Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Evet yine ben uzun zamandir eski sevgilimi özlemiyordum hep aklımdaydı ama eskisi gibi özlemiyordum ama bu gün yine içime bir özlem ve kızgınlık girdi face.ne baktim biraz önce kimse vazgeçilmez değildir yazmiş kesin benim için yazdı onu ben onu kabul etmedim diye off ya bu durumdan kurtulmak istiyorum artık

Face e girme bence..
Yani onun profiline girme.. Ben ilk ayrıldığımda süperdim sonra tesadüfen bunun resimlerini bi gördüm sinir oldum.. Bensiz o gayet mutlu.. Bende mutluyumda gerçi eğlence eğlence gezmiyorum.. Artık face ine girmiyorum ortak bütün arkadaşlarımızı da sildim kafam rahat.. :)

iyiyim şükür sen nasılsın? :)

iyiyim... yine ay basi geldi, benim yine duygusal zamanlarim kapida. Valla nefret etmeye basladim su regl doneminin etkisinden.
sevgili falan degil de baska seyleri kafaya takiyorum. ay sinirr

maviask ve okyanus85 e selamlar

neva84, bende uzun zamandir elifzeynepten haber almadm :26:

Haklisin aslinda face.ne bakmasam iyi ya merak ediyorum işte puuff yannii

Son düzenleme:
iyiyim... yine ay basi geldi, benim yine duygusal zamanlarim kapida. Valla nefret etmeye basladim su regl doneminin etkisinden.
sevgili falan degil de baska seyleri kafaya takiyorum. ay sinirr

Hepimizin şikayeti malesef bu :)
Bol bol çikolata ye mutlu ol bence :)

Haklisin aslinda face.ne bakmasam iyi ya merak ediyorum işte puuff yannii

Bende baktım birkaç gün meraktan ama iyi olmuyor hem gerekte yok bence ya :)

ozlenen kisi degil ya.. duygular, ve guzel anilar sadece.

duygularda degil artik duygusuz oldum ciktimyasattigi her duygudan nefret ediyorum :) hic birisini dusunmuyorum aklima hic bisey gelmiyo sanki yillar gecmis ustunden de hayal meyal bi iki pasli ani canim bile yanmiyo....

belki aylar sonra yeni birisine hazir hissettigimde bu korku bittigin de Hersey güzel olacak

bana da yasadiklarim bi ruya gibi geliyor.
simdi o kadar cok 40 kat el oldu ki bana, bir zamanlar onunla o kadar yakin olduguma inanamiyorum.
Ona karsi hic birsey hissetmiyorum. Su ayin en duygusal doneminde bile bunlari soyluyorsam, normal zamanimda nasil olurum kim bilir ((= Eski anilari da ozlemiyorum.
Sadece duygulari ariyorum. Kesinlikle kalbim ona ait falan degil.

Yine de bilmiyorum eger onu baska bi kizla beraber gorursem veya haberini alirsam ne hissederim. Gerci cok gecti ustunden artik, o kadar yabancilastik ki belki bisey hissetmem ama yine de emin olamiyorum. Neyse ya coookkk geride kalmis bi hikaye gibi "O" artik benim icin.

Yalnizlik hissim de eskisi kadar cok kendini hissettirmiyor acikcasi. Boyle olmaya alistim galiba. Hatta suan kurulu bi duzenim olmadigindan, kurulu bi duzene gecene kadar yalniz kalmam cok daha iyiymis gibi geliyo. Turkiyeye gelmeyi dusunuyorum bu sene sonuna dogru. ne ordan ne burdan kimseye henuz baglanmamam gerekiyor (=

saldım cayıra mevlam kayıra seklınde yaklasttım olaylara..bıle bıle yaktım canımı sımdı yıne baskalarına suc atıyorum..

sonrada masumu ve sucsuzu oynuyorum.. ey allahım akıl fıkır ver sen bana..aslında benım saglam bır karakterım olsa bütün bunlar gelmez basıma..cok zayıf bır karakterım var bence..güclü bır yapımda yok..öyle hanı yaprak mısalı savrulup duruyorum ordan oraya..yazıkk bana

bugün gördüm onu..hatta o geldı yanıma..gece 2de trenle gıdıyormus memleketıne..bırsey ıstermısın dıye sordu, hyr dedım..sonrada dıyor neyın var senın?

hersey yolunda saol ıyı yolculuklar dedım gıttım güclü hıssettım o an kendımı ama sonra yıne ve yenıden mutsuzluk cöktü üstüme

kendini suclayip durma. sevdin, yasamak istedin, ve yasadin.
Bunun zayif bi karakterle degil, guclu duygularla alakasi var.
Hic olmazsa vedalasmis..
Insallah hakkinizda en hayirlisi olur
(=

kendini suclayip durma. sevdin, yasamak istedin, ve yasadin.
Bunun zayif bi karakterle degil, guclu duygularla alakasi var.
Hic olmazsa vedalasmis..
Insallah hakkinizda en hayirlisi olur
(=

hayır yanı ne beklıyodum kı bu ısın sonunda? bıle bıle yanlıs yola gıdıyorum sonrada canım yanıyor essek gıbı aglıyorum.. kendım ettım kendım buldum tamda bu durum ıcın denılıyor..

yaa evet cok merhametlı bırısı..kötü dıyemem kı onun ıcın..dogal olarak mesafe ıstedı..sasırdı, ürktü..nebılm kolay degıl ve normal hıc degıl bu yasananlar..hak verıyorum ona ve halen cok utanıyorum..kızgınım ama yınede ona..kendısını benden mahrum ettıgı ıcın =(

icim yanar, icim kanar da.. isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..gerıye bır avuc yalaaaaan..

benı bu derde seeeeen attın da..gıttın ya..kafam hep duman.. kac tane sıgara yaktım bugün pöf kul tablosundan farkım kalmadı ıgrendım kendımden pöf ya

Aynen böyle hissediyorum bende.. Ne zamandır gelip uzun uzun yazmak istiyordum ama baktım sen yazmışsın alıntı yapayım dedim :)
Bende duyguları arıyorum ama şöyleki ilk aşık olduğum o heyecanlı günleri anımsadıkça tekrar aşık olasım geliyor.. Bana güven veren biriyle bu duyguları tekrar yaşamayı isterim..
Ama bende şu an iş konusunu daha ön plana aldım.. Önce yapmak istediğim iş için çabalicam onu garantiye alıcam (inşallah) daha sonra olsa da olur bunlar.. Tabi aşk planla olmuyor oda var :) Bakalım akışına bıraktım bende aşk olsa da olur olmasa da ama olsa iyi olur :)

bende oyle...
calismiyorum suan. ve bi is bulsam sanki bu skintimin cogu gececek gibi hissediyorum da is bulmakta basli basina bi stress..

Son o beni aldatandan önceki erkek arkadaşımla devam ediyoruz sanırım. Yarın buluşacağım bir aksilik olmazsa. Onu çok sevmiştim vakti zamanında ama benle ilgilenmedi çok sinirlendim hatta bu son olanı da sırf onu unutmak için başlamıştım zihnim dağılsın bağımlılığım azalsın diye oldukça işe yaramış şimdi gayet iyi olmasına rağmen bende bişey yok Yani o eski heyecan yok. Yanında rahatım kötü hissetmiyorum da ne bilim belki eskisi gibi olur gene.

Ex ten next olmaz derler ama yine den bilirsin =)))
Bende bu en son ayrildigim erkek arkadasimla bi baskasini unutmak icin cikmistim. ondan onceki sevgilime neredeyse asiktim, bu en son ayrildigima hic ona duydugum heycani hissetmedim ama sevmistim baya. Ama kotu bi kararmis, kotu bitti, bir daha da asla oyle bisey yapamayacagim. Simdi o bi onceki erkek arkadasimda benimle tekrar olmak istiyor, hatta ayrildigimizdan beri birakmadi pesimi ama hic ona eskisi gibi hissedebilecegimi zannetmiyorum, hatta mumkun degil.

Sen yine bi bulus bi dene bakalim. Belki de 14 subata bu sene yalniz girmezsin (((=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…