Buyrun...Terapi Grubumuz :))

kızlar merhaba, eskisi kadar hareketli değil konu başlığı bunu iyiye yormak gerekiyor sanırım=) benimki dün boş SMS attı, ne manaya geldiğini çözemedim, ama yapıp ettiklerinden bir mana çıkarmaya çalışmanın da boş olduğunu idrak ettim artık sizler nasılsınız hayatınızda var mı olumlu gelişmeler?

bilinen en klasik yöntem.. aslında sana mesaj atmak aramak istiyor ama ne yazacağını bilmediğinden boş mesaj atarak bi konuşma başlatmak istemiş.. sen karşılık verip "efendim? bu ne demek?" deseydin oda "aa telefon cebimdeydi yanlışlıkla olmuş kusura bakma" derdi.. sonra da "ee nasılsın görüşmeyeli" diyerek sohbete giriş yapardı :)

muhtemelen =))) daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım ama sanırım herkes benzer şeyleri yaşıyor

merhaba atlantis ara ara bakıyorum konuya, ama zeynep de yok ne zamandır, o yüzden biraz durgunlaştı burası. herkeste bir kıpırdanmalar olmuş galiba, gidenlerde:) benim de ayrıldığım insan geçen hafta aradı. hem de üstüste. açmadım. daha da aramadı o günden sonra. şimdi bu gelişme mi, hayır değil. çünkü ben baya bi geri gittim bu yüzden. bütün katettiğim yolu başa döndüm. dengemi bozdu resmen. bir de konuşsaydım daha da kendime gelemezdim

canım evet yoksun uzun zamandır burda..açmamakla en iyisini yapmışsın bunlar böle arada bi yokluyolar ne yapıyoruz tepkimiz ne diye hani unutturmak istemiyolar kendilerini ondan.canım üzülme bi süre sonra gene atlatacaksın ama eğer aradığında kötü oluyorsan hattını değiştir bence

kaç senelik numaramı onun yüzünden değiştirmem.

girmeyin bakip depresif ruh hallerine falannn

Iyisiniz insallah?
Ve ayrica su telefon acan eski sevgilinin telefonuna cevap vermeme durumunuza hayran kaliyorum neden cevap vermiyorsunuz ama? kotu bi sekilde ayrildiginiz icin mi?

girmeyin bakip depresif ruh hallerine falannn

Iyisiniz insallah?
Ve ayrica su telefon acan eski sevgilinin telefonuna cevap vermeme durumunuza hayran kaliyorum neden cevap vermiyorsunuz ama? kotu bi sekilde ayrildiginiz icin mi?

niye duysun ki sesimi? beni bu kadar üzdü. yıprattı. şimdi kalkmış aylar sonra aklına geliyorum muhtemelen içtiği bir anında. zaten konuşsam özlem dayanılmaz olurdu benim için. iyi ki duymadım. iyi miyim şimdi, bilmiyorum. ama bir beklenti oluştu bu sefer de, yine arar mı diye

Merhaba bizler iyiyiz sizleri sormalı :)
Bu topik güç verdi hepimize sanki...

Çok can sıkıcı kafalarına estiği gibi davranıyolar...

Yaşadığım ilişki her ne kdar zamanında beni yıpratmış olsa da bu ilişkiden çok şey öğrendim kızlar..
hiçbirşey sonsuza kadar gitmiyormuşş. daha 1 dk sonramız belli değil iken biz ömrümüzün hayalini kurmuşuz oysa.
şunu öğrendim insanlar değişebilir duygular değişebilir. dün ölüp bittiğin insana bugn hiçbirşey hissetmeyebilirsn.
bir senem sürdü birlikteliğim yaklaşık 7 ay önce bitti.
önceden bana ölüp biten adam artık seni sevmiyorum istemiyorum. lütfen beni arama yazdıklarına cvp vermeyeceğim yanlış anlayabilirsin dedi.
artık önceki gibi içim acımıyor sanırım doğruldum önüme bakabiliyorum.
ben değiştim diyor..
evet değişti. ve bu ilişkinin bana öğrettiği bir başka şey ise ; bir kişiye bu denli bağlı olmamak. bu kocan olsa bile ..
ben aptalmışım. tamam seversn ama benmki bağımlılıktı.. hayatımdan çıktığı gün yataklara düştüm.
kendi değerimi unuttum. bundan snraki ilişkim için daha olgunum hazırım. gene seveceğim gene kahkahalarla güleceğim. gene ağlayacağım.
hayatımı dolu dizgn yaşayacağım yeri geldiğinde kapıyı da göstermeyi bileceğim..
ben, ben olduğum için varım. bu kadar üzüldüm ya sağlığımı kaybetseydm o zaman ne olurdu..
o kişi beni unuttu. hemde gerçekten unuttu.. bende önceki kadar o kişiyi düşünmüyorum ama birgün olacak hiç aklıma bile gelmeyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…