- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.001
canım duygusal boşluğumdan hemen çıktım. bana yaptıkları yenilir yutulur cinsten hiç değil o yüzden ne af dilycem ne de başka birşey yapıcam ve hatta faceimden bile sildim. görsün baksın artık değeri olmadığını :) doğru canım onların hakkı hiç olmadıkları halde neler ediyolar.
Aynen canm boşver şimdi sen gidip dersin o gün abarttım oda derki evet abarttın hatanı görmene sevindim bu sefer sinirlenip daha kötü şeyler der iyice pişman olursun
Canım sana bişe sormak istiyorum az önce bi arkadaşla konuşuyorduk netten bu kişi benim exle çıkmadan önce beni seven biriydi ve exide tanıyor aranız nasıl dedi bende anlattım oda dediki:"sen çok değerlisin bunu unutma ricam iyi düşünmen
çunku ömür boyu seni düşünmek zorunda kalmamış olurum xxxxx olunca (eskisinin adını yazmış xxxx olan yere)"
aynen haklıyken haksız duruma düşerim hiç gereği bile yok. :) valla erkek milleti diyorlar canım. seni seven filan biriyse neden böyle bişey desin hem Anzercim bunlar seni düşürmeye çalışıyorlar.baktılar iş ciddi hııımdediler bu durumu nasıl kurtarabiliriz diye. aman hiç yazma o çocuga olmayan şeyi senin üstüne atabilir.hem diyo ya ricam iyi düşünmen. çok değerlisin filan muhakkak senin kiyanındır.
Amann ne bilim sürekli sen çok değerlisin dedi durdu
Bende bu gece face i açtm bi bakim dedim ex e yeni foto koymuş herkese açık kucağında bebek var bi kız demişki ayy çok tatlı buda ben mi demiş.. Abaza mıdır nedir iyice tiksindim bu çocuktan.. Hiç böyle değildi hatta böyle şeyler yapanlara uyuz olurdu az delikanlı olun derdi.. Eyy gidiii
ya hani tam bu olaylar daha bu kadar yeniyken çok saçma geldi sevseydi öncesinden de bırakmazdı. şimdi ne gerei var hani onu diyince kalbin birden altın madeni gibi ona açılmicak işte o yüzden bu işin içinde bi bit yeniği sezinler gibiyim. ex depresyon demiyiimde boşlukta egosu kırrık ya şimdi herkızdan medet umar. kıza bak ya nası bir cevaptır o fotoya. erkekler red edilince egoları inanılmaz sorun oluyor ve dogal olarak başkalarından duydukları hersöz iyigibi geliyor onlara yoksa abazalık değil gerçi buda bir nebze abazalık oluyor. diyorum ya hani beylik laflar etmesin şu erkekleryaaa bak çocuga ee şimdii o da delikanlı olsun ama demi
Valla canım aslında biz 1 seneden fazla aynı şehirdeydik ufacık sebeplerden kavga ederdik şimdi onlar şımarıklık gibi geliyor tabi
Çünkü ben okul bitip memleketime dönünce başladık biz olaylar yaşamaya ve iyiki bu ayrı şehirlerde ilişki olayı olmuş yoksa ben bu adamla evlenecektim yaa
hiç bir şüphem yoktu demekki yanyanayken sıkıyodu öyle havaya ama o olaylar başa gelince anladım ben gerçekleri.. Rabbime şükür.. ben istesemde annem istemiyor daha ama benimki hala mesaj atıyor biliyor musun herşeyi düzeltecekmiş buraya gelecekmiş beni seviyomuş.. elinden gelen herşeyi yapacakmış ..
teli kapattım en son..
sen yine bişeyden haberin yokmus gibi bişey olmamış gibi davran ama gözün açık olsun her daim:) sen o zaman beklemede kal zaten şuan bir çaban yok başka birşeyde yapmıyosun ve herşey akışında bakalım acaba dediklerini yapacak mı. hiçbirşey yazma ama mesajlarını okuduktan hemen sonra sil ki dönüp dönüp bakma ve bişey yazma diye.
Ben etkileniyorum ya sanırım biraz.. Hani cevap yazmıyorum zaten baktımki cevap gelmeyince aramalara başlıyor teli kapatıyorum ama o kabullenemedi bence bu durumu.. Sürekli ayrılıp barıştığımızdan sanırım.. :26: Hatta "sen birşey düşünme aşkım ben halledicem, herşeyi düzelticem" demiş.. Töbee.. Anlaması için zaman geçmesi gerekiyor demekki.. :44:
etkilenirsin zaten canım da sakın kendini koyverme.çok rahatsız olursan birkaç gün kapalı kalsın telefonun. yada hattını değiştir. ya sürekli ayrılıp barışmalar ve kaybetme korkusu. ne yazıyorsa yazsın :) tabi canım zaman geçmesi gerekiyor demek.
Hattımı değiştiremiyorum işte başvuru yaptığım yerlere hep bu numarayı verdim.. İş bulur bulmaz ilk yapacağım iş hattımı değiştirmek olucak :)
Neyse canım güzel muhabbetin için teşekkür ederimİyi gecelerrr...
Merhaba kızlar nasılsınız??
yazılanları okudum..
herkes iyidir inşALLAH..
Üzülmeyin kızlar her şey geliyor geçiyor..
en geçmez anlarda en zor anlarda abdest alın bol bol inanın çok daha iyi hissedeceksiniz...
Ben konuştum xxx ile hala kendisini haklı gören bir odun o...
Geceleri ona verdiğim bir hediye vardı ona sarılıp uyuyormuş..
yerime kimseyi koyamazmış.. beni çok özlemiş.. ama benden bekliyormuş adımları..
kendi içine atarak yaşıyormuş falan filan..
beni mutlu eden şu oldu: demekki şu yukardakiler gerçek ise hayatında biri yok.. ya da aklı başkasına kaymadı ki bana bunları diyebildi diye düşünüyorum..
bilmiyorum siz ordan farklı gözle bakınca nasıl yorumlarsınız???
İçimi rahatlattı açıkçası bu durum...
Bu arada eskiden geleceği hayal ederdim mutlu olurdum gelecek günlerde onla.
evlenmek fala bunları hayal ederdim bir gelsem bir görsem ya da evlensek her şey süper olacak derdim..
ama artık onla evlenmeyi de istemiyorum istiyorum aslında ama artık eskisi gibi istemiyorum daha farklı bir hayat istiyorum sanırım tam olarak yüz de yüz değilse bile yüzde 60-70 oranında bu durum..ha bir de artık eskisi gibi heyecanlanmıyorum ona karşı da..şükürler olsun rabbime bu geçen süre de kendime olumlu şeyler katmamı sağladı...
Kızlaar 10 dk önce 2 mesaj atmış ve aramış duymadım ben.Bana iyi olduğunu söyle demiş.Diğer mesajı da seni merak ettim lütfen bana iyi olduğunu söyle.Ve aramış.Cevap vermedim hiçbirine.Bu ne şimdi ya? Bu kadar şeyden sonra hala hangi yüzle mesaj atıyor bana.Bir de utanmadan iyi misin diyor.Süperim süper bomba gibiyim.10 numara 5 yıldızım hatta.Hey Allahım ya.Zaten hayatımı mahvettin zaten seni içimde öldürmeye bitirmeye çalışırken bende ölüyorum.Bari hatırlatma kendini de işimi daha çok zorlaştırma.Hem de bu saatte..
Merhaba kızlar nasılsınız??
yazılanları okudum..
herkes iyidir inşALLAH..
Üzülmeyin kızlar her şey geliyor geçiyor..
en geçmez anlarda en zor anlarda abdest alın bol bol inanın çok daha iyi hissedeceksiniz...
Ben konuştum xxx ile hala kendisini haklı gören bir odun o...
Geceleri ona verdiğim bir hediye vardı ona sarılıp uyuyormuş..
yerime kimseyi koyamazmış.. beni çok özlemiş.. ama benden bekliyormuş adımları..
kendi içine atarak yaşıyormuş falan filan..
beni mutlu eden şu oldu: demekki şu yukardakiler gerçek ise hayatında biri yok.. ya da aklı başkasına kaymadı ki bana bunları diyebildi diye düşünüyorum..
bilmiyorum siz ordan farklı gözle bakınca nasıl yorumlarsınız???
İçimi rahatlattı açıkçası bu durum...
Bu arada eskiden geleceği hayal ederdim mutlu olurdum gelecek günlerde onla.
evlenmek fala bunları hayal ederdim bir gelsem bir görsem ya da evlensek her şey süper olacak derdim..
ama artık onla evlenmeyi de istemiyorum istiyorum aslında ama artık eskisi gibi istemiyorum daha farklı bir hayat istiyorum sanırım tam olarak yüz de yüz değilse bile yüzde 60-70 oranında bu durum..ha bir de artık eskisi gibi heyecanlanmıyorum ona karşı da..şükürler olsun rabbime bu geçen süre de kendime olumlu şeyler katmamı sağladı...
kızlar ne kadar süre sonra pişman oldu ?merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?