapat, neden bittiğini hatırla. Mantıklı olanı hatırla. Aslında acı çekmek istemezsek çekmeyiz. Zaten acı çekmek istemiyorum desen de / desem de o insanın gitmesine izin vermiyorsun. Yani mental olarak. Zaten bu sana en büyük acıyı çektiriyor. Oysa ki "kabullenmek" anahtar kelime burada. Kabullensek her şey daha kolay olacak. Evet, yine aklına gelecek ama diyeceksin ki bu yüzden bitti, zaten olmamalıydı. Ama benim gibi acını yaşamaya çalışırsan da yaşarsın, aylarca hatta yıllarca... Yoksa ben de biliyorum bal gibi de zaten doğru bir şey olmayacağını. Napıyorum, sadece kendimi kanatıp duruyorum...

canım iyi olmuş haketmeseydi o cümleleri kullanmazdın sende :) yook artık biliyor günlük geri dönülesi mesajlar olmadığını o yüzden eteğindeki taşları döktü kuzum.:) telin açık olsun sonuçta o artık bitti:)

Evette işte ters bişey der moralimi bozar diye çekiniyorum ben :)
Neyse bugün yeni hayatımın ilk günü diyebilirim senin nasıl gidiyor hayat :)

canim biz zaten 4 yil boyunca mücadele verdik savastik ve hatta o benden daha fazla güclüydü herzaman ve beni de bu aski da o hep ayakta tutardi sen benim kötü yanimsin pessimist yanimsin derdi benim ki sadece kabullenememek iste bu kadar mücadele bu kadar sinavdan sonra onun gidisini yorulmasini anliyorum aslinda ama iste kabullendigim zaman daha da rahatlayacagima da inaniyorum ama tek ihtiyacim olan zaman galiba kendimi zamana bi birakabilsem hersey cok daha kolay olacak galiba

Amaaaann şu aptilerimi kafaya takıyosunuz ya bakın bana relax
Koy poposuna gitsin bu kadar kendinizi üzmeyin ben bıraktım nereye giderse gitsin bana uzak Allah yakın olsun..
Yüzğümü çıkardığım an okuldakiler bu anı beklemiş gibi teklifler alıyorum
Ama bir ilişkiyi tam unutmadan diğer ilişkiye başlamak istemiyorum haksızlık olur.

iste evet kabullendigim an bitecek belki onun bana verdigi güvenden dolayi icimdeki umudu öldürüp kabullenemiyorum bunuda basarirsam hersey cok kolay olacak eminim ama daha yolun basinda oldugumdan galiba bu kadar canim aciyo zaman iste ne kadar bilmiyorum ama biraz daha zamana ihtiyacim oldugunu biliyorum

Benim de var etrafımda ama kimseyi göremiyorum ki
Falcı teyzem bile dedi sen kafanı kaldırıp bir görsen çok hayırlı biri var senin için diye ama öbüründen vazgeçemiyorsun ki dedi
Düşüncesi bile korkunç ya, başka bir erkeğin bana dokunması hoşuma nasıl gidebilir, bir gün gider mi ki, hiç sanmıyorum
Of işte of ya
Dizime yatardı, saçlarını okşardım

Canım seninki unutulması daha kolay 4 ay ve evli çıkmış?
ee daha neyi bekliyosun ya

Ne kadar başındasın ki yolun? Ne kadar oldu yani?
Ben bana bu kadar yardımı, desteği olmuş olduğu için unutamıyorum.
Hep o vardı, olduğunu bilirdim. Ama bir anda o arkandaki destek gidince, "pat" oturuyorsun k.ç üstü...

Canım seninki unutulması daha kolay 4 ay ve evli çıkmış?
ee daha neyi bekliyosun ya

Yaa öyle söyleyince kolay duruyor değil mi? Ama değil işte. Sadece sevgilim değildi ki o benim. Sırdaşım, dostum, arkadaşım, abimdi.
Ve çok alışkındım her derdime koşmasına, destek olmasına.
Bunu çekince tekrar kime güvenebileceğim, şimdi kim destekleyecek beni diye düşünmeye başladım.
Aşktan çok bu minnet, bu bağlılık duygusu yaralıyor beni canım.

Canım benim 3.5 yıl oldu ya azmı ama değmiycek birine daha niye saçımı süpürge edim gençliğimi heba edim?

3.5 yıl bıktırmıştır tabi kuzum seni...

olabilir canım. Özürünü bekliyodum onuda etti içim çok rahat hergün ağlıyo ama köpek olsun dönmiycem.
Geçenlerde okulu bırakıp istanbula geldi okulda süslü psülü görünce beni çıldırdıohhh olsun..
Ama lyudka dediklerini bende yaşadım zor zamnımda yanımda oldu dertleştik kardeşim abim oldu ama ayrılık en iyisi oldu.
Sende kendşnş bu kadar üzme uğraşlar bul düşünmemeye çalış bu aralar derslerden yoğunum kafama takmamaya çalışıyorum bende.

Ben bu ara çalışamıyorum, saldım. En iyisi kafayı boş tutmamak, ondan takıyorum ben belki de.
Kendime de bakmıyorum. İlk evreyi atlatsam ben de süslü püslü kokana olacağım ama işte

Son düzenleme:
[B]
Ben bu ara çalışamıyorum, saldım. En iyisi kafayı boş tutmamak, ondan takıyorum ben belki de.
Kendime de bakmıyorum. İlk evreyi atlatsam ben de süslü püslü kokana olacağım ama işte [/B]

Kendileri yansın canım boşver nerde bulcaklar bizim gibi kızları
Kafanı boş tutarsan tabiki takarsın boş tutma arkadaşlarınla gez toz.

evet bencede tek ihtiyacın zaman.. Rabbim hayırlılarla karşılaştırsın bundan sonra..

benim daha 2,5 ay oldu 4 yili devirdik beraber benim ailem ayri annem olmadigi icin ona simsiki sarilmistim ve bana cok destek oluyordu bi sinava yanliz girmedim hep beklerdi saatler boyunca her konuda cok destegi oldu bana hep yanimdaydi... hani makinalara bagli bi insani düsûn o makinalar sayesinde hayatta kalip nefes aliyo ve bi anda herseyi kesiyolar ve o an hayat duruyo kendimi ilk üc hafta o durumda hissettim nefesim kesilmis gibiydi hergün binlerce kez dua ettim duasiz adim atamaz olmustum.. beynim durmus gibiydi ne düsünecegimi bilemiyordum sonra iste alismaya basladim ilk adimlarimi attim yanlizliga dogru simdi herseYe cok farkli bi yönden bakabiliyorum gercekten o zaman bitmesi gerekliydi cünkü hersey cok karisikti ve icinden artik cikamiyorduk bi an dedim benim bu zamana ihtiyacim var simdi yeni yeni toparlamaya basladim ama hala gelgitler yasiyorum onunda zamanla gececegini tahmin ediyorum simdilik hayatimda yarim kalan seylere kendime odaklandim ama iste bi de su özlemek olmasa... o sarilmasini her düstügümde beni kaldirmasini iste ne bileyim özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…