Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Burcum koç yükselen yengeç ay oğlakta sizce bu durumda kişilikte dengesizlik oluşurmu bir çok kişi ay burcum ile yükselenimin zıt olduğundan dengesizlik olabileceğini söylediler,

Burcum koç yükselen yengeç ay oğlakta sizce bu durumda kişilikte dengesizlik oluşurmu bir çok kişi ay burcum ile yükselenimin zıt olduğundan dengesizlik olabileceğini söylediler,

Boşver benimde Yükselen Yengeç Ay Oğlak burcunda Yengeçler gibi sulu sepken olmuyoruz işte ama fazlasıyla depresiflik endişe vs veriyor ama zamanla aşılacak şeyler. Özellikle son 2 3 senedir aşk vs konularda sınanmadan geçtik. Daha öncesinde de 2010-2012 süreci de batıp tekrar dirildiğimiz süreç birşeyleri ortaya koyup baska bir yaşam formatına geçtiğimiz süreçtir senin icinde geçerli.

Bşr Ayrıca koçlara çok sosyal derler ama ben pek benzemiyorum acaba ileriki yaşlardamı etkisini gösterir birde benim mars da koç bunun etkisi olur mu bu duruma

Bşr
Ayrıca koçlara çok sosyal derler ama ben pek benzemiyorum acaba ileriki yaşlardamı etkisini gösterir birde benim mars da koç bunun etkisi olur mu bu duruma

Yükselen kişinin dışarıda nasıl göründüğünü gösterir seni bir Yengeç gibi algılıyorlar. Ay burcun Oğlak o da bir Koç gibi ani fevri hareket etmez dolayısıyla kendini dış dünyada Güneş burcunla gösteremiyorsun ama kariyer iş konularında sanırım tam bir Koç gibi düşünmeden hareket eden spontan davranan belki çabuk agresifleşebilen bir yapı vardır.

Eski aşkı unutamamak diyorum.Eşim kendi kendine yazıyor.Aslında güzel de yazıyor ama bazen sinirimi bozuyor blog da açmış .Öylesine yazıyorum diyor.Sizce bunlar öylesine mi?

Son düzenleme:
Merhaba
Nereye sorsam bilemedim konuda acmak istemedim buyuk bi olay degil cunku ama bi erkek arkadasim beni seven biri bana bi tartismada soyle dedi; sana kirilacak kadar insanliktan cikmadim dedi
Sizce bu ne anlama geliyor olabilir :/

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

3 sene önce dağıldım ben.. nolduysa 3 sene önce oldu.. o günden sonra ne aşkta ne hayatta ne işte vs gülmedi yüzüm ya. gitmeyecekti sebepsiz yere güvenimi yıkıp her şeyi bırakıp gitmeyecekti. sonrasında ben ne güvenebiliyorum ne inanabiliyorum insanlara ne sevebiliyorum ne de hayatıma gerçekten birilerini alabiliyorum. o gitti bitirdi ama benim beynimde bitmiyor lanet olsun bitmiyor hala bazen açıp bakıyorum fotoğraflarına

En iyisi kimseden sevgi falan beklememek. Önce kendini sevmek gerekiyor. Güzel olmayınca sevmiyorlar zaten boyalı kıvrak gıcık kızlar daha değerli oluyor.Belki herkes böyle değil ama maddi şeyler daha öne geçmiş sanki. Benim kaderim de bu yalnız olmak belki de böylesi daha iyi ,istemem güzel olsamda beni öyle sevmelerini. İçimi döktüm rahatladım işte.

ben de ailem yuzunden ve onun ailesi yuzunden severek ayrıldık 17 gun oldu ama ben onu hala unutamıyorum baktıgım her yerde onu goruyorum nerdeyse ve cok üzülüyorum

Selamlarr efenimmm...
Bir guncellemede bulunayim
Buraya iki bucuk sene once yazmama sebep olan ex'imin baba olacagini ogrendim. Insan kucuk bi sok yasiyor, ama neyseki hemen geciyo Vay be dedim.. Icimden gecen aslinda "vay be demek o kizla cinsel iliski yasamis" hahaha ne sacma dimi? iki senedir beraber oldugu kizla cocuk yapinca sok oldm neyse. Paylasayim dedim

Merhaba arkadaslar benımde sızın goruslerınıze ıhtıyacım var..
5 yıllık ilişim var,erkek arkadasım ozunde sozunde ıyı bır ınsan.hic bır zaman bı dedıgmı ıkı etmedı ondan sevgısınden hıc bır suphem yok ama gel gelelım ailesıne ve benım aileme..
benım aılem onun aılesının tam tersı bızımkıler sıkı,onlar bıraz daha bası bos. şöyle anlatayım annesının ıkıncı evlılıgı ve esı ıyı bır ınsan degıl.. bızımkılerdede sorunları var annemler bunların ıyı olmadıgını bıldıgı ıcın ıstemıyorlar bızı ayırmak ıstıyor ama bız bırbırımızı cok sevıyoruz ayrılmak ıstemıyoruz..

benimkini de eli kulağındadır alırım haberi :) Amannn bana neee diyebiliyorum ne güzel artık öyle can yakıcı bir obje degiller ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…