Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Geçerli bahanesi iş işte .
Bende mi sorun var .
Erken yatıyor gözümle görmesem inanmam ama biliyorum erken yatıyor
Sinir oluyorum.

anladım canım Allah iyi etsin ne diyeyim ki çok zor bu sevgililik ya birini bulunca hemen evleneceksin diycem ama oda olmuyor tanımadan olmaz benim gücüm tükendi hiç kimseyi istemiyorum yorgunum

Bende artık evlenmek istiyorum

çok ayrılıyorduk evet ve hepsinde de o ayrılıp gitti ondan sonra neler oldu neler canım ve bitti sonunda bende uzun bir süre kimseyi istemyrm hayatımda ve kimseye güvenim kalmadı

Onun ego tavan zaten
Hoş ben biliyorum ne kadar havalanırsa havalansın ip elimde de.
İşte o anlarda hakim olamıyorum hiç kendime.

Senin sevdiğinden ve ayrılmayacağından eminse ego tavandır zaten :)
Ben bazen şımarıklık olsun diye neden beni sevdin derdim öyle konuşalım konu olsun diye oda cevap verir sonrada peki sen neden bana bu kadar aşıksın derdi tabi ben şok ne kadarda eminsin öle kendinden derdim evet eminim hadi cevap ver derdi.. hiç sevmem erkek dediğin ağır olacak kardeşim :)

Offf ya 4 ay sonra ilk kez konustuk bugün bi mesele icin Beni Ara acil diye msj atmis aradim cok normal bi konusmaydi sorunu hallettik ama bu Kadar zaman sonra sesini duymak icimi isitti nasilda özlemisim aslinda ne Kadar imkansizda olsa hala asigim icim kipir kipir oldu bi an

Akil olarak anlayipta neden kendime anlatamadigim duygularimin anlamadigi artik onun bi yabanci olusu ben o kadarseyi bosuna mi yasadim

Onunla konusunca duygusallasmissin. Yine bi sure basa donmus gibi olacaksin, hesaplasmalar bilmem neler. Ama etkisi daha cabuk gecer bu defa. Allah yardimcin olsun. Hic bisey bosuna yasanmaz, sen o iliskide kendine kattiklarinla gelecege yatirim yaptin (=

ilk bastaki Kadar agir olmasada biraz gerileme yasadim galiba... Tuhaf tuhaf dusunceler icten ice hesaplasmalar bi tarafim otur onunla konus derken obur tarafimda sacmaladigimi bilindik srylerden farkli bisey konusmayacagimizi soyluyo ve vazgeciyorum sonra...

tuhaf olani da bu iliskide kendimden nasil vazgectigimi aslinda hic mutlu olmadigimi o mutlu olsun derken kendimi nasil yiprattigimi telefonu kapattiktan sonra o ilk soku atlatinca anladim duygularim öyle karisikti Ki... Sadece ayrilmayalim Benden vazgecmesin diye egosunu torpuleyip durmusum yillar boyu hep o nasil isterse öyle olsun demisim özellikle son zamanlar eh tabi böyle kör asik olup yapisinca karsindaki arkasina bakmadan kacar

Sainirim iliskime devam etseydim bende oyle olacaktim. O mutlu olsun diye mutsuz edicektim kendimi, kendimden vazgececektim onun icin. her iste bi hayir var ya. iyi ki de bitmis.. Kimse icin kendinden fedakarlik etmene degmiyor.

Sainirim iliskime devam etseydim bende oyle olacaktim. O mutlu olsun diye mutsuz edicektim kendimi, kendimden vazgececektim onun icin. her iste bi hayir var ya. iyi ki de bitmis.. Kimse icin kendinden fedakarlik etmene degmiyor.

evet degmiyormus Hani insan yinede o kadar yilin hatrina biseyler bekliyo hic sormadi nasilsin nasil gidiyo diyebilirdi ama hayir bi kelime bile yok uzulmedim ama cok tuhafti sanki hayatimizin bi zamaninda hc karsilasmamis,hic bisey yasamamisiz hic bisey paylasmamis iki yabanci

Biliyorum ((=
ayrildigimizdan beri bir gun bile nasilsin diye sormadi bana. Ayrildiktan sonra konusmadik mi? konustuk.. ama bir kere bile halimi sormadi.. Bunun nasil bi his oldugunu biliyorum. Ama artik umrumda bile degil ya. Salla gitsin modundayim. aci ceken sadece tek bi taraf. onlar hayatina devam ediyorla tam gaz, iliski hakkinda hala umutlu olan da ozleyip geri donecekleri gunleri bekliyor.
Bu konuya aylardir yaziyorum, bundan once elifzeynep'in baska bi konusunda konusuyorduk.. O zamandan beri iliskisinde sorunlar olan ayrilanlar oldu. Barisanlar oldu ama bugun yine hepsi ayrilar. Yani? Bir iliski bi kere bitti mi bitiyor. Uzatmaya, umutla beklemeye falan gerek yok.

Bi insan hiç mi merak etmez o kadar şey paylaştığı kişiyi?
Herşeyi geçtim acaba başına bişe gelmiş midir diye merak eder..
Ben nasıl birisini sevmişim bunca yıl saflığıma inanamıyorum..

Bence çok isabetli bir karar verdin canım.
Sen mecbur değilsin ne kapanmaya ne de ailesiyle 5-6 ay yaşamaya.
Çok garip şeyler bunlar.
Açta değilsin açıkta değilsin.
Hiç üzülüp pişman olma sakın.

Üzülmek? Pisman olmak? Hic!!! gerci zaten bir hafta gecmeden sevgili annesinin istedigi kizla sözlenmis Cok dogru bir karar vermisim

O kıza yazık ya

evet malesef öyle ona zaten hep bunu derdim sen annenin istedigi biriyle evlen yalniz bu kadar cabuk olacagini düsünmemistim. ZAten bir ikizler erkegi olarak cok dengesizdi ondan bunu beklemeliymisim dogrusu. Ama muhtemelen o kizla benimle beraberkende bir iletisimi vardi cünkü yarin bir hafta olucak ve bir haftada bir aile kizini verirmiki? bilmiyorum öyle tahmin ediyorum. Zaten sonu olmayan aslinda 2 ay önce bitmesi gereken bir iliskiydi. HIc üzülmedim ama böyle olmasi biraz sinirlendirdi acikcasi.

Yok artıkkk..
Nasıl insanlar var ya..

Ona göre suclu olan benim. Cünkü önce Türkiye´ye yerlesmek taraftari olup sonra bundan vazgecip daha iyi imkanlarda yurtdisinda yasamak istedim. TAmam güzel bir isi, meslegi olsa belki yada 4-5 ay ailesiyle yasamak zorunda olmasaydik evet ama orda cok cok zorluk cekerdik ben niye evliligim icin illerdeki ailem icin bunu yapayim ki ellimizde baska imkanlar varken. Bundan vazgecitigim icin mantikli sebeblerim olsada suclu olan benim. O yüzden benimi bekelyecekti ben ondan vazgecmisim ki gecmedim buraya gelebilridi ama annesi istemedi ondan ayrilamadi suclu ben oldu tek suc onda degmioyrum ama bir haftada nasil nisan yapar. KIzginlikla bi karar verdi bana beni sen zorladin diyor. beni onun kollarina sen ittin. Beni cezalandiriyor. Daha bu konulari yüzyüze bile konusamadan bitirip nisanlandi Neyse umarim kizginlikla verdigi karar onu mutsuz etmez.

Son düzenleme:
Çok saçmalıyorlar çok.. Benimki de ben varken başkasıyla başlamıştı. Ben farkedince ben nişanlanacağım dedi onunla. Ve şimdi evli. Ki bana bu devirde evlenilmez. Herşey pahalı falan filan muhabbeti yapan biriydi. Hayırlısı diyeyim. Kandırdığı ölcüde kendiside kandırılsın. Acısı acımdan kat kat fazla olsun. İlk zamanlar beddua bile edemiyordum ama işte ediyorum ettiğini bulsun.

4 gün önce tanismis yani görücü usulu sen beni buna zorladin diyo ama kizginligindan yapiyo ama beni sevseydi söyledigi kadar en azindan yüzyüze gelmeyi bekerdi. Bedua etmiyorum etmemde insaAllah mutlu olsun ama kandirdi beni ve hep beni sucluyo. Istedigim mantiksizda degildi ki sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…