- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.081
Kotu olan ve benim zaman zaman canimi acitan onun benim ayni zamanda cok sevdigim bir arkadasim olmasiydi. Simdi onunla artik arkadas bile kalamiyor olmak kotu. Ben yalnizca sevgilimi degil, ayni zamanda arkadasimi da ozluyorum. Ama haklisin. Zaman gercekten herseyin ilaci. duygular cok degisken olabiliyor malesef. Bir gun iyi hissederken, ertesi gun avare dolasabiliyorsun. Ama boyle boyle bitecek iste. Sabirsiz davraniyoruz sanirim cogu zaman. Hersey hemencik olsun bitsin istiyoruz. Ama sanirim daha guclu olabilmemiz icin zamana yaymali, ve sabirli olmayi ogrenmemiz lazim.
Guven konusunda soylediklerine ek olarak soyleyecek birsey bulamiyorum. Ayni korkulari yasiyorum. iliskiler gozume cok karmasik ve zor gorunuyor. Insanlara guvenmekte bir o kadar zor.. Ama insallah zamanla bu dusunceler de gecip gidecek..
Rica ederim canim. Yardimim dokunduysa ne mutlu bana. Ayni yollardan gecerken, destek olmaya calisiyorum sadece (=
Teşekkür ederim kızlar artık hattım iptal olana kadar ne dese umrumda değil o bunu hep yaptı zaten.. Hiçbişey için çabalamadı ben o zaman bitsin diyince tamam bitmesin herşeyi yapacam diye salladı durdu ama ben artık bu numaraları yemeyince ve ayrılığı istemeye devam edincede benden sonraki kişi seni üzecek bilmem ne ya sananeki artık senden sonrası seni ilgilendirmez deli mi ne :) yok o kişi beni aldatacakmışta ağlatacakmışta olabilir insanoğlu asla yaşamam demiyorum ama bunlardan onane sanki aldatılsam mutlu olacak öyle konuştu.. bide canın yansın çünkü sen benimkini çok yaktın demez mi orda saydırmamak için zor tuttum kendimi bu ilişkiyi kendi bitirdi benim ne kadar dik durduğumu ve çabaladığımı kendi biliyor kaç senedir bir arpa boyu yol alamadı bana atmaya çalıştı suçu ama olmadı :)
yeniden aşık olur muyum bilmiyorum kimseye güvenim kalmadı açıkçası..
Arkadaşımın doğum günüydü canım.Normalde asla bu tarz yollarda çözüm aramam ama bi başlayınca önüne geçemedim moral sıfır zaten o da tetikledi sanırım.böyle aptalca bişe oldu
anzer kesinlikle cok dogru bi karar verdin bence de, gelicem gelicem deyip duruyor hala seninki cidden benim bile canimi skti yaa hakikaten.
madem oyle simdi gelsin hadi. bi vakit ayarlayip gelemedi, bi kac gun evde otursun disari cikmasin , yol parasi da bulur gelir yani.
gezmeye tozmaya eglenmeye vakit cok, bize kendimizi degersiz hissettirmekten baska bisi yapmiyorlar.
insallah kendisi hic mutlu olamaz cidden arafta birakti seni ayni benim ex gibi..
ben de iyi miyim kotu muyum bilmiyorum kizlar. sinavlarla bogusuyorum bi yandan, bi yandan ozguvenim yerlerde.
guya bu hafta ex gelecekti ve beni gorecekti :)) en yakin akadasindan ogrendim laf arasinda -ortak arkadasimiz- gelmiyormus.
cani sag olsun diyemiycem cani cehenneme artik valla cok skldm bu buhranli halden ya. ayrilali 1 sene oluyor hala bana aptalca aci yasatiyor.
hattimi iyi ki degistirdim artik en azindan kafam rahat. o da amaan ne ugrasicam onla diyordur icinden. istese gelirdu gorurdu beni burda.
evimi okulumu her seyimi biliyor. ama yok o iliski istemeyen, korkak ve cesaretsiz gerizekalinin teki.
insallah artik karsima duzgun biri cikar da yeniden guvenip sever sevilirim( :2:
Anzercim işte hani ayrılığı kabullenmek istemiyor. o yüzden istediğini dilediğince söyleme hakkı buluyor kendince. ya hayat bu hem insanlar yeri gelince sevinçten bile ağlayabilir demi:) insani duygulara sahibiz biz canım boşver onun dediklerini:) belki hayatına gircek insan sana hiç aklınn alamıcagı mutlulugu yasattı. sen hem bişi yapmadın tatlm sen ona zamanda verdin. bu onun kendi problemiydi:) ah canım ah güven konusu en çok düşündüren konu aslında güveni bulacaksak aşkı bulacakmıyız.yeniden aşık olursun tabiki canım sadece zamannn gerekli şimdi. hem onun ne dediğini asla takma zamanı bolllca verdin canım. Rica ederim canım bugünlerde her destekte eleleyiz
affetmeyin eğer hata yapıyosa sevmiyor demektir yeterince.affetmeyin daha fazla acı çekersiniz hiç dönsün diye pişman olsun dye demeyin beni bitirdi daha öldürdü beni yaşarken ne yapcam nasıl dayancam ben şimdi bilmiyorum ağlıyorum sadce
Noldu canım????
Kızlar ben yine kötüyüm yaSarhoş oldum
hiçte kötü olma o keyfne bakıyo şimdi sen nye kötü oluyosun ki nye valla üzülme değmeyen insanlar için senin yaşadıklarını ben bundan öncekinde yaşadım ama yemnle br hafta üzüldüm sonrada dua ettim Allahım kimse duymadan kurtardın beni ondan dye malesef evlenceğimiz kişi değişmiyo ölüm tarhmz şeklimiz gbi eğer olmadıysa vardır br hayr diyip hayatna bakman lazım senn boşver valla her serde bir hayr vardır ki sennde yeni olmadı bu durum kendine gel kötü olma sakın
Gerçekten kaderimde mi yazılı yaniGerçekten bir gün beni el üstünde tutup mutlu edecek mi, beyaz gelinliği giydirip sonsuza kadar diyecek mi Bir daha hiç aşık olmayacakmışım gibi sanki O kadar yorgunum ki
haklisin yavrimmmmmmm aramizdaki engeller kalkti askimizi sorunsuz özgürce yasiyabiliriz artikkkk
napayim canim ya kosturuom bu aralar hergün bir is cikiyor, yerimde oturmuyorum,
bugun pazar dinleneyim evden cikmiyayim dedim ama yine biseyler cikcak sanirim
annemde tutturdu ütü yap diye sinir oldum ama yapcaz care yokkkk
sen napan anlattt
sndz94+ tatlım bu seferde kaçırdım verdiğim değerin dozunu
canım doğmadan yazılıyo yazımıza msjdada söyledim Allah yazmış önceden başmıza geldikcede bu kötülükler sınıyo bizi sakın isyan etme hayırda şerde Allahtan gelir dua et bizi kurtaracak olan sadce dualarımızdr hiç üzülme diyorumya evlenceğimiz insan değişmezmiş kaderimizde malesef yanlış insanlarda hırpalanıyoruz zamanmızı boşa harcıyoruz ama olcak işte naparsn
Canım benim ya Kıyamam okudum yazdiklarini da o kaybetmis sen degil. Sakin üzülme eminim kopek gibi gelicektir. Benimkide döndü ama artik cok geç ben o eski ben değilim gördüm ne mal oldugunu sonunda. Donersende sakın taviz verme surundur hatta hiç dönme derim ama yürek dayanmiyo bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?