Buyrun...Terapi Grubumuz :))

ben zaten artık kendimde o sabır ve güç kalmadığından bitirdim.. eğer o biraz çabalasa ben yine yanında olur destek verirdim ama insan karşıdanda bişeyler bekliyor..

Zorlama bir aşk yaşamışım. Tek taraflıymış hep, ne çok taviz vermişim anlıyorum yeni yeni. Değer miydi peki bilinmez belki değer belki değmezdi yaşandı geçti gitti. Serbest bırakmam gerekiyor bende bıraktım. Bıraktım kelimesine vurgulayarak diyorum bıraktım. Kalbimden, gönlümden çıksın gitsin. Kim mutlu ediyorsa oraya uçsun ne yapayım. Şu an hislerim yok ama ah işte bazı anlar olmasa

Merhaba
Öncelikle elifzeynep2012 nickli ablacım diyim.Önceki konunu okudum.Acılarınla başa çıkmadan dolayı seni tebrik ediyorum .9 yıl birlikte olduktan sonra sebepsiz bitmesi.
Yaşadığın acılar basit değil herkez kaldıramaz. Özellikle ben susamazdım böyle bir konuda.
Ama sen sabır edip başardın. Allah burdaki herkezin yardımcısı olsun.

Benimde seninki kadar olmasa 3.5 ilişkim bitti. Üzülmüyorum sadece yanlışı önceden gördüm diyelim.
İlerde bir hiç uğruna ağlamaktansa, şimdi ağlamayı tercih ederim. Allah inşallah burdaki herkezin acısını dindir.
Ve hayatına adam gibi adamı karşısına çıkarır

Sevgilerle...

Son düzenleme:

Çok güzel düşünüyorsun.
Bende kendimle ilgili aynı hisleri besliyorum zorlama bir aşk ...
Ama bunlara fazla takılmamak lazım
Olan oldu öyle yada böyle önümüze bakıcaz artık

Anzer sen kaç yaşındasın merak ettim
Sürekli nickini kısaltarak yazıyorum ama kusura bakma

Amin amin aminnnnnnnnnnnn

Hayatında başka biri var kızlar...
Kesinlikle unutmam lazım,umudun u sunu bile besleyemem artık
O hakkımda elimden alındı
Kötü hissediyorum kendiimi
Hayırlı insan kimsen gel artık gel dayancak gücüm kalmadı

Onurumuzu gururumuzu kimse kıramaz. Bunada izin vermeyelim de zaten. Elif ablayı örnek alalım. Sabır ve zaman kızlar en iyi ilaç bu.

Onurumuzu gururumuzu kimse kıramaz. Bunada izin vermeyelim de zaten. Elif ablayı örnek alalım. Sabır ve zaman kızlar en iyi ilaç bu.

SAbrediyorum zaman diyorum ama inan bana hayatımın tadı tuzu kalmadı
Bu sadece ona bağlı değil belki ama tat alamıyorum hiç bi şeyden
Bu durumun değişmesini istiyorum

SAbrediyorum zaman diyorum ama inan bana hayatımın tadı tuzu kalmadı
Bu sadece ona bağlı değil belki ama tat alamıyorum hiç bi şeyden
Bu durumun değişmesini istiyorum

Anladım canım bende senin gibiyim.
Ondan soğudum aslında ama alışkanlık..
O olmayınca eksik hissediyorum

Ben çivi çiviyi söker mantığıyla hareket ederim.
zamana bırakıp yalnız olmak bana iyi gelmiyor.
Gerçi şuan nişanlıyım ama 5 yıllık ilişkimi ve 2 yıllık ilişkimi sonlandırdığımda böyle yapmıştım.

Itiraf etmeliyim ki bugun ozledim. Hatta suan ozledigimi hissediyorum
Bu gece is cikisi yine gelse diyorum. Kapida gordugum anda onu kocaman sarilsam..
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar;akşam çok ağladım. bir an geliyor çok iyiyim, bir an geliyor bir o kadar kötü. hep tutarım kendimi ağlamam ama içimdeki duyguları çabuk tüketmek adına bu sefer bıraktım aksın yaşlar... bir an önce akıp gitsin istedim içimden herşey...ayrılık da acı da,herşey ama herşey...böyle böyle alışacağız birgün, insan nelere alışmadı ki...

oooff ben de öyleyim tam unuttum artık diyorum sonra bi bakmışım yine özlüyorum onu..
gözüm yollara takılıyo belki görürüm diye.. naptığını düşünmeden edemiyorum acaba o da beni düşünüyo mudur diye..
2 ay oldu acısı taptaze duruyo sanki nasıl iyileşcek bu yara bilmem..

kızlar sizlerin kaç gün oldu ? ayrılalı..
benim 15-20 gün arası bişi tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…