Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kizlar nasilsiniz sormak istedigim bisey var dün ögrendim benim exin dedesi ölmüs bi tarafim yaz diyo diger yonden hazir iyi giderken Hersey mutlulugu yakalamisken özlemler bitmisken tekrar onunla irtibata gecmek nasil olur bilmiyorum ama yazmak gerekiyo gibi geliyo Karar veremedim sizce

Haklısınız kızlar geçti zaten anlık bişeymiş :)

Zor bi durum.. Yazmak gerekir tabi düşman değilsiniz ama diğer yandan tek bir arama seni kötü etkileyebilirde.. Bunun kararını kendin vermelisin..

Bence seni hayatindan cikarmis bi insani arama menekse.
Ne iyi ne de kotu gunun de seni istemedi o. Bu kadar ince dusunceli olmamiz onlara fazla. Hatta biliyor musun, onu ararsan belki de onu aramak icin dedesini bahane ettigini dusunecektir.

Son düzenleme:
Bence seni hayatindan cikarmis bi insani arama menekse.
Ne iyi ne de kotu gunun de seni istemedi o. Bu kadar ince dusunceli olmamiz onlara fazla. Hatta biliyor musun, onu ararsan belki de onu aramak icin dedesini bahane ettigini dusunecektir.

aynen jerrycim senin gibi dusundugumden arayamiyorum zaten.. Ever anzer cok zor bi durum dusman degiliz kavgali da ayrilmadik ama jerrynin de dedigi gibi Beni istemedi... Simdi yazinca bahane edip konusmaya calisiyorum diye dusunecek bosvereyim en iyisi bu galiba

kafayı yıcemm yaa...daha bır kac gün önce benım ıcın ölen bıten ınsanın sımdı bır gram umrunda degılm!!! nasıl olur bu yaa aklım almıyorr!!

kimseye kimseye güvenmıcem artık..bırdaha buraya gelıpte mutlulukla ılgılı cümleler kurarsam baskasıyla bırlıkte en salak ınsanım!

sımdı nıye sınırlenıyorsam bılmıyormuydum ben sonu aynen böyle olcak allahım gercekten salak bır ınsanım ben..

en cokta canımı yakan kaale alınmamak..bu cok canımı yakıyor..

Üzme kendini olan oldu söylemesi basit biliyorum ama hepimiz geçmedik mi aynı yollardan ?
Demek ki senin yaşayacak acın varmış daha
Bence bir süre kafanı toparla kimseye de inanma güvenme bunu en iyi bizim bilmemiz lazım
Hayat çok kısa böyle dertlerle vakit kaybetmek anlamsız

Allah yardımcın olsun
Bir şey daha söylemek istiyorum seni umursamayan takmayan bir insan için üzülme daha önce yaptık ama bir sonuç alamadık
Bunu sende biliyosun

haklısın bılıyorum ama ınsan dıyor yanı hersey yalanmıydı? bu kadar mıydı? ya o sımskı sarılmalar? o gözlerının ıcıne bakmalar ama sevgı dolu güven veren, huzur veren gözler, sımdı neden yanı bırden böyle oldu..

ıcım sızlıyor rsmen..sımdı gıdecek bır yerım yok, calacak bır kapım yok..

aıleme küsüm, marioda gösterdı soguk yüzünü..off yastıgıma sarılıp destek almaktan baska carem kalmadı..kendıme sarılıp uyucam, dıger elımı tutup huzur bulucam demek ben böylemı yapım delıler gıbı

kafayı yıcemm yaa...daha bır kac gün önce benım ıcın ölen bıten ınsanın sımdı bır gram umrunda degılm!!! nasıl olur bu yaa aklım almıyorr!!

aramiza hosgeldin bende senin gibiydim yedim kafayi ve sonunda kurtuldum sende fazla yüklenme zamanla alisirsin herseyin aslinda basit ve yalan oldugunu gorursun anlarsin zaman alistiriyo herseye hic merak etme 2 en fazla 3 ay delirirsin 4. Ay dolduktan sonra artik herseyi boslayip hayatina devam edersin gecmisi gulumseyerek hatirlamaya baslarsin canin da eskisi Kadar yanmaz aglayabildigin Kadar agla mahvet kendini istersen bi zaman sonra sinirin de hüznünde geciyo alisiyorsun

Hersey yalan olmasa bile askinin ve ilgisinin saman alevi gibi oldugunu dusun. zoru gorunce korktu kacti. hicinmeneksenin de dedigi gibi zamanla alisacaksin. benim 6 ay oldu ayrilali. Artik ne ozluyorum ne uzuluyorum. Pismanliklarim yok ama gozum cok acildi. Bazen insanlara ve aska guven duygumu onda harcamisim gibi hissedip sinir olsam da, o olmasa baskasi gosterecekti kimseye guvenmemem gerektigini. Hayatta kiz erkek iliskilerinde kimseye koru korune guvenmeyeceksin. ask ne kadar gerekliyse sanirim mantikli olmakta o kadar sart. Kimse artik hayatinda sorun istemiyor ki.. Mantigina, hayatina uyacak bi yerde karsindaki, sonra seviceksin. Sanirim en iyisi o (((=

off umrumda degıl artık hıc kımse...anam babam kardesım askım bılmem ney herkesın ne halı varsa görsün artık ben yokumm!!!

sımdı güzel bır uyku cekıp sabah ılk ıs babaannemı arıcam..paramda var gelıyorum ben evdemısın dıyıp atlıcam ucaga türkıyeye uccam..2bucuk saatde ordayım ucakla..

bu böyle olmıcak yoksa kafayı yıcem harbıden..saten özgüvenım yerlerde sürünmekte..bırde aklımı yıtırmeyım barı bu evde, bu sehırde!!

toparlanmak ıcın uzaklasmak sart

is ne olacak canim?

yada sevmıceksın kendınden baskasını.. ıster türk ıster yabancı, bu gönül ılıskılerının sonu hep hüsran...sonu hep acı..

yada ask bıtıyor ya ılgı ya tahamül ya kız delırıyor ya erkek aldatıyor aynı sekılde kızda aldatabılır falan fılan ıste üff aman neyse

yınede cok özlüyorum onu, burnumun dıregı sızlıyor ya yok böyle bırsye.. ıcım böyle cıız edıyor sankı kızgın atese bırsey atarsın ya .. ve ıtıraf etmelıyım kı eger bana gel gıdelım dese belkı düsünürdüm onunla gıtmeyı..hanı böyle o an kafama esse gıderdım belkı bılmıyorum

asıl hata bende nıye üzülüyorum kı sonunu bıle bıle yınede gıderdım sanırım.. cünkü bu ısede sonunu bıle bıle basladım ben ..

sonrada gelıp burda zırlarım tabıkı, aptalım ben.!! bende bıraz akıl olsa.. bır gram akıl yok bende..ne yasıyorsam hak edıyorum ben

bu salaklıgıma ragmen mıs gıbı günler yasadım mıs gıbı cocukla barı otur ona sevın a zıvrı zekalı cilem..

is ne olacak canim?

onunla aynı ortamda bulunmak ıstemıyorum, gözlerım sıs, burnum kırmızı mı görsün benı gercı görmek ıstemıyor tamamda ya görse? kacıp durcam mı yanı dıken üstünde oturmaktansa hıc gıtmemek en ııyısı..saten eskıden kosa kosa gıttıgım ısıme artık ayaklarım gerı gerı gıdıyor resmen

daha cok yeni ondan. bu bir kac haftalik seyin acisi 2-3 ayini alacak gibi duruyor. Sonra da alisirsin.. Bazen insan bi umut basliyor, sonunun nasil olcagini tahmin edebildigi halde.. Kendini cok fazla suclama. Bir daha ayni seyi yapma yeterli.. :)

Peki o zaman hakkinda hayirlisi. Insallah yeni bir isi kolayca bulabilirsin burdan ciktiginda

nereye gidersen git icinde bu aci oldukca care degil herseyin caresi zaman... bence ilk is bi kuafore git yeni kiyafetler al eskileri at ben öyle yaptim sonra Ara arkadaslarini hergun yeni biseyler yap bak 2 3 ay sonra bu yazdiklarina gulerek bakacaksin

Selam kizlar :)
bayagdir ugramiyorum buralara
Haberler nasil ? Iyisinizdir insallah,
bende haberler ayni, hic degisen birsey yok
yeni bir sevgilimde yok :))) ama teklif cok
neyse hayirlisi allahtan,
sevgileeeeeeeer

Selam kizlar :)
bayagdir ugramiyorum buralara
Haberler nasil ? Iyisinizdir insallah,
bende haberler ayni, hic degisen birsey yok
yeni bir sevgilimde yok :))) ama teklif cok
neyse hayirlisi allahtan,
sevgileeeeeeeer

Merhaba canım :)
Ben iyiyim kendi adıma konuşayım.. Benimde hayatımda kimse yok bir ara birinden hoşlanıyorum sandım ama boşluktanmış sohbeti iyi geliyormuş sadece bana açıldığında anladım hoşlantı olmadığını..
Bunun dışında bir sürü meşguliyetim var aof sınavlarına hazırlanıyorum finallerim var 9-10 şubatta.. Vizelerim fena değildi..
2 kursa birden yazıldım daha doğrusu denk geldi.. Hem boş kalmakta istemiyordum iyi oldu.. 2sinden de sertifika alıcam kursun sonunda inşallah..
Sana teklif olur tabi boş bırakırlar mı seni hiiçççç Hayırlısı dediğin gibi canım daha sık gel özletme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…