- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
- 163
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #5.901
Evet yine ben uzun zamandir eski sevgilimi özlemiyordum hep aklımdaydı ama eskisi gibi özlemiyordum ama bu gün yine içime bir özlem ve kızgınlık girdi face.ne baktim biraz önce kimse vazgeçilmez değildir yazmiş kesin benim için yazdı onu ben onu kabul etmedim diye off ya bu durumdan kurtulmak istiyorum artık
iyiyim şükür sen nasılsın? :)
Face e girme bence..
Yani onun profiline girme.. Ben ilk ayrıldığımda süperdim sonra tesadüfen bunun resimlerini bi gördüm sinir oldum.. Bensiz o gayet mutlu.. Bende mutluyumda gerçi eğlence eğlence gezmiyorum.. Artık face ine girmiyorum ortak bütün arkadaşlarımızı da sildim kafam rahat.. :)
maviask ve okyanus85 e selamlar
Selam tomvejerry
iyiyim... yine ay basi geldi, benim yine duygusal zamanlarim kapida. Valla nefret etmeye basladim su regl doneminin etkisinden.
sevgili falan degil de baska seyleri kafaya takiyorum. ay sinirr
Haklisin aslinda face.ne bakmasam iyi ya merak ediyorum işte puuff yannii
ozlenen kisi degil ya.. duygular, ve guzel anilar sadece.
duygularda degil artik duygusuz oldum ciktimyasattigi her duygudan nefret ediyorum :) hic birisini dusunmuyorum aklima hic bisey gelmiyo sanki yillar gecmis ustunden de hayal meyal bi iki pasli ani canim bile yanmiyo....
belki aylar sonra yeni birisine hazir hissettigimde bu korku bittigin de Hersey güzel olacak
Selammm anzer =))
nabersin ?
duygular mantigi baya bloke ediyorbence mantikli dusunebiliyorsun ama duygularina yeniliyorsun. cok iyi hatirliyorum bu cocuktan daha hoslanmaya basladiginda neler soyledigini. ve her dedigin basina geldi. demekki gayet net bi sekilde olaylari ve gidisati gorebiliyorsun ama duygularina soz gecirmede pek iyi degilsin ((=
iyi gecelerrrr =))
bugün gördüm onu..hatta o geldı yanıma..gece 2de trenle gıdıyormus memleketıne..bırsey ıstermısın dıye sordu, hyr dedım..sonrada dıyor neyın var senın?
hersey yolunda saol ıyı yolculuklar dedım gıttımgüclü hıssettım o an kendımı ama sonra yıne ve yenıden mutsuzluk cöktü üstüme
kendini suclayip durma. sevdin, yasamak istedin, ve yasadin.
Bunun zayif bi karakterle degil, guclu duygularla alakasi var.
Hic olmazsa vedalasmis..
Insallah hakkinizda en hayirlisi olur
(=
bana da yasadiklarim bi ruya gibi geliyor.
simdi o kadar cok 40 kat el oldu ki bana, bir zamanlar onunla o kadar yakin olduguma inanamiyorum.
Ona karsi hic birsey hissetmiyorum. Su ayin en duygusal doneminde bile bunlari soyluyorsam, normal zamanimda nasil olurum kim bilir ((= Eski anilari da ozlemiyorum.
Sadece duygulari ariyorum. Kesinlikle kalbim ona ait falan degil.
Yine de bilmiyorum eger onu baska bi kizla beraber gorursem veya haberini alirsam ne hissederim. Gerci cok gecti ustunden artik, o kadar yabancilastik ki belki bisey hissetmem ama yine de emin olamiyorum. Neyse ya coookkk geride kalmis bi hikaye gibi "O" artik benim icin.
Yalnizlik hissim de eskisi kadar cok kendini hissettirmiyor acikcasi. Boyle olmaya alistim galiba. Hatta suan kurulu bi duzenim olmadigindan, kurulu bi duzene gecene kadar yalniz kalmam cok daha iyiymis gibi geliyo. Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum bu sene sonuna dogru. ne ordan ne burdan kimseye henuz baglanmamam gerekiyor (=
Son o beni aldatandan önceki erkek arkadaşımla devam ediyoruz sanırım. Yarın buluşacağım bir aksilik olmazsa. Onu çok sevmiştim vakti zamanında ama benle ilgilenmedi çok sinirlendim hatta bu son olanı da sırf onu unutmak için başlamıştım zihnim dağılsın bağımlılığım azalsın diye oldukça işe yaramış şimdi gayet iyi olmasına rağmen bende bişey yokYani o eski heyecan yok. Yanında rahatım kötü hissetmiyorum da ne bilim belki eskisi gibi olur gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?