Buyrun...Terapi Grubumuz :))

canım işte o yüzden hani bu durumları yaşamamak adına ilişki bitince hemen kesip atıyorum. çünkü biliyorum acı çekmenın ne denli zor oldugunu. arkadasımdı ozlicem dediğin zaman bile anlıyorum. gerçekten zor bir durumdasın. o yüzden evet canım senin ilacın zaman ve o aramadıkça arama hiç anıları aklına getirmemeye çalış. yeni hayatını düşün ona endekslen hep. arkadasın demek senin her kararın arkasında destekleyen koruyup kollayan yol gösteren biri oldugunu gösteriyor o yüzden canım bunları oldukça düşünmemeye çalıs. duygular çok değişken kesinlikle.canım aslında ben artık kendi sorunlarımı anlatmayark çevremin sorunlarını dinleyerek daha iyoluyorum. çünkü benden başka insanlar ne sorunlar yaşıyormuş diyorum. o yüzden kafam mesgul oluyor azcık. her sıkıntı kolay kolay geçmiyor o yüzden bu dönemde öyle ama bitcek. kesinlikle güçlü olabilmen için zaman akışının yolunu bulabilmesi içinde zaman. ilişkiler çok zor. o yüzden o güveni oluşturcak birini bulabilir miyim açıkçası muamma henüz. bu düşünceler geçecek canım.o zaman güven duyduğumuz insanlar tanımış olcaz insallah. canım tabiki yardımın oluyor ve kendimi sayende duygu karmasası içinden çıkmış görüyorum.:)

Anzercim işte hani ayrılığı kabullenmek istemiyor. o yüzden istediğini dilediğince söyleme hakkı buluyor kendince. ya hayat bu hem insanlar yeri gelince sevinçten bile ağlayabilir demi:) insani duygulara sahibiz biz canım boşver onun dediklerini:) belki hayatına gircek insan sana hiç aklınn alamıcagı mutlulugu yasattı. sen hem bişi yapmadın tatlm sen ona zamanda verdin. bu onun kendi problemiydi:) ah canım ah güven konusu en çok düşündüren konu aslında güveni bulacaksak aşkı bulacakmıyız.yeniden aşık olursun tabiki canım sadece zamannn gerekli şimdi. hem onun ne dediğini asla takma zamanı bolllca verdin canım. Rica ederim canım bugünlerde her destekte eleleyiz

Arkadaşımın doğum günüydü canım.Normalde asla bu tarz yollarda çözüm aramam ama bi başlayınca önüne geçemedim moral sıfır zaten o da tetikledi sanırım.böyle aptalca bişe oldu

Anzere katılıyorum ve ek olarak canım keşke kontrollü olabilseydin azcık. kontroll esittir öz güven sen kendine güvenmedikçe çözüm bulamazsın böyle silkelen canım. moralini de bozma. bundan sonrasında yapmazsın artık hem. ama daha kontrollü ol lütfen. çok sarhoş olsan bile arama altın kural bu:)

canım neden onla ne ugrascam desin ki. hattını değişmen bazı açılardan tamam çözümdür ama sen onu beyninden sökemedikten sonra çokta çözüm gibi gelmedi. hem canım belki bir işi çıktı bu kadar öfkeli olma ona karsı eminim zaten vicdanı rahat değildir seninkinin .öz güvenin biran önce tooparlamalısın bence senin onu düşünmen yerine ilk önce öz güvenini toplaman gerek. gelse bile böyle karsısına çıkarsan nolcak. kendini topla güçlü ol ki o da seni görünce evet kendimi bulabileceğim illişkim sevgilim diyebilsin canım. siz bir araya gelirsiniz ve o zaman karşılıklı konuşmalarda sorunlarda kalkar bir nebzede olsa. hem bu süreçte sınavlarına yogunnlaşman en güzeli final stresi filanda vardır dopal olarak o yüzden akısına bırak şimdi

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledim.dersler ev iş derken girmeye vaktim olmadı pek sınav yaklaştı işi bıraktım bugün evdeyken gireyim dedim :) nasılsınız geçmişi okumayı istedim ama gözüm kesmedi sanırım..size anlatmam gereken çok şey var ama özet geçeyim biliyosunuz sevgilimle ayrılmıştık uzun zaman konuşmadık ama şimdi barıştık aileler girdi işin içine konuşup anlaştık çok şükür şimdilik bi pürüz yok.eskisi kadar görüşemiyoruz ama 9 günümüz kaldııı :).tabi sevindiğime bakmayın geçenlerde çıkan bi çatışmada yaralandı kolundan silah arkadaşı şehit düştü çok zor günler geçirdik ama şükür bitiyo kızlaar.darısı hepinizin başına Rabbim sağ salim sevdiklerinize kavuştursun hepinizi

Kızlaar dün onunla görüştük.Yine klasik şeyler ben seni seviyorum hata yaptım biliyorum ama seni aldatmadım sadece öyle görüştüm yapmamam gerekiyordu evet ama ayaklarına kapanıyorum bir şans ver,hayallerim var gelecek adına lütfen bunları yıkma falan filan.Her neyse eski sevgilisiyle yüzleşmeyi kabul etti.Bazı şeyleri kızın yalan söylediğini söylüyor çünkü.Akşam üçümüz görüşeceğiz.Bir şey değişmeyecek bir yalan eksik bir yalan fazla ne fark eder ama ısrarla seni seviyorum istiyorum diyor ya hani seni aldatmadım diyor bunu görmek istiyorum sadece ama adım kadar eminim ki tüm yalanları ortaya çıkacak.Kendimi kötü hissediyorum dokunsalar ağlayacam o derece.Akşamki ortamı düşünüp geriliyorum ama böylelikle gözümle görüp bazı şeyleri daha çabuk silebilirim diye düşünüyorum

Sağol canım :) Bugün gittim iptal ettirdim hattı birkaç gün içinde olur demişti geçen gittiğimde adam ama bugün iptal ettirdikten sonra çaldırmayı denedim aradığınız numara kullanılmıyor dedi mesaj atmayı denedim başarısız dedi.. Kurtuldum sonunda ve üstümden yük kalkmış gibi rahatladım :)

affetmeyin eğer hata yapıyosa sevmiyor demektir yeterince.affetmeyin daha fazla acı çekersiniz hiç dönsün diye pişman olsun dye demeyin beni bitirdi daha öldürdü beni yaşarken ne yapcam nasıl dayancam ben şimdi bilmiyorum ağlıyorum sadce

Noldu canım????

ayrıldık tamamen bitti bu sefer canım ben bir hata yaptm bunnla kavga ederken bizi tanışran arkadaşla konuşyoduk ben bu arakadaşa dedim x kendini bir halt sanıyo br yerleri kalktı ben değer verdkçe aptal falan ama snra çok pişman oldum helallik istycektim sınava zor yetiştim sınavdan snra dedim sylycem helallik istycem ben sylemeden Allahın işi hak ettim çünkü msjları silmeyi unutmuşum telfnu kendisne verdm gttm sınava açıp okumuş buda neyse bu dedğm ikihafta önceydi affetti bu ben br daha üzmemek için mutlu etmek için çok byk yemnler ettim suçluyumya ıkı hafta boyunca btun laflarnı tavrını trbnı sınye cektim hiç tavr trıp yapmadım normal davrandm yemn ettim söz verdim dye mutluda ettm eski benden eser kalmadı o sinirli sürekli tavr trip yapan benden eser kalmadı her dediğini yaptm bugün okula gtme dedi gitmedim bunun yanına gttm dünde gitme dedi gitmedim gün boyu beraberdik çok mutluyum eskisinden iyiyz artık bu yaz değil diğer yaz nişan yapalım 6 ay snrada düğün yapalım dedi eve gdeceğim zaman gtme bırakamıyorum falan dedi bugün de ıkı hafta sonra bugün dediki unutamıyorum olanlrı kabullenemiyorum byle bişeyi bitti bıraktım seni daha bana msj atma eger atmaya devam edersn babanı arar sylerim dedi bende tabi aptal gibi sabahtan,br saat öncesne kadar yalvardm hem telfndan attım msj hemde msnden her yerden dedim bırakma falan bitti unutamıyorum mutsuzum dedi annemede anlattım dediklerini diynce bıraktm bende kendi çok daha kötülerini yaptı bana hiç düşünmeden affettim ben hata ettim

Kızlar ben yine kötüyüm ya Sarhoş oldum

hiçte kötü olma o keyfne bakıyo şimdi sen nye kötü oluyosun ki nye valla üzülme değmeyen insanlar için senin yaşadıklarını ben bundan öncekinde yaşadım ama yemnle br hafta üzüldüm sonrada dua ettim Allahım kimse duymadan kurtardın beni ondan dye malesef evlenceğimiz kişi değişmiyo ölüm tarhmz şeklimiz gbi eğer olmadıysa vardır br hayr diyip hayatna bakman lazım senn boşver valla her serde bir hayr vardır ki sennde yeni olmadı bu durum kendine gel kötü olma sakın

Gerçekten kaderimde mi yazılı yani Gerçekten bir gün beni el üstünde tutup mutlu edecek mi, beyaz gelinliği giydirip sonsuza kadar diyecek mi Bir daha hiç aşık olmayacakmışım gibi sanki O kadar yorgunum ki

canım doğmadan yazılıyo yazımıza msjdada söyledim Allah yazmış önceden başmıza geldikcede bu kötülükler sınıyo bizi sakın isyan etme hayırda şerde Allahtan gelir dua et bizi kurtaracak olan sadce dualarımızdr hiç üzülme diyorumya evlenceğimiz insan değişmezmiş kaderimizde malesef yanlış insanlarda hırpalanıyoruz zamanmızı boşa harcıyoruz ama olcak işte naparsn

Canım bendr napim okul falan mekik dokuyorum. Kiz örgü yapmaya başladım kendime atki yapıyorum acayip sardı utanmasam okula götürüp orucem:) ve kaynanamin lafindan çıkma lütfen

sndz94+ tatlım bu seferde kaçırdım verdiğim değerin dozunu

Canım benim ya Kıyamam okudum yazdiklarini da o kaybetmis sen degil. Sakin üzülme eminim kopek gibi gelicektir. Benimkide döndü ama artik cok geç ben o eski ben değilim gördüm ne mal oldugunu sonunda. Donersende sakın taviz verme surundur hatta hiç dönme derim ama yürek dayanmiyo bilirim.

Her seferinde o insan zannediyoruz çünkü onu...

yok canım benim ben o hatayı defalarca yaptım olmadı olmuyo yne ayrılan o oldu dönmesini pişman olmasnı falan beklemiyorum istemiyorum da ya ne dedide yapmadım kuzenim nişanına bile gitmedim istemiyo diye istediği gibi giyndim bir yıldır demek yapmıycakmışım bunları işte sürünsün ben onu Allaha havale ettim beni mahvetti ne gurur kaldı ne onur yalvardım resmen değmezmiş gördüm ama istemiyorum bundan snra kimseyi hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…