- 25 Ekim 2012
- 517
- 126
- 323
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.041
Acele etmiyorum zaten bir şeyler hissettiğim biri de yok da kendimi toparlamaya çalışıyorum, etrafta hayat var demeye başlıyorum. Şu an istediğim arkadaşlarımla gezip tozmak eğlenmek, bir oh çekmek, onu düşünmemek :) İçim kıpır kıpır oldu bak :) Verdiğin örnek çok karmaşık olmuş canım ya anlayamadım kusura bakma tam olarak ne demek istedin, bakır mutluluk falan kafam durdu valla :26:
Evet, evet toparlanıyorum yavaştan. En azından ilk adımı attım 1 ay sonrasında. Bir süreliğine kariyer odaklı yaşayacağım şimdi canla başla buna sarılıyorum bir zamanlar ona sarılmış olduğum gibi...
tabi tatlım zaman neleri değiştirmiyorki. toparlanıcaksın güçlü birisin canım bunu unutma sakın. bakırdan kastım hani exin için söylüyorum hani o bir tercih yapmış ama mutlu olamamış senin gibi ışık saçan mutluluk veren birini görünce sahip olamayacağını bile bile mutlu olmayı tercih etmiş ve bu yüzden söylemek istememiş. çünkü sen ona çok ve hayatında hiç tadamadığı bir mutluluğu vermişsin canım.ya inan canım kariyer herşey zamanla oturyo zaten mühim olan biziz :)
O kadar güzel demişsin ki canım.Bundan sonraki felsefemiz bu olsun. 'Neyse ki kimse benden daha önemli değil.' Evet evet çok sevdim bunu.Rabbim bundan sonra güldürsün yüzümüzü değer bilmeyen,yalancı insanları uzak tutsun.
Acele etmiyorum zaten bir şeyler hissettiğim biri de yok da kendimi toparlamaya çalışıyorum, etrafta hayat var demeye başlıyorum. Şu an istediğim arkadaşlarımla gezip tozmak eğlenmek, bir oh çekmek, onu düşünmemek :) İçim kıpır kıpır oldu bak :) Verdiğin örnek çok karmaşık olmuş canım ya anlayamadım kusura bakma tam olarak ne demek istedin, bakır mutluluk falan kafam durdu valla :26:
Evet, evet toparlanıyorum yavaştan. En azından ilk adımı attım 1 ay sonrasında. Bir süreliğine kariyer odaklı yaşayacağım şimdi canla başla buna sarılıyorum bir zamanlar ona sarılmış olduğum gibi...
tabi tatlım zaman neleri değiştirmiyorki. toparlanıcaksın güçlü birisin canım bunu unutma sakın. bakırdan kastım hani exin için söylüyorum hani o bir tercih yapmış ama mutlu olamamış senin gibi ışık saçan mutluluk veren birini görünce sahip olamayacağını bile bile mutlu olmayı tercih etmiş ve bu yüzden söylemek istememiş. çünkü sen ona çok ve hayatında hiç tadamadığı bir mutluluğu vermişsin canım.ya inan canım kariyer herşey zamanla oturyo zaten mühim olan biziz :)
Onun herhangi biriyle mutlu olabileceğini sanmıyorum... Sebebini yazacağım birazdan, güzel bir yazı buldum. Ben ve benim gibi aldatılan kızlar için. Kariyerim sağlam olsun da aşk falan filan gelir zaten sonra bir de bunun gibi adamları boşayamamakla uğraşmayalım :)
Valla çok sinirlendim bir ara ''SÜPERİM,Bir sorun mu var?' diye mesaj atmayı bile düşündüm :) Ya anlamıyorum kızlar hala neyin peşinde? Git kendine başka oyuncak bul.Bir b.k yemişsin ve yakalanmışsın.Bu ne yüzsüzlük.İnanın onunla karşılaşmak istemiyorum bile garip bir şekilde ben utanıyorum.Gurumu kırdığı,beni aşağıladığı için sanırım.Bugün dersten çıktım kantine ineyim dedim,merdivene kadar gittim vazgeçtim sonra geri döndüm çıkıp gittim.2 dk sonra arkadaştan mesaj geldi 'xxx kantinde' diye.Allah karşılaştırmadı valla :) Bu arada fakültelerimiz birbirinden oldukça uzak yani normalde benim fakültemde hiçbir işi yok,beni görmek için geliyor aklınca.
Neyin peşinde biliyor musun? Gönül eğlendirmenin. Bir şey elde etmesine gerek yok. Bunu ben de çok düşündüm 1 aydır. Allahım diyorum niye, niye? Ne çıkarı var benden? Ama cevap bulamazsın. Tek amaç gönül eğlendirmek, belki takıntı, belki saplantı. Valla bak, çok böyle erkekler. Ne kadar çok kızla muhabbet o kadar çok egoları şişiyor. Kendilerini bir ... zannediyorlar hakikaten de zannettikleri gibiler :)) İnsanın ar damarı çatlamış olmayagörsün işte hala utanmadan peşine düşüyor. Gururlu biri olsa bunu yapmaz hadi hata yaptı diyelim yüzüne bakmaya utanır insan ya!
Valla en azından küçük ve saf bir kız olmayı bırakıp yavaş yavaş akıllı bir kadın olmaya çalışıyorum. Büyümeye çalışıyorum. E artık 2'li rakamlardaki bir kız da biraz aklını başına toplasın bir zahmet ya :)
Onun herhangi biriyle mutlu olabileceğini sanmıyorum... Sebebini yazacağım birazdan, güzel bir yazı buldum. Ben ve benim gibi aldatılan kızlar için. Kariyerim sağlam olsun da aşk falan filan gelir zaten sonra bir de bunun gibi adamları boşayamamakla uğraşmayalım :)
Neyin peşinde biliyor musun? Gönül eğlendirmenin. Bir şey elde etmesine gerek yok. Bunu ben de çok düşündüm 1 aydır. Allahım diyorum niye, niye? Ne çıkarı var benden? Ama cevap bulamazsın. Tek amaç gönül eğlendirmek, belki takıntı, belki saplantı. Valla bak, çok böyle erkekler. Ne kadar çok kızla muhabbet o kadar çok egoları şişiyor. Kendilerini bir ... zannediyorlar hakikaten de zannettikleri gibiler :)) İnsanın ar damarı çatlamış olmayagörsün işte hala utanmadan peşine düşüyor. Gururlu biri olsa bunu yapmaz hadi hata yaptı diyelim yüzüne bakmaya utanır insan ya!
Valla en azından küçük ve saf bir kız olmayı bırakıp yavaş yavaş akıllı bir kadın olmaya çalışıyorum. Büyümeye çalışıyorum. E artık 2'li rakamlardaki bir kız da biraz aklını başına toplasın bir zahmet ya :)
Ya memlekette kız mı kalmamış gidip onlarla gönül eğlendirsin.Neden hala aldattığı insandan bir şeyler bekler insan? Egosuna yediremedi belki de terk edilmeyi.Ben ona tek bir harf bile söylemeden hiçbir şey sormadan terk ettim.Hiçbir şeyine cevap vermeyip her yerden engelleyince terk ettiğimi anladı yani :) Belki de bu yüzden içi içini yiyordur.Ağlayıp sızlayacağımı düşündü ya da onu sevdiğimi ama çok üzgün olduğumu söyleyeceğimi falan.Tüm bunları yapmadığım için acaba beni sevmemiş mi hiç önemsememiş mi bu kız da hiçbişe yapmadı diye düşünüp egosu sarsıldı,o yüzden şimdi böyle yapıyordur.Beni tekrar kandırıp egosunu şişirmektir amacı. Akıllı kadın olmaya başlamak kesinlikle artık yapmamız gereken tek şey :)
Ya memlekette kız mı kalmamış gidip onlarla gönül eğlendirsin.Neden hala aldattığı insandan bir şeyler bekler insan? Egosuna yediremedi belki de terk edilmeyi.Ben ona tek bir harf bile söylemeden hiçbir şey sormadan terk ettim.Hiçbir şeyine cevap vermeyip her yerden engelleyince terk ettiğimi anladı yani :) Belki de bu yüzden içi içini yiyordur.Ağlayıp sızlayacağımı düşündü ya da onu sevdiğimi ama çok üzgün olduğumu söyleyeceğimi falan.Tüm bunları yapmadığım için acaba beni sevmemiş mi hiç önemsememiş mi bu kız da hiçbişe yapmadı diye düşünüp egosu sarsıldı,o yüzden şimdi böyle yapıyordur.Beni tekrar kandırıp egosunu şişirmektir amacı. Akıllı kadın olmaya başlamak kesinlikle artık yapmamız gereken tek şey :)
Bak cümlelerinde hafiften bir yumuşama görüyorum daha doğrusu acaba diyorsun içten içe. Ama uğraşır inan. Benimki niye uğraşsın ki peki? Ben kimim, neyi olabilirim yani onun. Adamın karısı var zaten. Bana da nolur yaşıyor musun diye bir mesaj at demişti de ölüyüm ki ben senin için dedim içimden. Yaşayıp yaşamadığımız, ne halde olduğumuz zerre ilgilendirmiyor artık onları aynen onların ne halde olduğu bizi ilgilendirmediği gibi. Ama eden bulur buna inanıyorum ben. Bir gün bir yerde biri tuz basar o çatlamış ar damarına onun. Ben yapamadım, yapmadım, uğraşmak istemedim ama bir gün biri yapar inşallah. Kesinlikle egosu tatlım ya daha uğraşacaktır bak bu kızı ikna ediyorum, kandırıyorum demek için. Sakın pes etme ya, lütfenÇok zor biliyorum ama etme.
Bak cümlelerinde hafiften bir yumuşama görüyorum daha doğrusu acaba diyorsun içten içe. Ama uğraşır inan. Benimki niye uğraşsın ki peki? Ben kimim, neyi olabilirim yani onun. Adamın karısı var zaten. Bana da nolur yaşıyor musun diye bir mesaj at demişti de ölüyüm ki ben senin için dedim içimden. Yaşayıp yaşamadığımız, ne halde olduğumuz zerre ilgilendirmiyor artık onları aynen onların ne halde olduğu bizi ilgilendirmediği gibi. Ama eden bulur buna inanıyorum ben. Bir gün bir yerde biri tuz basar o çatlamış ar damarına onun. Ben yapamadım, yapmadım, uğraşmak istemedim ama bir gün biri yapar inşallah. Kesinlikle egosu tatlım ya daha uğraşacaktır bak bu kızı ikna ediyorum, kandırıyorum demek için. Sakın pes etme ya, lütfenÇok zor biliyorum ama etme.
Yok canım yumuşama değil de sadece ne yapmaya çalışıyor diye onun açısında düşünmeye çalıştım.Allah'a bırakalım eminim ki O,onlarla en iyi şekilde ilgilenecektir.Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Canım o kendince geliyor gidiyor beni görmek için ama karşıma direkt olarak çıkacak cesareti gösteremedi henüz.İlerleyen zamanlarda cesaretlenip çıkarsa karşıma eğer oturur içimdekileri söylerim.Gözlerinin içine bakarak onu İSTEMEDİĞİMİ söylemeyi o kadar istiyorum ki.Sinir mi öfke mi üzüntü mü ne hissettiğimi bilmiyorum ama bana bunları yaşatmış biri için üzülmeye utanıyorum açıkçası.Beni aldattığı için üzülmek üzgün görünmek acizlikmiş gibi geliyor.İyi ki KK var iyi ki sizler varsınız kızlar.İnanın ilginç bir şekilde güç alıyorum sizlerden.En yakın arkadaşlarımdan bile destek görmüyorum.Sizler çok iyi geliyorsunuz bana,verdiğim kararların arkasında durmama yardımcı oluyorsunuz :*
o günlerde gelir canım elbet şimdi cesareti yoktur sadece geldiği zaman içindekileri tabi kuscaksın suratına sen bunları bunları yaptın diye. üzülmeye ne diye utanıcaksın ki canım benim bunları sen istemeyerek yaşadın. tabiki yeri geldiğinde ağlicak yeri geldiğinde üzüleceksin de acizlik değil sadece bu kadar üzüldüğünde kendine zamanı geldiğinde sen dur diyeceksin o kadar. bazen insanın çevresi evet hemde hiç anlamıyor canım. ben trafik kazası geçirdim diye bazı üniversite arkadaslarım beni sildiler biliyormusun. ama ben naptım onlara kırılsamda takmadım hiç bir zaman neden diyeceksen onların istediğide seni üzgün görebilmek. canım tabiki yanında olmaya çalışcaz elbet sorunlar öyle hemencecik aşılmıyo ve o içimizden atamadığımız iç sıkıntısı var ya insanı yiyip bitiriyo o yüzden bize yazmalısın bu durumda yalnız kalma ama yalnızlık seni daha içine iter çünkü.kızlar bencede iyiki varsınız.
Çok sağol canım desteğin için.Umarım dediğin gibi olur.Umarım bir şekilde rahata huzura kavuşurum.Buraya yazmak gerçekten çok iyi.O arkadaş müsvettelerini de takmamakla en iyisini yapmışsın canım
kavuşursun tatlım sindirdiğin zaman yavaş yavaş gelecek.tabi canım hepimiz rahatlıyoruz hem. onlar arkadas müsvetteleri bile olamaz hatta biri bana okulumu bıraktın dedi. hasta halimle ya.varya ne zoruma gitmişti ben orda hasta halimle mücadele verirkene millet neler derdinde yok artık dedirtcek cinstenler kuzum. sorunlu oluyomusun onlara göre kaza bu hem kime ne zaman geleceği pek bellide olmuyor.her zaman canım sıkıldıgında yaz. destek olmaya her zaman çalışırım.
butun gun iyiyimm..
ama bir an geliyor ve ozluyorum.. :103:
butun gun iyiyimm..
ama bir an geliyor ve ozluyorum.. :103:
Jeryycim bütün gün iyi sayılırım bende ama iç sıkıntım yakıyo beni sanki mutsuzum ve hayatım öyle geçecekmiş gibi.sebebi ise facebook sildim onu ve onunla alakalı değil durum sadece diğer insanlar mutluyken ben neden mutlu olamıyorum diye üzülüyorum. oturupp ağlayasım var bugün acaba alışveriş filan yapsam kafam azcık olsun dağılır mı ?(
Selam kızlar.Ben bugün düne göre biraz daha kötüyüm.Rüyamda o ben ve eski sevgilisi birlikteydik falan böyle saçma bir şeydi sinirli uyandım o yüzden sanırım.Umarım günümün geri kalanı ve gününüz çok güzel geçer.
Hayatin boyunca mitsuz olmayacaksin inan bana. Normal surecten geciyorsun. Ayrilik cok sancili bir donem ve acisini ne yaparsan yap ilk zamanlar yasiyorsun. Bu zamanlarda arkadaslarinla cikmak, alisveris yapmak vs acini dindirmez ama kafani mesgul eder hic degilse. Biraz uzaklasmis hissedebilirsin kendini. Hemde gun sonunda dusunebilecegin baska guzel anilar edinmen her zaman iyidir.
Ayrica onu faceten silmen isabetli bi karar olmus. Simdi de onu takip etmeyi tumden birakmalisin. Tamamen kendi duygularina yogunlas. Eger onu gormek seni mutsuz ediyorsa, onu gorme. Ben vaktinde onu ve butun arkadaslarini silmistim arkadaslarinin ekledigi resimlerde vs mutlu pozlarini gormeyim diye. İnsan kendi duygularini baskasindan ustun tuttugunda hizla iyilesiyor tatlim. Hissettigin aci ve yasadiklarin normal surecte olan seyler. Sadece bu aci tutkuya veya takintiya donusmesin diye gardini simdiden al. Gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?