- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.821
Arkadaşlar merhaba..Benim de hikayem aşağıda. Belki dinlersiniz..
Yaşamıyorum aslında.. Ruh gibi gidip geliyorum. Ağlama krizinden başka bi şey yok. Ben de yazayım neler yaşadığımı az çok ne yazacağınızı tahmin ediyorum gerçi. Üç aylık çok kısa bir ilişkim vardı.
Arkadaşımın arkadaşıydı. Ben başlatmıştım ilişkiyi. Bütün görüşmelerimiz benim isteğimle oluyordu. Kendisi hiç umursamayan, aramayan hatta aramalara günlerce dönmeyen biriydi. Ben de çok üsteledim çok aradım. Teli açmadığı zamanlar evine filan gittim bir kaç kere sen neden açmıyorsun diye, fakat yüzüne gördüğüm zaman bir şey diyemiyordum.Aniden gittiğim için tedirgin oldu. Daha fazla dayanamadığını ayrılmak istediğini söyledi. yalvardım ikna etmeye çalıştım kabul etmedi. Uyuşamıyoruz herkesle sevgili olunmaz dedi. Ayrıldıktan sonra ki iki buçuk ay içerisinde 3 kere aradım. Aramalarımın üçüne cevap verdi. Bir keresinde bir buçuk saat telefonda duygularımı anlattım ne kadar üzüldüğümü filan. Sadece dinledi. En son 15 ekimde aradım bir daha da aramadım bir ay süresince. Bir ay sonra whatsapına baktığımda silinmiş olduğumu gördüm ve bunu beni çok üzdü. Gördükten sonraki iki gün içerisinde yine çok aradım, whatsapp mesajları attım. Neden sildiğini ve yurt dışına çıkacaktı gidip gitmediğini soracaktım. Ama bunların hiçbirinde kılı kıpırdamadı. Hatalarımın farkındayım pişmanım üç aydır nasıl yaşadığım bilmiyorum. Sevmediğini biliyordum sadece hoşlantıydı ama bu kadar değersiz olduğumu bilmiyordum. Bu çok koyuyor insana. Belki eleştireceksiniz davranışlarımı haklı olarak fakat yok sayılmak çok çok kötü..Saygısı da yok artık..Zaten umudum yok artık bu durumda..Fakat o kadar büyük bir hal bıraktı ki bende tarif edemiyorum.. Karanlık bir kuyunun içindeyim, göğsümde bir ateş yanıyor.Bağırıyorum sesimi duyan yok, önümü göremiyorum..
hayatta güzellikler olduğna inanmıyorum
Aynen ama tuhaf olan o guzel sozu bir TV dizisinden öğrenmek.. Calikusunu izlemissen orda defalarca kez geçti hatirlamissindiraynen bekliyoruz bakalım sabırla ümitle herşey nasip kısmet hepimiz içim hayirlisi bakalım hee ask kapımı caldigimda ilk yapicagim gelip yazicam buraya hemen
selam canım...
bazen insan karşıdakine öyle duygularını kaybedebiliyor ki,sevgi o zaman yetmeyebiliyor işte...bazı duyguların sevginin öüne geçtiğini o zaman anlıyorsun ve orada film kopuyor...
kal demek, seni seviyorum demek-hala severken bile- ,hatta üzülmek bile insanın içinden gelmiyor...
eğer sen ne yapmalıyım deseydin farklı şeyler yazabilrdim ama sen zaten kendince doğru olanı yapmışsın...ama unutma ne olur,ilk zamanlar böyle kendinden emin olurken bazen bişeyler ters gidiyor hayda başa dönüyosun...bu durumlarda bile bu tavrını korursun inşallah:26:
hakkında hayırlısı olsun...inşallah daha güzel günler gelecek[/QU arkadaslar ben eski ssevgilimin adini koluma yazdirdim ve bana gerizekali dedi
Canımiki seneden fazla oldu.. hey gidi gunler heyy...
Simdi dusununce aklima gelenler eskisinden o kadar farkli ki.. onu bir zamanlar ilahlastirdigimi dusundukce icime igrenmek gibi bir his doguyor. Eskiden kendime aciyordum, simdi ondan igreniyorum. Iliskiyi bitirme sekli aklima geldiginde onun ne kadar zavalli, insanliktan uzak biri oldugunu anliyorum. ona hayatimda yer verdigime inanamiyorum.
Hircinmenekse yapmacık geliyor ilişkiler ve erkekler tespitine katılıyorum..Hislerini paylaşıyorum canımSimdi geriye bakinca vaybe diyorum... Bugün aklimdan gecti o nasil bi kalp sancisiydi ilk aylarda ölsemde kurtulsam diyordum.. Simdi onu düsünmek canimi acitmiyor bile.. Ondan kalan en buyuk yara insanlara olan güvensizligim oldu... 2 seneyi doldurdum hayatima birisini alamadim.. Istesemde alamiyorum... Hayatimi oyle dolu dolu yasiyorum ki bi sevgiliye yer bile bulamiyorum.. Birde erkekler ve iliskiler bana cok yapmacik geliyo ciddi gözle bakamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?