Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ve kadın...
Bir kadınla birlikteyken unutacaksın dünyayı...
Sadece ona ait olacaksın.
Ancak o zaman kadın da sana ait olduğunu hissedebilir.
Ve ancak o zaman kendisini sana ait hisseden bir kadının dünyanı tamamen değiştirebileceğini anlayacaksın.
Bir kadınla yürek yüreğe ten tene olmanın verdiği mutluluğu ancak o zaman tadacaksın...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

o günlerde gelir canım elbet şimdi cesareti yoktur sadece geldiği zaman içindekileri tabi kuscaksın suratına sen bunları bunları yaptın diye. üzülmeye ne diye utanıcaksın ki canım benim bunları sen istemeyerek yaşadın. tabiki yeri geldiğinde ağlicak yeri geldiğinde üzüleceksin de acizlik değil sadece bu kadar üzüldüğünde kendine zamanı geldiğinde sen dur diyeceksin o kadar. bazen insanın çevresi evet hemde hiç anlamıyor canım. ben trafik kazası geçirdim diye bazı üniversite arkadaslarım beni sildiler biliyormusun. ama ben naptım onlara kırılsamda takmadım hiç bir zaman neden diyeceksen onların istediğide seni üzgün görebilmek. canım tabiki yanında olmaya çalışcaz elbet sorunlar öyle hemencecik aşılmıyo ve o içimizden atamadığımız iç sıkıntısı var ya insanı yiyip bitiriyo o yüzden bize yazmalısın bu durumda yalnız kalma ama yalnızlık seni daha içine iter çünkü.kızlar bencede iyiki varsınız.

Tecavüzden sonra "Zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse, gidişinin ardından aylar sonra arayıp "Nasılsın ?" diye sorman da o kadar abesti işte.. Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim.. Tut ki mutluyum.. Tut ki yıkıldım Sana ne!.. Küçük İskender

Çok sağol canım desteğin için.Umarım dediğin gibi olur.Umarım bir şekilde rahata huzura kavuşurum.Buraya yazmak gerçekten çok iyi.O arkadaş müsvettelerini de takmamakla en iyisini yapmışsın canım

Çok sağol canım desteğin için.Umarım dediğin gibi olur.Umarım bir şekilde rahata huzura kavuşurum.Buraya yazmak gerçekten çok iyi.O arkadaş müsvettelerini de takmamakla en iyisini yapmışsın canım

kavuşursun tatlım sindirdiğin zaman yavaş yavaş gelecek.tabi canım hepimiz rahatlıyoruz hem. onlar arkadas müsvetteleri bile olamaz hatta biri bana okulumu bıraktın dedi. hasta halimle ya.varya ne zoruma gitmişti ben orda hasta halimle mücadele verirkene millet neler derdinde yok artık dedirtcek cinstenler kuzum. sorunlu oluyomusun onlara göre kaza bu hem kime ne zaman geleceği pek bellide olmuyor.her zaman canım sıkıldıgında yaz. destek olmaya her zaman çalışırım.

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim.Bende aynı şekilde her zaman hepinize destek olmaya elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.Ben inanıyorum güzel günler göreceğiz,bitecek bu sıkıntılar.Bir söz vardı.İnsanlar 2 ye ayrılır: 1) sorun yaratanlar 2) çözüm üretenler diye. İşte o sorun yaratanlarını hayatımızdan çıkarıp onların yerine çözüm üretenleri aldığımızda eminim her şey çok daha iyi olacak.

butun gun iyiyimm..
ama bir an geliyor ve ozluyorum.. :103:

Bugün bende iyi olacağım diye dünden söz vermiştim kendime ama mesaj atıp araması ve kalkıp beni görmek için gelmesi tüm moralimi alt üst etti.Etkileniyorum ama olumlu olarak değil ayy beni seviyor ayy beni özlüyor falan gibi değil ki asla böyle bir şeye inanmıyorum.Ama kendini hatırlattığı için kızıyorum içten içe.Ya da ne hissediyorum başka,bilmiyorum.

butun gun iyiyimm..
ama bir an geliyor ve ozluyorum.. :103:

Jeryycim bütün gün iyi sayılırım bende ama iç sıkıntım yakıyo beni sanki mutsuzum ve hayatım öyle geçecekmiş gibi.sebebi ise facebook sildim onu ve onunla alakalı değil durum sadece diğer insanlar mutluyken ben neden mutlu olamıyorum diye üzülüyorum. oturupp ağlayasım var bugün acaba alışveriş filan yapsam kafam azcık olsun dağılır mı ?(

Hayatin boyunca mitsuz olmayacaksin inan bana. Normal surecten geciyorsun. Ayrilik cok sancili bir donem ve acisini ne yaparsan yap ilk zamanlar yasiyorsun. Bu zamanlarda arkadaslarinla cikmak, alisveris yapmak vs acini dindirmez ama kafani mesgul eder hic degilse. Biraz uzaklasmis hissedebilirsin kendini. Hemde gun sonunda dusunebilecegin baska guzel anilar edinmen her zaman iyidir.

Ayrica onu faceten silmen isabetli bi karar olmus. Simdi de onu takip etmeyi tumden birakmalisin. Tamamen kendi duygularina yogunlas. Eger onu gormek seni mutsuz ediyorsa, onu gorme. Ben vaktinde onu ve butun arkadaslarini silmistim arkadaslarinin ekledigi resimlerde vs mutlu pozlarini gormeyim diye. İnsan kendi duygularini baskasindan ustun tuttugunda hizla iyilesiyor tatlim. Hissettigin aci ve yasadiklarin normal surecte olan seyler. Sadece bu aci tutkuya veya takintiya donusmesin diye gardini simdiden al. Gerisi gelir

Selam kızlar.Ben bugün düne göre biraz daha kötüyüm.Rüyamda o ben ve eski sevgilisi birlikteydik falan böyle saçma bir şeydi sinirli uyandım o yüzden sanırım.Umarım günümün geri kalanı ve gününüz çok güzel geçer.

he al bendende okadar bende gördüm bütün gece o naletiiiiiiiii,
tuhaf, uzun zamandirda görmüodum ne güzel
neyse anmiyim simdi aklima gelmesin

Bende kötüyüm bugün.. Mesaj atmasından bıktım kabul etmiyor bir türlü biz ayrılamayız herşey düzelecek ben gelecem tarzı.. beni rahat bırak telefonumu değiştiremiyorum mecburiyetten, mesaj atma diyorum dinlemedi bile artık herşeyi göze aldım hattımı değiştiricem bu numarayı verdiğim yerlere de yeni numaramı kayıt etmeye çalışıcam bakalım.. psikolojimi bozmaya başladı artık yeter ya..

Jerrycim umarım. inanıyorum da ama ne biliyim hani içimin ta orta yerine oturuyo o sıkıntı. zamanım geçmiş olur güzel anılar edinirim haklısın canım. düşündüm facesimde kalmasının bir anlamıda yoktu. benimle konusmuyor ayrıyız gereğide yok. sadece kendime süreyi uzatmış buldum bir umut sanki. sildim için acımıyordu hatta. aynen onun gezmesi filan da önemli değil yazdıgı sözler başka kızların duvarına şarkı göndermeleri. kendi acımı hafiflletmem için. kendime olan saygımdan geç yaptım ama gerekti. şimdi ise faceten iyice kopmayı düşünüyorum. nasılsa merak eden arıyor. kendimi toplayabilmem için şart görüyorum ve belkide uzun soluklu olur açmamam. bende normal bir süreç yaşıyorum dediğin gibi.Jerrycim çok güzel bir tespitte bulunmuşsun acı geçer ama takıntı hiç olmamalı. umarım gerisi gelir. sen nasılsın durumlar nasıl sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…