Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Ben dayanamadım bugün acım taze olduğundan mı bilmiyorum öfkeyle bir sürü mesaj attım nasıl anlatıcam bunu bilmiyorum hiç

Bende cok attım acımın taze oldugu dönemlerde. Hatta aradan 7 ay geçincede mesaj attım ama evlendim dedi. Ne yapabilirim ki unutmaktan başka. Bir haksızlık olduğunu düşünüyorum canım yandı eğer yaptığı bir haksızlık varsa karşılığını görür elbet.

Eden bulur her şekilde tatlım. Off ya hak etmediğimiz şeyleri yaşamak çok zor

İyiki var bu forum iyiki varsınız kızlar ya:) rahatlıyorum burada.benim de dünden beri içim yanıyo

Son düzenleme:
Yapısı da böyle biraz.
Birde çok erken yatıyor sabah 7 de kalkıyor , çalışıyor çok da mesajlaşmıyoruz .

Bir erkek çok geçerli bir bahanesi yoksa ilgilenecek ya. Senin gösterdiğin özeni gösterecek ama işi yüzündense anlayış göster birazcık derim :) Bu problemi ben de yaşadım, hiç katlanamadığım şeydir ilgisizlik aslında :)

Lyudka sen nasılsın kuzum konuşmayalı çok oldu nerelerdesin kız

Nerelerdeyim bilsen, sinir hastası olmak üzereyim kuzum. O en son bahsettiğim, görüştüğüm çocuk vardı ya 3 yıl önceki sevgilim. Döndüm ona ama halt etmişim en son açtığım konuya bir baksana Allah aşkına, insan çıldırmaz mı ya böyle bir şey karşısında!?

Sen neler yaptın, iyi misin?

aa görmedim okuycam hemen tatlım
biz sennle konuştuğumuzdan sonra belki 10 kere ayrıldık barıştık şimdi tamamen bitti işte bende bir iyiym bir kötü ne bileym

aa görmedim okuycam hemen tatlım
biz sennle konuştuğumuzdan sonra belki 10 kere ayrıldık barıştık şimdi tamamen bitti işte bende bir iyiym bir kötü ne bileym

Çok ayrılıp barışıyordunuz ve haklı değildi bence gerekçeleri, seni kırması, kavgalarınız. Aslında hepimiz için daha hayırlısı var ki buradayız diye düşünüyorum. Önemli olan yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım da. Ben artık uzun bir süre yalnız kalacağım şahsen. Daha fazla sinir katsayımı artıracak insan bozmalarıyla uğraşmak istemiyorum. Bence sen de öyle yap tatlım. İyice ölçüp biçip alalım bir dahakini hayatımıza ki böyle şeyler yaşamayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…