Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Odunluğu yüzünden mi ayrıldınız yoksa?:26:

yo odunluğunu bi şekilde telafi ederdi.. biz 1 seneden sonra ayrı şehirlerde sürdürmeye çalıştık ilişkiyi.. bu çok yıprattı artı işsizdi ve ben bi çabası olmamasına dayanamadım.. diğer herşeyide bana batar oldu bu kusuru yüzünden.. ben alttan almadım daha fazla, ondada sabır kalmadı ve bitti.. :)

Ayrı şehirlerde ilişki yürütmek kadar zor bir şey yok sanırım. Hayırlısı olsun, daha iyileri çıkar karşına

Of ya
Beni de bu yıl üniversiteler bitince, memleketine dönme ihtimali korkutuyor. 10 saati geçik yol girecek aramıza. Bu yüzden biterse

Of ya
Beni de bu yıl üniversiteler bitince, memleketine dönme ihtimali korkutuyor. 10 saati geçik yol girecek aramıza. Bu yüzden biterse

sizin ne kadar oldu?
ilişkiniz sağlamsa bitmez bence.. bende çok ağladım öldüm bittim ayrı olucaz artık diye ama hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi..

sizin ne kadar oldu?
ilişkiniz sağlamsa bitmez bence.. bende çok ağladım öldüm bittim ayrı olucaz artık diye ama hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi..

Bizim bir yıl oldu. Her gün birlikteyiz ama aynı okulda aynı bölümde. O yüzden tatile gittiğinde bile zor duruyoruz. Arayıp başlıyoruz özledin mi beni diye. Burda kalıcam, orda bu mesleği yapamam dese de düzgün iş bulabilecek mi hemen, ya ailesi sorun çıkarırsa vs. uykularım kaçıyo şu okul bitmesin istiyorum. Bazen de aman daha olmamış şeyi düşünüp şu günlerimi rezil edeceğime hayırlısı olsun deyip akışına bırakıyım diyorum. Ama bazen geliyo sırf bu yüzden bağlanmaktan korkuyorum işte

Ayy kesme zatennn aşktan ümit mi kesilirmişş ?

ben aşksız yapamam zaten ya biliyorum kendimi..
hayat boş geliyo bana yanımda bana destek olacak, beni sevip şımartacak, mutlu edecek biri olmayınca..
tamam bi erkek olmadan da yaşayabilirim tabiiki.. ama keyfi böyle çıkar aşkla..

Olacak olan olur canım sen neden ilerisi için kendini üzüyorsun? Gününün tadını çıkarmaya bak, olur her şey yoluna girer. :)

bencede gelecek için şu anını mahvetme.. aşkına ve sevgiline güven bu konuda.. başka neyiniz varki zaten sen o ve aradaki aşk.. bu 3 unsur sağlamsa hiçbişey olmuyor o ilişkiye.. amma felsefe yaptım bee..

Evet insanoğlu hep birisini istiyor yanında. Fıtratımıza ters. :)

Olacak olan olur canım sen neden ilerisi için kendini üzüyorsun? Gününün tadını çıkarmaya bak, olur her şey yoluna girer. :)

bencede gelecek için şu anını mahvetme.. aşkına ve sevgiline güven bu konuda.. başka neyiniz varki zaten sen o ve aradaki aşk.. bu 3 unsur sağlamsa hiçbişey olmuyor o ilişkiye.. amma felsefe yaptım bee..

Sormayın burda millete bıdıbıdı akıl veriyorum kendime gelince canım saksım duruyor
Konuşmak çok iyi geldi ama yarın derse gideceğim o yüzden kaçıyım. Ondan ziyade gözaltı torbalarım oluşmasın yarın sevgili korkmasın görünce

İyi geceler kızlar

İyi geceler canımm. :)

Evet hayırlısı olsun tabiki. Hiiiç kafaya takmamak lazım. :)

napalım kader utansın yahu..
bende yatıyorum kızlar iyi geceler sizedee..

günaydın kızlar,daha okumadım son sayfaları.dün gece arkadaşıma gittim kız kıza oturup sohbet ettik içtik. çok da güzel vakit geçiriyorduk ki gecenin sonuna doğru bir özledim bir özledim içime oturdu resmen. eve gidip yattım hemen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…