- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Beyin nasıl tapılası bir organsa işimize gelmeyen kısımları bize unutturup, en güzel sahneleri şerit gibi geçiriyor gözümüzün önünden
hemde nasıl.. feminist olucam yakında bunlar yüzünden..
Hayır olma olma, onlarsız da olmaz. Odun çok ama vardır yontulmuşu da.
hazır yontulmuşuna hiç rastlamadım :) hep kendim yontmak zorunda kaldım..
Ben şu an yontuyorum mesela. Siz hiç sevgilinizi odunum diye sevdiniz mi yüzüne bakarak bi'de. Hakkını yemeyim adam romantiklik yapıyor da benim şımarık kalbime mi az geliyor bilemedim
Yontmaya müsait bulduysan da bir şey, bazılarıyla ne kadar uğraşırsan uğraş bir halt olmaz maalesef.
Ben şu an yontuyorum mesela. Siz hiç sevgilinizi odunum diye sevdiniz mi yüzüne bakarak bi'de. Hakkını yemeyim adam romantiklik yapıyor da benim şımarık kalbime mi az geliyor bilemedim
Arada yapıyormuş ya canım, bu da bir şey.
bende bu sonuncusunu öküzüm diye severdim.. meğerse şaka zannediyomuş.. oda bana sığır dedi bi gün ben şokk..
oda a"ma hayatım öylesine takıldım sana işte sende bana öküz diyosun sanki o gerçek mi" bende dedi bende "eveeeet gerçekk" dedim çok bozulmuştu..
Geçen böyle yaptı "şimdi mesela köpek almışız, deniz kenarında yürüyoruz, yıldızları izliyoruz. Her günümüz böyle geçiyor" falan fistan benim gözlerim bu şekilAllahım neler oluyor modundayım ki o cümle geldi;
"Parlatma öyle gözlerini o filmlerde olur, hep öyle olunur mu"
Sonrası malum yarı ağlak
Ben eşimin kibarlığına, romantikliğine tav olmuştum. Eskisi kadar değil artık, zamanla monotonlaştı heral.:18:
Oyy
Bana geçen peki sen en son ne zaman romantiklik yaptın dedi. Ben şu an bunu düşünüyorum, gel beraber düşünelim
Ama romantiklik erkeğe yakışıyor ki, bayan romantik olup erkek öküz gibi tepki verince olmuyor. O yüzden bayanlar romantik olmamalı.
Ahah ayyyyy ben de bunu savunuyorum "kızlar az yapar aşkııaaamm, öyle olmalığğğğ". Ozaman hani kadın erkek eşitti bıdıbıdısı yapıyoruz. Allahtan ben bi'şey yapınca tepkisi tatmin ediyor da yaptığıma pişman olmuyorum
Ne kadardır evlisiniz :))
valla benimkide bazen romantizmin gözüne vururdu ama ben salak salak espriler yapar ortamın içine ederdim..
bende az odun değilmişim ya.. :44:
Kızmıyo mu espri yaptığında? Şurda bir şey yapıyoruz cıvıtıyosun falan diye? :)
:)) Bunlar romantiklikten daha hoş geliyor bana, bu muhabbetler çok tatlı
4 aylık evliyiz, taze daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?