- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.201
Belki de sevdigine o Kadar inandigim icin inanamiyorum hala ya da tuhaf geliyo ne dúsúnmem gerektigini nasil olm gerektigini bilmiyorum... Canim yanmiyo ilk zamanlarda Ki gibi üzgün degilim ama hersey oyunmuydu bilmiyorum cok fena karistim
Bana da ben hic evlenmeyecekmisim gibi geliyor.
Kendime kocaman bi kopek alicam ve hayatimin aski o olucak. Insanlarin erkek turunden umudu kestim
Arkadasla konustum simdi ex evlilik hazirliklari yapiyomusicim bosaldi bi an tuhaf oldum bisey ümid etmesemde tuhaf oldum ne bileyim o kadar Zaman savas verdik ugrastik beceremedik mi
Adam 4,5 yil benim icin yapamadigini 5 ay icinde tanidigi ve sevmedigi biri icin yapiyo vay be diyorum hayretler icinde ne deyim Ki mutlu olsun
Elimden baska bisey gelmiyo maalesef cok isterdim biseyler yapabilmeyi herseyden önce hayallerimiz icin ama napalim kendi eliyle yok ediyo
hırçınmenekşenin konusunu yeni okudum bilmiyordum olayları; epey badireler atlatmışlar kendi durumumla kıyaslayamıyorum benimki baştan beri aslında rengini belli ediyordu çünkü ne mücadele ne birşey... o evliliğin aile baskısıyla olabileceğini düşünüyorum ama gerçek olan şu ki gerçek bir sevgi olduğunda arada insanlar sonuna kadar da mücadele edebiliyor demek ki bir yerde karşı taraf pes etmeyi tercih etmiş oysa ki daha cesur olması gerekirdi. üzücü bir durum ama hırçınmenekşe sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun artık. eğer pişmanlık duyacak biri varsa o da karşı taraftır herkes yaptığı hataların, korkaklığının bedelini bir yerde öder elbet.
tomvejerry ben de anlayamıyorum açıkçası bu ısrarın nedenini. ilk görüşte vurulmadı elbette belki hırstır belki farklı sebepler tetikliyordur bilemiyorum da ne yapacağımı da şaşırdım. açsam bir dert açmasam sürekli telefon çalıyor o da ayrı bir dert
"Sizde cuzdanim, kalemim, bi esyam kalmis onun icin ariyorum" diyemeyecegine gore, neden aradigi besbelli ortada. Bana pek guven vermiyor bu tarz kisiler. Gecenlerde cecenn de demisti, biri varmis onun pesinde de, ama hani tanimadan etmeden boyle israrci olmalari insana guven vermiyor. Sanki birseyleri heves etmisler ve elde edip heveslerini gidereceklermis gibi.. sizin tanismaniz da pek normal olmadigindan bu kisiyle (formdan numarani senden izinsiz almasi vs) bana cok fazla soru isareti veriyor bu adama guven konusunda.. yine de sen bilirsin. istersen ac ve bir daha seni aramamasini soyle =P
onu söylemiştim onu bırak eski sevgilime döndüm bile demiştim aramasın diyezaten bir kez o tanımadan etmeden aşkından ölen adam profili ile karşılaştım sonunu biliyorsunuz, benzerini kaldıracak gücüm yok artık bu erkeklerdeki pişkinlik de beni hayrete düşürüyor, yaptığının çok çirkin olduğunu söylediğimde "tekrar kursa gelip gelmeyeceğini bilemezdim, işimi şansa bıraksaydım daha mı iyiydi, garantiye aldım işte" gibi bir cevap vermişti özgüven patlaması yaşıyor arkadaş mesajlarının sonuna da "yakışıklı" diye imza amacıyla not düştüğünü belirtmeden edemeyeceğim
hahah gercekten mi ? sen bu kisiyi gormusmuydun? yani neye benzedigini falan biliyormusun :d atlantis bizi niye normalleri bulmuyor :d yakisikliymis hahaha
aman yok ya.. daha kac guzel buldugu kadina ayni seyi yapiyor diye insan dusunmeden edemiyor. Birseyler paylasip karsiliginda gelisen duygular bana cok daha samimi geliyor, ama boyle ilk goruste ask falan.. ohoo acaba daha kac guzel kadina boyle ilk goruste asik oldu.. Adamin tek kriteri guzel bi kadin, hos bi bakis falansa, uzak durmak lazim derim :/
gördüm tabi yahu sohbet bile ettik. ben görevli sanmıştım onu ondan bilgi almıştım kurslar hakkında, o arada zaten eğitimimi, önceden aldığım kursları, öğrendiğim programları falan soruyor ben de tabi kursun içeriğine dair bilgi verecek diye anlatıyorum saf safformu da o doldurtmuştu zaten, demek numaramı almak içinmiş itiraf etmeliyim ki evet yakışıklı uzun boylu, sarışın, renkli gözlü, ince yapılı öyle biri işte çok da ağırbaşlı duruyordu şaşırtıcı bu ısrarı ama görünüş yanıltıcı olabiliyor işte:))
oooo sarisin mi dedin
sarisinlari da pek bi severim
yazik adam demek o ara kara sevdaya tutulmusmuhabbet ettiginizi bilmiyordum ben.. hmm bu isleri biraz degistiriyo sicak gorundun demekki adamin gozune
ben de sarışın severdim eskiden( esmerdi malum insan, tüm dengemi alt üst etti zaten her neyse ) kesin kara sevdadır evet sohbetimiz oldu, girdiğim an kapıdan göz göze geldiydik zati de ben acısına sadık biri olarak tabi ki gözüm kimseyi görmüyordu bahar da geliyor, acıyla, sevgisizlikle, yalnızlıkla geçmiş koskoca bir kış var ardımızda artık yeni aşklara yelken açma vakti geldi galiba
ben de sarışın severdim eskiden( esmerdi malum insan, tüm dengemi alt üst etti zaten her neyse ) kesin kara sevdadır evet sohbetimiz oldu, girdiğim an kapıdan göz göze geldiydik zati de ben acısına sadık biri olarak tabi ki gözüm kimseyi görmüyordu bahar da geliyor, acıyla, sevgisizlikle, yalnızlıkla geçmiş koskoca bir kış var ardımızda artık yeni aşklara yelken açma vakti geldi galiba
hahah atlantis espirilerine cok guluyorum ben yaacisina sadik bir insan olarak, gozun kimseyi gormuyordu demek hahaha kis her zaman soguk ve sert gecer, aslinda mutluyum kis mevsimine denk geldi bizim uzuntulerimiz diye.. ilk bahar ve yaz ayinda suanda hala pek iyi olmayanlarda iyilesir. civil civil olur, cicekler gibi acariz yeniden yeni bir ask bilmem ne bunlarin hic biri umrumda degil. Hepimiz kendi halimizde huzurlu, mutlu insanlar olalim, tek istedigim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?