- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.101
öyle ya şımardı çokçok sinirlidir kendisi bana diyor hasta olunca konuşmuyorum kalbini kırmamak için
![]()
hasta olunca kalbi mi kırılıyomuş ki insanın ben alakayı kuramadım henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle ya şımardı çokçok sinirlidir kendisi bana diyor hasta olunca konuşmuyorum kalbini kırmamak için
![]()
hasta olunca kalbi mi kırılıyomuş ki insanın ben alakayı kuramadım henüz
hasta olunca morali bozuluyormuş sözleriyle benim kalbimi kırıyormuş o yüzden hastayken konuşmuyormuş![]()
![]()
hıımm ilginç bi kişilikmiş doğrusu şimdi ayrıldım ama hakkını yemeym benimki direk beni arardı hasta oldum konuşalım biraz unutayım diye.. milletin sevgilisinin morali düzeliyor ayol konuşunca bizi de hiçmi normal adam bulmaz
erkekler neden değişiyor sonra morvent![]()
başta melek gibiydi ben kıymet bilmedim hep tartıştım çok kalbini kırdım![]()
anladım hatamı ben iyim bu sefer o eski ben gibi![]()
biz ne zaman normal olacağız![]()
Çünkü ERKEKLER canım buyüzden herşeyi yapabilirler.Onların için neden bu.
Onlarla bir değilmişiz. Nasıl ya karşındakide bir kız değilmi?
Hepsinden nefret ediyorum feminist oldum iyice
3.5 yıl oldu ama bikerede kendini haksız bulmadı ya.
Ve onlara o korkuyu gösterdikçe tepemize çıkıyolar. Ama indirmesinide biliriz.
Sana tavsiyem kalbini değil aklını dinle
kötü değil tecrübe diyelim,acı insanı olgunlaştırır derler klişe laf ama çok doğru.daha doğru açılardan bakarsın bundan sonraki ilişkilerine ve daha az hata yaparsın.ona teşekkür etmelisin sana bu duyguları yaşatıp bu hayatta bir şeyler öğrettiği için.şimdi geçmiş göreviini tamamladı ve gitti,sana yeni kapılar açmak için izin verdi.sonsuz teşekkür et ve arkana bakmadan izin ver kendine.şanslısın duyguların var acıda duyabiliyor aşıkta olabiliyorsun.annen uzak olsun sen anlat onun güzel yüreceği sana uzaktanda yeter .kendini dinlemek için iyi fırsat ,önce kendini sev.ve canım benim sakın neden diye sorma kendine.kendinde hata arama.dediin gibi bundan sonraki hayatına bak,daha sıkı sarıl ,arkana sakın bakma neden biliyor musun arkana bakarsan o açık kapıda seni bekleyenleri göremezsin.ylun açık yüreğin aşkla dolsun:)
selam kızlar nasılsınız.. ben daha iyiyim.. süslendim püslendim sahile gittim içim açıldı ohh..
aystea nerelerdesin yahuu yoksa seninkine geri döndünde bizi unuttun mu???![]()
kuzuum moraini bozmak istemiyorum ama bizde böyle olduk aynısı hemde en sonundada ayrıldık kırıcılığına dayanamadım çünkü daha fazla beni hiçe saymasına dayanamadım
selam kızlar nasılsınız.. ben daha iyiyim.. süslendim püslendim sahile gittim içim açıldı ohh..
Ben iyiyim şu anda, sen nasılsınn :)
Ohh keyifler çok iyi sahil havası bambaşka yapar insanı :)
a.s canım iyi olmaya çalışıyorum oohhh oh iyi yapmışsın süslen tabi![]()
artık geriye dönmek istemiyorum ne kadar sevsem de istemiyorum.....
yok kız nerdee :)))dönsede bi mors etsem diye bakınıyorum ama yok.
ben sizi dışardan takip ediyorum..
ben ondan bahsetmiyorum artık yaa bahsettikçe unutamıcağımı anladım.
sonra kötü oluyorum ..sen naptın
Kızlar nasılsınız
Uğrayamadım buraya
Çok ağrım var fena haldeyim yani :S
Her şeyin başı sağlıkmış ya onu anladım hiç bişeyi dert etmeyin bence
Geri kalan herşey hallolur ama sağlık giderse çok zor
Ayh duygusala bağladım narkozun etkisi heralde
Sonra görüşmek üzere![]()