Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kizlar merhabaa
Bugun benim dogum gunummm

Ex'im dun isten ciktiktan sonra gece 3 te kutlamis dogum gunumu. Faceten.. Herkes gibi.. Ondan once ki gun de arkadas olarak muhabbet etmistik. Sanirim eski sevgili olma modundan cikip, arkadas oluyoruz.

doğum günün kutlu olsun :)

benn geldimm nasılsınız kızlar :)

ben iyiyim sen nasılsın :)

canııım doğum günün kutlu olsunn..nice senelere.yeni yaşında sana çok mutlu bi aşk ve huzur diliyorum :)

Doğum günün kutlu olsun canım

Yeni gelişmeler var demek çok güzel ya
Bence iyileştiğinin en güzel göstergesi bu

Dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur ederimmmm

Nasilsiniz?
Adriana lima katiliyorum exten arkadas falan olmaz. En azindan ben olamam sanirim. Direk gorusme teklif etmesede, ona gelecek yavru kopegi bahane edip istedigin zaman gelip gorebilirsin dedi. sanirim gidicem. ama yine teklif etmesini bekliycem. Ve arkadasca fln gitmiycem. Baktim ki hala arkadas gibi takiliyoruz o zaman artik selami sabahi kesicem. Boyle olmaz cunku. kopmamiz lazim.

Ne güzel, yaralar iyileşiyor artık :)

Ben iyiyim aslında.
Ama tam iyiyim derken bişeyler sanki beni yolumdan çevirmeye çalışıyor direk kötü oluyorum
Herşey sıfırlanıyor sanki , sonra yine iyi oluyorum :26:
Bu kısır döngü bir an önce bitsin artık ya

ben bugn biraz daha iyidim aslında onu düşünmeye fırsatım olmadı ondan sanırım.şimdi iyi değilim o ateş hiç sönmemiş hala y anıyo içimde..

ben bugn biraz daha iyidim aslında onu düşünmeye fırsatım olmadı ondan sanırım.şimdi iyi değilim o ateş hiç sönmemiş hala y anıyo içimde..

Ben rüyamda gördüm bana mutsuz olduğunu söylüyodu acı çektiğini falan
Etkildedi işte hiç görmek istemiyorum ya bıktım artık

Herkes mi ayni seyi yasar?
Bu duygular neden sabit durmamakta israr ediyo?
Bi oyleyim bi boyleyim, bi unuttum diyorum, bi yeniden asik oluyorum

Neyin cilesini cekiyoruz ki biz?

öyle yapıcam artık canım elden bişey gelmiyor her zaman ki gibi
aynen kuzum başka çare yok ne yazıkki

ayy ne bileyim hepimiz aynı oof oof..kızlar benim gözlerim ayni esrarkeşlerin gözlerine benzemeye başladı

Aslında bunun cevabını bulsak bence olayı kökünden çözeriz
Gayet ciddiyim
Mutlaka bunun bir sebebi vardır
Kendimizi unutmaya şartlıyoruz başardığımızı sanıp kendimizi kandırıyor olabiliriz
Yada tam tersi aslında alıştık başardık ama bazı anılar yada anlar etkliyor bizi sadece
Ama ben bunlarında geçmesini istiyorum çünkü insan moral olarak kötü hissediyor kendini
Acılar başa sarıcak diye korkuyor falan ...

öyle yapıcam artık canım elden bişey gelmiyor her zaman ki gibi
aynen kuzum başka çare yok ne yazıkki

ayy ne bileyim hepimiz aynı oof oof..kızlar benim gözlerim ayni esrarkeşlerin gözlerine benzemeye başladı

Aslında bunun cevabını bulsak bence olayı kökünden çözeriz
Gayet ciddiyim
Mutlaka bunun bir sebebi vardır
Kendimizi unutmaya şartlıyoruz başardığımızı sanıp kendimizi kandırıyor olabiliriz
Yada tam tersi aslında alıştık başardık ama bazı anılar yada anlar etkliyor bizi sadece
Ama ben bunlarında geçmesini istiyorum çünkü insan moral olarak kötü hissediyor kendini
Acılar başa sarıcak diye korkuyor falan ...

Canim bence de en mantiklisi bu. Zaten onun da amaci arkadas olmak degildir. Bildigimiz birsey zaten ya yokluyor ve hayatindan cikmamaya calisiyor ki sen onu unutmayasin ya da geri donmenin bir yolunu ariyor. Niyetini anladiktan sonra secim sana kalmis. Ama senin zamanini calmadan niyetinin ne oldugunu anlamaya calis derim ben.

Yeni gelişmeler var demek çok güzel ya
Bence iyileştiğinin en güzel göstergesi bu

Ne güzel, yaralar iyileşiyor artık :)

Evet kizlar yaa bende ona seviniyorum yoksa ne kadar kucuk ve sacma birseye seviniyorum benim sevindigim sadece evet artik eski sevgilimden baska erkekleri gorebiliyorum. Tam 4 yil sonra. Yani esas en buyuk adim bu Birde sizin acilariniz benimkine gore daha yeni benim 1.5 yil oldu sanirim su an. E bi zahmet iyilessin artik kalbim aska kussun istemiyorum

hep yol katedip hep basa donuyoruz dimi.. Benimde anlamadigim kisim o. Ama kizlar biz bu aciya bagisiklik kazandik. Bir daha kimse bizi boyle yikamasin insallah

Bunu elifzeynep soylemisti sanirim. Aslinda biz o yarayi seviyoruz kizlar. Cunku biz onlari dusunup agladikca onlar da bizi dusunuyor olmalidir aklina geliyorumdur gibi seyler dusunuyoruz. O aciyi taze tutarak onlarla bi bag kurmaya calisiyoruz. Eski gunlerimizi kaybetmek istemedigimizden. Ben en azindan kendimde bunu farkettim. Sanki ben aci cekersem biseyler eski haline gelcekmis gibi ben onu hep dusunursem belki o bana donermis gibi. Ne sacma dimi. Mazosist oldugumu dusunuyorum

Adriana lima hakli.. Aslinda hepimizin buna ihtiyaci var. Yani gecmisin durup durup kendini hatirlatmamasi icin yeni birinden hoslanmaliyiz.
Yoksa morvent ve cecen ask deyince hep aklimiza bu eskiler gelicek..
Onlari icten ice geri istemeyi dileyecegimize, sanirim yeni bir ask dilemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…