- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #6.241
Son mesajın gayet yerinde olmuş hakkında hayırlısı olsun canım
saol canim artik daha rahat bakacagim onume bu konusma iyi Ki oldu
Senin adına gerçekten çok sevindim içinin rahatlamasına gerçekleri görmene
Güçlü duruşunu da takdir ettim inan bana
Helal olsun !
Bencede.. zaten donecek olsa niye gitsin? Madem gitti niye donsun? seven adam karsisindakinden beklemez, kendisi kaybetmemek icin cabalar bence..
Bosver gitsin menekse, sakin rakibim var falan deme. O artik baska biri oldu. Senin kendi hayatin var. bu insani unutman lazim
saol cnm aylardir bunun icin ugrasiyorum bir daha bi erkek icin kendimi kaybetmeyecegim ne Kadar seversem seveyim kendimi feda etmeyecegim bundan sonra
O kendi vicdanini rahatlatmak ve seninle gecirdigi o kadar senenin vicdan yukunu atmak icin sana oyle soylemis. Hesapta sen ilk basta onun ustune gitseymissin bariscakmismis.. Hani herseyi o berbat etmemis.. Inanma bunlara. Ayrilmayi kafaya koymus ve kararindan da caymaya niyeti yok. Sadece sucu sana yuklemek istemis o kadar..
eger birseyleri gormeni sagladiysa iyi ki de olmus bu konusma diyorum..
sen anlatinca ben dusundum.. simdi exle yuzyuze konussam ne tuhaf olurdu.. nasil olurdu tahmin bile edemiyorum. ama garip olacagi kesin ((=
O kendi vicdanini rahatlatmak ve seninle gecirdigi o kadar senenin vicdan yukunu atmak icin sana oyle soylemis. Hesapta sen ilk basta onun ustune gitseymissin bariscakmismis.. Hani herseyi o berbat etmemis.. Inanma bunlara. Ayrilmayi kafaya koymus ve kararindan da caymaya niyeti yok. Sadece sucu sana yuklemek istemis o kadar..
eger birseyleri gormeni sagladiysa iyi ki de olmus bu konusma diyorum..
sen anlatinca ben dusundum.. simdi exle yuzyuze konussam ne tuhaf olurdu.. nasil olurdu tahmin bile edemiyorum. ama garip olacagi kesin ((=
Vala bende düşündüm ne yalan söyleyeyimhemende hayallere dalıyoruz
Ama kafamda çıkan baloncuğu hemen patlattım hehe
Şİmdilik iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin yarın kursum var erken kalkmam lazım
Öpüldünüz
evet vicdanini rahatlatti zaten ama izin vermedim benim Kadar o da suclu isteseydi gelirdi soyledim de zaten kendisine ama bosverelim Hayat kisa ve cok guzel artik rahatim rahatlikla bitirebilirim
Vay be neler olmuş..
Menekşe çok şaşırdım ben buluşmaya bile gider miydim bilemiyorum.. Ama tomvejerry'nin söylediği bir sözü çok sevdim "o artık başka biri oldu".. Önce biraz afallamışsın rakip falan demişsin ama sonra aklın başına gelmiş belliki.. Onu bunca zamandan sonra görünce kafanın karışması normal neyseki sonra sakinleşip düşünmüşsün :)
Bu arada paylaştığın şiire bayıldım :)
Jerry ve cecenn aile hakkında söyledikleriniz beni çok etkiledi.. Durup bir düşünmeme sebep oldu.. Ben o kadar gözyaşı döktümki ex için.. Onla beraberken en ufak bi kavgada bile beni çok kırdığı zamanlar olurdu 3-4 kavgadan sonra artık telefonda konuşurken bile kendimi sıkmama rağmen dayanamaz ağlardım önceleri oda üzülürdü ama bi keresinde bana" off bıktım artık gözyaşlarından" demişti.. Ağlatan o ve ağlamamdan bıkanda o malesef.. Ne olursa olsun beni sevdiğine sonsuz inandığım için bazen haklı olsamda adımı ben atardım ve bu adımların birinde telefonunu bile açmaya tenezzül etmediğinde kardeşini aradım o an bi delilik hemde hoşluk yapayım dedim hoşuna gider diye düşündüm ama ne oldu biliyor musunuz? Kardeşi "anzer seni arıyor" diye teli ona uzatırken öyle bir "öfff niye açıyorsunki" dediki benim kalbim paramparça oldu.. Hayatımda hiç bu kadar aşağılanmamıştım.. Zaten bu 2 olayda benim kırılma noktalarım olmuştu.. Haksız olsam bile bunlar söylenmemeliydi..
Şimdi ne alak diyebilirsiniz aile kavramıyla bu olaylar.. Bağlantı şu:ben değmeyen bi insanın bile ardından son gücüme kadar savaşmışım ama bazen ailede öyle anlar geliyorki en ufak olayda kardeşime anneme babama bağırıp çağırıyorum.. O gereksiz kişiliğe yaptıklarımın ne kadarını aileme yaptım ben? Sanırım ona yaptıklarımdan çok çok daha az..
Ailem beni kırdığında yüzlerine bakmazken onun bir sözünde yelkenleri suya indirmişim..
Menekşeninde dediği gibi bende bundan sonra bir daha bir erkek için kendimi kaybetmicem.. Ve ne kadar seversem seveyim kendimi feda etmicem..
Ne guzel, artik hepimiz birseylerin farkina varmaya basliyoruz.. Daha net ve daha temiz gorebiliyoruz birseyleri. Demeki gozlerimiz acildi, akillandik ((=
Bu terapi grubu bize cok sey katiyor
Kesinlikle..
Ve öğrenmenin sonu yok derler ya çok doğruymuş.. Bu sözün gerçek olduğunu bilirdim ama (içinde olduğumuz durumdan şimdiye gelinceye kadar) hepimiz birbirimize o kadar çok şey katmışızki uygulamalı olarak yaşamışta oldum bu sözü :)
Ne diyim grubumuza nazar değmesin
Kesinlikle anzer.. Hergun yeni bir bakis açısı buluyoruz.. Bu biten iliskim sayesinde sizlerle tanistim, sizlerin hikayeleri, yasadiklariniz, ve dusuncelerinizle kendimi o kadar cok gelistirdim ki su son bir kac ayda, resmen olgunlastim ((= Daha da bitmedi.. Hic bir zaman da bitmeyecek =)) bilge yaslilar haline gelecegiz iste zamanlaHani su "insan sarrafi" mi dersiniz, iliski uzmani mi, onlardan olacagiz
İlişki uzmanı deme bana :)
Aşkım Kapışmak diye bir ilişki uzmanı var bilirsin belki ona o kadar kafayı taktımki en sonunda adamı rüyamda sevgilim olarak gördümŞimdi yarım kalan kitabını elime alıp okuyamıyorum bile rüyanın etkisindeyim hala
Biz sanırım ikisinin karışımı olabiliriz: "İlişki sarrafı"
Vay be neler olmuş..
Menekşe çok şaşırdım ben buluşmaya bile gider miydim bilemiyorum.. Ama tomvejerry'nin söylediği bir sözü çok sevdim "o artık başka biri oldu".. Önce biraz afallamışsın rakip falan demişsin ama sonra aklın başına gelmiş belliki.. Onu bunca zamandan sonra görünce kafanın karışması normal neyseki sonra sakinleşip düşünmüşsün :)
Bu arada paylaştığın şiire bayıldım :)
Jerry ve cecenn aile hakkında söyledikleriniz beni çok etkiledi.. Durup bir düşünmeme sebep oldu.. Ben o kadar gözyaşı döktümki ex için.. Onla beraberken en ufak bi kavgada bile beni çok kırdığı zamanlar olurdu 3-4 kavgadan sonra artık telefonda konuşurken bile kendimi sıkmama rağmen dayanamaz ağlardım önceleri oda üzülürdü ama bi keresinde bana" off bıktım artık gözyaşlarından" demişti.. Ağlatan o ve ağlamamdan bıkanda o malesef.. Ne olursa olsun beni sevdiğine sonsuz inandığım için bazen haklı olsamda adımı ben atardım ve bu adımların birinde telefonunu bile açmaya tenezzül etmediğinde kardeşini aradım o an bi delilik hemde hoşluk yapayım dedim hoşuna gider diye düşündüm ama ne oldu biliyor musunuz? Kardeşi "anzer seni arıyor" diye teli ona uzatırken öyle bir "öfff niye açıyorsunki" dediki benim kalbim paramparça oldu.. Hayatımda hiç bu kadar aşağılanmamıştım.. Zaten bu 2 olayda benim kırılma noktalarım olmuştu.. Haksız olsam bile bunlar söylenmemeliydi..
Şimdi ne alak diyebilirsiniz aile kavramıyla bu olaylar.. Bağlantı şu:ben değmeyen bi insanın bile ardından son gücüme kadar savaşmışım ama bazen ailede öyle anlar geliyorki en ufak olayda kardeşime anneme babama bağırıp çağırıyorum.. O gereksiz kişiliğe yaptıklarımın ne kadarını aileme yaptım ben? Sanırım ona yaptıklarımdan çok çok daha az..
Ailem beni kırdığında yüzlerine bakmazken onun bir sözünde yelkenleri suya indirmisimI]
hahahane guzel bi ruyaymis o oyle
bende birriyle kendimi o sekilde gorunce etkileniyorum baya
bence simdiden baya bu iliskiler uzerine uzmanlastik. hele ben ilk ayrildigimda bu ayrilik psikolojisiyle o kadar cok arastirdim ki bu konuyu.. ohoooo
evet haklisin cok bocaladim bi an yine Beni oyle bi duruma getirdi Ki kendimi bu iliskinin erkegi sandim bu nasil bi egodur anlamiyorum.... Bi an planlar kurmaya basladim onu nasil geri kazanabilirim diye.... Sonra burada okuduklarim geldi aklima bir bir aslinda hepsinin ne Kadar ayni oldugu geldi aklima... Hep senin vicdaninla oynuyolar...
ayrica bu hikayen bana cok dokundu erkekler ne Kadar acimasiz nekadar duygusuz hep senden aliyolar aliyolar yeyip bitiriyolar seni.... Sonra yine sen suclusun....
peslerin de supurge oluyoruz resmen
Kizlar hava bugun gunesli burada cok guzel :)) been de simdi saclarimi boyayip suslenip puslenip cikacagim cok iyi geliyo :)) bir de gecenler de 55 yaslarinda bi komsum var alman kendisi Adam super Beni resmen havaya soktu ya... Bana diyo sen benim karsiliksiz askimsin sen oyle bi kadinsin Ki herkes seninle olmak ister ama senin insanlara bi bakisin varki diyo kimse sana yaklasamiyo :))) erkeklere sizde kimsiniz diye bakiyomusum :)))
bende bugun bu egomu takinacagim havali havali gezecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?