Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Gerçekten okuyunca çok şaşırdım neredeyse aynı durum başına gelmiş
İnsan hemen kaderini sorgulamaya gidiyor değil mi ? Sende haklısın .
Anladığım kadarıyla Tamer Almanya da kalmaya niyetli sende Türkiye ye dönmek istiyorsun

Ama ileride ne olacağı belli olmaz ki canım
Geleceği bir yere kadar planlayabilirsin
Hem Tamer de eski sevgilin gibi görüşmeyi kesmek istemiyor çıkış yolu arıyor belli ki
Suan yaptığın şey de çok güzel üzülmemek ve güçlü durmak

Ben senin yerinde olsam ikimize bir şans verirdim sanırım
Gerçi benim ilişkimi çok yıpratmıştı uzaklık
Ama ben duygularımdan emindim karşı taraf beni yarı yolda bıraktı (bu durumda uzaklık biraz bahane sanki)
O yüzden diyorum 'O' na güveniyor olmak çok önemli

Karşımda ki insanın sevgisinden saygısından eminsem uzakta da olsa bir ilişki yürütebilirim
Bu biraz da karakter meselesi seçim senin
Ne olursa olsun üzeleceğin bir adım atmamanı umud ediyorum

İnşallah en doğru kararı verirsin

Sasirtici bi benzerlik dimi ((= Anlamiyorum ki "hayat tekerrurden ibarettir" derler ya.. bu bir gercek sanirim. Ben degismedikce kaderim hep boyle olacak diye dusunmeye basladim (((= Arkadasligimiz devam edecek tabii ve ben ona hep manevi destek olacagim ama gelecek hayallerimde ve planlarimda ona yer vermeyecegim sanirim. Hic olmazsa ne oldugundan emin olmadan. Biliyorsun hayal kurduktan sonra hepsinden vazgecmek zorunda kalmak buyuk bir yikim oluyor.. Artik akillandim cecenncim ya, uzulerek veya iyi seyler umarak vaktimi harcamak yerine, realist dusunup duruma gore karar almak istiyorum. Bakalim hayat ne gosterek. Hepimizin hakkinda en hayirlisi olsun insallah ((=

Sende haklısın hatta çok haklısın
İnsan bir kere üzülünce böyle hissediyor demek ki
Tekrar güvenmek hayal kurmak bizler için zor artık
Hayırlısı olur umarım hakkında Jerry'cim

Bir sevgilim var ve beni hiç aramıyo ben sürekli msj atıyorum arıyorum ama hiç birşey yapmyo sadece arada bikaç msj oysa ben konuşmak için bütün gece arıyorumm.Ve bu durumdan çok çok sıkıldım kendimi rahatlatmak istiyorum sizce ne yapsam beni ararr..

Sende haklısın hatta çok haklısın
İnsan bir kere üzülünce böyle hissediyor demek ki
Tekrar güvenmek hayal kurmak bizler için zor artık
Hayırlısı olur umarım hakkında Jerry'cim

hemde ne zor ama Ben yine de vazgecmeden zoru basarmaya calisiyorum yeniden sevecegim mutlu olacagim günlerin hayalini arada bir kuruyorum alistirma yapiyorum Yani ::)) kizlar gercekten cok zor hayallerinden sevdiginden vazgecmek zorunda kalip devam etmek ama basarmak zorundayiz hepimiz basariyoruzda yeni birisine hazir olmasakta kendimizi avutmayi ögrendik...

herzaman diyorum ki cok güzel dolu dolu bi ask yasadim onun icin illa ki acisida buyuk olacak ama geciyo nasilsa Allah saglik versin yeterki

Kizlar nasilsiniz bugün Ben daha iyim.... Toparlandim yine :))

Aslinda acisina ragmen cok guzel bir ask yasadigini soyleyebilmen ne guzel ((= Gecmisinle de, geleceginle de, bugununle de barisiksin. Bu harika

Ben iyiyim.. Hersey ayni iste =D
toparlanmana cok sevindimmmm

Astrolojiye göre mart ayında her burca aşk görünüyor :) Haydi kızlar güzel şeyler hayal edelim ve onları çekelim. Aynı zamanda bişeylerin tamir edildigi dönem.. Gayet iyi gidiyorum aklıma gelmiyor kalbime düşmüyor bir hüzün. Hayat çok güzel :))

Zor gunler geride kaldi ya..
Artik aklina gelse de, hatta arada bir huzunlendirse de etkisi eskisine gore cok daha cabuk ortadan kalkar ((=
Basardik, basariyoruz

Aslinda acisina ragmen cok guzel bir ask yasadigini soyleyebilmen ne guzel ((= Gecmisinle de, geleceginle de, bugununle de barisiksin. Bu harika

Ben iyiyim.. Hersey ayni iste =D
toparlanmana cok sevindimmmm

evet canim hepinizin sayesinde eger sizler olmasaydiniz bu kadar cabuk toparlanamazdim galiba :)))

hep beraber daha güzel günler görecegiz

Ağzımı açmaya gelmiyor. Bir önceki vardı erkek arkadasım hatta onu unutmak icin bu sonuncuya baslamıştım. Bana ulaşmaya çalışıyor. Hep konuşuyordum ama bu sefer kesinlikle reddettim. Çünkü bilmem kaç bininci kez ona ulaşamayınca hep yaptıgını yaptı yani 3 gün güzelken nerdeyse bazen 2 ay haber alamadığım olurdu. Ben kesin olarak tavrımı koydum. Sonuncudan ayrıldıktan sonra onla tekrar başladık gibi başlamadık gibi öle bişeyler olmuştu. Demekki bu kanayan yarammış kesin bu tavır koydum şükür.

ay ayni ben. bende en son iliskime bi oncekini unutmak icin baslamistim. simdi o bi onceki halaaa pesimde. daha dun konustuk. Beraberken benim is bulmam ustune konusup duran adam gitmis yerine "ben sana cok deger veriyorum, seni cok begeniyorum. Gel, calisma, evde otur. Ben sana bakarim, herkes nasil geciniyor? biz de geciniriz" diyen bi adam gelmis ne tuhaf.. bi zamanlar kalbimi hizlandiran adam simdilerde hic umrumda bile degil. nasil da degisiyor duygular dusunceler.. hayret valla

Bakalım biri olursa oda :)
Yok ya evde kalıcam ben galiba

Bana da ben hic evlenmeyecekmisim gibi geliyor.
Kendime kocaman bi kopek alicam ve hayatimin aski o olucak. Insanlarin erkek turunden umudu kestim

Son düzenleme:

Cidden hayır derken o kadar kesin ve nettim ki. Önceden bunu yapamıyordum. Hislerim bittiği halde devam edebiliyordum. Ama şimdi hayır ihtiyacım yok .. İyi bir ilişki değilse hiç olmasın. Katı ve sert bir şekilde çizgi çizebilmeyi öğreniyorum artık.

Arkadasla konustum simdi ex evlilik hazirliklari yapiyomus icim bosaldi bi an tuhaf oldum bisey ümid etmesemde tuhaf oldum ne bileyim o kadar Zaman savas verdik ugrastik beceremedik mi

Evet.. sadece yalniz kalmamak icin kotu iliskilere baslamamaliyiz.. Bu hatayi ben de yaptim ama artik dersimi aldim. Huzurlu bi yalnizlik, kotu bir iliskiden cok daha iyi.

Arkadasla konustum simdi ex evlilik hazirliklari yapiyomus icim bosaldi bi an tuhaf oldum bisey ümid etmesemde tuhaf oldum ne bileyim o kadar Zaman savas verdik ugrastik beceremedik mi

O iliskiyi sen tek basina yasamadin. O kadar yili beraber gecirdiniz ve simdi o biten iliskisinin acisini bile yasamiyor. Bosver, ne diye tek basina beceremedik diye uzuluyorsun ki? Sen yapabilirdin, ama karsindaki seni birakti. Bunu bi basarisizlik olarak gorme. O uzulmezken, hatta yeni hayatina bu kadar cabuk baslamisken, sen sadece tek tarafli bi aci yasiyorsun. Kendine bu kotulugu yapma. Onun hakkinda hic birsey ogrenmemen duymaman daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…