Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Once o arama dedi sonra sen... Tam ilahi adalet olmus sanki sizin durum. :)

Bu aralar beynim cok calisiyor. Bir sey demeye de korkuyorum. Sanki sikayet ettikce sıkıntı artiyor. Maviask bana da bakar misin? Burcum koç yukselenim yay.

Arasin aramasin ben bunu gordum ya yani sukur diyorum. Herkes doner o donmezderdim uc sene sonra geldi. Yaktiklari kadar yansinlar biz burda ne gunler gecirdik gun gun saat saat yazdik icimizdeki o aciyi simdi tersine donus vakti daha gucluyuz.
Once o arama dedi sonra sen... Tam ilahi adalet olmus sanki sizin durum. :)

Bu aralar beynim cok calisiyor. Bir sey demeye de korkuyorum. Sanki sikayet ettikce sıkıntı artiyor. Maviask bana da bakar misin? Burcum koç yukselenim yay.

Aynen oyle gun oldu devran döndün en son gorustugumuzde beni arama esim gorur istemiyorum aramani filan diyordu ki evli degildi bile o gunlerde gecti. Yukselen Yay burcuysan üç senedir inziva dönemi ic hesaplasmalargecmis konular ic dunyanda yasadigin acilar veya hastane hapishane gibi konular vs ugrastirmis. Bir hastalikta olabilir. Simdi artik kendini dis dunyada gosterecegin iliskileriyapilandiracagin. Kendinle ilgili hedefleri belirleyecegin bir surec baslamis var olma mucadelesi iliskilerde direk etkileniyor tabi. Seyahat firsatlari akademik kariyer inanclarinla ilgili degisimler 2010 dan beri zaten yogun ama onumuzde uc sene daha kalici degisimler olabilir.

Tesekkur ederim...
İste kimin ne hale gelecegi belli olmuyor. Herkes bu dunyada yasamiyor bu durumu. Bazilarininki ahirete kaliyor.

Tesekkur ederim...
İste kimin ne hale gelecegi belli olmuyor. Herkes bu dunyada yasamiyor bu durumu. Bazilarininki ahirete kaliyor.

Amor-a

Aramasi tam bir surpriz mi oldu senin icin?

Tamamen supriz bende diyordum mumkun degil donmez herkes doner o donmez ama geldi ha bos geldi ama tersleyip teli yuzune kapatma ayri bir zevkti. Eger yanlis bisey yapmadiysan emek verdiysen illaki donuyorlar.

Tamamen supriz bende diyordum mumkun degil donmez herkes doner o donmez ama geldi ha bos geldi ama tersleyip teli yuzune kapatma ayri bir zevkti. Eger yanlis bisey yapmadiysan emek verdiysen illaki donuyorlar.

İcinin sogumasina sevindim. Bazen bazi seylerin neden kismet olmadigini Allah gosteriyor demek...

ilahi adalet işte, çok tuhaf ya, evli olması bir şey ifade etmiyor demek ki kendisine

ilahi adalet işte, çok tuhaf ya, evli olması bir şey ifade etmiyor demek ki kendisine
Aldatmak karekterinde varsa evli bekar farketmez zaten o donem bana o kadar dokunan sey gitme sekliydi cok kanima dokundu bu topic altinda arkadaslarla ne acilarimi paylastim an be an nisani evliligi vs ama sukur sevgi namina bisey kalmadi dondu aradi ust uste ha bi de gizli numaradan ariyor uyanik yakalanmamak icin tedbir. Engelledim arayamadi cok onceden olsa belki herseye ragmen gene konusurdum zaaf oldugu icin de simdi yok mumkun degil. Esi garibim de resimler paylasiyor kocisim iyiki varsin kocisimle kahve keyfi filan yazik kizcagiza.

evet biraz geriye gidip okudum yazılanları.
böyle adamlar gerçekten değişmez, aldatmak olarak da görmüyor onlar çünkü, alışkanlık yapmış, karakterine işlemiş artık, tabi karakteri varsa.
en kötüsü insanın o kişiye karşı zaafı olması, bazen insan kendisine söz geçiremiyor ama sen neyse ki yenmişsin bunu:)
karısının da haberi yoktur bence.eskiden hep aldatılan kişi kesin biliyordur da görmezden geliyordur diye düşünürdüm; ama öyle bir adam tanıdım ki gerçekten çok iyi oyuncu olabiliyorlar. Diyecek çok bir şey yok o kadın da anlar bir gün kiminle olduğunu, üzücü

Akli basindaysa anlar ama klasik benim biricik kocamcilardansa isine gelmez anlamak. Ben onlar sevgiliykende o kizi cok pis bi sekilde aldattigini biliyordum haberi gelmisti bana ama o kiza ulasmadi tabi haber amann oyle iste onume kadar geldi yalvardi ya ama genede kuyrugu dikti konusurken pisligin Allahim islah etsin.

ama yine de araması bile bir tuhaf hissettiriyordur, çünkü böyle adamlar asla hata yapsa da özür dilemez, kavga etseniz aramaz, tuhaf bir özgüvenleri var.
ay neyse üzerine düşünmek bile o kişilere haddinden fazla değer vermek olur, ne halleri varsa görsünler boşver:)

Aynen cok sasirdim o donem daha o kizla daha sevgiliyken ben evlenecegim arama beni bi daha lutfen diyen adamin yslvarisini israrini duymak garip ve de tiksindiriciydi zevk vermedi cunku su anda evli o donemdr deger vermedi simdi de deger vermemis oldu pislik mahluk.

ben şunu anlamıyorum: bir erkek hayatında değer verdiğini iddia ettiği bir kadın varken, neden başka bir kadına da ilgi gösterir?hani madem çok değerli o kadın senin için neden aldatıyorsun; madem aldatacak kadar değersiz buluyorsun, neden ayrılmıyorsun? erkeklerin saçmalıklarından sıkıldım valla

Adi adam işte bana yar olmayan adam o kıza mı yar olacaktı olmaz işte arada böyle pinpon topu gibi gidip geliyor ha ben kapımı kapattım duvarımı ördüm. Adam gibi gelmedikten sonra mümkün degil gerçi öyle bile gelse kabul eder miyim şüpheli çok sular geçti o köprünün altından ama en azından evli mutlu degil onu biliyorum mutlu olsa gidip başka birini aramaz.

aynen mutlu olan insan neden hala geçmişi deşsin ki? ne halleri varsa görsünler

Maviask nasilsin canim?

Geldim gecmise bir bakayim dedim Gercekten de 300. saydafan basladim kasim 2013 e kadar ne yazmisiz soyle bir gozden gecirdim Ne guzel bir dayanisma halindeymisiz. Vay be Bazi yazdigim seyleri hatirlamakta zorluk cektim. Eski bir hatira defterini okumak gibi oldu

Ne kalp yaniklari vardi o sayfalarda :) Ben iyiyim kilo verdim. Okula basladim arkadaslar kilo vermemissin kaybolmussun dediler 34 bedene dustum gibi bisey Hayatim guzelen guzeli o iki bagimliligimdan kurtulmam ve gercekten artik hayatima yeni birinin girebilecek olmasi. Cunku eskiden olsa o ikisi sülük gibi kalbimde zihnimde yapisip bisey hissetmeme engel oluyorlardi yani saglikli olarak. Su an iyiyim huzurluyum. Cok sukur hersey icin :) sen de ne var ne yok ??

Oh ne guzel kilo vermissin. Diyetle mi verdin? Eskiler beni hic rahatsiz etmiyor simdi. Umrumda bile degil acikcasi. Hoslandigin, gorustugun biri var mi peki? Ben de durumlar ayni gibi. Eve ciktim sadece. Odemelere yetismeye calisiyorum :)

Oh ne guzel kilo vermissin. Diyetle mi verdin? Eskiler beni hic rahatsiz etmiyor simdi. Umrumda bile degil acikcasi. Hoslandigin, gorustugun biri var mi peki? Ben de durumlar ayni gibi. Eve ciktim sadece. Odemelere yetismeye calisiyorum :)
Su an cok yeni ama cok cok yeni hoslandigim biri var kalici olur mu zaman gosterecek :) cok ustelemiyorum olursa olur olmazsa keyif benim Kalori diyeti yaptim 56 dan 48 e dustum iyi oldu 2 kilocuk daha verirsem bu diyet filan olaylarini kapatacagim. Iyiyim hersey guzel neler yasamiz bee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…