- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.001
Bir erkek çok geçerli bir bahanesi yoksa ilgilenecek ya. Senin gösterdiğin özeni gösterecek ama işi yüzündense anlayış göster birazcık derim :) Bu problemi ben de yaşadım, hiç katlanamadığım şeydir ilgisizlik aslında :)
anladım canım Allah iyi etsin ne diyeyim ki çok zor bu sevgililik ya birini bulunca hemen evleneceksin diycem ama oda olmuyor tanımadan olmaz benim gücüm tükendi hiç kimseyi istemiyorum yorgunum
Çok ayrılıp barışıyordunuz ve haklı değildi bence gerekçeleri, seni kırması, kavgalarınız. Aslında hepimiz için daha hayırlısı var ki buradayız diye düşünüyorum. Önemli olan yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım da. Ben artık uzun bir süre yalnız kalacağım şahsen. Daha fazla sinir katsayımı artıracak insan bozmalarıyla uğraşmak istemiyorum. Bence sen de öyle yap tatlım. İyice ölçüp biçip alalım bir dahakini hayatımıza ki böyle şeyler yaşamayalım.
Aman ne olucak bundan :)
Bence ufak bir sorun, hem benle ilgilen dedikçe egosu şişer sende ilgisiz davran biraz düzelir bence..
Onun ego tavan zaten
Hoş ben biliyorum ne kadar havalanırsa havalansın ip elimde de.
İşte o anlarda hakim olamıyorum hiç kendime.
Akil olarak anlayipta neden kendime anlatamadigim duygularimin anlamadigi artik onun bi yabanci olusu ben o kadarseyi bosuna mi yasadim
Onunla konusunca duygusallasmissin. Yine bi sure basa donmus gibi olacaksin, hesaplasmalar bilmem neler. Ama etkisi daha cabuk gecer bu defa. Allah yardimcin olsun. Hic bisey bosuna yasanmaz, sen o iliskide kendine kattiklarinla gelecege yatirim yaptin (=
ilk bastaki Kadar agir olmasada biraz gerileme yasadim galiba... Tuhaf tuhaf dusunceler icten ice hesaplasmalar bi tarafim otur onunla konus derken obur tarafimda sacmaladigimi bilindik srylerden farkli bisey konusmayacagimizi soyluyo ve vazgeciyorum sonra...
tuhaf olani da bu iliskide kendimden nasil vazgectigimi aslinda hic mutlu olmadigimi o mutlu olsun derken kendimi nasil yiprattigimi telefonu kapattiktan sonra o ilk soku atlatinca anladim duygularim öyle karisikti Ki... Sadece ayrilmayalim Benden vazgecmesin diye egosunu torpuleyip durmusum yillar boyu hep o nasil isterse öyle olsun demisim özellikle son zamanlar eh tabi böyle kör asik olup yapisinca karsindaki arkasina bakmadan kacar
Sainirim iliskime devam etseydim bende oyle olacaktim. O mutlu olsun diye mutsuz edicektim kendimi, kendimden vazgececektim onun icin. her iste bi hayir var ya. iyi ki de bitmis.. Kimse icin kendinden fedakarlik etmene degmiyor.
evet degmiyormus Hani insan yinede o kadar yilin hatrina biseyler bekliyo hic sormadi nasilsin nasil gidiyo diyebilirdi ama hayir bi kelime bile yok uzulmedim ama cok tuhafti sanki hayatimizin bi zamaninda hc karsilasmamis,hic bisey yasamamisiz hic bisey paylasmamis iki yabanci
Bence çok isabetli bir karar verdin canım.
Sen mecbur değilsin ne kapanmaya ne de ailesiyle 5-6 ay yaşamaya.
Çok garip şeyler bunlar.
Açta değilsin açıkta değilsin.
Hiç üzülüp pişman olma sakın.
Üzülmek? Pisman olmak? Hic!!! gerci zaten bir hafta gecmeden sevgili annesinin istedigi kizla sözlenmisCok dogru bir karar vermisim
O kıza yazık ya
Üzülmek? Pisman olmak? Hic!!! gerci zaten bir hafta gecmeden sevgili annesinin istedigi kizla sözlenmisCok dogru bir karar vermisim
Yok artıkkk..
Nasıl insanlar var ya..
Çok saçmalıyorlar çok.. Benimki de ben varken başkasıyla başlamıştı. Ben farkedince ben nişanlanacağım dedi onunla. Ve şimdi evli. Ki bana bu devirde evlenilmez. Herşey pahalı falan filan muhabbeti yapan biriydi. Hayırlısı diyeyim. Kandırdığı ölcüde kendiside kandırılsın. Acısı acımdan kat kat fazla olsun. İlk zamanlar beddua bile edemiyordum ama işte ediyorum ettiğini bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?