- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.621
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşla seni ezmeye çalışır.. derdi hep annem. Dinledi mi bu kafam yok gördüm bizzat işte.
ama söyle etrafıma bakıyorum da adı cıkmıs kızların yanında ne kadar beyfendı erkekler var.. adı cıkmasını gectım resmen herseyı yasamıs etmıs mılletın gözü önünde ama halen mutlu .. cekemıyorum gercekten de fesatlanıyorum cünkü bu haksızlık =(
Esmerimsin seninki daha kotu sanirim. Resmen faydalanmaya calismis. Biz ayrilirken mantik ayriligi yaptik daha cok, ortak bi gelecegimiz yoktu. Senden hala cok hoslaniyorum ama.. larla bitti. bende madem hala cok hoslaniyorsun ne diye mucadele etmiyorsun diye kiziyordum ona..
Aman neyse..
evet gerçekten öyle bende şaşıyorum millete bakınca saf temiz duygularla seviyoruz çok değer veriyoruz birlikte bir geleceğin hayaliyle yaşıyoruz ama üzülen mutsuz olanda hep biziz
bılmıyorum anlam veremıyorum bu duruma.. mesala eskı beraber oldugum ınsanın eskı sevgılısı tam bır fahıseydi..ama zevk ıcın yanı para almıyordu almıyormus daha dogrusu.. nette cıplak resımlerı fln vardı yanı orasını burasını sergılıyor..numarasını yazmıs fln neyse.. eskı sevgılm o kız ıcın kımlerle kavga etmemıs kı.. kac kere pesınden gıtmemıs kı?? kankaları anlattı bana hep bunları.. ama kız bunu hep aldatmıs, zevkıne düskün zengınde bır kız eglencesınde yanı.. ve yabancı bır kız .. fılıpın-amerıka karısımı melez yanı..
ama ben yan gözle bıle bırıne bakmadım, sözünden cıkmadım..hep suyuna, huyuna gıttım ama benı o kadar bıle sevmedı.. bırakın sevmeyı deger vermedı resmen..!! benım ılk sevgılm ılk heycanım olmasına ragmen..
bu foruma hep terkedilişimi yazmıştım ama nasip işte:)) 3 sene acısını çektim ayrılığın ama inanın şuan hiçbir şey yok içimde nefret bile..sanırım iyileştim.başkası olamaz diyen ben şimdi yeni yeni birinden hoşalnıyorum sanırım.ama nasıl olucak bilmiyorum..aynı okulda öğretmeniz. daha yeni olduğu için pek konuşamıyoruz sık sık göremiyorum ne bileyim bakışmalar falan.acaba napmalıyım? garip ama bana o kadar acı yaşatmışki teayrıldığım insan beğenilmeyecek korkusu yaşıyorum kendime değer vermiyomuyum neyim..kızıyorum kendime...bazen de amann bırak o ilgilensin diyorum umursamazlık başlıyo..off ne bileyim arkadaşlar olursa çok güzel olur ama içimde kocaman bir savaş var...
meraba kızlar.ne kadar ilerlemiş konu böyle. bir göz atayım.ama önce şunu söyleyeyim, biten bir ilişkiyi kesinlikle bitirin. ileriye taşımayı düşünmeyin.çünkü o ilişki adam olmuyor
aşk sevgi her şeyi affedermi??
sevdiğinde seni seviyo pişman ama sürekli hata yapıyo pişman oluyo sonra sonu varmı??
uyuyamıyorum bu sorular yiyip bitiryo beni
Bence affetmez ...
Sorunlar ve hatalar tekrarladıkça aşk ve sevgi kalmıyor orda sadece bağlılık olur olsa olsa
Duyguları birbirine karıştırmamak lazım
Seven insan sevdiğini kaybetmemek için hiç bir hatayı göze almamalı gibi geliyor bana doğrusuda bu olur,eğer gerçekten seviyorsa
Kizlar merhabaa
Bugun benim dogum gunummm
Ex'im dun isten ciktiktan sonra gece 3 te kutlamis dogum gunumu. Faceten.. Herkes gibi.. Ondan once ki gun de arkadas olarak muhabbet etmistik. Sanirim eski sevgili olma modundan cikip, arkadas oluyoruz.
Kizlar merhabaa
Bugun benim dogum gunummm
Ex'im dun isten ciktiktan sonra gece 3 te kutlamis dogum gunumu. Faceten.. Herkes gibi.. Ondan once ki gun de arkadas olarak muhabbet etmistik. Sanirim eski sevgili olma modundan cikip, arkadas oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?