Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Gayet güzel aşamalardan geçtik sonuç bence çok güzel. Bundan sonrası için kendimizi hazır duruma getirmek icin ne yapmalıyız. Şu an sadece derinlerde güzel bir ilişki yaşama istegi var ama günlük yaşamda pek aklıma gelmiyor koşuşturmacalardan :) Ne güzel istediğim şekildeydim neydi öyle üc dört ay önce dokunsalar ağlayacak moddaydım. Pofss geçti gitti şükür.

Gitmesem daha iyi olacakti gereksiz yere kafami karistirdi yine neymis benden adim beklemis aylarca Beni beklemis bilmem neymis nasilda beceriyolar ayni yarayi defalarca kanatmayi ve senin vicdaninla oynamayi simdi yok yere gunlerce kafamda kurup dururum yine ben neden negatifim neden svmeyi beceremiyorum diye halbu Ki issteyen Adam dönmezmiydi kendini avutmak icin baskasinin kollarina atarmiydi pffff sonra da sen ugrasmadin diyo ya hem bana hic firsat vermedi simdi hayatinda birisi var bana diyo ugrassaydin Beni kazanmak icin sanki bulunmaz hint kumasi türünün tek serisi baska yok ya sabir ya sabir

Bende bu yazıyı alkışlarım

Ya sizinde böyle söylediğinizi görünce bana inanılmaz bir güç geliyor kızlar
Hep beraber bir şeyleri başardık o kadar mutluyum ki
Allah bundan sonra hayırlısını versin ne verirse ...

Biraz kendimizi keşfedelim hazır yalnızken , yapmak istediklerimizi yapalım
Yaz da gelse bir an evvel havaya gireriz baya

Pozitif olmak içten gülümseyebilmek ne kadar güzel bir duygu kızlar ya utanmasam ağlayacağım şuan sevinçten
Çünkü uzun zaman sonra eski cecenn geri geldi sanırım
Yaşasın

Kendimizi düşünelim ; sevdik ve elimizden gelen herşeyi yaptık
Bir de onları düşünelim ; bizim için hiç bir şey yapamadılar çünkü sevmediler -en azından bizler kadar-
Belki bir zamanlar gerçekten sevildik ama sevgileri saman alevi gibi yandı bitti kül oldu
Ama sizde biliyosunuz sevgi geçici değildir demek ki onların ki gerçek sevgi değildi

Şu güzel beyinlerimize daha fazla işkence çektirmeyelim ya yazık vala

Arkadasla bulusup epey bi konustuktan sonra toparlandim iyim simdi eski halime geldim yine numarasini filanda sildim bi daha ulasmayacagim onunla ilgili Hersey bitti suan icimde duygusuzlastim yine bu Kadar yol almisken hic gerilemeye niyetim yok Sabah bi sporA giderim her stresi atarim

Tüm gün evde durunca zihin boş kaldı tabi :) cok anlık bir bozgunluk yaşadım gibi şimdi düzeldim. Tabiki bu özlem kin nefret gibi bişey degil. Sadece hani kendine acırsın ya öle bi durum. Gerçi bu hasta olmam cok yakın gibi belirtilere bakılırsa onun hassasiyeti. Hayırlısı bakalım. Üzüleceğimiz zamanlarda olacak sevineceğimiz zamanlarda saplantılı düşünceler abes. Şimdi hafif nostalji tüm geçmiş hatıraların üzerine yaşandı güzeldi geçti damgasını vurup beni rahatsız etmelerine engel oldum geleceğe bakabilirim:))

Bugun bi ara bende ex i ozler gibi oldum
Ama bu artik pek onemli bisey degil.. nasil desem, cocuklugumu ozlemek gibi bisey. Hani ozlemle aramak falan kesinlikle icimden gelmiyor. Hem zaten kimi arayacagimki? Benim birseyler paylastigim kisi yok olmus gibi birsey. Ex'i ozleyip, yine onu arasam karsimda bambaska bi adam bulacagim. Bu da ahmeti ozleyip, mehmeti aramam gibi bisey olacak. Amann cokta sorun degil. Artik ozlemler de herseyde bi anlik geliyo geciyo. Insan guzel anilari ozluyor bi tek. Belki de yalniz olmaktan skilmisimdir bilemedim ki

Bencede yaşasın :)
Kendimizi keşfedelim demişsin ya sanırım ben bazen isteyerek bazende kendiliğinden daha önceden farketmediğim yönlerimi farkediyorum.. Mesela hayatımda ve davranışlarımdaki hatalar eksiklikler vs vs bu çok güzel birşey bence :)

bir yorum yada bir öğüt beklemiyorum konu sıradan yıllardır sevdiğim çocuk evlenicek bir şeyler yazsamda acım kafam yüreğim dağılsa diye kendimi zorluyorum ama nafile hep saçmalıyorum, geçmiş msj larıma bakan görür onun için burun estetiği olmuştum :) daha o zamanlar görmemişti beni iyimi oldu kötümü bilmiyorum artık en azından güzel bir burnum var, ama o yok.hep allahtan en çok duam oydu en çok istediğim ne zengin pislik babamın mirası,ne dünya malı.nede başka güzel şeyler hep allaha onun için dua ettim demekki hayırlı değilmiş umrumda değil ölümüm onun elinde olsa bile onu istiyordum .ister saçma ister salakça olsun sevmek bu zaten gerçekten sevmek canını vericek kadar.allahım sana isyan etmek istemiyorum, ne baba ne dost ne akraba sevgisi yoktu senden sadece onu istedim neden öteki tarafda cennet yada başka gelecekteki beni mutlu edicek başka bi erkek istemiyorum ben onunla aç mutsuz bir şekilde yaşamak istiyordum onunla ölmek şimdi öteki dünyada bile karısı olucak yanında bazen derdimki iyi biri olurum öteki dünyada benimle olur allah bir mükafat verir olmucak , isyansa isyan kahretsin dayanamıyorum unutmak nedemek ? sana dua ederken acı bana diye babamı olayları katardım birazcık merhamet belki duamı kabul edersin ama yapmadın bundan sonra çok kötü bir insan olabilirim belkide pskopat evli kadınların kocasına dadanan ruh hastası o kadar mutsuzum ki kaybedicek hiç bir şeyim yok. öteki dünyada belki benim olurdu en son umudum buydu onuda aldın

lütfen alıntı yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

"Özler gibi olma"lar bence normal bana da sık sık oluyor çünkü :)
Özlediğimi zannediyorum ve rahatsız oluyorum bu durumda,n sonra durup düşününce aslında özlemediğimi aklımdan onunla ilgili bazı şeylerin geçtiğini anlıyorum rahatlıyorum :)
Evet yalnızlıktan sıkılmış olabilirsin ama diğer yandan da "aman uzak kalsın böyle iyi" dediğinden de eminim

sseh o acıyı bilirim evlendi hatta benim ki. ama şu var yazından anladıgım kadarıyla babanla ilgili sorun var. Bu ise psikolojide bir kızın babasıyla ilgili sorunun erkeklerle olan ilişkilerini etkilediği yönünde tezi var. Bence o kişiden önce baban ile ilgili icinde olan o kin nefret duygunu yok etmeye calıs derim. Yoksa bu hayatını etkilemeye sebep olacak.

aynen ya.. huzurum kacsin istemiyorum
Yahu yeniden birine guvenip, baglanmak baya zor olacak gibi gorunuyor. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis misali, cok dikkatli olacagim sanirim bundan sonra.
Neyse zamanla hersey yoluna girer.. Birseyleri ozluyorsam, bu o kisi degil, sadece onunlayken yasadigim bazi duygular.. Ama o da hani cok siddetli bi ozlem halinde degil hatta dusunmeye dusunmeye onunla yasadigim iyi anilari unutmaya basladigimi fark ediyorum. Ama insan ayni yazin gitti tatili ozledigi gibi, eski sevgilisiyle veya artik gorusmedigi bi arkadasiyla gecirdigi guzel gunleri de sempatiyle animsayabilir.. Benim bugun hissettigimde oyle birseydi sanirim. ((=

sseh
Dua ettigine gore inancli bir insansin. Sana bugun okudugum bir sozu yazmak istiyorum. Sana tek yorumum da bu olacak.
BİZ ALLAH'TAN İSTERİZ.VERİRSE BİR KERE SEVİNİRİZ.VERMEZSE ON KERE SEVİNİRİZ.ÇÜNKÜ VERDİĞİ BİZİM SEÇTİĞİMİZDİR VERMEDİĞİ İSE ALLAH'IN SEÇTİĞİDİR.

Güzel günlük güneşlik bir gün :) Dünkü o kara bulutlar yok hani bi anda gelen durum. Ama cok sukur ya öyle o şahıs icin üzülme şeklinde degildi. O önemli bile değildi sadece o ondan öncekiler genel hayatım hakkında bi kendime acıma hali gibi birşeydi. Geçti gitti o kadarlıkta olur. Hayat güzel bahar geliyor evden cıkasım yok ama Neyse hep zaten artık güzelleşecek havalar bol bol gezer dolaşırım..

Eeee bahar geliyor cicekler acıyor kuşlar cıvıldıyor el kadar kediler bile iş başında tabiiki sıkılıyoruz hani olsa birisi filan diyee :)))

Eeee bahar geliyor cicekler acıyor kuşlar cıvıldıyor el kadar kediler bile iş başında tabiiki sıkılıyoruz hani olsa birisi filan diyee :)))

bir sure dafa boyle yalniz kalacagim gibi gorunuyor.. aslinda kendimi pek yalniz hissetmiyorum.. Sadece sarmas dolas bi film seyredebilecegim biri yok onun disinda sanki suan icin hayattan duygusal yonde istedigim hersey var gibi.

Yoğurdu üfleyerek yiyeceğimiz kesin hatta ilk başta yemek istemeyebiliriz bile o yoğurdu
Çok dikkatli olacağız diyoruzda sürekli, ben bide şundan korkuyorum; ya tekrar aşık olduğumuzda (yani bir mucize olursa) bu yaşananları unutursak ve değmeyen kişilere değer verirsek.. Yani aslında eskileri bildiğimiz halde farkında olmadan aynı ya da benzer hataları yaparsak??

kisi kendi ozunu degistirmedigi surece hep ayni seyleri yapabilir. Ornegin bu biten iliskilerden hemen sonra baska bir iliskiye baslasaydik yine ayni hatalari (hata demek istemedim ama soylemeye calistigim sey daha anlasilir olsun diye yazdim) yapabilirdik. Ama biz bekledik, hala bekliyoruz. Yasadiklarimizdan ders cikariyoruz. Ogrenmemiz gereken dersi ogrendikten sonra tekrar basa sarmak bana zor geliyor. Kendim de dahil olmak uzere hic birimizin sonunda ayni aciyi cekecegini gorerek bir iliskiye baslayacagini sanmiyorum. Bence bundan sonraki birlikteliklerimiz yalnizliktan, bosluktan, veya karsi tarafi mutlu etmek icin olmadigi surece hayatimiza daha uygun kisileri secebiliriz.. Ama yine de ogrendiklerin bi yana, zevklerin degismeyebilir. Kotu adamlardan hoslanan kadinlar yine kotu adamlarin cekiciligine kapilabilir, kiskanc olanlar yine kiskanclikla iliskilerini yaralayabilir vs vs. Kendi adima suanda bir iliskiye baslarsam biten iliskimin aynisini yasayacagimdan eminim. Cunku ben henuz kendi kafamda yerlesik duzene gecmemisken, yerlesik ve yuruyen bir iliski devam ettirebilmem mumkun degil. o yuzden sabirli oluyorum ve bekliyorum. Birseyler degistiginde ve kendimi tamamen hazir hissettigimde olur elbette yeniden birseyler..

((=

İnşallah dediğin gibi olur.. Benim seçimim mantıksız ya da rastgele bir seçme değildi mesela son ilişkimde ama seçtiğim kişi sonradan değiştiği halde eskisi gibi olmasını beklememdi hata.. Bir daha beklemem, değişirse güle güle :)

Affet, o neyaptığını bilmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…