Buyrun...Terapi Grubumuz :))

he al bendende okadar bende gördüm bütün gece o naletiiiiiiiii,
tuhaf, uzun zamandirda görmüodum ne güzel
neyse anmiyim simdi aklima gelmesin

canım hepimizde böyle bir durağanlık var bugün. nasıl oluyorsa hepimizin enerjileri düşmüş. sıkmayalım canımızı hemde hiç. Anzercim hiç bozma psikolojini canım.bırak ne yazıyorsa yazsın. sen kendine bak hattını değişirsin dediğin gibi canım. ya kızlar neden bugün hepimize bişiler oldu:S

Evet tatlim, farkinda olmadan insanlar eski sevgililerini takinti haline getiriyorlar. Bu hergun onlarin face'ini kontrol etme bi zaman sonra aliskanlik haline geliyor. Normal sartlarda coktan unutup, aciya son vermen gerekirken, sen hala onda takilip kalmis hale geliyorsun. O yuzden dedim, takinti haline getirmemeye calisalim diye ((=

Bende durumlar nasil.. Ayni.. Degisen bisey yok. En son gecen cuma konusmustuk. Ne bileyim sanki eski bi dostumla konusur gibi oluyor bazen. Biz saygimizi hic yitirmedik birbirimize karsi. Bu cuma mezuniyetim var, gecen hafta gelmek istedigini soylemisti ama gelir mi bilmiyorum. Onun oldugu yerden de tasindim. Bambaska bi yerdeyim simdi. iyi gidiyo benim icin. aci cekmiyorum hic. sadece ozlem duyuyorum bazen. ondan baskasini sevemem falan diye dusunmuyorum, sevebilirim ama bu ne zaman olur bilmiyorum. Yeri dolmadi henuz, ben kimseden hoslanamiyorum. Eskiden sanki daha kolay hoslanabiliyordum erkeklerden, simdilerde cok duygusuz hissediyorum kendimi ((= onu ozluyorum, keske yine beraber olsaydik, ona sarilabilseydim diye dusundugum cok oluyor. Ama bunlar bana aci vermiyor. Yokluguna alistim. zamanla da yeri dolar umarim. bi tek iletisimi tumden koparma konusunda suan hala tam anlamiyla basarili olamadik. Ama insallah o da bir gun bitecek. oyle iste (=

Bilmiyorum havalardan olabilir burası baya kasvetli çünkü..
Yeni hat aldım kızlar ama eskisinin iptali için başvurmadım içinde kullanacağım şeyler var diye zaten hemen iptal olmuyormuş başvuru yaptıktan birkaç gün sonra iptal oluyormuş..
Birkaç güne başvurucam iptal olması cumartesiyi bulacak sanırım bakalım..

Anzercim sanirm numarani degistrimek senin icin daha haiyrli olcak, cünkü böyle hic yol katedemessin.
ben degistirmedim evet ama benim ariyanimda yok cok sükür allahima bin sükür,
ne karsima cikiyor ne ariyor bu yönden rahatim,
eger aramaya yeltenseydi daha fazla ozaman hemen degistirirdim

evet canım o mesajları görmek benim ilerlememe engel oluyor.. Yarın gidip istektede bulunucam birkaç gün içindede kapatılırmış umarım benimle daha iletişime geçemez..

yemin ediyorum evlilikten korkar oldum, kayınvalide ve akrabalarla ilgili dertleri okudukça ödüm kopuyor, bu nedir yahu??

Dedim ya bunaldım hattımı değiştiricem diye benimkinede dedimki istediğin kadar mesaj atabilirsin artık birkaç güne bu hattım iptal olacak dedim Bu son konuşmamız mı dedi aynen öyle dedim çok tuhaf dedi bende anı olur işte dedim sonra da sıkıldım sohbetten dedim oda napim bişe gelmiyor aklıma dedi bende boşver neyi başardınki sen bu hayatta dedim özgüvenin yok hayatta başardığın bir olay yok kendine acımıyosun bari başkalarının günahına girme, bence sen evlenme hatta bi kıza yaklaşma bile yazık edersin iyi geceler dedim buda o konuda haklısın sevmeyi beceremiyorum ben hakkımı helal ediyorum ama şartım kimle evlenirsen onunla ömür boyu mutlu olman.. ha bide hayatında yeni biri olduğunda ve o seni her üzdüğünde aldattığında ağlattığında aklına ben geleyim canın yansın. çünkü benimkini yakıpta gittin demiş.. bende herkesi kendin gibi sanma adam gibi adamlarda var bu dünyada.. ben kimsenin canını yakmadım hatta çok savaştım ama bu sonu sen hazırladın hakkımı helal etme konusuna gelince bişe demiyorum allahıma havale ediyorum bütün üzüldüğüm zamanların acısını çıkarsın senden o en güzelini bilir dedim.. oda sustu ağır geldi ve yazacak cevap bulamadı bence
artık tek isteğim bir an önce unutmak..

hayirli olsun canim ,iste simdi yeni bir sayfa acmis oldun:)

bu arada bu acilarin sonunda yeniden,düzgün bir insana asik oldugunda suraya yazdigin seylere bakip

ben mi yazmisim diyeceksin...ayriligin en güzel tarafi bu su anda icnde kin,nefret vs duygular varsa

yeniden asik olunca bunlarin hicbiri olmayacak icinde..

insallah hersey daha güzel olsun...

kutluyorum seni attgin adim kendin icin cok büyük..

Farkında olmadan bende o yoldan gidiyordum Jerrycim. Gözlerimi açtın canım çooook teşekkür ederim:) saygı çok önemli yitirmediğinize göre çok değer veriyorsunuz birbirnize. sevgi bitse bile kalıcı bir örnek aslında sizinki. gelmek istediğini söylediyse kimbilir canım gelir. nerede oldgunun ne önemi var. senin için herşey iyi gidiyorsa sorun değildir. özlem duyman alışkanlıklar vs. biliincin açık ama kalbin hala ona ait gibime geldi. bende artık güven sorunuda yaşıyorum ve bu süreç geçse bile kalbimi bir baskasına açabilir miyim tekrar aynı hisleri yaşarmıyım kaygısını güdüyorum.bu duygusuz sürecin geçecek canım. zaman lazım sadece. onu özlemen ve diğer tüm düşüncelerin alışkanlıklarından ötürü ve kalbinin sıcacık yerinde olmasından.iletişim zamanla azalıcak birşey uzun soluklu bir ilişki ise tamamiyle bitmesi iletişimin henüz mümkün değil ne zaman biter biliyormusun.ikiniizinde başka insanlarla sevgili olmasıyla.

Anzercim havalar burda çok kapalı ve kasvet var tipik kış örneği işte. yeni hattın için tebrik ederim canım. hadi hayırlısı nihayet kurtuluyorsun. sana yazdıklarınıda okudum canım. sen onun istediğini vermediğin için senin damarına basmaya devam edcek. sakın takma dediklerini de. birşey ağır yazarsa yudum iç hafifle biraz da diyebilirsin canım iyi gidiyorsun son lafları zaten bunlar:)

Kotu olan ve benim zaman zaman canimi acitan onun benim ayni zamanda cok sevdigim bir arkadasim olmasiydi. Simdi onunla artik arkadas bile kalamiyor olmak kotu. Ben yalnizca sevgilimi degil, ayni zamanda arkadasimi da ozluyorum. Ama haklisin. Zaman gercekten herseyin ilaci. duygular cok degisken olabiliyor malesef. Bir gun iyi hissederken, ertesi gun avare dolasabiliyorsun. Ama boyle boyle bitecek iste. Sabirsiz davraniyoruz sanirim cogu zaman. Hersey hemencik olsun bitsin istiyoruz. Ama sanirim daha guclu olabilmemiz icin zamana yaymali, ve sabirli olmayi ogrenmemiz lazim.

Guven konusunda soylediklerine ek olarak soyleyecek birsey bulamiyorum. Ayni korkulari yasiyorum. iliskiler gozume cok karmasik ve zor gorunuyor. Insanlara guvenmekte bir o kadar zor.. Ama insallah zamanla bu dusunceler de gecip gidecek..

Rica ederim canim. Yardimim dokunduysa ne mutlu bana. Ayni yollardan gecerken, destek olmaya calisiyorum sadece (=

Son düzenleme:
Anzercim kutlarım en doğrusunu yapmışsın ama ben her şeyi berbat ettim kızlar.Dün saatlerce içtim ama bir sürü şey karıştırdım ilk kez sarhoş oldum ve ona senden nefret ediyorum diye mesaj attım sabaha karşı Kalkıp yanıma geldi görmek istemediğimi falan söyledim tartıştık hatta sen nasıl ona inanırsın gibisinden bir şeyler söyledi durmadan.Bende saydırdım kızın bana söylediklerini söyledim sanırım sinirlenip gitti tam olarak hatırlamıyorum.Off ya tam bir gerizekalıyım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Onunla konuşmam bu şekilde bu şartlarda olmamalıydı.Oturup düzgünce içimi dökmeliydim ama şimdi ne dediğimi hatırlamıyorum bile

Teşekkür ederim kızlar artık hattım iptal olana kadar ne dese umrumda değil o bunu hep yaptı zaten.. Hiçbişey için çabalamadı ben o zaman bitsin diyince tamam bitmesin herşeyi yapacam diye salladı durdu ama ben artık bu numaraları yemeyince ve ayrılığı istemeye devam edincede benden sonraki kişi seni üzecek bilmem ne ya sananeki artık senden sonrası seni ilgilendirmez deli mi ne :) yok o kişi beni aldatacakmışta ağlatacakmışta olabilir insanoğlu asla yaşamam demiyorum ama bunlardan onane sanki aldatılsam mutlu olacak öyle konuştu.. bide canın yansın çünkü sen benimkini çok yaktın demez mi orda saydırmamak için zor tuttum kendimi bu ilişkiyi kendi bitirdi benim ne kadar dik durduğumu ve çabaladığımı kendi biliyor kaç senedir bir arpa boyu yol alamadı bana atmaya çalıştı suçu ama olmadı :)
yeniden aşık olur muyum bilmiyorum kimseye güvenim kalmadı açıkçası..

Kötü olmuş canım neden içtin ki bu kadar? İçmek inan çözüm değil hatta insanı daha kötü yerlere götürüyor bir daha yapma bence..

Kötü olmuş canım neden içtin ki bu kadar? İçmek inan çözüm değil hatta insanı daha kötü yerlere götürüyor bir daha yapma bence..

Arkadaşımın doğum günüydü canım.Normalde asla bu tarz yollarda çözüm aramam ama bi başlayınca önüne geçemedim moral sıfır zaten o da tetikledi sanırım.böyle aptalca bişe oldu

anzer kesinlikle cok dogru bi karar verdin bence de, gelicem gelicem deyip duruyor hala seninki cidden benim bile canimi skti yaa hakikaten.
madem oyle simdi gelsin hadi. bi vakit ayarlayip gelemedi, bi kac gun evde otursun disari cikmasin , yol parasi da bulur gelir yani.
gezmeye tozmaya eglenmeye vakit cok, bize kendimizi degersiz hissettirmekten baska bisi yapmiyorlar.
insallah kendisi hic mutlu olamaz cidden arafta birakti seni ayni benim ex gibi..

ben de iyi miyim kotu muyum bilmiyorum kizlar. sinavlarla bogusuyorum bi yandan, bi yandan ozguvenim yerlerde.
guya bu hafta ex gelecekti ve beni gorecekti :)) en yakin akadasindan ogrendim laf arasinda -ortak arkadasimiz- gelmiyormus.
cani sag olsun diyemiycem cani cehenneme artik valla cok skldm bu buhranli halden ya. ayrilali 1 sene oluyor hala bana aptalca aci yasatiyor.
hattimi iyi ki degistirdim artik en azindan kafam rahat. o da amaan ne ugrasicam onla diyordur icinden. istese gelirdu gorurdu beni burda.
evimi okulumu her seyimi biliyor. ama yok o iliski istemeyen, korkak ve cesaretsiz gerizekalinin teki.
insallah artik karsima duzgun biri cikar da yeniden guvenip sever sevilirim (
:2:

dediğin herşeye katılıyorum en iyisi bu kişileri arkamızda bırakıp yolumuza bakmak.. bizi dibe çekmekten başka bi işe yaramıyorlar bunlar..

kizlar hepiniz iyi olun insallah biran önce toparlanin ben cok iyim bugün karar verdim kendi kendime artik Sadece ben varim hayatimda is okul ve arkadaslarim bi erkege bi daha güvenmek yok gidenin arkasindan aglamakta yetti canima umutta etmiyorum aklima geldikce düsüncelerimi durduruyorum baska seylere veriyorum kendimi günlerim Allahtan dolu dolu geciyo okadar huzurluyum ki anlatamam en güzeli insanin kendine güvenmesiymis artik gecmisi kurcalamayacagim... ve ona aslinda cok tesekkur ediyorum iyiki arayip sormuyor ya da yazmiyor böylece kafam hic karismadan yürüyorum yolumda arada bi özlesemde bu da gececek biliyorum zamanin kollarina birakmaya basladim kendimi sonunda basariyorum galiba bunu öyle huzurluymus ki icinde bulundugun anda yasamak bunu anliyorum artik hepimize Allah yardim edip bu ask belasindan kurtarsin biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…