Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Benim ne hissetigimi anliyosunuz yani ayni seyleri yasiyomusuz benede bosluktandir diyorum ama bazen acayip sekilde onunla gorusmek istiyorum bu duruma engel olmak ve bu durumdan kurtulmak icinde burada sizlerden biraz yardim biraz destek alarak aşmaya calisiyorum iste
ben hep mantigimla hareket ederim ve hep dogru olani yapmis olurum o yuzden bu durumda da mantikli olani yapmya salisiyorum ama evde yalniz cok zor oluyo hic arkadasim da yok

Son düzenleme:

Duygular mantigin cogu zaman onune geciyor malesef. Ozlemde de, sevgide de bu boyle. Ama sonuclarina katlanamayacaginiz biseyi yapmanizi tavsiye etmem. Bende bu yeni yerde kimseyi tanimiyorum. Disarda goruscegim kimse yok ama bu yuzden eski sevgilime sarmamaya calisiyorum. Gecmis gecmiste kalmali. bizimki de imkansiz bi durum. Hayatlarimiz cok farkli. Simdi yalnizliktan ve ozlemden ona dogru bi adim atsam, o da kabul etse uzun vadede kendimi cok uzecek bisey yapmis olurum. mantikli olmak en iyisi. Kafani dagitacak alternatif seyler bul istersen. Film, kitap, dizi, spor, vs gibi.

DUR! :) ne onunla ne de onsuz gibi bir durum gerçeği yansıtmıyor aslında, gerçek olan ilişki esnasındaki hislerimizdi, güvensizliğimiz ya da önümüzü göremeyişimizdi. maalesef ayrılık sonrası bir de boşlukta olduğumuzda eski anılar bile hiç varolmamış güzellikte hatırlanır oluyor oysa yalnızca boşluk ve yalnızlığın sebep olduğu geçici bir körlük hali hakim. ben de değişir dedim hatta bir zaman sonra değiştiğini sandım, nasıl gözüm kararmış ki içimdeki o huzursuzluğa rağmen evlilik yoluna girdim sonuç tabi ki hüsran ve geriye kalan 6 aydır dinmek bilmeyen bir acı, pişmanlıklar, iç hesaplaşmalar ve hayata tutunacak birşeyler arayıp bulamadığımda ortaya çıkan o derin umutsuzluk hissi...

ne güzel ki yıllardır görüşmemişsin anladığım kadarıyla, zamanında da ayrılabilmişsin şimdi aynı yarayı kanatmanın, aynı acıyı yaşamanın ve ilişki ilerledikçe de aynı sorunlarla karşılaşıp kendine kızmanın ne alemi var? hissettiğin muhtemelen özlem ya da sevgi de değil, yalnızlık çoğu insanın tercihi değildir, herkes tutunacak konuşacak, sarılacak, güven duyacak birilerini arar. ama bu boşluk anlarında bizi daha fazla yalnız bırakacak o yalnızlığı daha derinden hissettirecek kişilerden de uzak durmak biraz mantıklı davranmak gerekir yoksa başımıza olmadık işlerde açabiliriz:) ben de kimi zaman aynı hataya düşüyorum, yaptığı tüm kötülükleri unutup keşke olsa da bu acı dinse diyorum ama bu gerçek bir duygu değil zaten "doğru insan" o olsaydı bunlar olmazdı, ayrılık olmazdı, bu yaralar hiç açılmazdı, o olmadığı biri gibi görünmezdi vs.

oooff offf kızlar bugün butün gün süper mariom ile birlikteydim.. bazen dıyorum ona rüya mı bu? sen rüya mısın? yasadıklarımız rüya mı? senın yanında o kadar güvende ve huzurlu hıssedıyorum kı..sankı gözlerımı acsam sen yok olacaksın gıbı hıssedıyorm, korkuyorum dıyorum..

hayır sen gerceksın..sonra baslıyor sacların gercek, saclarıma dokunuyor, güzel gözlerın gercek, burnun gercek, burnuma dokunuyor, dudakların gercek dudaklarıma dokunuyor..sen gerceksın..sen mutluluksun..bende gerceyım ama tek senınle gercegım.. sen olmazsan yalan olurum..yok olurum..ve ölürüm..

veee ben erıyorum bıtıyorum o an yıne ve yenıden.. allahım sana bınlerce kez sükürler olsun onu karsıma cıkardın...

ılk gördügüm an saten demıstımm wooow bu cocuk gercek mı allahım o nasıl bır tatlılık, cekıcılıktır öylee..

ama bırgün bırseyler yasayacagımız hıc aklımın ucundan bıle gecmedı ılk anda tabı..sonradan hayaller kurmaya basladım bıle..hatta oda benden etkılenmıs ama duygularını tam bellı etmedı..cekınmıs..bitanemmmmmmm

offff bır yanda kocaaaa bır mutluluk deryası..bır yanda aılemın ve sülalemın bana ördüklerı kafes..

nereye gıdecımı zaman gösterecek ..parmaktann sonra kızlar...

hıkayemın sonunu sızler ıle paylasacagım

Insallah iliskiniz hep boyle guzel devam eder Esmerimsinn, ve aileni de umarim ikna edebilirsin.
cok sevindim adina.
Insallah cok mutlu olursunuz

Insallah iliskiniz hep boyle guzel devam eder Esmerimsinn, ve aileni de umarim ikna edebilirsin.
cok sevindim adina.
Insallah cok mutlu olursunuz

tesekkürler..ınsallah ama ne bıleymm..onunlayken düsünmüyorum hıc bırsey sadece huzurluyum..gözlerımı sımsıkı kapatıp, ona sımsıkı sarılıp kokusunu taa ıcıme cekıyorum..lütfen zaman hıc akmasın dıyorum..sonra bır bakmısım gıtme vaktı gelmıs..

ve ben yıne mutsuzum..eve gelıyorum..huzursuzluk..tersleme..

hazır kokusu üzerımdeyken üstümü cıkarmadan gırıyorum yatagıma hem onun kokusunu hıssedıyorum hemde yasadıklarımı burda paylasıyorum..=) ıcerdekılerde söylenıp duruyor kavak yellerı esıyor bu kzın basında..heeyy ayakların yere bassın artık..bılmem ney..

of bır gıdın yaa

Belki mutlu oldugunu gordukce zamanla icleri isinir ona..
Ne guzel ya ((= cok ozledim o duygulari..
Walla imrendim

Belki mutlu oldugunu gordukce zamanla icleri isinir ona..
Ne guzel ya ((= cok ozledim o duygulari..
Walla imrendim

evet gercekten bu duyguları bende cok özlemısım.. kıs gününde ıcım ınısıyor onun sayesınde..

az yazmıyordum buralara o yokken..bır yandan saskın ama bır yandan da kızgındım ona gıttı dıye.. cünkü dönecegı belırsızdı..

bende ona o kadar alısmıs ve ısınmıstım kı, o gıdınce bırden cukurda buldum kendımı..cıkamak ıcın cabaladım ..eskı sevgılmın acı haberıyle dahada battım yerın dıbıne.. vee derkenn yınee o tuttu ellerımde..ve artık annesıde onun yanında huzurlu ve mutlu..aldı onun yanına..

darısı ınsallah senın basına..sende sev ve sevıl ınsallah..senın ex amerıkalı yüzünden sende az üzülmedın..sanırım hala da tam olarak atlatabılmıs degılsın..

Insallah canim iyi dileklerin icin cooookkk tesekkur ederim ((=
evet o beni cok uzdu, ama bu gunlerde ona da hak veriyorum. Yinede mucadele edemeyecegi ise hic baslamamaliydi diyip ofkelendigim de oluyor ama sanirim hic bir duyguyu artik eski siddetiyle hissetmiyorum. Bosverdim, cektim elimi etegimi bu iliskiden. Imkansiz geliyor artik ((= Onun haricinde onsuzluktan cok yalnizlik hissediyorum galiba. ama benim senin gibi hissedebilmem bana simdilik cooookkk uzak bi ihtimal geliyor. yine de hakkimda, hakkinda, hakkimizda hayirlisi olsun

Söylediklerinize tamamen katılıyorum mantıklı davranıp bu durumu sürci atlatıp kendimi zor bi duruma sokacak bişey yapmamaya çalışıtorum o yüzden kabul etmedim zaten ama bazaen öyle bi gün yaşıyorum ki delirdiğimi düşünüyorum resmen bu durumdan kurtulmak içinde ona yazıp kendimi zor bi duruma sokmamktansa buraya yazıp bu duru atlatma çalışıyorum
İnşallah bu durum dan kurtulucam zaman zaman yine onu düşünme kırizim gelip buraya yazabilirim amam bu durumu aşacağıma inanıyorum mesela düne göre bu gün daha iyiyim inş. onu tamamen unuttuğum günlerde gelecek

Son düzenleme:

Haklısın gerçekten bazen insanın gözü kör olabiliyor bende kendime engel olup sizin yaşadıklarınızı yaşamamaya çalışıyorum ama işte bazen fena halde onu düşünüp istiyorum ama doğru insan olmadığınıda biliyorum dün face.ne baktım küfürlü söz yazmış yine bira şişeleriyele çekilmiş resimler barda meyhanede çekilmiş resimler var arabası hatta şu klasik serseri arabaları vardırya ondan yanlamayı falan seviyomu beyfendi arabayı çeviriyolarya hani onları falan bi keresinde bana 8 kişiden dayak yedim dedi arkadaşlar arabamı dereye attı dedi sonra ben buna hayır deyince sabah 6 ya kadar içmiş falan bunun gibi şeyler...
Bunları düşünüp kendimi geri çekiyorum yani böyle biriyle nasıl aile kuarabilirim ki diye düşünüyorum ve doğru yolu bulmaya çalışıyorum ama hayatımdaki boşluktan dolayı işte bazen saçmalıyorum işte :44:

Son düzenleme:
Kizlar benim buraya yazacak yuzum bile kalmadi ki sizle guzle haberi paylasayim. Benim eskisini unuttum kirginligim hala var ona karsi ama ask mask bisey kalmadi valla yuzunu goresim gelmiyo face'te goruyodum surekli sinirlenip block yaptim kafam rahat. KAFAM RAHAT MAHAT degillll. Neyi yargilarsam onu yasiyorum ben 1 yildir ya. Yakin bir arkadasim sevgilisi olan bir cocugu seviyordu. Ona dikkatli ol dikkatli ol yaptigin yanlis derken gittim ayni halti ben yedim. Egitim icin gittigim bir gezi de karsilastik 1 hafta ayni evde kaldik grup olarak boyle sohbet ederkene ederkene bi baktim eskisi ruyalarimdan cikmis bu girmis! civi civiyi soker tabi de ben yine cok kotu tosladim ya bildiginiz arkadas kalalim ona da raziyim modunda surekli mesaj bekliyorum cocuktan. Bekar bekar yasar giderim artik ben bir iki yil platonik takilirim

Sevgilisi varsa kesinlikle uzak dur canım aynı şey bizimde başımıza gelebilir o kızı düşün

en beklemedıgın anda bıle yasayabılırsın ve hatta öylesı dahada güzel olur yada oluyor bence..

hayat süprizlerle dolu..hıc bılemezsın kı..ve ınsallah yenı yıl, 2013 yılı terapı grubumuzdakı kızların yılı olur hepımız mutlu oluruz ınsallah..

Insallah.. Buraya yazmakla iyi ediyorsun. Bak bende 5.5 aydir ayriyim ve buraya yazmaktan hic vazgecmedim. Ilk baslarda cok yazmiyordum cunku burda hep gecmisten bahsediyormusuz gibi geliyordu. Sanki daha cok hatirlatiyormusuz gibi. Ama sonra gercekten gecmise, bugune ve yarina farkli bakis acilari edindim burasi sayesinde. Atlantisin soyledigi cokkkk dogru. Onun da dedigi gibi suan hissettiklerin gercek degil. Ozlemle, bosluktan gelen hisler bunlar. Sadece o kisi de degil, herhangi biri, ondan huyu daha duzgun biri de giderebilir bu hislerini. Asil dogru olan iliskide hissettiklerimizdi. Bende iliskid cok huzursuzdum, onunla yurutebilecegimizden emin degildim, ayrilik kacinilmaz geliyordu, ama ne olduysa ayrildiktan sonra oldu. Ozlemle eski kotu butun taraflarini unutup, iyiyi mukemmellestirip onu cok cekici bi adam yaptim kendi gozumde. Ama bunlar sadece ozlemden olan seyler. Zamanla yokluguna da alisiyor insan. Dolayisiyla eskisi kadar ozlemediginde, daha objektif bakabiliyorsun olaylara. Sende bi kac ay sonra daha net olursun bu konuda eminim.

Canimm hic oyle buraya yazmaya yuzum yok falan deme! Kimse kendini sevdirip, sonra ortadan yok olamazz ((= Merak ediyordum seni. Bu yeni olan kisiden baya etkilemmissin belli ki, ama aranizda hic bisey gecmemis, o yuzden onu unutman daha kolay olacaktir canim. Kendini kaptirma, o insanin takinti haline gelmesine sebep olma bence.

Esmerimsin, kocamann bi insallaahhhh diyorum buna tatlim Agzindan bal damliyor

Son düzenleme:
kalbim çok kırık buruk bir acı yaşıyorum.gözyaşlarım akıyor ilk defa bu denli. ben onun hastalıgı sürecinde yanında olayım diye kendimi paralıyordum . o ise arkamdan dalga geçiyomuş. bunu duydum tüm dünya başıma yıkıldı. kendimi çok değersiz ucuz bir eşya gibi görüyorum şuan :(

sacmalama oyle hissetmene sebep yok. yazdiklarina gore o karaktersizlik yapmis. tam olarak ne oldu?

Kendini topla canım.
Ucuz olan sen değilsin o.
Allah ona da karşılığını vericektir zaten.
Gerçek yüzünü görmen iyi oldu belki bir açıdanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…