Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Adriana tamda şurda bahsettiğin gibi şeyler yaşıyorum sende yaşadın mı bunları ?
Bu yoldan nasıl geçtin nasıl atlattın
Benim 4.5 ay oldu sence yeter li bir süremi yoksa daha zamana ihtiyacım var mı ?

Ay o ne be cok aci:18: zaten hep kadinlarin boynu bukuk... Filmlerde bile kadinlar eziliyo..

Adriana tamda şurda bahsettiğin gibi şeyler yaşıyorum sende yaşadın mı bunları ?
Bu yoldan nasıl geçtin nasıl atlattın
Benim 4.5 ay oldu sence yeter li bir süremi yoksa daha zamana ihtiyacım var mı ?

Canim beklentiyi kestigin zaman geciyo herkese gore farklidir bu zaman sureci. Mesela gecen sene surekli eskisiyle konusurduk hatta bir kere telefonda askim dedi.. Surekli bi umut vardi. Ama bu sene yok agustostan beri olmayacagini biliyorum ve ekim ayinda bunu kabullendim. insallah bu saatten sonra yine basa sarmam ama atlatmis gibi gozukuyorum ne zamandir aglamiyorum onun icin (1 2 haftadir maksimum en uzun aglamama rekorum)

Dedigim gibi iste cevreme ve kendime bakarak yaptim sanirim. Kendimizi simartmaliyiz zaten terkedildik ezildik bari biz kendi degerimizi bilelim

Darısı başıma bir mesafe katettikten sonra istesende geri dönemiyosun bana kalırsa canım

Kızlar şimdilik iyi geceler yine görüşürüz inşAllah kendinize iyi bakın

Beklentisizliğin gücü adına güç bende artık Gerçekten vazgeçtiğinde hiç bir onunla ilgili hayalin olmadığında herşey o kadar güzelleşiyor ki. Aslında kişiselleştirmemek lazım ben bunu yaptım ve gereksiz acı çektim. Bana bu şekilde davranamaz davranmamalı o ihaneti hak etmiyorum mantığındaydım dolayısıyla bir intikam veya yalvararak geri dönmesi filan düşünceleri oluştu. Sonra bunların saçma olduğunu düşündüm. Olmayacak ki bitmiş diyorum.

bu arada tomvejerryinin gecmis dogumgününü kutlamak istiyorum eeeen icten dileklerimle

herseyin hayirlisini ve en iyisini diliyorum onun ve tabiki bizim icin bizler icin.. kazik yemisler icin

bundan gayri yüzümüz gülsün insallah kizlarrr

yeni yasin kutlu olsun ve tüm dileklerin arzularin kabul olsun insallah!!

evet canım çok yeni bide 5 yıl işte kolay olmuyo silmek öyle bugn biraz daha iyiydim düşünmek için zaman bırakmıyorum kendime sürekli farklı bi şeyler yapıyorum bugn bayram temizliğiyle uğraştım işte yarında öle sonraki gün alışveriş sonra misafirler sonra bayram falan derken baya zaman geçecek sanırım.ama yinede bi yerde aniden çıkıyo işte karşıma aynada bilşe onu görüyorum bazen

Pehh benim bi önceki ayrıldığım kişi ile sanki hiç bitmemiş gibi görüştük bugün. Ya donup kalıyorum aylarca görüşmedik bi konuşuyoruz sanki hiç ne bileyim garip bir şey.

cok tesekkur ederimm canimmmmmm

hepimizin tum guzel dilekleri kabul olsun insallah..

Yok burdayım anlatırım:)) Bu son aldatandan önce benim hayatımda biri vardı ama bir türlü görüşemezdik ilgisini göstermezdi aramazdı filan. Ama birlikte olduğumuzda gayet iyiydi. Neyse ben bunu aramadım sormadım o da karşılık vermedi ben zaten başka şehirdeydim sonra onun olduğu yere geldim ama onla görüşmedim bu diğer aldatanla başladım aslında bir nevi diğerine olan öfkemden ve onu unutmak için başlamıştım. Diğerinin haberi yok zaten. Öyle işte bu aldatanla bitince eskisiyle yazın görüştük telde filan ama hiçbirşey bilmiyor diğerini filan. Dün de uzun süre tatildeydi geliyormuş istanbula onu haber verdi. Ya konusuyoruz konuşurken hiç sanki arada süre olmamış hiç zaten ayrılmamışız gibi konuşuyor. Garip bir ilişkiydi adını koyamıyorum bitti desem değil devam ediyor desem değil ne desem bilmiyorum.

[video=youtube;B37Ux13KZA8]http://www.youtube.com/watch?v=B37Ux13KZA8[/video]

Azıcık çoşun kızlarrrr

Son düzenleme:
Hiç bir şey yapmam, geçmesini beklerim... çikolata tüketimimi arttırırım hatta erkeklere çikolatayı tercih ettiğim dönemlerim olmuştur sonuçta mutlu ediyor. Hiç bir acı kalıcı değildir ölüme bile alışıyor insan.

unutup, aklima bile getirmedigim butun exler bi sekilde arayip sorup hayatima dahil olmaya calismistir. Hatta bi tanesini gecenlerde manyakca bisey yapti, beni sevdigini bi tv programinda spikere soyletmis, nolur affet beni falan felan demis bi de gitmis bunu facete paylasmis. kendi kendini herkese rezil etti. Bunlari unuttugun anda kiymete biniyorsun. simdikiler henuz gelmediyse, o da onlari unutmadigimiz icindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…