- 14 Ağustos 2011
- 28.124
- 3.882
- 448
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.141
Evet bu topik iyiki varmış bazen başa döndüğümü hissetsemde aslında çok yol almışım farkında olmadan ...
Sizlerle beraber ...
Ne acılar geçiyor ya bunlar mı geçmicek tek yapmak gereken şey sabretmekmiş
Senin adına çok sevindim
Bence çok doğru düşünüyorsun nasıl olsa aceleniz yok bu anların tadını çıkarmaya bakın
Gerçekten şuan nasıl hissettiğini çok merak ediyorum :26:
Bir gün bende yaşayınca gelip burada yazıcam ve muhtemelen seni o zaman daha iyi anlıcam Jerry
Bu duygularını kaybetme korkunu ondan güç almanı hepsini bir gün bende bizlerde yaşarız umarım ...
Bende yeni birşeyler deniyim dedim. Fakat tarih tekerrürden ibaret.
O da yeni bir iş kurdu ve meşgul haliyle. Bende ilgi beklerim hep.
Ama olmuyor çünkü ilk sırada işi oluyor haliyle.
Dün gelicem dedi söz verdi ama işi çıkmış haber de vermedi ben arayınca öğrendim.
Çok sinirlendim ve git dengini bul dedim kızdım.
Eski nişanlımda yeni iş açarken hep destek olmaya çalışmıştım.
Başım ağrıyor 2 gündür üzüntüden.
Ben istemiyorum birini ya nedense.. Gerçi nedeni belli şu an huzurumu bozan biri yok olmasını da istemiyorum keyfim öyle yerindeki hiiiççç bozamam
arcLizzie, biz bu baslikta oyle kotu zamanlari beraber atlattik ki simdi yeniden bir iliskiye baslamaya bile pek halimiz yok. ama iyi gunlerimizdeyiz ((= Bundan bir kac ay once gorecektin sen burayii
Senin iliskiler konusunda sansin nasil oldu bu zamana kadar?
Evet bu topik iyiki varmış bazen başa döndüğümü hissetsemde aslında çok yol almışım farkında olmadan ...
Sizlerle beraber ...
Ne acılar geçiyor ya bunlar mı geçmicek tek yapmak gereken şey sabretmekmiş
Senin adına çok sevindim
Bence çok doğru düşünüyorsun nasıl olsa aceleniz yok bu anların tadını çıkarmaya bakın
Gerçekten şuan nasıl hissettiğini çok merak ediyorum :26:
Bir gün bende yaşayınca gelip burada yazıcam ve muhtemelen seni o zaman daha iyi anlıcam Jerry
Bu duygularını kaybetme korkunu ondan güç almanı hepsini bir gün bende bizlerde yaşarız umarım ...
Bence üzülme çünkü tecrübelerinle hareket ediyorsun bu sefer bak..
Eskiden olsa sabret tuğçe diye diye kendini yerdin ama şimdi ne olacağını biliyorsun boş yere oyalamıyorsun kendini..
Karşıdakide seni kaybetmek istemiyorsa ilgilenecektir seninle..
Kızlar bu topiğin başarlarına doğru yolculuğa çıktım
Ne kadar çok kişi varmış ne güzel sohbetler olmuş
Şimdi nerdeler ve nasıllar merak ettim açıkcası
Keşke buraya uğrasalar :26:
Morvent
Sensizasla
Jelibon
Nev
Burcu_01
Daha bir çok isim var tabi , ama yakın zamanda görmediklerim ve merak ettiklerimi yazdım buraya
Evet canım haklısın. Ben de rest çektim.
O da diyor bana ağır konuştun. Kötü günümde yanımda yoksa konuşurum.
Dedimki git eğlen gez toz artık birşeyin önemi yok özgürsün dedim. Cevap yazmadı ailesinde yemekte ya.
Yazsada yazmasada kendi bilir. Cevap yazmıycam zaten.
Kesinlikle, tek yapmamiz gereken sey sabretmekmis.. Ve aslinda iliskiden vazgecmek, kaybetmeyi kabullenip, pes etmek gerekirmis. Birseylerin eski haline donmesini umit ettikce, intikam, veya icini sogutma amacli bile geri donmesini istedikce insan iliskiden kopamiyor. Ve tabii aci cektigin surece onunla aranda bir bag varmis hissi... Bunu da atmak istemiyor ki insan. Ask acisindan kurtulmak istemiyor, sevdigiyle tum baglantisi kopacak diye.. Meger ne yanlis dusuncelermis. Pes etmek gerekiyormus... "onunla" olan yenilgiyi kabullenip, yoluna devam etmek gerekliymis. Sonrasi kolay..
En son ocak ayindaki halimi hatirliyormusunuz bilmiyorum. Buraya gelip fotografimizi paylasmistim gozyaslariyla.. O sonmus meger.. Icimde ona ait ne varsa o gozyaslariyla atmisim o gun. Sonra? Tamamen bi kurtulus. Gozlerim acildi sanki.. iliskinin ve onun eksik yonlerini o kadar cok gormeye basladim ki simdi artik iyi ki bitmis diyorum.
Bu suan hayatimda olan arkadasima o gunlerde sunu soylemistim. "kendimi cok yalniz hissediyorum.." Bu lafima tokat gibi bi cevap verdi. "oyle mi? O halde ben bir kac gun uzaklasayim, gorusmeyelim bakalim o zaman kendini nasil hissedeceksin?" dedi bana. Resmen tokat gibi geldi. Uyandirildim onun tarafindan. Ben kendi tuttugum yasima aglamaktan, o an elimi tutan, elimi sicak tutan insanlari gormezden gelmisim. O ellerimi biraksaydi, ellerim usuyecekti ve ben bu defa onun yasini tutacaktim.. Kendime soz verdim. Artik insanlarin kiymetini kaybedince degil, yanimdayken bilecegim diye.. O gun bu gundur cok iyiyim Allah'a sukurler olsun..
Bu da bir dokun bin ah isit gibi oldu =))))
Darisi basiniza insallah....
Kesinlikle, tek yapmamiz gereken sey sabretmekmis.. Ve aslinda iliskiden vazgecmek, kaybetmeyi kabullenip, pes etmek gerekirmis. Birseylerin eski haline donmesini umit ettikce, intikam, veya icini sogutma amacli bile geri donmesini istedikce insan iliskiden kopamiyor. Ve tabii aci cektigin surece onunla aranda bir bag varmis hissi... Bunu da atmak istemiyor ki insan. Ask acisindan kurtulmak istemiyor, sevdigiyle tum baglantisi kopacak diye.. Meger ne yanlis dusuncelermis. Pes etmek gerekiyormus... "onunla" olan yenilgiyi kabullenip, yoluna devam etmek gerekliymis. Sonrasi kolay..
En son ocak ayindaki halimi hatirliyormusunuz bilmiyorum. Buraya gelip fotografimizi paylasmistim gozyaslariyla.. O sonmus meger.. Icimde ona ait ne varsa o gozyaslariyla atmisim o gun. Sonra? Tamamen bi kurtulus. Gozlerim acildi sanki.. iliskinin ve onun eksik yonlerini o kadar cok gormeye basladim ki simdi artik iyi ki bitmis diyorum.
Bu suan hayatimda olan arkadasima o gunlerde sunu soylemistim. "kendimi cok yalniz hissediyorum.." Bu lafima tokat gibi bi cevap verdi. "oyle mi? O halde ben bir kac gun uzaklasayim, gorusmeyelim bakalim o zaman kendini nasil hissedeceksin?" dedi bana. Resmen tokat gibi geldi. Uyandirildim onun tarafindan. Ben kendi tuttugum yasima aglamaktan, o an elimi tutan, elimi sicak tutan insanlari gormezden gelmisim. O ellerimi biraksaydi, ellerim usuyecekti ve ben bu defa onun yasini tutacaktim.. Kendime soz verdim. Artik insanlarin kiymetini kaybedince degil, yanimdayken bilecegim diye.. O gun bu gundur cok iyiyim Allah'a sukurler olsun..
Bu da bir dokun bin ah isit gibi oldu =))))
Darisi basiniza insallah....
Evet benimde merak ettiklerim var..
Morvent geçen gün geldi ben iyiyim dedi çıktı hemen :)
Benim merak ettiklerimde geçecek ve nehirimnehir.. Tabi birde elifzeynep..
[/COLOR]
Aslında saysam 20den fazla isim çıkar ama yoklar malesef inş. iyilerdir diyelim
Morventi görmemiştim iyi olduğuna çok sevindim :)
O kadaaar talihsiz kiKendisinden pek haz etmem ama İsmail yk nın şarkı sözü gibi benim beğendiğim beni beğenmez , beni beğeneni ben ben beğenmem Bir de buradan okuyorum arkadaşlarımdan görüyorum çok feci olmuş erkeklerin durumu o yüzden korkuyorum çekiniyorum tecrübem de yok.
En son 2 sene önce birisinden hoşlandım o da benden hoşlanıyordu.Ne yazık ki çocuğu bıktırdım sonra başka kızla öpüşürken gördüm vazgeçti yani benden. Sonraaa 4 sene önce aşık olduğum çocuk geçen sene beni allak bullak edip gitti.Seviyor gibi davranıp alay etti resmen.Bu sene de olur mu ki dedim iki kişiyle görüştüm ama ikisini de sevemedim birisiyle arkadaş olarak konuşmaya devam ediyoruz. Talihsiz yani kısacaAllah'ım kalbim atsın artık ,bir de doğru kişiye atsın istiyorum sadece
Aynen, o kadar seyden sonra huzuru buldugunda insan artik bir iliskikye baslayip huzuru bozulacak diye korkuyor ((=Ben istemiyorum birini ya nedense.. Gerçi nedeni belli şu an huzurumu bozan biri yok olmasını da istemiyorum keyfim öyle yerindeki hiiiççç bozamam
Kızlar bu topiğin başarlarına doğru yolculuğa çıktım
Ne kadar çok kişi varmış ne güzel sohbetler olmuş
Şimdi nerdeler ve nasıllar merak ettim açıkcası
Keşke buraya uğrasalar :26:
Morvent
Sensizasla
Jelibon
Nev
Burcu_01
Daha bir çok isim var tabi , ama yakın zamanda görmediklerim ve merak ettiklerimi yazdım buraya
Evet canım haklısın. Ben de rest çektim.
O da diyor bana ağır konuştun. Kötü günümde yanımda yoksa konuşurum.
Dedimki git eğlen gez toz artık birşeyin önemi yok özgürsün dedim. Cevap yazmadı ailesinde yemekte ya.
Yazsada yazmasada kendi bilir. Cevap yazmıycam zaten.
Sen 'arkadaşının' kıymetini biliyosun en azından Jeryy ya...
Ben onuda yapamadım
Benden hoşlanan ilgi duyan bir insan vardı
Mesaj attıkça tersledim onu kendimden soğutmaya çalıştım çünkü hep diğerini hatırlattı bana
Şimdi hala mesaj atıyor hayat çok tuaf ya
Neden benim sevdiğim insan değilde bir başkası bu denli seviyor beni
Belki onun gözünde ulaşılmaz olduğum için beni önemli sanıyor bilmiyorum tabi
Sen resmen atlattın ya çok güzel bir örneksin benim için darısı başıma
Başka biri fikrini kabullendiğim an rahatlıcak gibi hissediyorum
İnşallah.. :)
Kızlar ben kaçtım inşallah yine görüşürüz yakın zamanda hoşçakalın :)
D
Bende adrianalima ve umutlu_u yu merak ediyorum :26:
Haklisin...
Ama ben bu arkadasimla cok fazla sey paylastim, cok konustum. Yani karsilikli birbirimizi taniyoruz ve ben onu tanidikca (tamam ilk gordugumde de az yakisikli gelmemisti kereta) daha cok sevdim. Ama sanirim sende durum biraz daha farkli. senden hoslanan kisinin seni tanimadigini ve sadece disardan gorunusunu sevdigini soyluyorsun. Iste bu da insana guven vermiyor. Belki arkadas olmayi denemelisin en basinda.. onunla konusup birbirinizi taniyabilirsiniz. Ama onun niyeti basindan belli oldugu icin arkadas olmaya pek yanasir mi bilmiyorum :26:
Ne olursa olsun, onunla veya bir baskasiyla bu gunlerin bitecek. ki ben senin artik bu amacta cok fazla bi yolunun kaldigini da dusunmuyorum. Sende bu eski sevgilinle arandaki hesaplasmada yolun sonuna gelmis gibisin..
Kizlar benimde annem bir kac gundur rahatsiz hastanede.. Ben simdi onun yanina gidiyorum. hepinize iyi geceler.
Gorusuruz tekrarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?