- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.601
anzer hadi hayırlı olsun kuzum çok sevindim..kızlar selam sonunda kaydımı yaptırdım çok mutluyum :)
adalet 1. sınıftayım..
kızlar dediğiniz qibi eskilere ihtiyacımız yok sanırım.
size sormak istediğim birşey var..
erkek arkadaşım beni doğum günümde aramıştı ve barışmıştık..zaten bununla ilgili bi konuda açmıştım..
ama şuan tekrar ayrı durumdayız..sizce onun doğum günü haftaya benimde kutlamam gerekiyomu.
aslında bana sorarsanız ben istemiyorum.Fakat ilk defa ayrı olduğum erkek arkadaşım arayıp benimkini kutlamıştı..
acaba ayıpmı olur ben kutlamasam.en azından insanlık namına kutlamalımıyım ? gereksizmi ?:44:
Ben geldim siz gitmişsiniz
Bu konunun eski canliliginin kalmamasi aslinda sevindirici bisey
buraya yazma geregi duymayan kisilerin eski sevgilileriyle olan hikayelerinin gecmiste kalmis oldugunu varsayiyorum
en guzeli de o. kendini hala eski sevgilisine ait hissedenler yaziyor daha cok.
Bende durumlar nasil bilmiyorum. Faceten biseylerimi begenmeye basladi. bunu yaptiktan sonra sabaha kadar uyuyamadim. Once sevindim ama sonra neden ayrildigimizi dusundukce olmayacagina karar verdim. ikimizden biri degismeden olmaz. o degisir diye ummuyorum, degismeyi goze alsaydi zaten gitmezdi. Bende degismeyecegime gore.. Olmayacagini kabul ediyorum ve onume bakiyorum. Yeni bir iliskiye de hazirim ama dogru insan ve dogru yer olmasina onem veriyorum. O yuzden onume cikan ilk kisiye sans falan vermiyorum. onunla 1 ay konusmama diyetine girmistim. o 1 aylik surede ondan baya koptum. sanirim 1 ay daha gecerse hepten ondan gecicem. Suan ne fotograflara bakmak (ki bakma geregi duymuyorum, ne zamandir bakmadim), ne eskiyi hatirlamak aci vermiyor. iliskiyi kurtarmak icin senaryolarda kurmuyorum kafamdan. sanirim tam anlamiyla akisina biraktim herseyi. yinede onun yeni biriyle beraber olmasi ihtimali beni rahatsiz ediyor. Bunu da kabul edebilmem icin bi sure gecmesi gerekir sanirim. Emin oldugum birsey varsa o da zaman benim lehime isliyor.
kızlar selam sonunda kaydımı yaptırdım çok mutluyum :)
adalet 1. sınıftayım..
kızlar dediğiniz qibi eskilere ihtiyacımız yok sanırım.
size sormak istediğim birşey var..
erkek arkadaşım beni doğum günümde aramıştı ve barışmıştık..zaten bununla ilgili bi konuda açmıştım..
ama şuan tekrar ayrı durumdayız..sizce onun doğum günü haftaya benimde kutlamam gerekiyomu.
aslında bana sorarsanız ben istemiyorum.Fakat ilk defa ayrı olduğum erkek arkadaşım arayıp benimkini kutlamıştı..
acaba ayıpmı olur ben kutlamasam.en azından insanlık namına kutlamalımıyım ? gereksizmi ?:44:
Ben geldim:) Hayat güzel çok şükür ya. Dün akşam bi ruh sıkıntısı modundaydım, sabahta öylece kalktım dedim bu nedir yani sonra hasta olunca hımm önemli bişey değil hormonal bir durum paniğe gerek olmadığını anladım:) Şimdi rahatım çok şükür. Arınıyor ve rahatlıyorumHele sabah tartıya çıkıp ibreyi gördükten sonraki yüz halimi bir görecektiniz Ama normal tabi üc dört gün sonra normale dönüyor erken oldum ondan:) Ya işte böyle şeylerle uğraşıyorum günüm geçiyor. Eskisi gibi hatırlamıyorum. Zaten yeni başladığım kişiyle de adını koyamadık. Adını koymadan bitirmeyi düşünüyorum bu şekliyle. Çünkü serbest ilişki istiyor beyefendi. Oldu zaten benimde tam aradığım ilişkiydi karşımdaki keyfi olunca arasın olmayınca sen sağ ben selamet. Yok gelemem öyle şeylere. Önceki de zaten serbestti gayet. Yahu bir tane bana adam gibi biri denk gelmeyecek mi yani. Halbuki bu yeni olan yengeç burcu sonuçta çok oldukça bağlı olur öle günübirlik ilişkilere pek yanaşmaz. Yani asırların yengecini bile böyle hale getirdim ya yok sorun onlarda değil bende.
cevaplar için sağolun kızlar..bende aramamayı düşünüyorum.
barışsak bile aynı şeyler tekrarlanıcak ve geriye asla dönmek istemiyorum artık
mutsuz bir beraberliktense mutlu bir yanlızlığı tercih ederim..
mutlu olmaya başladım artık.bunu bozmak istemiyorum..zaten tam olarak tarihini kestiremiyorum ama kasımın ilk haftası olduğunu biliyorum
meraba kızlar.ne kadar ilerlemiş konu böyle. bir göz atayım.ama önce şunu söyleyeyim, biten bir ilişkiyi kesinlikle bitirin. ileriye taşımayı düşünmeyin.çünkü o ilişki adam olmuyor
Genellikle kadinlar ayrildiklarinda biseylerin duzelmesi, degerlerinin anlanilmasi umuduyla ayriliyorlar. Geri donmesi de, sonrasindan iliskinin devam etmesi de kolay oluyor. Ama erkek ayrildiginda vazgecmis oldugu icin ayriliyor. Sonrasinda ne kadar ugrasirsan o kadar batiyorsun. Ben simdi eger zamani geri alabilseydim ona asla dil dahi dokmezdim. Cok degil aslinda ayrildigimiz gun, 3 hafta sonrasinda, ve son olarakta ayrildiktan 1 ay sonra onunla iliskimiz hakkinda konusmak istedim. yine de o bile fazlaydi.. Hic birsey soylemeden tamam demek lazimmis meger.
bazen o eskı günlerı hatırlayıp o pıslık yüzünden sınır krızılerı gecırıyorum, kesınlıkle sevdıgım ıcın degıl.. 1 gram sevgı ve saygı kalmadı ona karsı hatta karsıma cıksın onun münasbıt bır yerlerını patlatcam tekmelerımle o derece tıksınıyorum ondan.. sınırım kendıme.. saftırık saftırık sözünden cıkmıyordum allahım yaa.. o beyınsızın köpegı olmusum resmen.. o kım benım gıbı bır ınsanın elını tutmak kım hey gıdı heyy..!! hak etmeyene böyle deger verırsen ıste agzının ortasına bır güzel eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?