- 15 Eylül 2014
- 412
- 337
- 63
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.861
Yükselen burç olursa daha net şeyler söyleyebilirim:)
merhaba bana da bakar mısın?Yükselen burç olursa daha net şeyler söyleyebilirim:)
merhaba bana da bakar mısın?
başak burcuyum yükselenim terazi
evet..Son iki üç senedir maddi konular maaş kazanç mı gündemindeydi daha çok ?
Burcum koç yükselen yengeç ay oğlakta sizce bu durumda kişilikte dengesizlik oluşurmu bir çok kişi ay burcum ile yükselenimin zıt olduğundan dengesizlik olabileceğini söylediler,
Ayrıca koçlara çok sosyal derler ama ben pek benzemiyorum acaba ileriki yaşlardamı etkisini gösterir birde benim mars da koç bunun etkisi olur mu bu durumaBoşver benimde Yükselen Yengeç Ay Oğlak burcunda Yengeçler gibi sulu sepken olmuyoruz işte ama fazlasıyla depresiflik endişe vs veriyor ama zamanla aşılacak şeyler. Özellikle son 2 3 senedir aşk vs konularda sınanmadan geçtik. Daha öncesinde de 2010-2012 süreci de batıp tekrar dirildiğimiz süreç birşeyleri ortaya koyup baska bir yaşam formatına geçtiğimiz süreçtir senin icinde geçerli.
Bşr
Ayrıca koçlara çok sosyal derler ama ben pek benzemiyorum acaba ileriki yaşlardamı etkisini gösterir birde benim mars da koç bunun etkisi olur mu bu duruma
Selamlarr efenimmm...
Bir guncellemede bulunayim
Buraya iki bucuk sene once yazmama sebep olan ex'imin baba olacagini ogrendim. Insan kucuk bi sok yasiyor, ama neyseki hemen geciyoVay be dedim.. Icimden gecen aslinda "vay be demek o kizla cinsel iliski yasamis" hahaha ne sacma dimi? iki senedir beraber oldugu kizla cocuk yapinca sok oldm neyse. Paylasayim dedim
aynen tatlimbenimkini de eli kulağındadır alırım haberi :) Amannn bana neee diyebiliyorum ne güzel artık öyle can yakıcı bir obje degiller ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?