- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.801
aynen dedigin gibi kac defa yazmak isterken vazgectim düsünüyorum yazsam ne olacak cevap vermeye tenezul bile etmeyecek o benden az sevmedi o dayanabiliyosa ben ondan gucsuzmuyum neden yazayim ona muhtacta degilim dertlesek arkadaslarim var mutlulugumu paylasak arkadaslarim da var sonra sizlerde varsiniz en azindan birbirimizi anlayip dertlerimiza careler ariyoruz hep beraber onlarin yaptiklari gibi yokmusuz gibi davranmiyoruz birbirimize bunlar ne Kadar degerliymis
nehirim üzülme bebeim şükürki böyle kendilerini belli ediyorlar ya her şey artık çok geçken böyle belli etseler inan daha fazla acı çekerdin sen doğruysan bırak onlar kendi yanlışlarında boğulsunlar ne takılıyorsun zamanı gelince çıkmayacak mı doğru insan karşımıza çıkacak kim aşkından ölmüş zamanla geçecek hepsi yeterki biz aklımızda tamamen bitirelim kalptende bitirirz hani bizim sevgimizi haketmediler onlar için üzülmemizi de haketmiyorlar
Anzercim canım geçecek tabi ama aklımdan intikam duygusu nasılda geçiyor bliyormusun. ve bunu hakettiğini düşünüyorum. canım ben senin hikayeni okuyunca gerçekten çok beğenmiştim aşkınızı. Regl döneminde hassas olman çoook normal canım. canım valla en büyük örnek şuan benim :) nasıl erkek modelleri var değil miOy canım benim ya kıyamam ben sana :)
Oda geçicek tatlım emin ol neler geçmedi ki dimi :)
Bende regl oldum bugün malesef ve dünden beri aklımda O var.. Çok duygusallaştım ve ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum nedense.. Burdaki konuları da okudukça mesaj atasım geliyor çünkü burdaki erkek modellerini okudukça kendisi gözüme melek gibi görünmeye başladı.. :)
Sagopacım canım benim şükür ki arkamdan konuşan erkek olmayan birini gördüm. ya zaten onun yüzünden üzüldüm ama bu kadar karaktersiz olduğu için. bugün böyle sahip çıkamıyorsa bundan sonrada çıkamaz demektir. beyinen bitti bende kalben bitirecem işte canım. haketmiyorlar haklısın bu konuda. şuan zaten bir çabam yok artık. zamanla doğru insanı bekliyorum işte canım. birazda toparlanmalıyım işte.
Anzercim canım geçecek tabi ama aklımdan intikam duygusu nasılda geçiyor bliyormusun. ve bunu hakettiğini düşünüyorum. canım ben senin hikayeni okuyunca gerçekten çok beğenmiştim aşkınızı. Regl döneminde hassas olman çoook normal canım. canım valla en büyük örnek şuan benim :) nasıl erkek modelleri var değil miorta okul muhabbetinde kalakaldım işte canım
tatlım kendilerini belli ediyorlar ya en iyisi doğru insanı beklemek
kesinlikle canım çok haklısın. umarım doğru insanı yakın zamanda bulurum :)
Aynen, onlar konusmadan durabiliyorlarsa bu demektir ki biz ne kadar konusursak konusalim, onlar bize karsi susmayi coktan tercih etmisler, bu iliskiden gitmisler. benim mesajlarimi karsiliksiz biraktigi hic olmadi sagolsun; arada bir ben de acaba bi merhaba desem mi diyorum ama ne gerek var ki? bana arkadasca bi mesaj atsa falan ne yapicam, o mesajlasmanin sonu nereye gidecek? Aklinda bunca aydan sonra bu kiz hala beni dusunuyo dusuncesi olusturmaktan baska hic bi ise yaramiycak. sanki bulunmaz hint kumasi, takildim kaldim. ben sevmesem hicte oyle etkileyici bir insan falanda degil yani =D ben seviyorum, ben aci cekiyorum; anlamadim bu mantigi
Nedense özledigim dönemler banada oyle geliyo :))) kendime kizip kendimi sucluyorum sonra diyorum sacmalama senin bu hale gelmene sebepte o ve kararsizliklari... Sonra geciyoo :))
Anzercim canım geçecek tabi ama aklımdan intikam duygusu nasılda geçiyor bliyormusun. ve bunu hakettiğini düşünüyorum. canım ben senin hikayeni okuyunca gerçekten çok beğenmiştim aşkınızı. Regl döneminde hassas olman çoook normal canım. canım valla en büyük örnek şuan benim :) nasıl erkek modelleri var değil miorta okul muhabbetinde kalakaldım işte canım
bulursun sen güçlü kızsın kuzum atlatırsın bize neler diyordun şimdi onları uygulama sırası sende bunun üstesindende gelebilirsin sen elinden geleni yaptın insanlığını yaptın o anlamadıysa kendi kaybı
nedense zaten hep seven taraf aci cekiyo... Anlamiyorum Ki onlar nasil böyle yapabiliyolar aklillarina gelmiyo mu hic hani cok severlerdi benim Ki mesela bi defasinda uyuya kaldigim icin bi kac saat cevap vermedim diye deliye dönmüstu disarda olsam eve gelinceye Kadar aklo bende kalirdi simdi degisen ne bu sevgi nasil bitebiliyormus bi kac ay icinde o Kadar basitlesti Ki hersey aklim almiyo hic biseyi
mantıklı olgun birini istiyorummmmm Anzerciimmmmmm beni anlasın böyle çocukça muhabbetler yapmasın duymayım bu muhabbetleri :) canım sana yazıcam intikamımı almazsam asla rahatlayamam içimde kalır canım ya
Sen böyle söyleyince aklıma Beren Saatin yeni dizisi geliyor intikam
Bende olgun ne istediğini bilen özgüvenli mantıklı birini istiyorum.. Bekliyorum.. Gelllsinn artıkk :)
Mutlaka akillarina geliyoruzdur, hatta ozluyorlardir ama ozlem bi iliskiye baslamak icin yeterli bi sebep degil
Benim ondan once iki iliskim daha oldu ve ikisinide ben bitirmek istedim. Bi tanesi bittiginde neredeyse hala asik gibiydim diyebilirim. Sonradan onlari ozledigimde oldu ama hic geri donmeyi dusunmedim cunku ayrilik sebeplerim bana cok mantikli geliyordu. O yuzden suan onlarda ozleseler bile ayriligin arkadinda saglam duruyorlardir. Bunu da anlayabiliyorum. Daha bugun eski bi sevgilimle konustum, o hala benim onu sevdigimi ama duygularimi bastirdigimi eger istersem onun beni her zaman kabul edecegini soyledi ki ben onu ne seviyorum ne de onemsiyorum.. O kisinin durumuna dusmek istemiyorum. O yuzden en iyisi temizce bitirmek, hic konusmamak. Kendileri cok isterseler yazarlar zaten
o dizi tam benlik desene :) aslında yada ablamdan arasam içimi rahat ettirsem kapatsam nasıl olur ? bence zaman içinde bulacaz onu öyle görünüyor sağlam kararlar alıyoruz burada canım:)
aslinda cok mantikli aramamasi cünkü bitmesi gerekiyodu ve aslinda o cok güclü bi insan ve duygularindan cok akliyla hareket eder ben cok duygusalim onun icin arada bi böyle yeniliyorum kendime Allahtan hareketlerime yansimiyo bu yenilgiler kendimi tutabiliyorum senin de dedigin gibi onun pesinde kosup kendimi kücük düsürecegime biran önce toparlanmak ve bu ruh halinden cikmaya calisiyorum cok iyide gittigimi düsünüyorum ilk bahar geldiginde tamamen bitmis olacak bu ruh halleri yeni bi iliski düsünmüyorum ama söyle flört edecek birileri olsa hic hayir demem :)) insan kendini iyi hissediyo begenilmek güzel bi duygu her kadin jcin bu da yeni huylarim arasinda :))) eskiden hic sevmezdim ilgi cekmeyi göze batmayi nedense bu huyum degisti :))
Evet bu hikayede kimse affedilmeyecek diyor hatta :)
Arayıp konuşmadan mı kapatacaksın anlamadım?
Evet ya ben artık yeni bi heyecan yeni bi aşk istiyorum.. Onunlayken alsın götürsün beni başka dünyalara :)
Nedense bende oyle hissediyorum. Havalar isinmaya basladiginda, rengarenk, hos elbiseler, kiyafetler giymeye basladigimda bitecek butun bunlar. oyle hissediyorum ve buyuk ihtimalle de oyle olacak hissettigim her zaman olur ((=
bence biz baya iyilestik artik canim. ben kendi adima hicc eskisi gibi degilim diyebilirim. Onunla ayrildigimizda tatilden yeni donmustum, okulun son semester i baslamisti, bilirsin bunaltici, isten cikmistim, hayatimin butun hareketi bitmisti bi anda. ayrilikta o doneme denk gelince baya zorlandim. simdi yine cok guzel degil. ise baslayacaktim ama is bozuldu baslayamiyorum, yine evdeyim, yine skiliyorum ve varsa yoksa gecmisi kurcaliyorum ama bi mesgale buldugumda kendime gelicem bundan da adim gibi eminim. 6 ay olacak ya, bitsin artik (((=
Ama su gecis doneminde de kendimi cok begendim acikcasi. ne direk yeni bi iliskiye kostum, ne sacmaladim. Biraz iliskim icin mucadele ettim, ama vazgecmesini de bildim. ilk baslarda egomu altust eden bu ayrilik simdilerde kisiligime hayran kalmama sebep oluyo hahahBoyle seylei dusunup iyice kendimize gelelimmm. flort etmeler ufak ufak olur zaten. ve haklisin bi bayanin begenildigini bilmeye ihtiyaci var. hele ki boyle zamanlarda ((=
ahaha benim kafadan bende kendi hikayemde affetmicem :) yoo canım arayacam ve pat pat yüzüne söyleyecektim de şimdi ararsam bende haksız olurum hiç gereği yok :) ayaklarımızı yerden kesmeli demi :) o dünyada yaşamadığımız mutlulukları yaşatsın. onu tanıdıkça biz olalım:)
sanki benim icimden gecenleri yazmissin bende tipki böyle hissediyorum elimden geleni yaptigima inaniyorum acimi da cektim sonuna Kadar savastim da gerektigi gibi artik ayaga kalkma zamani havalar da isindigin da Hersey gercekten güzel olacak :)) bu iliski ve ayrilik bana daha farkli bi olgunluk katti sanki hosuma da gidiyo... Sana simdi yeni bi is lazim yeni cevre yazda geliyo civil civil sil bastan yeni mutlu bi hayat bekliyo bizleri buna o Kadar cok inaniyorum ve yürekten hissediyorum böyle olacagini
Evet ya aynen :)
Ben zaten insanın tek başına yarım olduğuna inanıyorum.. Sevgilim varken ve aşıkken ben bambaşka bir insan oluyorum yalnızken bambaşka bir insan.. Ve aşık olduğum kişiyle nasılsam aslında o kişi olduğuma inanıyorum.. Biraz karışık oldu ama böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?