- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.301
hahaha simdilik mutluyum, acmayacagim. diyette gibi dusunuyorum kendimi. Bakalim ne kadar dayanicam! Ama en az yeni yila kadar dayansam cok iyi ederim ((=
anladım canım benim nasılsın bakalım
tatlim cok utanarak yaziyorum ama resimler cok acik. O da cna göndermisti acik resimlerinden ama ben hemen sildim biri gör8r diye. Hatta onada söyledim silmesini resimleri sildim demisti ama demek silmemis.canım nasıl resimlerki bunlar çokmu açık saçık
yok gülüm taviz vermiyorum arayip sormuyoruzda zaten birbirimizi. 7 yildir cikiyorduk dùsün yani. Allaha siginmaktan ve dua dtmekten baska carem yok ki.çok üzüldümkeşke bu yazdıgını herkes okusada hrkese örnek olsa kimse yapmasa bidaha
bence taviz verme.. sen kabl ettikçe o daha çok üstüne gelcek..
böyle bişey arkadaşımında başına geldi.. çocuk arkadşımı kaçırdı polisler sonra anda kızı kurtardı falan..
çocukta arkadaşımın resimlerini nişanlısana gösterdi.. sarmaş dolaş düşün.. neyseki sorun olmadı.. sen bilirsin artık.. bende ALLAH a sıgın ve bol bol dua et
hani bazen aileler haksiz cikiyor ya bizde öyle düsündük ama öyle degilmis. Ailemden herkesin haberi var o resimlerden canim sadece annem ve babam bilmiyor. Onlari cok üzdüm 7 sene icinde simdi o resimleri söylersem dahada cok üzülecekler. Tabi nasil s6yleyecegim ayri bir konuaile istemiyorsa o işte vardır zaten bir şey, bence bilöf yapıoy sana böleleri anca tehdit yapar baskada hiç bir sey yapmaz. benım kıde kendimi öldürücem diyo ama sadece bana acı cektirerek yada pişmanlıkla kendine döndürmeye calışıyo , korkma bence ama yinede ailenden birilerine söylemende fayda var
ayyy zihniyete bak adamdaki !
resimler okadar da açık değilse ( ne boyuttta oldugunu bilemeyiz )
korkma bence yani.
havlayan köpek ısırmazmış
Bu zamana kadar hep onun acisindan baktim, hep onu anladim. Iliskinin bitmesinden, yurumemesinden kendimi sorumlu tuttum kendi davranislarimda kusur buldum! Ama bugun ona cok cok cok ofkeliyim. Allah in aptali, madem mucadele edemeyecektin, madem benim icin "belli bir standartta yasaman gerektigini" dusunuyordun, ne bk yemege hayatima girdin pislik herif!? Ay bu gece ondan nefret ediyorum.!! Sanirim birini kaybetmenin ofke kismina falan geldim! Ama resmen nefret ediyorum. Yaptigi seyleri hazmedemiyorum. Buna sebepte annemin soyledigi tek bir cumle. Anneme face imi kapattigimi ve boylelikle ne eski erkek arkadasimi gorecegimi, nede onun beni gorecegini belki bu sekilde beni ozleyecegini falan soyledim. Annemde tek bisey soyledi "onunda cok umrundaydi" Ve orda aklim basima geldi! Hakkaten onunda cok umrundaydi! Ben hala burda onu hesaba katip kendi kendime biseyler yapiyorum adamin da coookkk umrundaydi. Ozleyen adam gozunun onundeykende ozler. Onun face i acik, eee ben onu ozlemiyor muyum? Yasadigim seyin bi YALAN oldugunu dusunmek beni delirtiyo. Bu zamana kadar ona hicbir saygisizlik yapmadim, kotu soz soylemedim, o da ayni sekilde ama o kadar ofkeliyim ki! Yakasina yapisip onu tokatlayasim var!
Hic bir planimda burdan biriyle cikmak yoktu. Oyle durup dururken hayatima girdi, devrelerimle oynadi sonrada defolup gitti. MAL! Ay cok sinirliyimmmmmm
kızlar günaydınlar
neler yapıyosunuz?
havalar soğudu titreyip duruyorum bende bi alışamadım
Sevdiğini belli et , gizlemek başkalarına fırsat vermektir.
Necip Fazıl Kısakürek
yine tuttu bu edebi söz arayışlarım Allahım
Bu zamana kadar hep onun acisindan baktim, hep onu anladim. Iliskinin bitmesinden, yurumemesinden kendimi sorumlu tuttum kendi davranislarimda kusur buldum! Ama bugun ona cok cok cok ofkeliyim. Allah in aptali, madem mucadele edemeyecektin, madem benim icin "belli bir standartta yasaman gerektigini" dusunuyordun, ne bk yemege hayatima girdin pislik herif!? Ay bu gece ondan nefret ediyorum.!! Sanirim birini kaybetmenin ofke kismina falan geldim! Ama resmen nefret ediyorum. Yaptigi seyleri hazmedemiyorum. Buna sebepte annemin soyledigi tek bir cumle. Anneme face imi kapattigimi ve boylelikle ne eski erkek arkadasimi gorecegimi, nede onun beni gorecegini belki bu sekilde beni ozleyecegini falan soyledim. Annemde tek bisey soyledi "onunda cok umrundaydi" Ve orda aklim basima geldi! Hakkaten onunda cok umrundaydi! Ben hala burda onu hesaba katip kendi kendime biseyler yapiyorum adamin da coookkk umrundaydi. Ozleyen adam gozunun onundeykende ozler. Onun face i acik, eee ben onu ozlemiyor muyum? Yasadigim seyin bi YALAN oldugunu dusunmek beni delirtiyo. Bu zamana kadar ona hicbir saygisizlik yapmadim, kotu soz soylemedim, o da ayni sekilde ama o kadar ofkeliyim ki! Yakasina yapisip onu tokatlayasim var!
Hic bir planimda burdan biriyle cikmak yoktu. Oyle durup dururken hayatima girdi, devrelerimle oynadi sonrada defolup gitti. MAL! Ay cok sinirliyimmmmmm
Veeeeeeee facebookumu kapadimmmmmmmmmm
yuppiiiiiiiiiiii!! artik ne onu gorucem, ne o beni gorucekk, cani cehennemeeeeeee
ay cok seincliyim, sanki cok buyuk bi adim atmis gibi hissediyorum kendimi
Dün bende kapatıım ve aynı senin hissettiklerini hissediyorum :)))
benıde alın aranıza kızlar..!!
yıne döndüm durdum yatagımda.. yarın sabah 5de kalkmam gerek ama ben halen uyuyamadım..eskı gerzek, koca kafalı öküzün bana yaptıklarını, kendımı ezdırdıgım dönemlerı düsünmekten... ah sımdı bır karsıma cıksa varya...
Kizlar merhaba! haftasonu oldu ben biraz vakit yarattim bugun kendime. universite basvurularimiz basladi benim sorunlar artti kabul etmiyolar 2. kez sinava gireni cogu sanirim hayalimden vazgecmek zorunda kalicam ama bakalim vallahi yazicam biyeri gidicem artik bu ne ya 2 kere de girerim 10 kere de girerim nolmus
Tomvejerry bazen cevremizdeki insanlar gosteriyo bize dusundugumuz gibi olmadigini. Bende istemedigim bolumu yaziyodum bu sene amacta ne biliyomusun iste nisandaki dogum gunune yanina gidebiliyim diye su an annemler izin vermez evdeyken ama uniye gitseydim gittigimden haberleri olmazdi. Ulan gerizekaliii cocugunda cok umrundaydi senin dogum gununde yanina gitmen. adam seni sevgililer gununde terketmis dogum gununde de k. bakma ayrilmamiz lazim yaninda olamam demis sende burdan kalk oraya git bunu yapmak icinde istemedigin bolumde oku. Beyin yok beyin tobe yarabbim
KIZLAR HEPIMIZIN SORUNU ORTAK. hepimiz iliskilerimizin bitmesinde kendimizi suclu goruyoruz kendimize aciyoruz halaa itiraf edemesek de icten ice geri donmelerini bekliyoruz. Ne zaman kendimize acimaktan vazgecicek yerlerde surunen kendimizin elinden tutup ayaklarimizin ustunde durmaya zorlicaz, o zaman onlari unutup kendimizi sevicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?