Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Aaaa tekrar berabermisiniz?? nasil oldu? Insallah eskisinden cok daha guzel olurrr

Ve bir terazi burcu olarak paylasimin icin tesekkur ederimmmm =)))

Yok canım ya beni aldatan ve burada konulara yazmama sebep olan şahsiyet değil. İki hafta önce filan birisiyle bir deneme girişimim olmuştu. Cidden ötekini unutturuyor gibiydi. İşte onla başladım yani yeni yepyeni biri, yeni umut :) İşin aslı bu kişi beni aldatıp giden karaktersizden çok daha yakışıklı, sevimli, işi gücü oturmuş biri. Aşk konusunda şans vermeye değer biri bakalım hayırlısı.

canııımmm çoook sevndim inan bana herşey çok güzel olur inşallah hep güzelrsiniz hiç mutsuz olmazsınız

canııımmm çoook sevndim inan bana herşey çok güzel olur inşallah hep güzelrsiniz hiç mutsuz olmazsınız

Sende mutlu olacaksın inşallah :) Yarın ki yeni aydan sonra güzellikler gelir sana. Bak üç senedir ciddi bir şekilde satürn transiti vardı. Terazileri ezdi geçti resmen benim de terazi burcunda gezegenlerim olduğu için ve dip evimde olduğu için cidden etkilendim. Bundan sonra terazilere acı koymaz artık Son üç senedir hep biz dedin. Ben demedin. Biz için mücadele ettin. Şimdi artık ben demenin vakti geldi Yok öyle artık karşındakine sırf uyum, ilişki olsun diye taviz vermek. Kibarlık yaptın, alttan aldın ama gördün adam değiller. Şimdi satürn akrep burcunda bunu ödetme vakti. Keyfine uyanı tutar, uymayana yol verirsin ve bunu da gayet güzel yapacaksın

anaam nerden biliyon gı sen benim akrep olduğumu ben mi söyledim.. ya inşallah öyle olur inşallah mutlu olurum bende bebeğimm :)

Maviask, mutluluk, huzur, guven hepsi sizinle olsun insallah! birbirinizin kiymetini bilip, sevgi dolu bir beraberik olur umarimmmm... Cok sevindimm

Amin inşallah ya. Hayırlısı herşey güzel gidiyor gibi hayatımda unutma evresindeyim. Onu unuttum da aslında sadece bir insanın bu kadar hain yalancı olabilmesini sindirememiştim. Neyse artık onu da hazmettik sayılır. Gelsin güzel günler:) Dibi görmüşüm bundan sonrası artık güzellikler içindir.

bebeğiim yakın zamanda senin gibi olabilmeyi diliyorum

bebeğiim yakın zamanda senin gibi olabilmeyi diliyorum

Olur olur inşallah :) Kalbimizi aşka açmak gerekiyor sanırım. Ben bugün şu an evet mutluyum aklıma gelmiyor çok fazla geçmiştekiler belki ama garantim yok. Belki bi an bi şarkıyı dinlerken, bir yerden geçtiğimde, bir yazı okurken belki gene gelecek hüzünlenebilirim de. Ama zaman ilaç köprünün altından sular aktığında geri gelmiyormuş. Hayat bana neler gösterecek bakalım. Hangi süprizleri hazırlayacak bilinmez. Ama tercihlerimiz bize ait.

inşallah herşey istediğin gibi güzel olur olur canım benim hayat neler gösterecek hiç bilmiyoruz evet ama inşallah hep iyi şeyler gelir başımıza

inşallah herşey istediğin gibi güzel olur olur canım benim hayat neler gösterecek hiç bilmiyoruz evet ama inşallah hep iyi şeyler gelir başımıza

Satürn akrep transiti akrepleri önümüzdeki üç sene sarsacak. Ama şu var beni aldatan şahıs akrep burcuydu satürn ona dürüst olmayı kafasına vura vura öğretecek. Yanlış yaptığını kendisine karanlığında karanlığını yaşatarak gösterecek. Eğer astrolojik tarifler doğruysa ki zaten dinimizin kültürümüzün bize öğrettiği de kimsenin yaptığının yanına kar olarak kalmayacağıdır bunu görecek. Tabi sen endişelenebilirsin ama yersiz. Eğer dürüstlükten taviz vermemiş ve iyi niyetli olmuşsan zaten satürnün sana öğretmesi gereken birşey yok belki hayatında aksak olan yönleri tamir ettirecek sana. Emin ol üç sene bittiğinde güzel hediyeler alacaksın:) Satürn terazi transiti mesela benim ev hayatımı ilgilendiren kısımdan geçiyordu. Üç senenin sonunda evim oldu :) Şimdi aşk evimden geçecek bana öğretecekleri var heyecanla bekliyorum bakalım

bebeğim bu kadar çok şeyi nerden biliyon sen ya

canım sen bunları nerden biliyorsun?? takip ettiğin bi yer mi var yoksa kendin çok mu alakalısın bu konularla?
bende akrep burcuyumda o yüzden, akrep burcu yazdığını görünce bi merakla okudum yazdıklarını..

önümüzdeki üç sene akrepler için satürn transiti var. Google a akrep satürn transiti yazarsanız pek çok yazı görebilirsiniz. Bir de yükselenlerinize göre hangi alanda satürn size dersler verecek öğrenebilirsiniz. Yani tüm akrepler aynı olayları yaşamayacak akrep burcu doğum haritalarında hangi evdeyse o alanla ilgili konularda daralma yaşayabilirler. Aslında sadece akrep ya da terazi vs etkilenmez. Sonuçta biz tüm burçların potansiyelleriniz hayatımızın farklı alanlarında taşırız. Misal ben yükselenim yengeç yani normalde başak burcuyum ama bi insan beni ilk gördüğünde yengeç kadın tipi görecek. Ya da 6. ev yay burcu benim ve iş çalışma koşullarında yay gibi araştırıcı meraklı yenilikçi değişimi seven bir yapı sergiliyorum. Maddiyat evim aslan burcunun hakimiyetinde kazanırım ama harcamasını da çok seviyorum cömertliği paylaşmayı zenginlik görüyorum aslan gibi.. Bunun yanında 5. evim akrep aşk ilişkilerinde tutkuya önem veriyorum yani aşk konusunda tam bir akrep gibi davranırım gibi gibi..

anladım canım teşekkür ederim :)

kim kimle barıştı kızlar
benimkide akrep burcuydu kızları nasıl bilmiyorum ama erkekleri pek bi kuşkucu oluolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…