Buyrun...Terapi Grubumuz :))

aşk sevgi her şeyi affedermi??
sevdiğinde seni seviyo pişman ama sürekli hata yapıyo pişman oluyo sonra sonu varmı??
uyuyamıyorum bu sorular yiyip bitiryo beni

3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşla seni ezmeye çalışır.. derdi hep annem. Dinledi mi bu kafam yok gördüm bizzat işte.

insann başna gelmeden olaylar anlamıyor işte tecrübeliler akıl verenler çok olur dinlemez kimse illa yaşıycak o acıları öyle anlıyacak

Esmerimsin seninki daha kotu sanirim. Resmen faydalanmaya calismis. Biz ayrilirken mantik ayriligi yaptik daha cok, ortak bi gelecegimiz yoktu. Senden hala cok hoslaniyorum ama.. larla bitti. bende madem hala cok hoslaniyorsun ne diye mucadele etmiyorsun diye kiziyordum ona..

Aman neyse..

ama söyle etrafıma bakıyorum da adı cıkmıs kızların yanında ne kadar beyfendı erkekler var.. adı cıkmasını gectım resmen herseyı yasamıs etmıs mılletın gözü önünde ama halen mutlu .. cekemıyorum gercekten de fesatlanıyorum cünkü bu haksızlık =(

evet gerçekten öyle bende şaşıyorum millete bakınca saf temiz duygularla seviyoruz çok değer veriyoruz birlikte bir geleceğin hayaliyle yaşıyoruz ama üzülen mutsuz olanda hep biziz

durumlarımız farklı evet.. resmen kullandı ya benı..ıste kaldıramıyorum bunu.. halen de haberlerını alıyorum gecenlerde bır arkadasım aradı fazla samımı arkadasım sayılmaz..ayda yılda bır bulusur sohbet ederız öyle yanı.. demez mı senın kı bana yazdı faceden.. ne kadar seksısın fln dıye.. baya ıltıfatlar fln edıyor dedı.. oda terslemıs halen devam edıyormus.numarasını fln ıstıyormus.. kızda demıs utanmaz ınsan ben çilemin arkadasıyım .. ex koca kafalı hemen demıs aa çileme duyurma bu durumu cok üzülür aglar..benı cok sevıyor cok zor vazgectı.. mal yaa.. zor vazgecmısım ben?? dua ettım ben sendne kurtuldum dıye

cok sevdım yalan degıl ama gercek yüzünü gördükce sogudum .. buz gıbı oldum zamanla.. ve zor vazgecmıs olsam baskasının aklımda ısı ne?? baska bırınden hoslanıyorum kımseden hoslanmadıgım kadar.. huzurumu buldum dıyorum ama agzım yandıı yavas gıdıyorum bu sefer bırısının canı yanacaksa bu benım canım olmayacak kımse benden degerlı degıl

evet gerçekten öyle bende şaşıyorum millete bakınca saf temiz duygularla seviyoruz çok değer veriyoruz birlikte bir geleceğin hayaliyle yaşıyoruz ama üzülen mutsuz olanda hep biziz

bılmıyorum anlam veremıyorum bu duruma.. mesala eskı beraber oldugum ınsanın eskı sevgılısı tam bır fahıseydi..ama zevk ıcın yanı para almıyordu almıyormus daha dogrusu.. nette cıplak resımlerı fln vardı yanı orasını burasını sergılıyor..numarasını yazmıs fln neyse.. eskı sevgılm o kız ıcın kımlerle kavga etmemıs kı.. kac kere pesınden gıtmemıs kı?? kankaları anlattı bana hep bunları.. ama kız bunu hep aldatmıs, zevkıne düskün zengınde bır kız eglencesınde yanı.. ve yabancı bır kız .. fılıpın-amerıka karısımı melez yanı..

ama ben yan gözle bıle bırıne bakmadım, sözünden cıkmadım..hep suyuna, huyuna gıttım ama benı o kadar bıle sevmedı.. bırakın sevmeyı deger vermedı resmen..!! benım ılk sevgılm ılk heycanım olmasına ragmen..

mutlaka doğru insan çıkar karşına hiç üzülme mutlumu olcaklar sanki adam olamamışlar insan olamamışlar herkes çok söyledi belki sana ama çok doğru yani ya evlendiğinizde anlasaydın bunları o zaman toparlanman daha zor olurdu şükret ki erken görmişsin herkes senn kadarda şanslı olamıyor malesef çocuklarıyla ortada kalanlar var yani

Umarım olur istediğin gibi 3 yıl uzun bir süre yeni bir ilişkiye başlamak en doğal hakkın
Kendine güvenmemezlik etme :)

meraba kızlar.ne kadar ilerlemiş konu böyle. bir göz atayım.ama önce şunu söyleyeyim, biten bir ilişkiyi kesinlikle bitirin. ileriye taşımayı düşünmeyin.çünkü o ilişki adam olmuyor

Sen nerelerdesin prenses ? merak ettik konuştun mu diye :26:

aşk sevgi her şeyi affedermi??
sevdiğinde seni seviyo pişman ama sürekli hata yapıyo pişman oluyo sonra sonu varmı??
uyuyamıyorum bu sorular yiyip bitiryo beni

Bence affetmez ...
Sorunlar ve hatalar tekrarladıkça aşk ve sevgi kalmıyor orda sadece bağlılık olur olsa olsa
Duyguları birbirine karıştırmamak lazım
Seven insan sevdiğini kaybetmemek için hiç bir hatayı göze almamalı gibi geliyor bana doğrusuda bu olur,eğer gerçekten seviyorsa

hepinize iyi SAbahlar umarim bugün kendinizi daha iyi hissediyorunuzdur, hicbir sey ve kimse üzülmeye degmez. Deger verip sevseydiler zaten birakip gitmezdiler. Onlara aci cektigimizi gòstermeyelim ki kendilerini bulunmaz hint kumasi sanmasinlar. Artik kendimizi düsünmeliyiz sagligimizi ve gelecegimizi.

haklısın cecenn valla insanın kaderi güzel olsun başka hiç bişeyi olmasın

istediğin birşey olmuyorsa !!!
insan acelecidir , olayların sonuçlarını kısa sürede kısa sürede almak ister.oysa çoğu zaman beklemesi gerekir yahut da o şeyi bu denli ısrarla istememesi gerekir.Mevlana celaleddin rumi (k.s) üzülme !istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir.hayat acı tatlı tecrübelerle insan bunu öğretse de aslında öncelikle bilinmesi gereken kaderin hayrın ve şerrin yalnız ALLAH cc geldiğidir.
peki kadere iman nedir?teslimiyet neleri yapmayı gerektirir?kadere inanmaya bir insan mutlu olabilir mi?
ALLAH cc .peygamberine ,kitabına ,meleklerine ve ahiret gününe iman edip imanın beş şartını gerçekleştiren insanoğlunun belki de en çok zorlandığı esas kadere hayrın ve şerrin yalnız ALLAH 'ın taktirine bağlı olduğuna inanmaktır.çünkü imanın bu gereği kulun tam bir teslimiyetle başına gelen herşeyi kabullenmesidir.kaderine razı olmalısın çünkü
*ALLAH 'ın ilim (herşeyi bilmesi) ve irade (ALLAH'ın dilediğine herşey olurdlediğine olmaz)sıfatına dayanmaktadır.
*kendi akıl ve tedbirlerinden ziyade ALLAH'ın taktirine boyun eğmesidir.
bütün olaylar karşısında klbin durgun ve sakin olmalı.
*ibadet sağlığı kazaya rıza göstermekle sağlanabilir.
*ALLAH' ın taktir ettiği herşey bizim için hayırlı ve faydalıdır.
*ALLAH'tan gelene savinmelisin ve O'na güvenmelisin.
*razı olmazsan isyan etmiş olursun ki buna da hakkımız yok.
*bizim düşündüğümüx değil ALLAH'ın taktir ettiği olacaktır ve buna da mutlak surette hayır vardır.
öyleyse bırak bilgsi ve hikmeti yalnızca ALLAH 'a ait oloan işlere kafa yormayı.sen 'abd' sın yaratılmış bir kul ve sen değilmisn ki iman ederken şahadet ederim ki ALLAH 'tan başka ilah yoktur diyen.ondan başka yaratan taktir eden yok ise olmuş ve olacaklarla ilgili beklenti niye ?herşeyi yarttığı gibi yarttıkları üzerine her türlü tasarruf hakkına sahip ve bizden tek istediği 0'nu layıkıyla bilmemiz yani iman etmemiz.

Kizlar merhabaa
Bugun benim dogum gunummm

Ex'im dun isten ciktiktan sonra gece 3 te kutlamis dogum gunumu. Faceten.. Herkes gibi.. Ondan once ki gun de arkadas olarak muhabbet etmistik. Sanirim eski sevgili olma modundan cikip, arkadas oluyoruz.

Doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere :))

Kizlar Allah cektigim aciya dayanamayip bana onu gonderdi ee sey sanirim ben bu fransizca kursundaki cocuktan cok hoslaniyorum. Safa safa diye inledigim gunler son buluyooo galibaa tek sorun henuz konusmadik gulumsestik.. ayni sinifta degiliz de 2 gundur aklimdan cikmiyor kerata yaa. ama hic de rahatsiz degilim eski sevgilim gelmesinde Recep ivedik'e bile razi olurum

Dogum gunun kutlu olsuuun!! :) exten arkadas olmuyor canim tecrubeyle sabit. Bizim o arkadaslik bu yaz biraz haddini asmisti. Heleki hala hisleri varsa bir ya da iki tarafinda asiyo yani...
Aneem ben sanirim ilk defa bu kadar uzun suredir face'ten onun duvarini didiklemedim. Istemiyom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…