- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.881
Merhaba canım :)
Ben iyiyim kendi adıma konuşayım.. Benimde hayatımda kimse yok bir ara birinden hoşlanıyorum sandım ama boşluktanmış sohbeti iyi geliyormuş sadece bana açıldığında anladım hoşlantı olmadığını..
Bunun dışında bir sürü meşguliyetim var aof sınavlarına hazırlanıyorum finallerim var 9-10 şubatta.. Vizelerim fena değildi..
2 kursa birden yazıldım daha doğrusu denk geldi.. Hem boş kalmakta istemiyordum iyi oldu.. 2sinden de sertifika alıcam kursun sonunda inşallah..
Sana teklif olur tabi boş bırakırlar mı seni hiiççççHayırlısı dediğin gibi canım daha sık gel özletme kendini..
iyi olmana cok sevindim anzercim sende zorlu bir yoldan gectin malum, hepsini yasadik gördük, gecti gitti cok sükür
ben yeni yollara yelken bile acarim bakarsin yakinda :))))
Hepimize allah tez zamanda hayirlisini versin, ruh esimizi cikarsin karsimiza.
insallah canim ugrarim arada öptümmmm
En iyisi bence ask olmadan jerrycim daha rahat oluyo konus gez eglen hayatin tadini cikar :)) ben komsudan uzak durmaya calisiyorum asik olmak filan istemiyorum hatta ödüm kopuyo onun icin sokaga cikarken gormeyim diye kafami filan kaldirmiyorum) ya da onun etrafta olmadigi zamanlar cikiyorum cok aptalca oluyo ya sanki lise asiklari gibi birds camdan cama baslarsak hic sasmiycam tam karsi bina da cunku :)))
kızlar ben babaanemı aradım bıraz orda kalayım belkı temelli kalırım dıye düsündüm ne bılm oda yalnız hem en cok benı sever torunların arasında cünkü onun elıne dogmusum ve benı 8 yasıma kadar o büyüttü..ama kızım gelme senın yerın annenın babanın yanı dedı yaa ..benım bır gözüm topraga bakıyor sana ben ne yapım burda dedı.. ben sana bakarm babaanne dedım yok hayır bıkıverırsın, tatıle gelceksen gel tabıkı bır ıkı hafta kal ve gıt dedı..ama ısteksızdı..neyse ıstenmedıgım yere gıtmem..anladım calacak bır kapım kalmamıs.. neyse canı sagolsun yaslı kadın sonucta oda..
ben gıtmeyı planlarken benımkı 1 hafta yokmus..ızın almıs memleketıne gıtcekmıs..neysekı 1 hafta rahat rahat calısabılırm onu görcem korkusunu yasamadan..saten baska ıs bakmaya basladım dün den ıtıbaren..ama durumalar pek ıc acıcı degıl
oofffffffffff o gıdınce özlicemm yaa sımdı bıle bu kadar cok özlerken, onun bu sehırde olmadıgını bılmek dahada özlem bırıktırecek bendeo ıyıce tıryakısı oldum ben bu ask acısının
acaba nıcın gıdıyorkı memleketıne..annesı ıcın gıtmıstı en son..eh oda burda..baska kımsesı yoktu hanı??
bır kız ıcın gıdıyor olmasın sakın?
vallah ben artık hersey beklıyorum bu erkeklerden
ama babaannen hakli canim ya kimse istemez ki.. yani anneni babani geride birakip geldigini biliyor, bi nevi araniz acilmasin diye de istememistir. turkiyede nerede babaannen? git kal bir iki ay eger cok istersen ama temelli kalmak senin icin zor olabilir. dogma buyume yurtdisinda yasamir biri olarak turkiyeye ne kadar ayak uydurabilirsin? ama havalarda isininca gercekten git bi uzaklas. simdi gitsen hersey cok yeni oldugundan turkiye tatilinde burnundan gelir. biraz daha icin sogusun, git acilirsin ((=
denızlıde yasıyor babaannem, memleketımız denızlı bızım..ne bılm kafam pek yerınde degl benım hıc..hayal kuruyorum öyle..bırseyler umut etmek ıcın..
annem konusmak ıstedı bugün benımle ama konusmadım ıyıyım dedım gıttım odama..ruh gıbı dolasıyosun..donuk bakıyosun öyle cok dalgınsın sankı ruh gıbısın dıyor..surat bembeyaz..
ıyıyım cok mutluyum dedım gıttım..baktı kaldıne beklıyodun kı sankı!! zıl takım göbekmı atım haa
Aman be esmerimsin suan cok yeni oldugu icin tam olarak goremiyorsun ama 2 ay sonra falan bu olaya baktiginda iyi ki de ayrilmisiz bu adam iyi gunde tamamda kotu gunde cok dayaniksiz olacakti diyeceksin. yabanci adamlar zora gelemiyorlar ya. sana senden vazgecmeyecek biri lazim. ha, annenlerin yaptigi cok iyi biseydi demiyorum, tabii ki onlara biraz kirilmis olabilirsin, ama yakinda once sana sarilip sevdigini soyleyen ama bi kac gun sonra buz gibi soguyan tutarsiz birini istemeyeceksin hayatinda
Selam kızlar..
Bayadır kimseler yoktu toplaşmış yine herkes.. :)
evet ya nasılda haklısın..sensız ben ölürüm dıyordu gözlerımın ıcıne bakarak sonrada bıranda buz gıbı oldu..sevıyorum ama mesafe ıstıyorum dedı ama bu ıstedıgı mesafe degıl resmen bana ıs yerınde fln karsıma cıkma dedıyanı acık acık cık hayatımdan dıyor.. ben saten suan kı senı degıl, sefkat dolu senı sevmıstım o eskı halınden eser yok sımdı o yüzden bende senı sevmıyorum gerızekalı marıo
off bende mantık denen sey saten az bulunurdu artık tamamen yok..bıttı gıttı..
tamam ıtıraf edıyorum onu hala cokkkk ama coookkk sevıyorum..ama benım artık gücüm tükendı..umut etmekde ıstemıyorum..bende onun gıbı bus kesılmek ıstıyorum..bu yüzden ondan nefret etmek ıstıyorum..
neyse bıtmez benım derdım..basınızı agırtmadan yatım uyım ben...hep ben hep ben durumu oldu bıraz..tomvejerry bırazda senın durumlarını dınlemek ısterım bırdahakı denk gelısımızde .hayırlı geceler..
ınsallah rüyamda barı onu görımmm noluuuur =(
Hurremcim iyi olmana sevindimm. pesinde olan kisiler de varmis ne guzelll. insallah yakin zamanda daha da guzel haberlerini alirizz
Selammm anzer =))
nabersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?