- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
aferin aşkım odunlukta beni bile geçtin derdi..ama kızmazdı ona tatlı gelirdi o yaptığım.. gülerdi.. yani öyle derdi.. olsun o ambiyansı tekrar yakalarız nasılsa derdi..şimdi ayrıyız..
Ay maşallah!Allah ağzınızın tadını bozmasın, bi'de darısı başımıza diyelim
Odunluğu yüzünden mi ayrıldınız yoksa?:26:
yo odunluğunu bi şekilde telafi ederdi.. biz 1 seneden sonra ayrı şehirlerde sürdürmeye çalıştık ilişkiyi.. bu çok yıprattı artı işsizdi ve ben bi çabası olmamasına dayanamadım.. diğer herşeyide bana batar oldu bu kusuru yüzünden.. ben alttan almadım daha fazla, ondada sabır kalmadı ve bitti.. :)
yo odunluğunu bi şekilde telafi ederdi.. biz 1 seneden sonra ayrı şehirlerde sürdürmeye çalıştık ilişkiyi.. bu çok yıprattı artı işsizdi ve ben bi çabası olmamasına dayanamadım.. diğer herşeyide bana batar oldu bu kusuru yüzünden.. ben alttan almadım daha fazla, ondada sabır kalmadı ve bitti.. :)
Ayrı şehirlerde ilişki yürütmek kadar zor bir şey yok sanırım. Hayırlısı olsun, daha iyileri çıkar karşına
Of ya
Beni de bu yıl üniversiteler bitince, memleketine dönme ihtimali korkutuyor. 10 saati geçik yol girecek aramıza. Bu yüzden biterse
valla çıksın artık.. aşktan ümidimi kesmek istemiyorum
Of ya
Beni de bu yıl üniversiteler bitince, memleketine dönme ihtimali korkutuyor. 10 saati geçik yol girecek aramıza. Bu yüzden biterse
sizin ne kadar oldu?
ilişkiniz sağlamsa bitmez bence.. bende çok ağladım öldüm bittim ayrı olucaz artık diye ama hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi..
Ayy kesme zatennn aşktan ümit mi kesilirmişş ?
Bizim bir yıl oldu. Her gün birlikteyiz ama aynı okulda aynı bölümde. O yüzden tatile gittiğinde bile zor duruyoruz. Arayıp başlıyoruz özledin mi benidiye. Burda kalıcam, orda bu mesleği yapamam dese de düzgün iş bulabilecek mi hemen, ya ailesi sorun çıkarırsa vs. uykularım kaçıyo şu okul bitmesin istiyorum. Bazen de aman daha olmamış şeyi düşünüp şu günlerimi rezil edeceğime hayırlısı olsun deyip akışına bırakıyım diyorum. Ama bazen geliyo sırf bu yüzden bağlanmaktan korkuyorum işte
Bizim bir yıl oldu. Her gün birlikteyiz ama aynı okulda aynı bölümde. O yüzden tatile gittiğinde bile zor duruyoruz. Arayıp başlıyoruz özledin mi benidiye. Burda kalıcam, orda bu mesleği yapamam dese de düzgün iş bulabilecek mi hemen, ya ailesi sorun çıkarırsa vs. uykularım kaçıyo şu okul bitmesin istiyorum. Bazen de aman daha olmamış şeyi düşünüp şu günlerimi rezil edeceğime hayırlısı olsun deyip akışına bırakıyım diyorum. Ama bazen geliyo sırf bu yüzden bağlanmaktan korkuyorum işte
ben aşksız yapamam zaten ya biliyorum kendimi..
hayat boş geliyo bana yanımda bana destek olacak, beni sevip şımartacak, mutlu edecek biri olmayınca..
tamam bi erkek olmadan da yaşayabilirim tabiiki.. ama keyfi böyle çıkar aşkla..
Evet insanoğlu hep birisini istiyor yanında. Fıtratımıza ters. :)
Olacak olan olur canım sen neden ilerisi için kendini üzüyorsun? Gününün tadını çıkarmaya bak, olur her şey yoluna girer. :)
bencede gelecek için şu anını mahvetme.. aşkına ve sevgiline güven bu konuda.. başka neyiniz varki zaten sen o ve aradaki aşk.. bu 3 unsur sağlamsa hiçbişey olmuyor o ilişkiye.. amma felsefe yaptım bee..
bide yaş geldi geçiyo.. hala kabullenmek istemesemde :)
gerçi hayırlısı olsunda gerisi önemli değil..
Sormayın burda millete bıdıbıdı akıl veriyorum kendime gelince canım saksım duruyor
Konuşmak çok iyi geldiama yarın derse gideceğim o yüzden kaçıyım. Ondan ziyade gözaltı torbalarım oluşmasın yarın sevgili korkmasın görünce
İyi geceler kızlar
Sormayın burda millete bıdıbıdı akıl veriyorum kendime gelince canım saksım duruyor
Konuşmak çok iyi geldiama yarın derse gideceğim o yüzden kaçıyım. Ondan ziyade gözaltı torbalarım oluşmasın yarın sevgili korkmasın görünce
İyi geceler kızlar
Evet hayırlısı olsun tabiki. Hiiiç kafaya takmamak lazım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?