- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.921
Biz bu topic i ilk acanlar olarak kapattik o defterleri dersimizi aldik yolumuza bakiyoruzMerhabalar :) ıssız kalmış buralar, sevinmeli sanırım, kalp ağrısı çekenler azalmış olmalı :)
Heyyy!!! Atlantis! Bir daha buralara ugramayacaksin diye dusunmeye baslamistim! Gec kaldim, ama hosgeldin!! Nasilsin??Merhabalar :) ıssız kalmış buralar, sevinmeli sanırım, kalp ağrısı çekenler azalmış olmalı :)
Ona haddini tüm iletisim yollarini kapatip heryerden silip sanki hic hayatinda olmamis hic tanismamissin gibi davranarak bildirirsin. Sendeki ruh halini biliyorum hirslanip pesimde kossun vs istiyorsun ama o yolun sonu bataklik dahada batarsin dedigimi yap sil git adam gibi birine sans ver sonra bunun icin kaybettigin zamana yanarsin.Benim içim çok acıyor arkadaşlar.Belki yaşadığım uzun ilişki değil öncenden 2 3 ay tanıdığım sevgili olmadığımız için üzülen insandı, biri iki haftalık ilişki ama.Beni terkeden insana karşı şüphelerim vardı,yakınlaşmanın dozunu abartmıştı ben de sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyordum,son anlarda whatsappta uzun zaman çevrimiçi olmaya başlamıştı,laf soktum,cinsellikle ilgili konuşmamasını istedim.En son ben dışarı çıkıcam eminim gel desem gelmiceksin grşrz dedim ve bana verdiği cevap defol şehitler var senle uğraşamıcam,bi de bunun bahane olmadığını söyleyip beni arayıp saygısızlıkla suçladı.
Araştırdım bi yakını fln yok ölen.Kendimi de sorguluyorum bazı şeyler için ama ben bu insana nasıl haddini bildiririm sizce?
Selam kızlar ne var ne yok herkes nasılllar nasıl gidiyor hayat :)
Bir ayrilik acisi daha yasiyorum cok sukurPerformansimda bi eksiklik yok Ayni okuz geldi yine oturdu gogsume.
Sende ne var ne yok?
Aynı aynıBirinden hoşlandım yahu ne güzel dedim bu sefer uygun yaşı yaşıma mesleği mesleğime uygun. Eh ahlakı vs iyi hoş. Başlamadan bitti flört aşamasında. Aynı öküz senden sonra bana oturdu Hani çok bu olmadığını umursadığımdan değil bana önceki yaşadığım acıları hatırlattı ne güzel unuttuydum gene kendime acıma modu bi de iki tane aldatıp giden ve evlenen iki şahıs birinin bebeği oldu resmini gördüm diğeri de doğmak üzere. Yuh ya benleyken nasıllardı sorumsuzun önde gidenleriydi şimdi baba oluyorlar işte o bana koyuyor.
Neee?? Ben bir tanesi evlenmisti biliyordum da, oburu ne ara evlendi de cocugu olacak?? Ay benim bu konuya yazmama sebep olan ex'te baba olduBi sap gibi biz kaldik yine amannn umursamayacagim napalim. Cok dusununce, cok ustunde durunca, isteklerim benden uzaklasiyor gibi
Diğerine de şans vermiştim sonra yapamadım ilgilenmiordu bana inat bir hafta icinde karar alıp evlendi sanırım gerdek gecesi de boş geçmemiş ürünü çıktı ortayaDiğer aldatan topicde olma sebebim ise hamile karısı 4 aylık filandır onunda olacak amannnn napim
Walla sekerim bir kedim var zaten. olmaza bi kac tane daha alirimYalniz kedili bi kadin olup yasar giderim Onlar bana sahip olamadiklari icin kudursunlar. hiiiccc kendimden taviz vermiycem artik.
Kedi ben de hep istiyordum yaa :) Neysei üzüleceğim bi ilişkidense yalnızlık en güzel şey bak kafam rahat gerçi şu an tam rahat degil gene kaşındım acaba ilgi mi duyuyor ilgileniyor mu seviyor mu deyip takıntı yaptım birini sonra gördüm şeyimi gene gitti o da elimden başka birine teklif etti. Napalım kısmet degilse kaçar kısmetse gelir gelene açarız kapımızı
Ya benim artik karsima begenecegim birileri cikmiyor galibaspor salonuna gidiyorum orda bile bulamiyorsam, pes
Benimki de olmak üzere baba ne diyeyim ki hayırlısı herşeyin. Önceden olsa ne üzülürdüm şimdi umrumda degil. Ha gene de ahım çıksın diye bekliyorum gibi ne bileyimSelam kizlar nabersiniz ne günler atlattik beraber ya bi bakayim dedim ne var ne yok :) 3 koca yil gecmis benim exte baba oldu benim hayatimda hala bi gelisme yok ne zormus tekrar bi iliskiye baslamak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?