- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.281
İnşallah dediğin gibi olur.. Benim seçimim mantıksız ya da rastgele bir seçme değildi mesela son ilişkimde ama seçtiğim kişi sonradan değiştiği halde eskisi gibi olmasını beklememdi hata.. Bir daha beklemem, değişirse güle güle :)
Biliyorum, konunu okumustum..
araya mesafe girince zor..
Benim ex te mantiksiz biri degildi. onun gibi biriyle normal sartlarda ben evlenirdim eger farkli yerde karsilasmis olsaydik.
Ama o kucuk bi yerde yasayan, ailesi tum yakin cevresi ve isi orda olan, ve baska bi yere gitmek istemeyen biriydi. Bense basindan beri o yerden tasinmak icin gun sayiyordum. Hal boyleyken boyle bir iliskiye baslamak cok gereksizdi ama cahilligime veriyorum (((=
Yani en azından sen artık daha temkinli olursun sonunu tahmin ettiğin ilişkilerinde.. Bende uzak mesafeli ilişkilere bi set çektim diyebilirim :)
kisi kendi ozunu degistirmedigi surece hep ayni seyleri yapabilir. Ornegin bu biten iliskilerden hemen sonra baska bir iliskiye baslasaydik yine ayni hatalari (hata demek istemedim ama soylemeye calistigim sey daha anlasilir olsun diye yazdim) yapabilirdik. Ama biz bekledik, hala bekliyoruz. Yasadiklarimizdan ders cikariyoruz. Ogrenmemiz gereken dersi ogrendikten sonra tekrar basa sarmak bana zor geliyor. Kendim de dahil olmak uzere hic birimizin sonunda ayni aciyi cekecegini gorerek bir iliskiye baslayacagini sanmiyorum. Bence bundan sonraki birlikteliklerimiz yalnizliktan, bosluktan, veya karsi tarafi mutlu etmek icin olmadigi surece hayatimiza daha uygun kisileri secebiliriz.. Ama yine de ogrendiklerin bi yana, zevklerin degismeyebilir. Kotu adamlardan hoslanan kadinlar yine kotu adamlarin cekiciligine kapilabilir, kiskanc olanlar yine kiskanclikla iliskilerini yaralayabilir vs vs. Kendi adima suanda bir iliskiye baslarsam biten iliskimin aynisini yasayacagimdan eminim. Cunku ben henuz kendi kafamda yerlesik duzene gecmemisken, yerlesik ve yuruyen bir iliski devam ettirebilmem mumkun degil. o yuzden sabirli oluyorum ve bekliyorum. Birseyler degistiginde ve kendimi tamamen hazir hissettigimde olur elbette yeniden birseyler..
((=
ahh kızlar neler çektim çekiyorum tıpkı hepimiz gibi. aşk acısıyla ilgili bulduğum her konuya yazıyorum
her konuyu okuyorum.okuduklarım çok rahatlatıyo iyiki bu site var.
2 yıldır birlikteydik çok sevdiğini söylüyordu inanıordum.seni asla bırakmam sensiz nefes bile alamam..vs işte hepimizin bildiği sözler.
sonra değişmeye başladı soğuk davranmalar umursamamalar sonra bi sabah uyandım facete ilişki durumunu kaldırmış resimlerimizi kaldırmış
ne hale geldim görünce beynimden vuruldum sanki.ayağına gittim konuşmaya ağladım karşısında istemiyorum seni dedi nasıl bi insanmış
neden bunu yaptı bana günah değilmi yazık değilmi(((( sonra bi kaç gün evvel öğrendimki benden ayrıldıktan sonra bu 2nci sevgiliyi bile yapmış
biz ayrılalı daha 3 ay oldu üstelik((( o kadar zorki inandığın güvendiğin aşık olduğun adamın sana bunları yapması ((
ahh kızlar neler çektim çekiyorum tıpkı hepimiz gibi. aşk acısıyla ilgili bulduğum her konuya yazıyorum
her konuyu okuyorum.okuduklarım çok rahatlatıyo iyiki bu site var.
2 yıldır birlikteydik çok sevdiğini söylüyordu inanıordum.seni asla bırakmam sensiz nefes bile alamam..vs işte hepimizin bildiği sözler.
sonra değişmeye başladı soğuk davranmalar umursamamalar sonra bi sabah uyandım facete ilişki durumunu kaldırmış resimlerimizi kaldırmış
ne hale geldim görünce beynimden vuruldum sanki.ayağına gittim konuşmaya ağladım karşısında istemiyorum seni dedi nasıl bi insanmış
neden bunu yaptı bana günah değilmi yazık değilmi(((( sonra bi kaç gün evvel öğrendimki benden ayrıldıktan sonra bu 2nci sevgiliyi bile yapmış
biz ayrılalı daha 3 ay oldu üstelik((( o kadar zorki inandığın güvendiğin aşık olduğun adamın sana bunları yapması ((
Su sözlerinle o,Kadar haklisin Ki dün sinirden civi civiyi soker yontemini uygulamak uzereydim az daha sonra durdum derin bi nefes aldim ve dedim Ki 5 ay verdigin emekleri bi anlik bi hisle sallayip atamazsin ayaga kalk silkin ve kendine gel cabuk yoluna kaldigin yerden daha güclü devam et zamani geldiginde birisiyle mutlaka tanisacagiz ama ondan once ben aslinda ne istiyorum bunlari bi düsünmem lazim
iliskiden skilip, sogumak sacmaligindan nefret etsem de ayrilma bahanesi olarak kabul ediyorum. Tamam skilmis olabilir, sogumus olabilir.. Peki bu gercek ona sana karsi kaba olabilme hakkki verir mi? Asla.. Iliskinin bitmesinden cok bitirilis sekli insani mahvediyor.. Bir aciklama bile yapmadan herseyi ortadan kaldirmasi ve sonrasinda karsisina cikmis insana "istemiyorum seni" gibi hem yetersiz hemde adice bir aciklama yapmasi, insani nasil yaralar tahmin edebiliyorum. Cok buyuk saygisizlik yapmis. Onun artik yuzune bile bakmamalisiniz, onun gibi insanla muhattap olmamalisiniz..
ah canim icin rahatlasin erkeklerin hepsi ayni ayrilinca kendilerini baskalarinin kollarina atiyolar[/
onun yüzünden artık bende öyle düşünüorum canım hepsi aynı diyorum.
artık kimseye inanamıcam güvenemicem giibi geliyor
Bir dusunsene.. hayatinda ne kadar cok BEN diyorsun? Biriyle yeniden beraber olmandaki sebep bile "O." O'nu unutmak icin, O'na inat olsun diye, O'nun yuzunden cektigin aciyi bastirmasi icin yani merkezinde hep "O" olan sebepler yuzunden birseyler yapmaya niyetleniyorsun. Peki bunlarin hangisinde sen varsin? Ne zaman kendine ne istedigini ve senin kendi mutlulugun icin ne olmasi gerektigini soruyorsun. "Mutlu olmak icin ex e ihtiyacim var, onunla anca mutlu olurum, kendim icin bir tek onu istiyorum" falan deme simdi bana. O ex yok artik. Ayni bedene sahip yabanci biri var artik. Dusun ki ex'in ikizi var, kendisi vefat etti, simdi karsinda onun ikizi duruyor.. Ayni sey..
Kendin icin istemedigin surece, gercekten karsindaki adama deger vermedigin surece ne kendi zamanini harca ne de bir baskasinin duygulariyla oyna. Bu salak exler yuzunden bir de kimsenin ah'ini almaya degmez ((= su son 2 haftadir falan pek iyi degilsin, ama zamanla toparlanacaksin. uzme kendini
bir seyi daha farkettim ben aslinda aylardir hic yol almamisim sadece o gelecek diye kendimi toparlamisim yani bi bakima umut edip zaten gelecek uzulmeme gerek yok diye mutlu olmusum asil maraton benim icin bugün basladi kendi kendimin farkina vardim onun gittigini ve bir daha dönmeyecegini yani bu iliski icin öldügünü daha yeni anladim bunu kabullenmekte o Kadar zorlaniyorum Ki artik buna odaklanmam gerektiginin ve gercekten hayatima dönmenin zamani gelmis artik daha hizli yol alacagim ve herseyi kendim icin yapacagim zor olacak farkindayim ikinci bi yikim olacak ama ilk gunlerdeki gibi kor sahte degil gercek bi mutluluk yasayacagim sonunda
Sen suanda icinde bulundugun psikoloji yuzunden boyle konusuyor olabilirsin. biraz zamana ihtiyacin var.. Yalniz kalmamaya calis, ailenle veya arkadaslarinla zaman gecir mumkun oldukca..
Yani.. Sonunda bir kavusma gorulmuyorsa, bende kesinlikle uzak mesafe iliskilerinden uzak durmak istiyorum. Nerde yasanilacagi konusunda uzlasamayacagim biriyle olmaz zaten. Tekrar ayni acilari yasamak istemiyorum.. Benim de korkum su, sanki bundan sonra hayatima kimseyi alamayacakmisim gibi hissediyorum. Ne bileyim ya.. Kendimi bir baska adamla dusunemiyorum pek. yepyeni biriyle nasil bi iliskiye baslayacagim ki :s cok tuhaf geliyor artik
Uzun bi zamandan sonra merhaba kizlar
gecmis oyle birikmis ki maalesef okuyamiyorum.artik eskisi kadar giremiyorum foruma. derslerimi cok aksattim.
cok da zor bi bolumdeyim surekli calismam gerekiyor artik 2. donem derslerim kotu olmamali.
kendimden bahsedecek olursaamm : bazilariniz anlamistir mesajlarimdan.
biz tekrar birlestik. en bitti dedigim anda yeniden basladik. - ustelik 1 seneye yakin surmustu ayriligimiz-
hic bir sey icin "asla olmaz " dememek gerekiyor. Tekrar birlesme umudu olanlar, umudunuzu kaybetmeyin.
benimki degismis, degerimi anlamis gorunuyor. tam anlamiyla guvenemesem de simdilik iyi gidiyor her sey sukur.
anzer, jerry , sagopa, hircinmenekse , nehirimnehir ? sizlerden naber canlar ?
gecmis oyle birikmis ki maalesef okuyamiyorum.artik eskisi kadar giremiyorum foruma. derslerimi cok aksattim.
cok da zor bi bolumdeyim surekli calismam gerekiyor artik 2. donem derslerim kotu olmamali.
biz tekrar birlestik. en bitti dedigim anda yeniden basladik. - ustelik 1 seneye yakin surmustu ayriligimiz-
hic bir sey icin "asla olmaz " dememek gerekiyor. Tekrar birlesme umudu olanlar, umudunuzu kaybetmeyin.
benimki degismis, degerimi anlamis gorunuyor. tam anlamiyla guvenemesem de simdilik iyi gidiyor her sey sukur.
jelibon merhaba ne güzel siz 1sene sonra yeniden başlamışsınız allah tamamına erdirir inşallah
merak ettim bu süre boyunca hayatında biri olmuşmu sakın yanlış anlamayın sorumu kendi açımdan düşünmek için soruyorum
beni terk eden kişinin şu anda hayatında biri var ben hala salak gibi onu bkliyorum acaba dönermi diye
tabi şu da bi gerçek sizi gerçekten seviyomuşki dönmüş benimde hakkımda hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?