- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
aynen anzer onların akıllanıp bızım kıymetımızı anlamaları ıcın saglam bır 5 yılları var önünde
dönmezler...
ama ben okadar emındımkı dogru ınsan olduguna şimdi onla sonkez konussam hayatım boyunca sırtımda taşımak hep benim
iteklememlemi olacak diyorum gercekten aklım çok karışık
Zorlama bir aşk yaşamışım. Tek taraflıymış hep, ne çok taviz vermişim anlıyorum yeni yeni. Değer miydi peki bilinmez belki değer belki değmezdi yaşandı geçti gitti. Serbest bırakmam gerekiyor bende bıraktım. Bıraktım kelimesine vurgulayarak diyorum bıraktım. Kalbimden, gönlümden çıksın gitsin. Kim mutlu ediyorsa oraya uçsun ne yapayım. Şu an hislerim yok ama ah işte bazı anlar olmasa
Merhaba
Öncelikle elifzeynep2012 nickli ablacım diyim.Önceki konunu okudum.Acılarınla başa çıkmadan dolayı seni tebrik ediyorum .9 yıl birlikte olduktan sonra sebepsiz bitmesi.
Yaşadığın acılar basit değil herkez kaldıramaz. Özellikle ben susamazdım böyle bir konuda.
Ama sen sabır edip başardın. Allah burdaki herkezin yardımcısı olsun.
Benimde seninki kadar olmasa 3.5 ilişkim bitti. Üzülmüyorum sadece yanlışı önceden gördüm diyelim.
İlerde bir hiç uğruna ağlamaktansa, şimdi ağlamayı tercih ederim. Allah inşallah burdaki herkezin acısını dindir.
Ve hayatına adam gibi adamı karşısına çıkarır
Sevgilerle...
Hayatında başka biri var kızlar...
Kesinlikle unutmam lazım,umudun u sunu bile besleyemem artık
O hakkımda elimden alındı
Kötü hissediyorum kendiimi
Hayırlı insan kimsen gel artık gel dayancak gücüm kalmadı
Onurumuzu gururumuzu kimse kıramaz. Bunada izin vermeyelim de zaten. Elif ablayı örnek alalım. Sabır ve zaman kızlar en iyi ilaç bu.
Afedersiniz;
neden Elif Hanım'ı örnek alıyoruz?
SAbrediyorum zaman diyorum ama inan bana hayatımın tadı tuzu kalmadı
Bu sadece ona bağlı değil belki ama tat alamıyorum hiç bi şeyden
Bu durumun değişmesini istiyorum
Anzer sen kaç yaşındasın merak ettim
Sürekli nickini kısaltarak yazıyorum ama kusura bakma
Dönüp dolaşıp kendimi bu konuda buluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?